22.11.2016

Oikea käännös

Oletteko valmis oikeaan käännökseen? Liitymme seuraanne tänä päivänä pelinne edistyessä hyvin, mutta katsomme energiaanne maaplaneetalla ja olemme hämmästyneitä. Hämmästyneitä, että teillä kaikilla on tämä tilaisuus heijastaa itsenne aikajanalle ja pelata peliä, jossa teeskennellään olevansa ihminen.

Olen Ajanpitäjä ja olen tullut tänään kertomaan teille vähän siitä, mitä on edessä.

Ajatelkaa nyt jotain kertaa, kun olette olleet autossa matkustajana, kenties ollessanne nuori. Olette siis autossa ja keskustelette, kun yhtäkkiä se tekee dramaattisen käännöksen ja jännitätte vartaloanne. Heidät heitetään auton toiselle sivulle, kun se kääntyy. Sitten olette taas suorassa ja jatkatte keskustelua. Olette juuri tekemässä käännöksen ja se on suuri. Oletteko valmis? Kerromme vähän tästä.

Energia-aaltoa joka laskeutui Maahan 27.9. – ei kovin kauan sitten – tulee periaatteessa edelleen. Tämä aalto nostaa kaiken uudelle tasolle, myös kaikkien ihmisten värähtelyn kaikkialla. Kyse ei ole vain ihmiskunnasta, vaan myös joka kasvista, eläimestä, kivestä ja lehdestä. On hyvin kaunista nähdä, miten se kaikki on toiminut ja miten olette onnistuneet liikuttamaan tuota energiaa monin eri tavoin. Kerromme teille, että teette kohta uuden käännöksen.

Voitteko kuvitella nyt, että minä ajaisin autoa. Ajaessani pidän asiat melko vakaina, helppoina ja yksinkertaisina jokseenkin kaikkien osalta, matkustajieni tärkeiden asioiden vuoksi. Mutta on aikoja, rakkaat ystävät, jolloin useimmat ajajat eivät ajattele niin. Esimerkiksi jos Elrah ajaisi autoa, voitte vain kuvitella, että heittelehtisitte eri aikoina. Nyt teillä on tilaisuus nähdä, että mutka on tulossa. Jos asemoidutte täydellisesti, voitte päästä tuosta mutkasta pienin ponnisteluin, ettekä paiskaudu seinään. Tätä tapahtuu.

Milloin tuo mutka tarkkaan ottaen tulee? Eri ihmiset kokevat sen eri aikoina, mutta valtaosa siitä tulee ensi vuoden neljän ensimmäisen kuukauden aikana – huhtikuun loppuun mennessä. Olette jo valmistautuneet näihin käännöksiin, ja näette monien asioiden alkavan muuttua. Miksi? Hyvin yksinkertaisesti: ihmiskunta nousee edelleen. Tuon korkeamman värähtelyn vuoksi näette nyt asioita, jotka oli aiemmin peitetty näkökyvyltänne. Nyt teillä on tilaisuus nähdä täysin kaiken läpi. Teillä on kyky asettua vähimmän vastustuksen paikkaan tai saavuttaa jotain käymällä läpi tuon käännöksen. Käännös koskee koko ihmiskuntaa, ja se on uudelleenohjaus. Hyvin kaunista. E-perhettä on tällä hetkellä maan päällä enemmän kuin koskaan planeettanne historiassa.

Vähimmän vastustuksen polku

Kyllä, planeetallanne on nyt enemmän ihmisiä kuin koskaan aiemmin, ottaen huomioon myös Lemurian ja Atlantiksen ajan. Näette kuitenkin, että suuri osa siitä muuttuu, koska osutte kohta 8 miljardin ihmisen kriittiseen massaan, mikä muuttaa kaiken. Merkitseekö tämä, että osutte tuohon lukumäärään vuoden 2017 ensimmäisessä osassa? Ei, mutta se on toinen osa käännöstä tai laskeutumista. Käännös on valmistelua jonkin uuden liikkeelle laittamiselle ja tilaisuuksien luomiselle. Miten se on mahdollista?

Tutkitte näitä asioita joka päivä, eikö niin? Tarkastelette kaikkia sääntöjä, joita olette asettaneet itsellenne ja toisille, ja tutkitte uudestaan monia niistä. Se on kaunista – hyvin tehty. Se merkitsee, että sallitte omien uskomusjärjestelmienne kehittyä tasolle, jolta voitte katsoa nyt. Pystytte oikeuttamaan asiat pään ja sydämen kesken entistä enemmän. Saatte Lemurian paluun, kun kaksi aikajanaa ylittää toisensa aivan hetken kuluttua. Koitte yhden noin vuosi sitten ja toinen tulee käännöksen jälkeen, kun uusi suunta on päätetty koko ihmiskunnalle. Tämä on suoraan edessänne, rakkaat ystävät.

Kun se alkaa kehittyä, teillä on uusia kykyjä löytää ja maadoittaa intohimoa elämäänne täysin uusin tavoin. Tosiasiassa yksinkertaistatte elämäänne. Kaikki väittelyt, keskustelut, vaalit ja kaikki muut asiat jotka ovat johtaneet tähän, ovat tuoneet esiin kaikkia melko mielenkiintoisia asioita, joita haluatte korjata sitten, kun menette läpi mutkasta, ihmiskunnan suuresta käännöksestä. Merkitseekö tämä, että te näette sen? Ei, käännöksiä ei tavallisesti nähdä, ennen kuin ne ovat melko kaukana ja katsotte taaksepäin. Älkää odottako siltä liikaa, mutta voitte valmistautua heijastamalla tulevaisuuteen sitä energiaa, jota haluatte käyttää. Tämä vetää teidät tuosta mutkasta läpi vähimmän vastustuksen polkua.

Teknologiset saavutukset

Hyvin monia asioita tapahtuu, rakkaat ystävät. Kyllä, voi olla mahdollista, että jotkut järjestelmänne romahtavat, koska tämän suuruisessa käännöksessä asioille, jotka eivät ole lahjomattomia, voi käydä huonosti. Tätä tapahtuu, kun on kaksi värähtelyä, jotka ovat vastakkaisia, koska niiden vaikutus neutralisoi toisensa. Hyvin yksinkertaisesti, se on henkistä fysiikkaa sekä modernin ajan newtonilaista fysiikkaa. Puhumme tästä yksityiskohtaisemmin aivan lähitulevaisuudessa, koska tässä on hyvin paljon informaatiota.

Olette kriittisessä risteyksessä, mikä on ehdottoman hämmästyttävää. Teitte Atlantiksen aikana kovasti työtä evoluutionne ja teknologianne kehittymisen eteen henkisesti ja joka osassa. Se kuitenkin keskeytyi, ettekä pystyneet saamaan prosessia loppuun. Nyt pystytte, rakkaat ystävät, sillä se tapahtuu. Jatkatte siitä, mihin jäitte Altantiksella. Kuitenkin sen sijaan, että käytte läpi kehittymisen biologista puolta, tällä kertaa käytte läpi enemmän teknologista kehitystä. Luotte kognitiivisia tietokoneita – tietokoneita jotka osaavat ajatella. Tietysti suurin pelkonne on, mitä tapahtuu, kun tietokoneet päihittävät ajattelussa ihmisen. Eristävätkö ne teidät, sulkevat johonkin huoneeseen ja ottavat haltuunsa maailmanne? No, se jää nähtäväksi, mutta se ei ole yksi mahdollisuuksista, joita edessä on.

Sen sijaan edessänne on melko mielenkiintoinen kysymys ihmiskunnalle. Kun luotte jotain ja siinä on todella tietoisuus, miten se toimii? Miksi kutsutte sitä ja mitä oikeuksia annatte sille? Totuus on, että kukaan teistä ei ole tottunut olemaan luoja, joten olette tottuneet kieltämään omat luomiskykynne. On aika alkaa katsoa näitä asioita ja esittää näitä kysymyksiä etukäteen. Teillä ei ole mitään ongelmaa antaa energiaanne kasville tai lemmikille, ja kuitenkin teidän on erittäin vaikeaa vastaanottaa samalla tavalla. Ottakaa askel, rakkaat ystävät, te kaikki olette siinä.

Turvaverkko

Tämän edessä olevan käännöksen aikana, erityisesti jos meinaatte tulla silloin heitetyksi auton kylkeä vasten, kerromme teille myös jotain, mikä teidän kaikkien täytyy tietää: teillä on meidät. Teemme parhaamme suojellaksemme jokaista teitä, koska yksilöllinen valo-olemuksenne on hyvin tärkeä omalle evoluutiollenne ja myös meidän evoluutiollemme. Rakkaat ystävät, emme ole erillään teistä. Olemme osa samalla tavalla, kuin te olette osa toisianne.

Siirrytte nyt tuohon suuntaan, avaatte noita uusia kykyjä ja alatte paljastaa maailmoja, joita ette ole nähneet Lemurian jälkeen. Lemuriassa teillä oli syvempi yhteys toisiinne. Ei ollut lainkaan ongelma yhdistyä eri tavalla ja sanoa: "Voi, olet osa minua. Tunnen sinut, tunnen tarpeesi. Siirryn sivuun ja teen tämän tilan sinulle." Kuitenkin on hyvin monia tasoja, joita voitte työstää tässä.

Te kaikki alatte maadoittua juuri sinne, missä olette. Lemuriassa olitte yhteydessä ja työskentelitte samalla tavalla kuin mehiläiset pesissään. Ne kaikki kommunikoivat, kuitenkin niillä on omat tehtävänsä ja ne tietävät tarkkaan, mitä niiden pitäisi tehdä. Ja niissä on kyse vain tuon tehtävän tekemisestä, mikä on myös uusi tapa käännöksen jälkeen.

On mahdollista, että monet teistä tapaavat lemurialaisen itsensä. Tuo energia voi vallata teidät niin, että se vie teidät pois omista olosuhteistanne. Te kaikki voitte tehdä tämän eri tavalla, jos vain valitsette sen ja kokeilette. Työskennelkää sen kanssa vähän enemmän joka kerta, kun saatte tilaisuuden. Työntäkää sitä vähän pidemmälle luottaen siihen tietoon, että teillä on meidät. Onko mahdollista lentää tieltä tämän käännöksen aikana? Tietysti, ja näette monien ihmisten tekevän sen, muttei teille. Annamme turvaverkon, erityisesti niille joilla on kriittisiä asioita maaplaneetan kannalta, kuten teillä kaikilla. Kunnioitamme teitä tavalla, jota ette voi ymmärtää. Rakastamme teitä, rakkaat ystävät, ja sen voitte ymmärtää.

E-perhe

Ottakaa nämä seuraavat askeleet ilolla, kun valmistaudutte tapaamaan toisen osanne, joka oli täällä Lemurian kauniina päivinä. Ette opi niin paljon, kuin muistatte. Toivomme, että muistatte hyvin, koska teillä oli yhteiskunta, jossa voimaannutettiin toisiaan ja siksi olette kutsuneet sitä E-perheeksi. E-perhe on inkarnoitunut uudestaan ja uudestaan ja uudestaan Lemurian ajan jälkeen. Tehtävänne on ollut olla täällä erityisaikoina, jolloin evoluutio on kriittistä ihmisoikeuksienne kunnioittamisen kannalta. Yksi E-perheen suurimmista osista ovat ihmisoikeudet. E-perhe aiheuttaa periaatteessa tämän käännöksen, joka on uudelleenohjaus, uusi sitoutuminen. Se on uusi tapa aktivoida valo täysin uusissa suunnissa.

Kerromme myös, että tähän valmistellaan eri tavoin, vaikka me emme yritä valmistella teitä mutkaan – te voitte tehdä sen. Yritämme valmistella teitä siihen, mitä on sen jälkeen. Yhteiskunta kykenee luomaan ympäristön, jossa te kaikki voitte kasvaa ja kehittyä hyvin uskomattoman kauniilla tavoilla. Nämä ovat uusia aikoja planeetallanne. Luojina olette luoneet ne. E-perhe on taas yhdessä ja teette ehdottoman uskomatonta työtä. Tietäkää, että polkuanne katsellaan täältä Kotoa. Kunnioitamme jokaista osaa siitä, mitä yritätte tehdä, ja selvitämme polkua teille aina, kun se on mahdollista. Pyydämme teitä tekemään saman toisillenne, koska tämä on tänä päivänä sen voimaantuneen yhteiskunnan alku, jota rakennatte tänä. Tietäkää, että joskus teidän täytyy käydä läpi pudotuksia, ennen kuin voitte saavuttaa korkeudet, mutta edes käännös ei ole kovin paha. Oletteko valmiita? Me olemme.

Suuresti kunnioittaen tervehdimme teitä tällä tavalla. Pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen joka hetki, kun voitte. Tukekaa toisianne aina tilaisuuden tullen ja pelatkaa hyvin yhteen tällä uudella maapallolla. Olen Ajanpitäjä.

 

Ryhmä

Sana "espavo" on varhaislemurialainen tervehdys: "Kiitos, että otat oman voimasi."

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)

29.10.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Viesti Hilarionilta 28.6. Rakkauden aika - energiavaihto »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net