29.04.2018

Noussut Kristus - hautakammioriitti

Useita viikkoja peräjälkeen meitä on pommitettu kosmisella, taivaallisella ja aurinkoaktivoinnilla toisensa jälkeen, mikä on aiheuttanut niin suurta nopeutumista, että on usein tuntunut, ettei meillä ollut riittävästi aikaa nousta hengittämään ilmaa, ennen kuin meille paiskattiin seuraavat koodit. Näiden valtavien valolatausten tulokset ovat aiheuttaneet niin paljon sisäistä muutosta, että tietyt aspektimme joiden kera astuimme maaliskuuhun, eivät ole tunnistettavia enää huhtikuussa. Itse asiassa, jokainen tämän vuoden neljästä ensimmäisestä kuukaudesta on tuntunut kokonaiselta elämältä.

Pimennyksistä päiväntasaukseen olemme liikkuneet poikkeuksellisen syventymis- ja laajentumisjakson läpi – intensiivinen valmistautuminen mystiseen avioliittoon vihkimiseen. Päiväntasauksesta pääsiäiseen ne jotka olivat valmistautuneita, aktivoivat nousseen Kristuksen henkiinheräämiskoodit jumalaisen täydellistymisemme, korkeamman ja alemman itsen ja feminiini- ja maskuliinipolariteetin pyhän yhdistymisen, kautta. Pääsiäisestä (Oinaan) uuteen kuuhun olemme integroineet aktivoituja ylösnousemus/henkiinheräämiskoodeja DNA:ssamme, kun alamme mukautua uudelle tietoisuustasolle ja omaksua sen laajuuden, mitä olemme juuri käyneet läpi.

Jossain kaiken tämän keskellä meitä esti myös erittäin tarpeellinen neurologinen uudelleenkartoitus Merkuriuksen perääntymismatkan aikana. Meidät kytkettiin täysin irti, mikä antoi jokaiselle meistä kyvyn katkaista yhteydet perusteellisesti ja irrottaa täysin kaikki ne monet johdot ja langat, jotka yhdistivät meidät vielä vanhaan mentaalimatriisiin.

Tämän massiivisen hankkeen tulokset ovat edelleen paljastumassa. Perimmiltään se kuitenkin vapautti meidät kaikista valheellisista valtarakenteista ja antoi meille käyttökelpoisen vaihtoehdon kiinnittyä aitoon Lähdevoimaamme … reitittää uudelleen henkilökohtainen elämävoimamme valmisteluna langattomuuteen.

Siis kyllä, 2018 on potkinut meistä paskaa ulos tähän mennessä … mutta näin on, koska 1) olemme valmis siihen ja 2) saavuttaaksemme taajuuden, joka tarvitaan jumalaisen suunnitelmamme toteuttamiseen, meidän täytyy kyetä omaksumaan valtavia valomääriä. Tässä kirjoitamme käsikirjoituksen uudelleen koko ihmiskunnalle, sellaisen joka sisältää totuuden alkuperästämme ja täydestä biologisesta potentiaalistamme.

Tämän kuukauden ensimmäisen puoliskon fokus oli integrointi lepäämällä sisäisessä pyhätössämme. Huhtikuun toisessa puoliskossa aloitimme intensiivisen jälleenrakennusvaiheen ja uudistamme itsemme, tilamme ja elämämme astian majoittamaan sisäisen nousseen Kristuksen, valmisteluna "pyhän lapsen tulemiselle". Ja nyt kun siirrymme toukokuuhun, alamme yhdistää näitä rakennemuutoksia jokapäiväisen elämänne, kehonne ja maailman järjestelmiin … ja samaan aikaan teemme uuden tason suunnitelmaamme kokonaisuuden palvelemiseen uudella tasolla.

Siirrymme syvemmälle sielumme polun ja tarkoituksen aitoon merkitykseen ja Skorpionin täysikuun jälkeen kuukauden lopussa (29.4.) – jolloin tämä kaikenkattava uudestisyntymäprosessi kulminoituu – alamme juurruttaa omistautumistamme Palvella (isolla P:llä) puhtaan Lähdesuhteen paikasta.

Kun tulemme kokemaan fyysistä elämää liitossa Lähteen kanssa, opimme omakohtaisesti, mitä merkitsee käyttää universaalia tai kosmista Itseä … käyttää olemassaolon perimmäistä syytä … "jumalaisen sopimuksemme" tulkitsemiseen. Tästä aidon/jumalaisen yhteyden paikasta tiedämme, että elämämme ainoa tarkoitus on Palvella kokonaisuutta … toisiamme, Maata, galaksia, kosmosta, Kaikkeutta. Mikään vähemmän ei tyydytä meitä täällä.

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)

24.4.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net