18.06.2016

Neptunus perääntyy Kaloissa 13.6.-20.11.16

Neptunuksen perääntyminen on monia asioita: ykseys jumaluuden kanssa, pako epätodellisuuteen, uppoutuminen rakkauteen, välttäminen itsepetoksen avulla ja myötätuntoinen levollisuus.

Se on sekä paluumme pyhään lähteeseen että kaikki, mitä teemme välttääksemme sen karun alueen, joka meidän täytyy joskus ylittää päästäksemme sinne. Neptunus antaa vaihtoehdon: jumaluuden syleileminen tai itsemme välttäminen. Emme voi tehdä molempia.

Neptunuksen tarjoama parantuminen vaatii niin syvää luottamusta, että olemme valmis luopumaan tarvittaessa identiteetistämme. Kokeaksemme Neptunuksen ehdottoman rakkauden syvän rauhan, emme voi säilyttää kertomusta siitä, kuka teki mitä ja milloin ja millaista elämämme pitäisi olla verrattuna siihen, millaista se on, tai esittää entisiä loukkaantumisia, vanhoja voittoja tai kuvitelmia tulevaisuudesta. Neptunus tuntee vain kaiken yhtenä. Kun se alkaa perääntyä, se antaa taustan jokapäiväisen elämän ylä- ja alamäille, tilaisuuden antaa kaiken mennä ja uppoutua rakkauden jumalaiseen virtaan, joka ilmestyy ikuisesti pyhän Lähteen sydämestä. Tässä virrassa emme ole mitään ja kukaan ja kuitenkin olemme myös kaikki, täydellinen ja ikuisesti kokonainen.

Neptunuksen "ei mitään ja kukaan" ei ole uhri tai altavastaaja, toisten tai elämän monimutkaisen kudelman oikkujen uhri. Tämä ei-kukaan on kaikki, suurin sisäinen ja ulkoinen tyhjiö ja se loputon pimeä tila planeettojen välillä, jonka tunnemme hyvin. Neptunus opettaa, että vain valmistautuneena loppuun voimme koskaan todella alkaa, että tuosta kaiken kuolemasta jossa uskomme olevamme, löytyy syvin ja eloisin paikka – rauha olemisesta ei-mitään ja kaikki, mystinen tieto läsnäolosta ja poissaolosta yhdessä hengenvedossa ja loputtoman ajan ainoa hetki. Emme voi ajatella itseämme tähän olotilaan, emmekä voi puhua siitä tehokkaasti. Neptunuksen maailmassa sanoja ei enää ole, käsitteet pettävät, ajattelu on tarpeetonta ja "sinä" ja "minä" häviää. Se ei tiedä muuta kuin äärettömän universumin kokonaisuudessaan ja näkee meidät kaikki rajattomana tilana, joka todellisuutena olemme.

Kun Neptunus perääntyy omassa merkissään Kaloissa, se antaa meille tilaisuuden hävitä tarvittaessa ja vetäytyä sisäiseen tilaan, joka on yhtä pimeä ja loputon kuin yllä oleva taivas. Mutta niin paljon kun kaipaammekin Neptunuksen rauhaa, saatamme kohdata suurta vastustusta. Tunteaksemme sen meidän täytyy luopua kaikesta, mitä haluamme olla, sekä kaikesta mitä kaipaamme jättää taakse, sillä Neptunus ei tunne eroa nautinnollisten ja tuskallisten kiinnittymisten välillä. Se näkee vain kiinnittymisen, sen luoman eristyneisyyden ja irtipäästämisen ratkaisuna. Emme voi valita, minkä yli nousemme – meidän täytyy yksinkertaisesti päästää kaikesta irti.

Neptunus pitää harvoin suurta ääntä. Se odottaa hiljaa ja poistaa vähitellen meistä vähän täältä, kulman tuolta, terävän reunan tai raskaan taakan. Sen perääntyessä irtipäästäminen vie meidät syvemmälle, ja meiltä saattaa puuttua ne itsen, identiteetin, roolin ja vastuun normaalit suuntaviitat, jotka kertovat meille, keitä olemme. Mutta ei ole syytä paniikkiin eikä mitään pelättävää. Olemme turvassa, vaikka häviämmekin. Elämän tragedioiden ja voittojen kohdatessa, Neptunus pyytää meitä päästämään kaikesta irti. Näin emme tunne itseämme sellaisena, joka luopuu identiteetistä, vaan itse irtipäästämisenä – lentävän linnun, avomereksi sulavan jään ja tuulenhenkäyksessä muuttuvan hiekan vapaudeksi. Pyhästä tilasta ja kosmisesta armosta synnymme ikuisesti vapaana.

Sarah Varcas

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)

13.6.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Täysi vapaus Oikeiden koordinaattiemme asettaminen »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net