14.11.2015

Nauttikaa ilon odotuksesta

Teistä kaikista ei tunnu iloiselta, vaikka haluaisittekin niin. Kenties ette ymmärrä tuon viime lauseen tärkeyttä.

3D-maaelämissänne – mukaan luettuna tämä elämä – olette odottaneet kokevanne enemmän pelkoa kuin iloa. Pelko ei ole enää suuri osa repertuaarianne.

Odotatte iloa. Olette myös vihainen, kun iloa ei ilmesty elämäänne tai kokemuksiinne. Kuitenkin vain muutama viikko sitten odotitte täysin, että tuska seuraa jokaista iloa. Niin se on, että kehitytte nopeammin, kuin uskotte.

Olette saattaneet loppuun tämän ihmeellisen luomisprojektin ensimmäisen vaiheen. Olette siirtyneet pahimman odottamisesta suuttumiseen siitä, että mitään vähänkään huonona pitämäänne kiinnittyy elämäänne.

Puhutaanpa niille, jotka eivät ole vielä kokeneet hetkeäkään ilohiukkasia, niille jotka ovat vihaisia kaikista ilosanoista toisten elämässä.

3D:ssä oli kilpailua ilon pilkahduksista sekä pelosta ja tuskasta. 3D-menestystarinanne perustuivat siihen, miten paljon tuskaa joku kärsi ennen siirtymistään iloon taloudellisesta vauraudesta, rakkaudesta tai muista palkkioista – niin kuin te luokittelitte palkkiot. Sellaista joka syntyi varakkaana tai joka löysi välittömästi lohtua ja rakkautta, katsottiin halveksien – "Rikkaat eivät ole koskaan onnellisia", "Heidän rakkautensa ei kestä" – ja toivoen, että hänen ilonsa loppuisi, jotta teistä tuntuisi paremmalta.

Miten moni 3D-tarinanne ilosta alkaa sellaisella, joka on kaunis, varakas ja rakastettu – ja hän vain nauttii lisää kauneudesta, varallisuudesta ja rakkaudesta? Ette yhteiskuntana tunteneet vetoa sellaisiin tarinoihin, sillä ne tekivät yhteiskunnastanne kateellisen.

Tässä uudessa Maassa tuollaiset tarinat ovat niitä, joita välitetään sukupolvelta toiselle. Koska ilo on avaimenne tässä uudessa Maassa, aloitatte ilolla ja laajennatte sitä.

Kuitenkin te jotka ette ole vielä kokeneet halumaanne iloa, saatatte palata 3D-kateellisuuteen sen sijaan, että puolustatte niitä, jotka ovat luoneet maailonsa.

Silloin kun tuska ja pelko olivat 3D-oppituntejanne, teitä yhteiskuntana muistutettiin kaikesta tuskasta ja pelosta, joka oli ylinnä yhteiskuntarakenteessanne. Nyt kun ilo ja rakkaus ovat ylinnä, on aika puolustaa niitä, jotka ovat luoneet sellaisen elämän, sillä he muuttavat yhteiskuntaanne.

Kateellisuutta ei enää ole, sillä jos voitte luoda, mitä haluatte, silloin kun haluatte, ei ole tarvetta kateuteen. Niin se on, että havaitsette, että te ette välttämättä halua sitä, mitä toisilla on. Uusi käsitys uutta maailmaa varten.

Ennen siirtymäänne halusitte olla kuin joku, jolle olitte kateellinen – oli kyse siten kehon muodosta, varallisuudesta, glamourista, rakkaudesta tai jostain muusta ominaisuudesta. Nyt kun voitte luoda, mitä haluatte, silloin kun haluatte – ja voitte tehdä niin heti, kun hyväksytte, että voitte – havaitsette, että teillä on vähän tarvetta kopioida toisia.

Löydätte ainutlaatuisen itsenne – jotain mitä paheksuttiin 3D-maailmassanne. Kun rakastatte itseänne enemmän, teidän ei tarvitse enää kilpailla elintasosta ettekä haluakaan.

3D:ssä seurasitte yhteiskuntanne unelmia. Uudessa Maassa paljastatte omat unelmanne. Ja enimmäkseen tämä asia hidastaa luomisprosessianne nyt. Viime viikolla halusitte suuremman rantakodin, koska se oli merkki siitä, että olitte "saapuneet perille". Mutta kun tutkitte 3D-yhteiskuntanne verhoja, havaitsette, että te ette halua rantakotia, vaan kaupunkiasunnon, maatilan tai mikä saakin teidät sädehtimään.

Kun löydätte itsenne ja todelliset unelmanne, muututte luultavasti monta kertaa. Te jotka ette ole vielä luoneet unelmaanne, hyppäätte ns. muutaman luomisaskeleen yli.

Jotkut loivat välittömästi, vain huomatakseen, ettei tuo luomus ollut aivan oikea. Prosessoitte kuitenkin unelmianne, kun ne leijuvat näkymästä toiseen. Niin se on, että kehitytte uudeksi "sinuksi" poimunopeudella.

Aikataulu jonka annoimme aiemmin siitä, että luotte maaunelmanne suurin piirtein vuoden 2015 loppuun mennessä, pysyy edelleen. Kyse on vain siitä, että monet teistä päättivät tehdä sen päässään sen sijaan, että luovat jonkin unelman ja sitten siirtyvät todelliseen unelmaansa muutaman kuukauden päästä.

Älkää joutuko epätoivoon, jos unelmanne ei ole vielä todellisuutta. Nauttikaa ilonne odotuksesta – täyskäännös 3D-pelkomaailmastanne. Pelkästään testaatte luomus toisensa jälkeen, kunnes jokin tuntuu oikealta. Ja niin se on vuoden 2015 loppuun mennessä tai lähellä sitä.

Sallikaa itsenne rentoutua. Tämä ei ole 3D-maailmanne, missä mitään ei odoteta ilman ponnistelua ja työtä. Ponnistelua ja työtä joista voisi yhtä helposti tulla tuskallinen tapahtuma kuin iloinenkin.

Olette siirtyneet rakkauteen ja iloon. Niin se on, että luotte tästä eteenpäin, mitä haluatte, silloin kun haluatte, sillä odotatte, että voitte tehdä niin – ja niin voitte. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

2.11.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Vaadi itsesi Aikokaa mielestä, valitkaa hengestä »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net