19.02.2019

Näkemänne negatiivisuus

Monet kysymyksenne koskevat sitä negatiivisuutta, jota näette ympärillänne. Olemme valinneet yhden noista kysymyksistä tähän, mutta aikomuksemme on puhua niistä kaikista.

"Jos maailmamme perustuu kaksinaisuuteen, miten pimeys ja negatiivisuus ovat riehuneet täällä niin valtoimenaan tuhansia ja tuhansia vuosia? Eikö maailmassa olisi pitänyt olla 50 % positiivisia olentoja ja 50 % negatiivisia olentoja?"

Ensin meidän täytyy huomauttaa, että nämä havainnot ovat tuomitsemista. Ja toiseksi sanomme, että näkökulmanne on suhteellinen. Yhteiskunnat jotka ovat ja ovat olleet alempaa värähtelyä, näkevät jakautumisen alemman ja korkeamman välille hyvin eri tavalla kuin te. Teidän täytyy vain ajatella sitä, että Roomassa monet ajattelivat roomalaisia pelejä positiivisessa valossa. Tänäkin päivänä jotkut pitävät kivittämistä sopivana rangaistuksena, kun taas korkeampaa värähtelyä olevat pitäisivät koko rangaistusajatusta hyvin negatiivisena. Ja kyllä, käsitämme, että te ette ole vielä siinä kohtaa. Kaiken tämän sanottuamme, vastataanpa kysymykseen.

Jälleen kerran meidän täytyy sanoa, että näkemystänne maailmantilasta on melkoisesti vääristänyt välitön informaatiosaanti. Kyse ei ole siitä, että tämä olisi huono asia sinänsä, vaan että teille näytetään huonoimmat puolet itsestänne joka päivä koko päivän.

Haluamme pyytää teitä katsomaan nyt rehellisesti, mitä ympärillänne on. Emme tarkoita televisiota. Tarkoitamme, mitä TE näette. Näette äitejä ja isiä, näette ihmisiä töissä. Ansaitsette elannon tekemällä toisille asioita, joita he eivät tee itse itselleen. Näette ihmisiä nauttimassa ystävistä, lemmikeistä, perheestä. Tietysti tähän on poikkeuksia, mutta nuo poikkeukset saavat kaiken huomion.

Ihmettelette, miksi ei ole 50/50-tasapainoa. Rakas perhe, on paljon parempi kuin 50/50-tasapaino, ja on aina ollut. Teille kerrotaan, että ihmiskunta on paha luonteeltaan. Ihmiskunta on jumalainen luonteeltaan. Olette sallineet. Teitä on huijattu. Teille on valehdeltu. Olette uskoneet pahimman. Ja silti olette nostaneet itsenne tähän risteykseen.

Kyllä, asiat voivat näyttää melko kamalilta tällä hetkellä. Kohtaatte itsenne hyvin rohkeasti. Ja stressaavina aikoina aika tuntuu pysähtyvän. Mutta mikään ei voisi olla enemmän väärä havainto. Liikutte nopeasti tilin tekemistä ja uudistumista kohti.

Tätä ei tehdä puolestanne. Tätä ei tehdä teille. Te teette tämän. Olette sanoneet näissä korkeammissa oktaaveissa: "Riittää! Tämä on mennyt liian pitkälle!" Palautatte itsenne ja maailman.

Älkää kieltäkö, mitä on ollut, mutta juhlikaa sitä, mitä luotte. Nousette negatiivisuuden yli. Tulee aika, jolloin monet asiat joita pidätte positiivisina, saatetaan nähdä jokseenkin negatiivisina. Mutta ajatelkaa, että kaikki kokemukset joita ihmiskunta on käynyt läpi, ovat tuoneet teidät tähän kohtaan. Siis oliko se oikeasti negatiivista?

Kaikki kokemukset ovat tilaisuus havainnoida ja tehdä valintoja. Ihmiskunnan kehityskaari kohoaa aina. Olette jumalaisia. Miten voisi olla toisin?

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

4.2.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net