25.03.2019

Näkemyksiä jumalaisesta "kyllästä"

Yksi meille mielenkiintoisimmista kysymyksistä on seuraava, joka liittyy kaiken mahdollisuuden hyväksymiseen, jumalaiseen "kyllään": "Kun meditoin hiljattain ryhmän kanssa, minua siunattiin viestillä niiltä, joihin viittaan "taivasperheenäni" … Kysyin heiltä: "Keitä olemme?" ja vastaus oli: "Olemme Kyllä." Tämä "jumalainen kyllä" kuulostaa todelta sydämessäni, mutta pääni yrittää jatkuvasti saada tolkkua siitä.

Lukiessani teidän lempeitä sanojanne Ronin kautta saan suurta helpotusta ja selkeyttä – ja kannustavaa vahvistusta. Sydämeni täynnä kiitollisuutta (ja tyhjänä odotuksista), pyydän Neuvoston näkemyksiä Jumalaisesta "kyllästä"."

Olemme ilahtuneita tästä kysymyksestä. Ensinnäkin, onnittelut kysyjälle avoimuudesta vastaanottaa meidän vastauksemme kysymykseen "Keitä olemme?" Ja sitten korostaisimme, että se "me" josta kysyttiin, sisälsi kysyjän.

Tämä vihjaa, että sinä, monet teistä, olette saavuttaneet kohdan, jossa alatte hyväksyä itsenne oleelliseksi osaksi "meitä", mihin viittaamme hyvin usein.

Kyllä, on ryhmiä, on neuvostoja, on littoja jne. Mutta kun käytetään me-pronominia, lukijat eivät olisi koskaan kaukana pielessä tuntiessaan, että hekin sisältyvät mukaan.

Kysymys ei kuitenkaan ollut "meistä", vaan "kyllästä". Kuten totesimme alussa, Jumalainen kyllä on mahdollisuuden ehdotonta hyväksymistä. Ja "kyllälle" kaikki mitä voidaan kuvitella, on mahdollista. Voitaisiin sanoa, että se on jo luotu. Koska ajatus on asia. Ja kaikki asiat ovat luomuksia.

Lisäajatuksena esittäisimme, että jos kaikki on mahdollista ja voidaan luoda ja jos tämän lukija on luoja – ja te olette – niin kaikki on mahdollista teille. Mitä se merkitsee? Se merkitsee, että olette vapaa. Olette vapaa tavalla, jota ette ole koskaan kuvitelleet.

Esimerkkinä ehdottakaamme, että hyvin monet rajoituksenne ovat pelkästään tulosta siitä, että olette uskoneet sen ajatuksen, että teidät on rajoitettu fyysiseen kehoon. Sanotte: "Voi, se on vain mielikuvitustani!", ikään kuin se mitä on mielessänne, ei olisi totta, niin kuin asiat ympärillänne jotka voitte nähdä ja joita voitte koskettaa.

Saanemme ilmaista, että niin kauan kun jatkatte ajattelemista tuolla tavalla, olette rajoittuneet tähän ulottuvuuteen (koska uskotte olevanne). Ja tämä selittää esimerkiksi, miksi korkeammista ulottuvuuksista voidaan vierailla teidän luonanne, mutta te pidätte itseänne kyvyttömänä vierailemaan niissä. Kyllä, olemme täysin tietoisia, että monet teistä alkavat ohittaa tuon rajoituksen. Onneksi olkoon. Kenties jätätte polulle leivänmuruja niitä varten, jotka ovat aivan perässänne.

Kiitos upeasta kysymyksestänne. Puhumme taas pian.

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

18.3.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net