09.06.2015

Muuttamista ja hiomista

Olemuksessanne tapahtuu paljon enemmän, kuin käsitätte.

Vaikka monet kanavoijat ovat todenneet jotain samantyyppistä muutaman viikon, haluamme teidän ymmärtävän, miten tärkeä tämä aika siirtymässänne todella on.

Useimmat teistä jäävät kahden maailman väliin – sen minkä tunnette ja sen minkä yritätte kuvitella. Kumpikaan ei ole selkeä eikä mukava. Ajatelkaa tietävänne, että joku keksii uutta kuljetusmuotoa, mutta ette pysty vielä muodostamaan käsitystä siitä, minkä muodon uusi luomus ottaa. Onko tuo uusi kuljetusmuoto päivitetty sähköauto? Jos on, yhteisöjen täytyy rahoittaa tarvittavat pistorasiat. Onko se kuljettajaton auto? Jos on, ei tarvitse huolehtia ajonäöstä. Vai onko se jotain, mitä ette pysty kuvittelemaan, kuten tapahtui silloin, kun useat keksijät uneksivat auton?

Yritätte laittaa uuden elämänne, uuden maapallon maapuitteisiin, mikä on teille tuttu – koko ajan kieltäen, sivuuttaen tai unohtaen, että uusi merkitsee uutta. Mikään nykypuitteissanne ei voi mitenkään käsitteellistää sitä, miten uusi "sinä" ja uusi maapallo eroaa nykyisestä – ja aivan varmasti vanhan ajan elämästänne.

Uusi maa ei ole enää taivaan syrjäinen saari. Uusia ajatuksia, uusia eläimiä, uusia kokemuksia – kokemuksia joista kenties näette unta, mutta joista viis veisaatte herättyänne.

Olette hiljattain oppineet, ettei uudella "sinulla" ole rajoja. Nyt alatte muodostaa käsitystä, että niin saattaa todella olla, sillä aiemmat unelmanne uuden maan mahdollisuuksista olivat rajattuja siihen, mitä tiesitte 3D:n tai satujen unelmista.

Muutamassa viime viikossa on ollut kyse siitä, että olemuksenne on puhdistettu niistä vastaanväittäjäajatuksista, jotka ovat rajoittaneet teitä aioneita – erityisesti niistä jotka liittyvät ulottuvuuksiin ja taajuuksiin.

Jotkut teistä osaavat taajuushyppelyn, ulottuvuushyppelyn ja/tai aikamatkailun, mutta useimmat eivät. Niinpä päättelette, että se on mahdollista muutamille erityistapauksille, mutta ei varmasti teille. Tällaisia ajatuksia ja uskomuksia olette puhdistaneet tai alkaneet puhdistaa muutamina viime viikkoina. Sillä tosiaankin, ollaksenne luova ja siirtyäksenne uuteen rooliinne ilman lankoja 3D-huoleen tai pelkoon, pyysitte kaiken sen puhdistamista, mikä ei työntänyt teitä uuteen "sinuun".

Monet teistä murehtivat, etteivät koskaan pääse tästä tyhjiöstä yli, tästä rajoittuneen elämän ja ilon ja toiminnan välitilasta. Se ei ole totta, mutta ette usko muuta, ennen kuin koette eron.

Milloin nuo uudet kokemukset tulevat? Sitten kun päätätte olevanne valmis.

Tämä viime toteamus suututtaa monet, sillä uskotte, että olette todella valmis siirtymään tämän tyhjiön yli. Mutta toisaalta, taivas ei sanele teidän siirtymäänne – te sanelette.

Kuvitelkaa itsenne jonkin todella hämmästyttävän asian keksijäksi. Ettekö odottaisi, että sellainen keksintö vaatii vähän aikaa? Että kokeilisitte eri komponentteja, ennen kuin oikeat rattaat/konseptit sopisivat yhteen luomaan sen, minkä halusitte keksiä? Että rukkaisitte tuotetta jokaisen testauksen jälkeen, kunnes se olisi paras saatavilla oleva tuote? Ja että niin upeaa tuotetta rukattaisiin kenties sukupolvien ajan – kuten on tapahtunut autojen ja lentokoneiden osalta? Tämä pitää ehdottomasti paikkansa uudessa "sinussa".

Olisitte voineet hyväksyä ensimmäisen "sinun", mikä ilmestyi ennen uuden maan luomista. Mutta massana päätitte rukata ja muotoilla uudelleen, kunnes teistä tulisi hienoviritetty olento, mikä ei kykene ainoastaan suorittamaan alkuperäistä tehtäväänne – luoda uusi maapallo – vaan luomaan uuden "sinun", mikä voisi elää mukavasti uudella maapallolla.

Niin se on, että hiotte, muutatte, testaatte ja luotte uudelleen uutta "sinua" melkein minuutista toiseen – huomattavimmin muutamana kuluneena viikkona. Ajatelkaa uuden "sinun" kieltäytyneen hyväksymästä kärryjä kuljetusmuodoksi. Niinpä testasitte ja uudistitte nuo kärryt moderniksi autoksi, missä on GPS ja tietokone, ohjaustehostin jne.

Niin se on, että muutamana kuluneena viikkona kieltäydyitte liikkumasta uudella maapallolla ilman kiiltävää, uutta ja upeasti suunniteltua "sinua". "Sinua" mitä alatte vasta ymmärtää ja rakastaa. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

2.6.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net