15.10.2018

Muutos ja valinta - hidas ja vakaa, poltettu maa vai siltä väliltä

Kohtaamme kaikki sen valintatilanteen, miten suureen muutokseen olemme halukas sopeutumaan ylösnousemussyklissämme ja miten paljon tai vähän olemme halukas tekemään muutokseen ja transformaatioon liittyen. Siirrymmekö eteenpäin hidasta ja vakaata tahtia vai hankkiudummeko kaikesta eroon poltetun maan taktiikalla ja puramme kaiken juureen saakka? Valinta riippuu kahdesta asiasta: miten monta kertaa olemme valmis toistamaan karmakiertojamme ja miten paljosta olemme valmis irtipäästämään? Valinta on meidän, ja vaikka kumpikin on mahdollinen, niin tasapaino, paremminkin keskitien toimintatapa on paras.

Untitled-1.jpgTämä kuva on ruohonleikkurini leikkuukorkeuden säätimestä. Jos laitan sen alas, se leikkaa ruohon todella lyhyeksi. Jos laitan sen ylös, se leikkaa ruohon kärjen. Se mihin säädän sen, riippuu kahdesta asiasta:

* miten monta kertaa viikossa haluan ajaa nurmikon ja

* miten monta kertaa haluan tyhjentää ruohonkeräyspussin ajon aikana.

Näin se toimii. Kun terä on asennettu ylös, ainoastaan ruohon pää leikataan, joten siitä tulee nopeasti taas pitkää ja minun täytyy leikata piha kaksi kertaa viikossa. Niinpä laitan terän mieluummin lähemmäs maata, jotta ruohosta tulee lyhyempää ja sen kasvaminen takaisin kestää pidempään.

Mutta leikatessani ruohon alempaa, minun täytyy tyhjentää keräyspussi useammin. Siinä täytyy sammuttaa leikkuri, poistaa pussi, kävellä tontin perälle, tyhjentää pussi, kävellä takaisin, laittaa pussi takaisin leikkuriin ja käynnistää leikkuri uudestaan. Mutta joskus leikkurin ollessa pois päältä, menen sisälle vilvoittelemaan tai juomaan vettä tai istahdan hetkeksi lepäämään. Mitä useammin minun täytyy tyhjentää pussi, sitä pidempään nurmikon leikkaaminen kestää. Siis päätökseni siitä, miten ylhäällä leikkurin terä on, pyörii aikaa, energiaa ja ponnistelua koskevan valinnan ympärillä.

Ja meidän valintaamme, mistä olemme valmis päästämään irti elämässämme, liittyy samanlaisia asioita, kuten:

* Miten monta kertaa vielä haluamme tehdä karmakiertoa jonkun ihmisen tai tilanteen osalta?

* Miten monta kertaa haluamme selvittää haastavien tai tuskallisten tilanteiden trauma-, draama- ja suruenergiaa?

* Miten paljon enemmän aikaa, energiaa ja ponnistelua haluamme antaa matkamme ja ylösnousemussyklin tähän aspektiin?

Se mitä päätämme vastata näihin kysymyksiin, määrittää, kuljemmeko ylösnousemussyklin läpi hitaasti ja vakaasti vai ampaisemme sen läpi poltetun maan taktiikalla ja puramme kaiken juureen saakka.

Mutta tämän tekemiseen on parempi tapa, ja pääsemme siihen valitsemalla välivaihtoehdon. Neutraalilla tai välitaktiikalla pystymme tekemään arvioita ja valintoja loppuunsaattamisen ja päätöksen saamisen näkökulmasta, joten meidän ei tarvitse käydä uudestaan ja uudestaan jossain tilanteessa, toivoen parempaa lopputulosta tekemättä liian monia muutoksia.

Kyse ei kuitenkaan ole maaliin pääsemisestä nopeasti. Ylösnousemusmatkamme jokainen aspekti on siirtymistä yhdenmukaisuutta kohti, luoden energiaeheyden ja harmonian elämäämme, jotta meillä on iloisen täyttymyksen 360 asteen laajentumista joka alueella. Voimme saavuttaa eheyden aikomuspohjaisella transformaatiolla sen sijaan, että tuhoamme kaiken ja toivomme, että pystymme rakentamaan sen paremmin seuraavalla kerralla.

Sielumme pyrkii yhdenmukaiseen harmoniaan, ja elämämme on tarkoitus, jonka avulla se saavutaan. Tuleminen 3x360:ksi on liikkumista eheyttä kohti kehossa, mielessä, tunteissa ja hengessä, kun sallimme ihmisyyteemme ne muutokset, jotka integroivat jumaluutemme, laajentuen samalla potentiaalimme suurempiin aspekteihin. Siis aseta aikomuksesi yhdenmukaisesta harmoniasta, valitse mukavuustasosi transformoitumisessa ja ole valmis tekemään ne ponnistukset, jotka ovat välttämättömiä antautumiseksi prosessille. Muista, että antautuminen ei ole periksiantamista – se on sallimisen ja vastaanottamisen prosessi. Ja muista juhlia onnistumisiasi – jokainen on tärkeä ja jokainen luo seuraavan askeleen ylösnousemuspolullasi.

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

8.10.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net