30.07.2015

Muukalaisten avaruusaluksia - maailmanlaajuinen todellisuus?

Monet keskustelevat siitä, että pian tapahtuu ulkoavaruuden olentojen laskeutumisia – että avaruusolennot kiitävät maapallon ympärillä odottaen, että te maan asukkaat sallitte niiden tulla näkyväksi.

Vaikka on totta, että olentoja monista paikoista tarkkailee maapalloa ja maaolentoja, maan ulkopuolisilla olennoilla ei ole mitään tarvetta avaruusalukseen. Uskominen avaruusolentojen laskeutumiseen maan päälle on vähän sama asia, kuin odottaisi valkoisella hevosella ratsastavan keskiaikaisen ritarin löytävän tiensä sydämeenne.

Tämä ei tarkoita, että ne jotka haluavat uskoa avaruusolentojen saapuvan avaruusaluksissa, ovat väärässä – pelkästään harhaanjohdettuja toisten ulottuvuuksien olentojen kyvyistä.

Te maan asukkaat ajattelitte kerran, että tietokoneet, televisiot, radiot ja lentokoneet olivat uskomattomia. Tänä päivänä nuo keksinnöt ja monet muut ovat osa jokapäiväistä elämäänne. Kuitenkin jatkatte uskomista siihen, että toisten ulottuvuuksien ja taajuuksien olennot tarvitsevat nykyelämänne elementtejä, jotka ymmärrätte. Näin ei ole.

Aivan kuten alatte uskoa, että teidän on mahdollista vierailla toisissa ulottuvuuksissa, ajoissa ja taajuuksissa ilman fyysistä kulkuneuvoa, on niin, etteivät maan ulkopuoliset tarvitse avaruusalusta tai mitään kulkuneuvoa.

Monet maan asukkaat uskoivat, että helvetti ja paholainen olivat osa heidän pelottavaa elämäänsä ja kuolemaansa. Tietysti niin ei ole eikä ole koskaan ollut. Se on pelkästään ihmisen pelkoluomus.

Niin se on, että avaruusalukset eivät ole todellisempia kuin helvetti, paholainen – tai taivas, totta puhuen.

Pystytte nyt luomaan, mitä haluatte – aivan kuin ne, jotka kuolivat äskettäin tai tekivät siirtymän maan päältä. Monille teistä on tuttu se käsitys, että ne jotka tuntevat tarvetta asua helvetissä, kiirastulessa tai jossain paikassa, missä he luulivat asuvansa kuollessa, tekevät niin, kunnes oivaltavat, että he voivat luoda olemukselleen sopivamman ns. kuoleman jälkeisen elämän.

Vaikka jotkut teistä odottavat avaruusalusten olemassaolon julistamista USA:n presidentiltä tai joltain, jonka tunnette todentavan väitteenne, tuo julistus ei ole todellisuutta niille, jotka eivät usko. Tuollainen tilanne on oma luomuksenne – ei maailmanlaajuinen tapahtuma. Pelkästään yhden osanne skenaario, ei kokonaisolemuksenne.

Tämän ei ole tarkoitus tehdä pilaa luomuksistanne, vaan informoida teille, että tuollainen paikallinen luominen – joka on omistautunut siihen, mitä oli, ei siihen, mitä on – on pieni luomus. Ei suuri, johon tarkkailevat olennot – myös me – toivovat teidän hakeutuvan.

Onko sillä oikeasti merkitystä, laskeutuuko avaruusaluksia? Onko elämänne kovin erilaista, jos joku jolle olette antaneet voiman, julistaa uskomustenne pätevyyden? Ei ja ei enää.

Teillä on paljon suurempia taitoja kuin, että teidät kiidätetään tai on kiidätetty avaruusaluksille. Monet teistä julistavat tällaiset toteamukset virheelliseksi, vääräksi tai yksinkertaisesti ilkeäksi. Mutta tällaisten toteamusten on tarkoitus avata uskomuksenne ja luomistaitonne sen tarpeen yli, että toiset todentavat olemuksenne – on kyse sitten avaruusaluksista tai muista ulkoa ohjatun voiman osista.

Aioneita uskoitte Jumalaan ilman fyysistä todistetta. Kuitenkin nyt kun uskomuksenne avautuvat sille, että olette tärkeä osa Jumalaa, vaaditte todisteita.

Todisteet ovat sisällänne. Kun päästätte irti uskomuksista, jotka vaativat jotain tai jotakuta ulkopuoleltanne – avaruusolentoja, Jumalaa, guruja, yritysjohtajia, poliitikkoja tai ketään muuta kuin te – tiedätte, että voitte luoda mitä tahansa uudella monipuolisella timanttiolemuksellanne.

Ette ole rajoittunut siihen, mitä toiset antavat. Ette ole rajoittunut niihin, jotka ovat vallassa nykyelämässänne. Teillä ei ole mitään rajoituksia. Odottaessanne avaruusolentoja todentamaan olemuksenne, uskomuksenne on antaa pois oma voimanne, aivan kuten annoitte 3D-maailmassanne guruille, uskonnollisille johtajille tai yritys-, urheilu- ja poliittisille hahmoille.

Kukaan ei ole voimakkaampi ja tietävämpi kuin te. Kukaan ei pelasta teitä, todenna teitä, kouluta teitä tai huolehdi teistä pätevämmin kuin te.

Vaikka unelmanne avaruusalusten laskeutumisesta olisi totta, nuo avaruusolennot eivät ymmärtäisi, tietäisi tai ohjaisi teitä paremmin, kuin ohjaatte itseänne. Sallikaa itsenne tietää ja hyväksyä voimanne ilman tarvetta, että joku pelastaa tai todentaa teidät. Olette kaikki, mitä tarvitsette tullaksenne kokonaisuudeksi, ettekä ole enää pelkästään osa tai pari.

Jos teillä on taito luoda ulottuvuuksia ja taajuuksia ja muuttaa historiaanne, miksi tarvitsisitte avaruusaluksen matkustamiseen?

Näin se on niillä, joiden uskotte vierailevan muilta planeetoilta. Olet "sinä" koko loistossasi. He ovat samanlaisia – tarkkaillen, lähettäen rakkautta ja kenties vierailen ulottuvuuksien läpi. Mutta ei taatusti pyörien maapallon ympäri vanhentuneessa avaruusaluksessa ja odottaen "reitti selvä" toteamusta joltain, jolle te maan asukkaat olette antaneet voiman. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

20.7.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net