27.05.2015

Musiikkia kotoa - elämän rytmit

Meille on taikaa katsella teitä tästä perspektiivistä ja nähdä joitain energiamuutoksia, joita tapahtuu teillä kaikilla.

Taika on alkanut maaplaneetalla ja olette kaikki muuttumassa hyvin taianomaisesti. Koska se on tullut esiin useita kertoja tämän päivän kurssilla, haluamme puhua musiikista. Mitä osaa se esittää elämässänne?

Musiikin mestaruus

No, useimmissa paikoissa ihmiset ajattelevat musiikin olevan vähän taustalla. Enimmäkseen olette laittaneet musiikin viihteeseen aikajanallanne ja oikeutetusti niin. Mielenkiintoinen asia on, että musiikki on paljon enemmän. Monet teistä pitävät itseään musikaalisena, kuitenkaan toiset eivät pidä. Jotkut teistä sanovat: "Laulan nuotin vierestä, joten nautin musiikista etäältä, mutten laula ääneen." No, oletteko koskaan ajatelleet, että jos teillä ei ole lainkaan sävelkorvaa tässä elämässä, kenties osaatte jo tarvitsemanne musiikista? Tämä on mielenkiintoinen asia musiikista – se kumuloituu elämissä. Siinä ei ole oikeaa tai väärä. Totuus on, että jos kuka tahansa teistä valitsee jonkin instrumentin ja se sopii henkeenne, niin kuvitelkaa, että teillä on ilmaisumuoto värähtelyn luomiseksi Kotoa.

Sisäiset rytmit – sisäistä musiikkia Kotoa

Monet teistä luovat musiikkia puhuessaan, vaikkeivät tiedosta sitä. Ajattelette: "En tee sitä, koska minulla ei ole sävelkorvaa. Laulan nuotin vierestä, joten en tietenkään aio laulaa." Tosiasia on, että teillä kaikilla on syvällä sisällänne rytmejä, jotka alkavat muuttua, ja tämä avaa ihmisille kyvyn nähdä itsensä täysin eri tavalla. Taika on alkanut, rakkaat ystävät.

Kuvitelkaa nyt muinaisaikoja, kauan ennen tallennettua historiaa. Silloin alkuihmisinä muodostitte ääniä. Alussa pari luuta palveli melko hyvin rytmi-instrumentteina. Opitte kommunikoimaan tuon rytmimuodon avulla ja olette käyttäneet sitä useissa eri kulttuureissa, kun olette kehittäneet ihmiskuntaa. Sitten aloitte työskennellä sävelten kanssa ja tulitte tietoiseksi, että teillä oli ääniala. Löysitte tai teitte instrumentteja, jotka toistivat ainakin pikkuisen Kodin energiaa. Musiikki mitä jokainen teistä kuulee koko ajan, on Kotoa. Tämä on kaunis asia ja te kaikki yritätte toistaa tuon sisäisen yhteyden, sisäisen musiikin Kotoa.

Vasta sitten kuin kaksi tai useampi kokoontui yhteen, he loivat harmonian, mikä oli itse asiassa harmoniaprosessin alku – musiikkinne harmonisoinnista toisten olentojen kanssa tuli sävelasteikon alku. Rakkaat ystävät, sävelasteikkoja ei ollut, ennen kuin yrititte kokoontua yhteen. Siitä syystä ne ylipäätään tehtiin, jotta voisitte osua harmoniaan aina silloin tällöin. Siitä on kehittynyt kaikki musiikki, jota kuulette eri tavoin. Kerromme teille tämän nyt, koska paljon musiikistanne on kohta muuttumassa planeetallanne.

Rytmien ja epätäydellisten asteikkojen muuttaminen

Kehitytte erittäin nopeasti henkiolentoina, jotka teeskentelevät pelaavansa tätä ihmisyyspeliä. Kun kehitytte, myös pitämisenne ja ei-pitämisenne alkavat muuttua nopeasti. Se on erittäin kaunis prosessi katsella ja jaamme osan tästä kanssanne, kun siirrymme vielä pidemmälle siihen.

Alatte kuulla asioita, jotka saattavat kuulostaa vähän riitasointuisilta, ja ne liittyvät erityisesti rytmiin. Jos työskentelette laulun kanssa, missä on neljä tahtia, mutta sitten aloitatte toisen nelitahtisen rytmin, mikä muuttuu yhtäkkiä viideksi, sen vangitsee huomionne melkein häiritsevällä tavalla. Ette pidä sitä lainkaan musiikkina – ajattelette, että jokin on pielessä. No, tämä muuttuu pian, kun näette monia rytmejä, joista alkaa tulla normi. Eivät ainoastaan rytmit, vaan yleisesti musiikkinne muuttuu ja lopulta sävelasteikkonne alkavat löytää uuden perustan.

Sävelasteikot ovat vaikein osa. Nyt kun teillä on teknologiaa tämän tekemiseen, voitte ottaa korkeimman ja alimman sävelen, minkä pysytte aikaansaamaan, ja jaatte sen täysin tasaosiin. Jos soitatte sen, se kuulostaa kamalalta, mutta miksi? Miksi se kuulostaa kamalalta, jos jaatte kaiken täydellisiin osiin? No, se ei itse asiassa kuulosta kamalalta, rakkaat ystävät. Siinä ei vain ole yhden instrumentin yläsävelharmonian koko rikkautta, koska sen tekemiseksi asteikkojenne pitäisi olla epätäydellisiä.

Katsokaa pianon koskettimia ja näette, että siitä puuttuu sävel – ainakin yksi. Huomaatte, että on toisia paikkoja, missä täydellinen asteikko täytyi tehdä epätäydelliseksi. Vasta sitten ihmiskorvanne pystyivät poimimaan sen ja saamaan kuulostamaan samanlaiselta kuin se valo ja energia, minkä aina kuulette Kodin musiikissa.

Nämä ovat siis erittäin kiehtovia aikoja teille, jotka olette pitäneet itseänne epämusikaalisena tässä elämässä. Pyydämme teitä ymmärtämään, että vaikka ette ehkä aloitakaan levytysuraa tai lähde bändinne kanssa kiertueelle, äänenne rytmi ja sointi matkii sitä musiikkia, mitä kuulette syvällä sisällänne. Rakkaat ystävät, se auttaa muodostamaan yhteyksiä kaikkiin ympärillänne.

Kumulatiiviset musikaaliset taidot

Tämän toinen osa on, että musikaaliset kyvyt kumuloituvat monissa elämissä. Jos teette kovasti työtä ja opiskelette muusikkona ja sitten yhtäkkiä kuolette ja lähdette tuosta elämästä, niin tullessanne takaisin, teidän täytyy edelleen opettaa kehollenne ja sormillenne, missä asiat ovat, mutta muu osa tulee erittäin nopeasti. Yleisesti ottaen jatkatte periaatteessa siitä, mihin jäitte edellisessä elämässä musiikin ja musiikki-ilmaisunne osalta. Kutsutte sitä "musiikiksi", mutta Kotona emme edes määrittele sitä, koska se on merkittävä osa jokapäiväistä elämäämme. Meillä ei edes ole sanaa määrittelemään sitä erilliseksi itsestämme, koska se on merkittävä osa jokaista meitä. Tämäkin tapahtuu täällä.

Musiikin paikan uudelleenmääritteleminen elämässänne

Monien teknologiamuutosten myötä olette löytäneet uusia jakelukanavia ja uusia mahdollisuuksia musiikille. Sen uskomuksen vuoksi, että kaiken on oltava ilmaista internetissä, monet muusikkonne näkevät nälkää tällä hetkellä maaplaneetalla. Joillakin heistä ei yksinkertaisesti ole varaa olla musiikkibisneksessä, koska he eivät pysty ansaitsemaan elantoaan sillä tavalla. Tämä on itse asiassa muutos siinä tavassa, millä yhteiskuntanne näkee asiat, ja se on erittäin kiehtovaa.

Avasitte alussa internetin ja kaikki siellä oli ilmaista. Mutta oliko se oikeasti ilmaista? Eikö ole turhauttavaa, kun lataatte jonkin yksinkertaisen asian ja tietokoneeseenne tulee virus? Sitä tapahtuu koko ajan, rakkaat ystävät, joten mikään ei ole oikeasti ilmaista edes internetissä, koska sen tekemiseen on syy. Joko mainostetaan jotain tai ladataan ohjelma, mitä ette erityisemmin halua tietokoneellenne. Tämä on haaste, minkä ihmiskunta käy läpi, kun määrittelette uudestaan musiikin paikan elämässänne.

Tällä hetkellä teillä on monia jakelujärjestelmiä ja on erittäin helppoa päästä käsiksi laajaan musiikkivalikoimaan. Olette tottuneet saamaan sitä ja herättämään energian syvällä sisällänne. Löydätte myös tapoja jakaa sitä ankkuroiden tuon valon. Meillä ei ole mitään surullisempaa katsottavaa kuin muusikko, joka lopulta nauhoittaa työnsä, mutta sitä ei koskaan kuulla. Ajattelutapanne musiikista alkaa muuttua, mikä on meille kaunista katsottavaa. Se on vähän haaste monille teistä, erityisesti niille jotka ansaitsevat elantonsa musiikilla.

Kaunis asia on, että musiikki on erittäin integroituna jokaiseen olentoon. Se on musiikkia, mikä muistuttaa heitä Kodista, ja he piristyvät kuullessaan sitä. Voitte muuttaa sisäisen energianne vain kuuntelemalla musiikkia – se on taianomaista! Olette lähettäneet kutsun ja valtava valikoima musiikkia on käytettävissä lyhyen ajan kuluessa. Rakkaat ystävät, teillä on nyt tapoja parantaa toisianne musiikilla.

Olette kaikki muusikkoja

Entä ne, jotka eivät ajattele itsellään olevan sävelkorvaa? No, rakastamme sitä, koska se on todella taianomaista. Hyvin yksinkertaisesti se merkitsee, että te ette pysty harmonisoitumaan samalla tavalla kuin toiset ihmiset. Se ei merkitse, ettei teillä ole musiikkikorvaa tai ettei teillä ole tuota sisäistä musiikkisointua, mikä sykkii Kotoa lävitsenne koko ajan. Kuka luo musiikin Kotona? Se on mielenkiintoinen osa. Ei kukaan. Se on osa yleistä kollektiivirakennetta ja se on luotu samalla tavalla, jolla monet teistä luovat.

Olette käyneet läpi prosessin, missä olette työskennelleet yksin asteikkonne kanssa ja löytäneet täydelliset puutteet. Soitatte nytkin niitä ja jaatte ne tasaisesti Solfeggio asteikolla ja monilla muilla mestarilukuasteikolla, joita on käytettävissä. Alatte soittaa uusilla tavoilla ja hurraamme teille. Kun kuulette näitä melodioita, jotka saattavat ensin kuulostaa epäsointuisilta, avatkaa sydämenne ja ottakaa vain kaikki sisään. Kyse ei ole siitä, että teidän täytyy pitää kaikista musiikkimuodoista, sillä ne ovat yhtä persoonallisia kuin te.

Löytäkää tuo asia, mikä auttaa teitä heräämään unesta, tuo sointu mikä voi uudistaa teidät ja muistuttaa henkeänne jatkuvasti tuosta kauniista musiikkivirrasta, mikä tulee Kotoa. Olette kaikki muusikoita, sillä ette olisi täällä, ellette olisi. Teillä kaikilla on ollut inkarnaatioita, jotka ovat liittyneet suoraan musiikin ilmaisemiseen maaplaneetalla. Löytäkää se nyt, rakastakaa sitä ja muistakaa Koti. Tämä on se kauneus, minkä te kaikki voitte jakaa tässä kohtaa.

Suuresti kunnioittaen tervehdimme teitä tällä tavalla ja annamme teille muistutuksia – emme kertoaksemme, minne katsoa, vaan auttaaksemme teitä muistamaan sen, minkä jo tiedätte. Kauneus teissä jokaisessa on alkanut kasvaa – meidän on taianomaista katsella sitä. Pyydämme teitä kohtelemaan toisianne kunnioittaen, tukemaan toisianne aina tilaisuuden tullen ja pelaamaan hyvin yhteen. Olette kauniimpia, kuin kuvittelette.

Espavo. (Sana "espavo" on varhaislemurialainen tervehdys: "Kiitos, että otat oman voimasi.")

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)

Toukokuu 2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net