23.10.2016

Muistoja Kotoa

Tuomme teille energiaa, jossa olette eläneet hyvin pitkään. Kylvetämme teitä tässä energiassa Kotoa, jotta voitte muistaa, kuka olette. Totuus on, että nämä olennot ovat aina ympärillänne. Kyllä, voitte kurkottaa itse henkimaailmaan kommunikoidaksenne, kanavoidaksenne, meditoidaksenne ja tuodaksenne energian Kotiin.

Kuitenkin kannatte kaikkia noita muistoja syvällä kehonne joka solussa. Kerromme teille, että seuraavien kuukausien aikana asiat muuttuvat maaplaneetalla.

Oppiminen elämään uuden perspektiivin kanssa

Energia muuttuu ja ihmiset pystyvät näkemään itsensä uudesta perspektiivistä. Ei ole aina helppoa nähdä asioita laajemmasta perspektiivistä, ja se itse asiassa vaatii valtavaa ponnistusta maaplaneetalla. Tätä tulee olemaan. Seuraava vuosi on oppimista elämään uuden perspektiivin kera tähän asiaan, jota kutsutaan elämäksi. Mitä jos heräisitte aamulla, nousisitte ylös sängystä ja panisitte päällenne aamutakin tai minkä normaalisti laitatte keskellä yötä, ja sitten yhtäkkiä oivaltaisitte, että olette täysin eri paikassa ja elämässä, kun sytytätte valon? Kenties teillä oli hämärä muisto muuttamisesta tähän eri paikkaan muutama viikko sitten, mutta ette vain pysty vetämään kaikkia paloja yhteen. Miten sopeutuisitte ja mukautuisitte tähän uuteen elämään? Mitä etsisitte ja minne kohdistaisitte intohimonne? Se on tuo osa, jonka toitte Kotoa, osan jota yritätte muistaa henkenä, joka teeskentelee olevansa ihminen. Jokainen teistä alkaa nyt työskennellä tämän kanssa uudella tavalla.

Tulkoot opettajat esiin

Tämän uuden energian vuoksi opettajia ilmestyy esiin kaiken sen tuhkasta, mitä tällä hetkellä tapahtuu. Toivomme, että tämä menee perille kaikille kuuntelijoille, koska monella teistä on viestejä, joita ette koskaan uskoneet kykenevänne tuomaan toiselle ihmiselle täällä. Olette tuoneet Kotoa ainutlaatuisia muistoja, joita vain te voisitte kantaa. Kun näette toisen ihmisen, jota voitte koskettaa, lähestykää häntä ja herättäkää muistoilla Kotoa, mikä tuo sen paljon lähemmäs sitä, missä elätte joka päivä. Nämä ovat upeita aikoja, rakkaat ystävät, sillä ihmisillä on uusia kykyjä. Vaikka teillä on monia suojamekanismeja estämään teitä ymmärtämästä kykyjenne ja taian laajuutta, kaikki se alkaa muuttua, kun alatte tarkastella asioita korkeammasta perspektiivistä. Näette, että olette jumalan inkarnoituma, joka väliaikaisesti teeskentelee yhteydettömyyttä kaikkiin muihin olentoihin planeetalla ja Kotona, mutta te ette ole irti. Olette aina täällä. Meillä on sydämenne käsissämme ja tuemme teitä monta kertaa, erityisesti kun teillä on jokin vaikea ihmiskokemus. Näin tehdessämme muistutamme teitä noista ajoista, jolloin olitte Kotona ja suunnittelitte tulemista maan päälle, kylvitte näitä siemeniä ja valmistauduitte kantamaan kaikkia niitä tärkeitä osia, jotka halusitte tuoda.

Astukaa pois mukavuusalueeltanne antaaksenne taian tapahtua

Olette tässä, selvisitte! Ja nyt teille kaikille tulee tilaisuuksia astua tuohon intohimoon jollain tavalla, johon pystytte. Jos se on laaja tapa ja päädytte muuttamaan koko elämänne, kuten muutto uuteen kaupunkiin, kosketatte kaikkea jollain tavalla. Ainakin koette jotain erilaista, kun heräätte eri makuuhuoneesta, eikö vain? Elämänne muuttuu hyvin nopeasti ja olette kykenevä enempään muutokseen kuin koskaan ennen. Monta kertaa kaivatte tienne sisään pysyäksenne ns. mukavuusalueellanne. Muutatte taloon, asuinalueelle ja uuteen ympäristöön ja sitten teette siitä omanne muuttamalla jokaisen pienen asian. Maalaatte seinät suosikkivärillänne ja sisustatte tilanne kauneimmilla asioilla, jotka heijastavat energiaanne ja tuovat teille mukavuutta. Kuitenkin joskus nuo paikat jotka olette tehneet hyvin turvalliseksi itsellenne, voivat myös estää teitä liikkumasta eteenpäin. Usein vaaditaan tuota ylimääräistä askelta siirtyäksenne mukavuusalueeltanne riittävän pitkäksi aikaa antaaksenne taian tapahtua.

Se on nyt edessänne maaplaneetalla, sillä tulee aikoja, jolloin jokainen ihminen maan päällä voi nähdä oman taikansa. He voivat nähdä sen vaikutuksen, joka heillä on ihmisiin ympärillään sekä Maan muihin osiin. Tiesittekö, että pystytte hajottamaan pilven taivaalta ajattelemalla sitä? Ette ole tottuneet ajattelemaan itsestänne tällä tavalla. Olette oppineet fysiikan lait ja perusymmärryksen maaplaneetasta, mutta on myös henkistä fysiikkaa ja taikaa tapahtuu nyt.

Henkipelin pelaaminen ihmispelin sijasta

Maaplaneetalle laitetaan perusenergia, joka sallii jokaisen ihmisen hyödyntää enemmän monia kykyjään. Kun ihmiset aluksi tuntevat tämän, heillä on taipumusta vetäytyä, koska tuon tilaisuuden myötä tulee myös vastuu, eikö niin? Joskus ihmiset vetäytyvät kaikesta vastuun mahdollisuudesta. Rakkaat ystävät, kehotamme teitä ottamaan vastuun hypätä sekaan ja uskaltaa epäonnistua, koska sitten kun teette sen, teillä ei ole mitään menetettävää. Silloin pelaatte henkipeliä ihmispelin sijasta. Ilmestyy hyvin monia paikkoja, ja te kaikki löydätte taikanne.

Haluatteko tietää helpoimman tavan löytää taikanne? Auttakaa jotakuta toista löytämään omansa. Ojentakaa kätenne ja heijastakaa jonkun toisen taikaa takaisin hänelle. Se on Koti. Kun olette kotona, rakkaat ystävät, olette osa jokaista yksilöä. Jokainen kivi ja jokainen lehti – kaikki on osa teitä. Tunnette sen siis samalla tavalla, kuin sormet ovat osa kättä, joka on osa käsivartta, ja tämä vuorostaan osa kehoa. Sen pyydämme teitä muistamaan ja tuomaan maan päälle: syvän rakkausyhteyden ja ymmärryksen tuesta riippumatta siitä, kuka olette tai mihin luulette olevanne matkalla.

Olette osa kaikkea

On hyvin monia tilaisuuksia, rakkaat ystävät. Kyllä, 2017 on oppimista näkemään itsenne ja kaikki ihmiset korkeammasta perspektiivistä. Kerromme teille myös, että se avaa ovia monien unelmienne toteutumiseen ja kyvyn saavuttaa sen, mitä olette aina halunneet tehdä. Tehkää se nyt. Päästäkää irti pelostanne riittävän pitkäksi aikaa astuaksenne tuohon energiaan ja valoon. Hurraamme teille verhon tältä puolelta raikuvimmin taputuksin, joita olette koskaan kuulleet.

Tulee aika, rakkaat ystävät, jolloin jätätte tuon fyysisen kehon – kun työnne maan päällä on tehty. Karistatte tuon fyysisen kuplan iloisesti, koska se on raskas, painava ja usein vaikea käsitellä. Kun päästätte siitä irti ja palaatte Kotiin, juhlimme teitä tavoilla, jotka voitte nyt vain kuvitella. Se ei ole jälleentapaaminen vain teille, vaan myös meille. Taivas ei ole ollut entisensä sen jälkeen, kun lähditte, emmekä malta odottaa, että saamme teidät Kotiin. Sitä odotellessa teemme kaiken, mitä voimme, antaaksemme teille noita tilaisuuksia luoda Kodin sinne, missä olette tällä hetkellä. Rakastamme teitä enemmän, kuin tiedätte. Maa muuttuu ja niin myös te.

Katselemme tätä suuresti kunnioittaen. Pyydämme teitä kohtelemaan toisianne hyvin arvostaen. Tukekaa toisianne aina tilaisuuden tullen ja pelatkaa tätä uutta peliä hyvin yhteen. Olette osa kaikkea. Nauttikaa tuosta matkasta.

Espavo, rakkaat ystävät.

Ryhmä

Sana "espavo" on varhaislemurialainen tervehdys: "Kiitos, että otat oman voimasi."

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net