28.10.2015

Muistakaa itsenne

Monet teistä ajattelevat olevansa vähäpätöisten vaivojen yläpuolella, kuten laskujen maksaminen tai vuorovaikutus niiden kanssa, joista ette pidä tai joihin ette voi samaistua.

Ei sillä, että uskotte olevanne parempi kuin muut, vaan teistä tuntuu, ettei teidän tarvitse enää olla aktiivinen sellaisissa 3D-toimissa – että teidän pitäisi leijua taivaalla tai ottaa vastaan uusi elämänne.

Vaikka tämä on tietyssä määrin totta – luotte sitä, mikä tekee olostanne mukavimman uudella maapallollanne – olette osa tuota uutta Maata. Ette karkaa 3D:stä leijumaan taivaalla – kuten ilmaisette sen – ennen kuin teette siirtymän maapallolta tässä elämässä. Niin se on, että olette valppaana maatarpeille, koska olette maapalloa.

Kenties tuo ajatus pelästyttää teidät, sillä uskoitte, että maaelämänne epämiellyttävät aspektit häviäisivät, kun loitte uuden "sinun" uudella maapallolla. Tämä ei ole täsmällinen tulkinta maatodellisuudestanne.

Vaikka yhdistätte taivaan ja maan, olette Maata, kunnes teette siirtymän. Niinpä elämänne vähäpätöisiin puoliin on tartuttava – ei rangaistuksena, vaan maaelämänne luomisena.

Loitte elämän, jota nyt elätte tai jota olette luomassa. Ei ole mitään häijyä jumalaa, joka rankaisee teitä entisistä pahoista teoistanne. Ettekä ole lahjattomampi kuin muut, jotka luovat unelmiensa elämää.

Loitte syystä sen elämän, joka teillä on nyt – on se sitten iloinen, pelottava tai tuskallinen. Loogista toimintaa olisi ymmärtää, miksi loitte tämän elämän. Mutta toisaalta, logiikka ei enää päde uuden "sinun" olemukseen. Logiikka on mieltä. Itsen ja toisten rakastaminen on sydäntä.

Olette kehittymässä logiikasta sydämeen poimunopeudella.

Ja sydänolemuksenne täytyy rakastaa teitä yhtä paljon kuin ketä tahansa. Olette arvokas. Luultavasti arvokkaampi kuin käsitätte, sillä olette uuden Maan tiedustelijamestareita, pioneereja ja tiennäyttäjiä.

Opitte, että rakkaus on avain uuteen "sinuun" ja uuteen Maahan. Nyt opettelette soveltamaan tuota rakkautta – aloittaen itsestänne. Asia joka on melko vaikea – ei ymmärtää, vaan toimia sen mukaan. Mietitte, onko itserakkaus väärin tai itsekästä, koska itserakkauden mukaan toimiminen tuntuu usein väärältä, vaikka tuloksena on, että hyväksytte itsenne sellaisena, kuka olette.

Uskotte voivanne rakastaa itseänne vähän, mutta jos joku pyytää tätä tai tuota ja myöntyminen ottaa pois jotain, mitä haluatte tai tarvitsette, teistä edelleen tuntuu epämukavalta torjua hänen pyyntönsä. Tällainen ei ole jonkun rakastamista, se on hänen arvostamistaan enemmän kuin itseänne. Kenties uskotte, että tuo olento on tärkeämpi tai voimattomampi kuin te, tai liian nuori tai liian vanha huolehtimaan itsestään. Tuovatko he valoa maapallolle? Merkitseekö se, että leikitte Jumalaa tai hyväksytte maailman vanhemman roolin?

Kaikki ovat kontrollointiasioita, mutta toisin kuin ehkä uskotte, itsenne kontrolloinnin – väittäen, että olette vahvempi, parempi tai voimakkaampi kuin toiset, joten teidän täytyy kieltäytyä jostain ilosta, tyytyväisyydestä tai rauhasta, KUNNES muista vähemmän upeista on huolehdittu.

Taas kerran huolehtijan rooli – jonka syrjään laittamisesta olitte varma. Ja niin olette laittaneet näkyvämmillä tasoilla, mutta tarpeenne huolehtia muista itsenne kustannuksella jatkuu monin pikkutavoin pitkin päivää.

Ette ole vastuussa maan päällä olevista tai olemisesta hyvä tyttö tai poika universumeille. Olette nuori universaali olento, joka opettelee pujottelemaan uudella maapallolla uuden fyysisen olemuksen kera. Teillä ei ole energiaa huolehtia toisista – eikä se ole lähelläkään uuden "sinun" roolia.

Miten voitte heijastaa itserakkautta toisille, jos tuo itserakkaus on pelkästään uusi huolehtijarooli?

Ilmiselvä kysymys on, miten vauva, vammainen tai erittäin vanha ihminen voi huolehtia itsestään? Miten tosiaan? Eikö teidän ole aika panna merkille heidän vahvuutensa ja olla heidän rinnallaan, kun he kehittyvät uuteen olemukseensa, sen sijaan että pakotatte heidät laatikkoon, jonka tunnette oikeaksi heille? Sillä kun päätätte, mitä he tarvitsevat, ja yritätte täyttää nuo tarpeet, siirrytte rakkausroolista huolehtijarooliin.

Kukaan maapallolla ei vaadi huolehtijaa, vaikka sellainen palvelija – ja tämä on oikea termi – vaikuttaa upean rakastavalta roolilta. Tämä ei tarkoita, että vauvojen täytyy olla itseriittoisia, vaan teidän täytyy käyttäytyä rakastavasti ja arvokkaasti itseänne ja toisia kohtaan.

Itsenne rakastaminen yhtä paljon kuin toisten on maapallolle annettu lahja. Toisten laittaminen itsenne edelle on kaiken sen toistamista, mitä opettelitte aioneita. Jos ette elä ilossa, ette voi välittää tuota tunnetta kenellekään, mukaan luettuna omat lapsenne.

Lapset eivät ole vielä oppineet naamioimaan tunteitaan tai toisten tunteita. He tietävät, milloin olette surullinen, vihainen tai turhautunut, vaikkeivät he osaa antaa nimeä noille tunteille. Muun teeskentely vain hämmentää ja opettaa heille, että tunteiden naamiointi on oikein maaelämässä. Olette heidän roolimallinsa. Sama pätee hyvin vanhoihin, vammaisiin ja riistettyihin.

Kun useammat maaolennot sallivat itsensä tuntea ja ilmaista tunteitaan, ne jotka pysyvät valheellisina 3D-olentoina, ovat aina vain epämukavampia, sillä toiset tietävät, etteivät heidän sanansa ja tekonsa ole synkronissa.

Tulee vaikeammaksi teeskennellä olevansa joku, kuka ette ole, sillä alatte todella rakastaa itseänne. Ja kun teette niin, havaitsette, että toisista huolehtiminen – teeskennellen olevanne se, kuka he haluavat teidän olevan tai kuka luulette teidän pitävän olla – ei ole oikein eikä mukavaa teille tai heille.

Niin se on, että opettelette olemaan rehellinen itsellenne ja muille. Vaikka rehellisyytenne ei välttämättä täytä yhteiskunnan 3D-odotuksia, ette voi tehdä vähempää ja jatkaa kasvamista itsenne rakastamisessa. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

19.10.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Rukoileminen Suuri jumalatar kutsuu sinut kotiin »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net