15.02.2019

Muilta saamanne viestit

Puhumme tänään viesteistä, joita saatte muilta, ja niihin liittyvästä erottelukyvystänne.

"Saamme paljon kanavointeja enkeleiltä, ylösnousseilta mestareilta ja galaktisilta, ja ne kaikki ovat melko positiivisia. Kuulemme myös Cobralta ja muilta galaktisista sodista. Cobra puhuu "plasmatopletpommeista", khimairoista ja draconiaaneista. Emme koskaan kuule mitään Cobra-juttuja enkeleiltä, ylösnousseilta mestareilta tai galaktisilta. Siis joko ne eivät ole totta tai te ette halua puhua niistä. Kysymykseni on a) ovatko kaikki Cobra-jutut totta tai osa niistä, ja b) jos se kaikki on totta, miltä tämä kaikki näyttää teidän näkökulmastanne?"

Tämä kysymys on vain yksi monista, joita on saatu muihin lähteisiin liittyen. Olet oikeassa. Emme vahvista, kiellä tai kommentoi mitenkään muita kanavia. Meidän vastuullamme ei sen tekeminen.

On erittäin todennäköistä, että monet näistä tuovat teille totuutta. On yhtä todennäköistä, että jotkut kertovat teille asioita, jotka saattavat todella ilmentyä, ja jälleen yhtä lailla jotkut ovat harhaanjohtamista tai pelkästään pelon lisäämistä. Meidän tehtävämme ei ole tässä käyttää erottelukykyä, se on teidän tehtävänne.

Tällä Neuvostolla on mandaatti, funktio. Emme ylitä sen rajoja. Olemme auttamassa, ns. opettamassa ihmistietoisuuden kasvusta ja evoluutiosta maailmassanne ilmaistulla tavalla. Osa sitä on kannustaa teitä käyttämään erottelukykyänne. Osa siitä on viitata jumalaiseen kykyynne ja vastuuseenne luoda se maailma, jossa elätte.

Elätte maailmassa, jonka olette luoneet. Tulette elämään maailmassa, jota luotte. Teidän täytyy käydä käsiksi tuohon tosiasiaan. Teille on kerrottu tätä ikuisuuksia. Olette päättäneet uskoa tai teidät on johdateltu uskomaan, että se ei ole totta tai mahdollista. Ja se vapauttaa teidät – tai näyttää vapauttavan teidät – vastuusta.

Tällä hetkellä maailmassanne näytetään teille, mitä olette luoneet ja minkä olette sallineet. Ja teille kerrotaan, mitä voitte luoda ja miten hyväksyä ja tehdä sen.

Tämä on maailmanlaajuista. Maailmanne on muuttumassa. Olette pyytäneet sitä. Teitä autetaan tässä muutoksessa. Mutta opitte, että te olette tuo muutos ja te olette muuttaja. Tietoisuutenne on kehittymässä korkeampaan tilaan. Todellisuutenne heijastaa sitä. Se on totuus. Se on laki.

Siis onko tämä totta? Onko tuo totta? Mitä tapahtuu? Kaikki nuo vastaukset ovat käytettävissänne, jos tiedätte, mistä ja miten katsoa. Annamme teille vinkin … jälleen … tuo vastaus ei ole ulkopuolellanne.

Mutta tärkeä asia kysyä – tärkein asia – on, minkä haluatte olevan totta. Minkä asioiden joita ehkä tapahtuu tai jotka ovat mahdollisia, haluaisitte olevan totta? Ihmiset luovat, ja te autatte luomaan oman tulevaisuutenne.

Meille tärkeä asia on, kuka olette, mitä olette ja miten saatatte kehittyä. Meillä ei ole mitään aikomusta kommentoida muuta informaatiota, paitsi sanoa, että tämä viesti saapuu maailmaanne kaikilla kielillä ja kaikissa yhteiskunnissa. On aika. Kiitos.

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

31.1.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net