03.12.2015

Moniulotteinen valinta - mitä tapahtuu, kun valitsen?

Liitymme seuraanne pelissä, joka on jo käynnissä, sillä olette olleet liikkeessä jonkin aikaa. Olette pelanneet peliä teeskennellen olevanne ihminen, jolla on kaikki siteensä silmillään.

Hyvin taianomaista! Ette voi nähdä edes täydellisyyttänne. Voitte nähdä vain puutteenne ja meistä se on kiehtovaa, koska itse asiassa nuo puutteet luovat kauneutta planeetallenne. Omistakaa ne. Pitkää niistä. Suojelkaa niitä. Olkaa ylpeä niistä. Katselkaa, kun todellisuutenne muuttuu.

Olemme täällä tuomassa teille viestin tulevalle kuukaudelle ja myös antamassa kuvan siitä, missä ihmiskunta on tällä hetkellä. Nämä ovat hyvin ainutlaatuisia aikoja, koska olette ihmisinä tiedostamassa, että olette luonteeltanne moniulotteisia. Olette aina tienneet, että se mitä näette edessänne, se mitä kutsutte todellisuudeksenne, on vain pieni osa siitä, mitä voitte kokea ja mihin voitte venyä. Ihmiskunta on nyt risteyksessä, jossa ihmiset alkavat päästä käsiksi moniin ulottuvuuksiin samanaikaisesti. Palataanpa taaksepäin ja selitetään ensin henkilökohtaisesta perspektiivistä, koska se on helpompi ymmärtää.

Jos yksilö joka vaeltaa aikaharhassa teeskennellen olevansa ihminen, jolla on side silmillä, hän tulee kohtaan, jossa hänen on tehtävä valintoja. No, tiedätte, että valinta on itse asiassa teidän voimanne perusta – se on valonne ymmärtämistä ja ilmaisemista maaplaneetalla. Teette siis näitä upeita valintoja, mutta mitä tapahtuu toisille vaihtoehdoille? Päätätte siirtyä suuntaan A, mutta mitä tapahtui C:lle, D:lle ja E:lle – muille tilaisuuksille? Rakkaat ystävät, koska olette moniulotteisia, ette koskaan hukkaa mitään. Oletteko koskaan miettineet, mitä elämänne olisi, jos olisitte tehneet erilaisen valinnan vuosia sitten? Kenties olisitte päättäneet olla suhteessa jonkun toisen kanssa kuin sen, jonka kanssa olette nyt naimisissa, tai kenties olisitte muuttaneet valintaanne lasten hankkimisesta. Noin merkittävät päätökset muuttavat elämänne täysin. Kiehtovaa! No, rakkaat ystävät, kun päätätte mennä tätä polkua ja kunnioittaa tätä vaihtoehtoa, muut ulottuvuutenne ottavat yksinkertaisesti nuo muut vaihtoehdot. Siis teiltä ei itse asiassa mene mitään sivu suun, koska kaikki tämä koetaan kokonaisuudessa. Kuitenkin vain pieni osa siitä koetaan teidän todellisuudessanne, koska se on periaatteessa värähtelykaista.

Kuten ymmärrätte jo, kehonne läpi menee monia radioaaltoja. Itse asiassa jos pystyisimme vangitsemaan kaikki radioaallot, jotka kulkevat kehonne läpi, voisitte luultavasti poimia monia henkilökohtaisia radioasemia. Koska ne kaikki kulkevat kehonne läpi kerralla, teidän täytyy virittyä yhteen radioasemaan kerrallaan. Vaaditaan laitetta, jotka kutsutaan "radioksi", tuomaan yksi asema erilleen kaikista aalloista. Näin todellisuutenne on siis virittynyt tällä hetkellä. Kun heräätte aamulla, tiedätte oman nimenne, minne menette ja mitä osia esitätte, koska olette tässä läsnä olevassa todellisuusulottuvuudessa.

Eikö olisi kivaa aina silloin tällöin hypätä näihin muihin todellisuuksiin katsomaan, miten valintanne olisivat saaneet aikaan. Nyt teillä on tuo kyky, koska kaikista ihmisistä on tulossa tietoisia moniulotteisuudestaan, mikä on itse asiassa todellinen luontonne, ei uutta kehitystä. Tämä on uusi löytö ja siinä ihmiset ovat tällä hetkellä. Hyvin monet teistä opettelevat tällä hetkellä, miten päästään muihin aika-avaruusulottuvuuksiin. Jotkut alkavat myös oppia, miten opetetaan ja opastetaan toisia moniulotteisiin parannusmenetelmiin, jotka voivat olla hyvin tehokkaita. Katsotaanpa nyt kollektiivia.

Moniulotteisuus ihmiskollektiivista nähtynä

Kattaako ihmisten kollektiivivärähtely sellaisena, kuin kukin teistä sen tuntee, koko värähtelyasteikon, vai onko se vain pieni osa todellisuudesta? Kerromme teille, rakkaat ystävät, että niin valtava kun ajattelettekin sen olevan, se on vai pieni osa todellisuutta. Olette virittyneet omaan radioasemaanne, jotta kehonne voi ylläpitää tuon todellisuuden ja suodattaa sen läpi. Merkitseekö se, ettei mitään muuta tapahdu? Ei, vaan kaikenlaisia asioita tapahtuu suoraan edessänne. Ette kuitenkaan näe niitä, koska olette virittyneet yhteen todellisuuteen, yhteen värähtelyalueeseen.

Ihmiskunnan kollektiivivärähtely on sama asia ja se on virittynyt yhteen kokemukseen. Merkitseekö tämä, että on kuitenkin muita? Kyllä on ja tässä on sen kaunis osa: ihmiset voivat valita, missä elävät, ja tämä on uutta. Teillä on aina ollut ulottuvuuksia, mutta vasta äskettäin olette kehittäneet kyvyn havaita niitä. Nyt kun saavutatte omassa värähtelyssänne tason, jossa voitte alkaa nähdä joitain harhakuvia, joita on laitettu luomaan ihmiskokemus, kaikki ovat siinä.

Voitteko palata mielessänne taaksepäin ja muistaa jonkin ihmiskunnan tragedian. Muistakaa jokin tapahtuma, joka toi suurta tragediaa ja syvää ja kamalaa surua ihmisille ympärillänne. Kenties se päivä jolloin Hindenburg syöksyi tai Kaksoistornit kaatuivat. Voitte palata mihin tahansa, joka löi valtavan leiman ihmiskuntaan, missä tahansa se tapahtuikin. Nyt alatte päästä jyvälle. On toisia todellisuusulottuvuuksia, joissa koko tapahtuma vältettiin, joissa sitä ei tapahtunut. Miksi? Koska kollektiivin valintana oli kokea se.

Nyt teistä on tulossa tietoisia. Ihmisistä, valotyöntekijöistä, on nyt tulossa tietoisia siitä, että olette moniulotteisia. Kaikki nämä osanne ulottuvat kauas tämän rajoittuneen alueen yli ja hyvin lyhyessä ajassa jokainen ihminen maan päällä alkaa kyetä käyttämään sitä tietoisesti. Tämä on todella heräämistä unesta. Alatte kaikki herätä ja havaita, että olette käynnissä olevassa pelissä, jonka voitte muuttaa. Voitte muuttaa vain omaa henkilökohtaista todellisuutta valitsemalla erittäin huolellisesti. Voitteko valita, minkä näistä kaikki ihmiset kokevat? Ette tietenkään voi. Olette vastuussa vain itsestänne. Nyt voitte kuitenkin valita, missä niistä te haluatte elää, ja se on uutta.

Haluamanne todellisuuden valitseminen

Todellisuusulottuvuuksien välillä on ollut suuri värähtelyero, mitä tarvittiin kovasti, että ihmiset ovat pystyneet pelaamaan peliä. Heräsitte näissä tiheissä kehoissa ja teidän täytyi sopeutua niihin. Teidän täytyi selvittää, miten toimia niissä ja miten aioitte kehittyä niissä. Olette kehittyneet monin taianomaisin tavoin. Voitte ajatella kollektiivia sellaisena, mitä näette laittaessanne päälle television ja katsoessanne uutisia maailmastanne. Ajattelette: "Se on totuus." Rakkaat ystävät, se on itse asiassa vain pieni osa – totuus on uusi todellisuus. Voitte valita, missä haluatte elää.

Mitä jos haluatte elää yhdessä niistä maailmoista, jossa on koskaan ollut vain kaksi sotaa eikä nykyaikana sodita? Voitteko muistaa omassa elämässänne ajam, jolloin ei ollut sotaa? Se on kollektiivin kaunista evoluutiota. Voitte ottaa itsenne pois tästä ympäristöstä, mutta mitä sitten tapahtuu? Monista teistä tuntuu hyvin vastuulliselta: "Olenko hylännyt heidät? Heillä on kaikkea tätä kamalaa …" Rakkaat ystävät, siinä kaikessa on kyse tasapainosta, eikö vain? Saatatte kokea jonkin negatiivisen asian tuolla, mutta tällä puolella on toinen aspektinne, joka on äärimmäisen positiivinen. Esimerkiksi on kenties jotain, mitä ette näytä pystyvän tekemään, vaikka yrittäisitte kuinka. Se merkitsee myös, että tuolla toinen aspektinne on mestari samassa asiassa ja teillä on paljon informaatiota. Teidän on nyt aika alkaa koota informaatiota kaikista aspekteistanne ja kehittää itseänne monin tavoin. Voitte myös valita, missä todellisuudessa haluatte elää. Olette liittyneet käynnissä olevaan peliin, joten mihin haluaisitte viedä sen? Mitä ovat unelmanne?

Monet teistä ovat menneet selviytymismoodiin, mikä merkitsee, että astutte pois unelmistanne. Yritätte vain asioita, jotka tunnette, ja astutte joskus myös taaksepäin omissa uskomusjärjestelmissänne. Se ei ole ongelma, olettehan ihminen. Teidän on tarkoitus kokea se kaikki – hyvä, paha, ruma, keskinkertainen – jokainen osa. Niin löydätte kauneuden maaplaneetalta, kun teeskentelette olevanne ihminen, joten jatkakaa mahtavaa työtä.

Ihmiskunnan kollektiivivärähtelyssä on monia ulottuvuuksia ja jokainen teistä voi itse asiassa valita, missä ulottuvuudessa haluatte olla tästä eteenpäin. Valitkaa hyvin, rakkaat ystävät. Pelatkaa peliä. Tietäkää, että löydätte vähimmän vastuksen tien, kuten kaikki energiamuodot löytävät. Tietäkää, että teissä on enemmän, kuin luultavasti koskaan näette ollessanne tässä kehossa. Me näemme sen ja tiedämme, keitä olette. Olemme täällä muistuttamassa teitä tuosta kauniista pelistä ja noista kauniista päätöksistä, joita teitte ja jotka laittoivat teidät tähän ja nyt, käynnissä olevaan peliin.

Suuresti kunnioittaen pyydämme, että kohtelette toisianne arvostaen. Tukekaa toisianne aina tilaisuuden tullen. Pelatkaa hyvin yhteen.

Espavo.

Ryhmä

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)

Marraskuu 2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Sana "espavo" on varhaislemurialainen tervehdys: "Kiitos, että otat oman voimasi."

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net