02.11.2018

Miten virittyä ongelmien ratkaisuun

Tänään haluaisimme keskittyä sellaiseen, mitä pidetään usein vaikeana tehtävänä. Kuitenkin se on ehdottoman välttämätöntä, jos haluatte elämänne muuttuvan paremmaksi. Haluamme puhua lyhyesti siitä, miten sivuutetaan asiat tai ollaan piittaamatta asioista, jotka "menevät pieleen" elämässänne, jotta saatte tilaa asioille, joita haluatte luoda.

Nimittäin puhumme siitä, että usein annetaan suuri huomio suurimmiksi havaituille ongelmille elämässänne. Monille opetetaan, että jos päätät vain sivuuttaa ongelman, se suurenee. Jos te ette korjaa sitä, kuka sen tekee? Ja niinpä haluamme erittäin kovasti puhua tästä huolesta, koska se vaivaa myös valaistuneimpia teistä.

Tapahtumat ja olosuhteet ympärillänne, jotka "kostautuvat" tai näyttävät luhistuvan, ovat hyödyksenne, eivät kuolemaksenne. Tiedämme, että tätä on vaikea ymmärtää, kun olette kaiken sen keskellä ja yritätte parhaanne mukaan nähdä tienne ulos tuosta sokkelosta, joka on saanut teidät ansaan. Mutta juuri sitä jokainen ongelma todellisuudessa on – se on sokkelo, joka voi saada teidät ansaan vain, jos jatkatte tuon pelin pelaamista. Tällä tarkoitamme sitä, että annatte ongelmalle jakamattoman huomionne.

Usein meiltä kysytään: "No, miten ongelma voi ratketa, jos en aio korjata sitä?" Tähän vastaamme, että taatusti sitä ei voi ratkaista antamalla sille jakamattoman huomionne. Syy on hyvin yksinkertainen. Se mihin keskitytte, laajenee aina. Ette voi kokea sellaista, minkä kanssa ette resonoi. Ja tarkoitamme tällä sitä, että jos keskitytte tai fiksoidutte ongelmaan, niin resonoitte vain värähtelyjen kanssa, jotka ovat harmoniassa tuon ongelman kanssa. Jos kuitenkin ohjaatte ajatuksenne ja kiinnitätte huomionne johonkin, mikä on nautittavampaa teille ja mikä tuntuu rauhallisemmalta teistä, niin olette hyvin kirjaimellisesti vaihtaneet kanavaa – silloin resonoitte vain uuden harmonia-, ilo- tai autuusvärähtelynne kanssa.

Miksi tämä on tärkeää ja ehdottoman välttämätöntä? Koska muuttamalla kanavaa pystytte virittymään kokemanne ongelman ratkaisuun. Jos teillä on jokin ongelma, niin voitte olla vakuuttunut, että siihen on myös ratkaisu. Tehtävänne on löytää tapa virittyä ratkaisun värähtelyyn, ongelman sijasta. Tunnustamalla, että tähän kohtaamaanne ongelmaan on tosiaankin yhtä lailla ratkaisu, alatte kutsua tuota ratkaisua luoksenne. Olettakaa sen tulevan, mutta älkää yrittäkö loogisesti ratkaista ongelmaa mielessänne. Sallikaa sen vain virrata teille, jotta saadessanne yhtäkkiä selkeyden kipinän, olette vastaanottavainen ja tietoinen sen läsnäolosta.

Ehdottaisimme etsimään monenlaista muuta ajateltavaa, erityisesti tämän harjoituksen ollessa uusi teille. Musiikki on upeaa ajanvietettä, ja usein se vetää teidät täysin eri mielentilaan. Joillain liikunta tai käveleminen luonnossa tyynnyttää sielua, toiset meditoivat mieluummin tai lukevat hyvää kirjaa tai ympäröivät itsensä huvittavilla ihmisillä. Sillä ei ole merkitystä, mikä reseptinne on täysin uuden värähtelyn kehittämiseen. Nimittäin ironista kyllä, ainoa tapa ns. "palon" sammumiseen, on näännyttää se, tukahduttaa se. Ja näin on kaikkien ongelmienne osalta – teidän täytyy näännyttää ne antamalla huomionne niin täysin niiden vastakohdalle, etteivät ne voi enää pysyä hengissä.

Yksi kauneimmista asioista maailmassanne on, että fokuksenne antaa polttoainetta mille tahansa tai tukahduttaa minkä tahansa, mille annatte huomionne. Sillä ei ole merkitystä, annatteko lisää huomiota tilanteelle, jonka hahmotatte olevan menneisyydessä, nykyisyydessä tai tulevaisuudessa. Kuitenkin yksi asia on varma: jos se on fokuksenne, siitä tulee nykyisyyttänne hyvin nopeasti. Mitä voimakkaampi fokus, sitä nopeampi ilmentyminen, ja tästä syystä kehotamme sivuuttamaan ongelmat, joita näyttää syntyvän ympärillänne – koska ne eivät voi pysyä, jos ette anna niille huomioitanne. Kohottakaa ajatuksianne, kohottakaa fokustanne, kohottakaa elämäänne yksi ajatus kerrallaan.

Toivomme, että olemme olleet palveluksessanne ja olette pitäneet jollain tavalla tätä viestiä hyödyllisenä itsellenne.

Rakkaudessa ja valossa, olemme Enkelioppaitanne.

Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi (www.angelic-guides.com)

23.10.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net