26.08.2018

MItä teen täällä?

Yksi yleisimmin esitetyistä kysymyksistä nykyään on: "Mitä teen täällä?" Toinen on: "Mitä minun pitäisi tehdä?" Olemme puhuneet tästä monta kertaa, monien kanavien kautta. Mutta jatkatte kysymistä, joten oletamme, että joko te ette ole nähneet noita vastauksia tai ette ole pitäneet niistä.

Opitte hyvin nuorella iällä, että jostain pitämättömyys ei muuttanut sitä kovin paljon, teidän tasollanne. Näin ollen, ehkä ette pidä vastauksistamme, mutta kun ne ovat totta, ne eivät muutu kovin paljon. Selitämme niitä kuitenkin eri tavoin huvittamaan teitä ja kenties sallimaan teidän laajentaa ymmärrystänne.

Tämän päivän esityksen tarkoitusta varten aloitetaanpa sanomalla, että kun sanomme "sinä" tässä viestissä, tarkoitamme sillä kehossa jokaista, joka rämpii ympäriinsä ja kantaa hämmentävien ajatusten kassia ja reagoi elämään yhtä hämmentävillä tunteilla. Joskus "mitä teen täällä" -kysymyksenne on melkein huuto.

No, rentoutukaa vähän – kuten sanottaisiin – ja selitämme jotain, mikä saattaa saada teidät ymmärtämään, miksi ilmoittauduitte vapaaehtoiseksi tähän tehtävään. "Minä en ilmoittautunut!" Voi, kyllä sinä ilmoittauduit. Muistakaa nyt, että "sinä" merkitsee kaikkia teitä.

Olit täällä, kun tämä maailma oli vielä enemmän jalokivi, kuin se on nyt. Olit täällä, kun elämä sen pinnalla oli paratiisi ja olit paljon korkeammalla tietoisuudessa kuin nyt. Nimittäin nykyinen tilasi on poikkeus. Olit täällä, kun "lankeaminen" tapahtui. Se ei ollut kovin sen kaltaista, mitä tarinanne kertovat, mutta se tapahtui kuitenkin.

Olet tullut takaisin uudestaan ja uudestaan – elänyt, tehnyt työtä, rakastanut, vihannut, synnyttänyt, tappanut ja kaikkea muuta, mitä voit kuvitella. Jokainen teistä on tehnyt kaikkea, ollut kaikkea ja nähnyt kaiken. Miksi? Haluatte paratiisinne takaisin. Ja haluatte olla taas kerran, kuka tiedätte olevanne.

Tämä pitkä ja valtavan vaikea matka on opettanut teille kollektiivisesti, mitä ette halua ja miten luodaan, mitä haluatte. Kokemuksenne mukaan ette näe sitä aivan vielä. Mutta alatte jo nähdä, ja tulette näkemään. Ettekä hyvin todennäköisesti salli tämän kokemuksen tapahtua enää omana aikananne.

Joitakin teitä kutsutaan vaeltajiksi, valon sotureiksi. Olette palvelleet tässä tietoisuudennostajan ominaisuudessa monta kertaa, monissa paikoissa. Olette olleet myös täällä aiemmin. Mutta tällä kertaa on miljardeja muita, jotka ovat nostaneet riittävästi tietoisuuttaan painaakseen läpi ns. ylösnousemukseen.

Tietysti saatte kaikki paljon apua tässä, tiedätte sitä tai ette. Mutta se kaikki on suunnitelmassa. Tiesitte, että kaikkia näitä asetelmia ja kaikkea tätä "ulkopuolista" apua käytettäisiin. Te, planeetta, aurinkokunta ja myös galaksi olette siirtymässä täysin uuteen ympäristöön. Sellaisia olosuhteita joista olette siirtymässä pois tällä hetkellä, ei voi olla siellä, minne olette matkalla. Saatte paratiisinne takaisin.

Mutta tämä viime ponnistus opettaa teille jotain, minkä olette unohtaneet, jotain hyvin tärkeää. Voimme kertoa, mitä se on, mutta siinä ei ole kyse älyllisestä ymmärtämisestä. Opitte uudelleen, kuka todellisuudessa olette ja mihin kykenette, jotta ette unohtaisi sitä enää koskaan.

Tietty hyvin kehittynyt sielu esitti kerran teille kysymyksen, ja se on tallennettuna yhteen tekstiinne. Kysymys oli: "Ettekö tiedä, että olette jumalia?" Ja tähän mennessä hyvin harvat ovat tienneet. Tämä on muuttumassa. Tästä syystä te olette täällä. Tätä te teette.

Sinulla on tärkeä osa esitettävänä ihmiskunnassa, jonka osa olet. Se osa jota sinun täytyy esittää, on sinun osasi. Ja ilman sinun osasi esittämistä, koko peli muuttuisi. Älä tuomitse itseäsi yhtään vähäisemmäksi kuin kukaan toinen, sillä et ole. Olette yksinkertaisesti ja aina Lähteen jumalaisia luomuksia – Lähteen josta tulette – tai miten sitä kutsutaankin. Nostakaa päänne ja olkaa sitä.

Päätit olla täällä, koska kaikkien ponnistelujesi jälkeen et halua jäädä paitsi loppunäytöksestä. Nauti tästä! Onneksi olkoon.

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

9.8.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net