24.09.2015

Mitä odottaa päiväntasauksesta, pimennyksestä ja x-aallosta?

Tämä on historiallinen hetki maaplaneetalla. Kuten tavallista, on myriadeja ennustuksia siitä, mitä koemme fyysisesti ja mitä  tapahtumat merkitsevät meidän elämässä.

Kuten on tapahtunut kerta toisensa jälkeen eri tapahtumissa, jotka liittyvät Maan ylösnousemusprosessiin, ihmiset ennustavat täyden kirjon mahdollisuuksia. Näihin ennustuksiin sisältyy kaikki maailmanlopusta, taivaan välittömään ilmentymiseen maan päälle, joista kumpaakaan ei tapahdu. Tämä ei kuitenkaan merkitse, että se mitä koemme, ei ole uskomattomin ja monumentaalisin tilaisuus, joka meillä on koskaan ollut, koska SE ON!

Ihmiset ovat pettyneet monta kertaa, koska he ovat virheellisesti odottaneet näiden energia-, värähtely- ja tietoisuusmuutosten ilmentyvän välittömästi fyysiselle tasolle. Ihmiset katsovat ulkoisen maailman vaikutelmia ja koska he eivät näe mitään välittömiä muutoksia, heistä tuntuu, ettei mitään todellisuudessa tapahtunut ja informaatio oli vain uusi "new age –huijaus". Tosiasia on, että valtaosa tapahtumista joita on ollut useiden kuluneiden vuosikymmenten aikana, ei ole ainoastaan tapahtunut, vaan Taivaan komppanian mukaan ne ovat onnistuneet kiihdyttämään ihmiskunnan ja Äiti Maan ylösnousemusprosessia yli taivaan suurimpien odotusten.

Jottei meiltä mene sivu suun tämä hämmästyttävä tilaisuus antamalla vääristyneiden havaintojemme huijata meitä taas kerran, Valaistun totuuden maailmojen valo-olennot haluavat kerrata, miten koemme ne valtavat energia-, värähtely- ja tietoisuusmuutokset, jotka vastaanotamme tulevassa päiväntasauksessa, täydenkuun pimennyksessä ja X-aallon gammasädetulvassa. He haluavat meidän muistavan ennen kaikkea, että olemme moniulotteisia olentoja, jotka toimivat eri ulottuvuuksissa samanaikaisesti. Maan fyysinen taso jonka uskomme hyvin todelliseksi, on itse asiassa vähiten todellinen kaikista niistä ulottuvuuksista, joissa olemme, ja se heijastaa aivan viimeiseksi niitä muutoksia, joita luomme yhdessä Isä-Äiti Jumalamme kanssa syymaailmoissa.

Emme koe näitä monumentaalisia tapahtumia välittömästi fyysisellä tasolla, koska ne luodaan ensin syymaailmoissa, josta kaikki alkaa. Sitten ne magnetisoidaan seurausmaailmaan, joka on fyysinen taso, siellä asuvien Jumalan tyttärien ja poikien ajatuksilla, sanoilla, tunteilla, uskomuksilla ja teoilla. Tärkeä asia on oivaltaa, että sitten kun jokin on tehty Jumalan voitokkaasti syymaailmoissa, MIKÄÄN ei voi estää sitä ilmentymästä lopulta seurausmaailmaan. Ainoa muuttuja on, miten kauan tuo prosessi kestää, ja se riippuu vain sinusta ja minusta ja muusta heräävästä ihmiskunnasta ja siitä, miten tehokkaasti voimaannutamme nuo täydellisyysmallit luovalla ajattelu- ja tunnekyvyllämme ja vapaan tahdon lahjallamme.

Keskustelen tästä informaatiosta yksityiskohtaisesti Jacklyn Johnsonin nettihaastattelussa hänen upeassa "You Awakening" –ohjelmassaan ... (Suom. huom. haastattelu oli 22.9. ja kuunneltavissa myös jälkikäteen www.youawakening.com)

Tulevan päiväntasauksen, täydenkuun pimennyksen ja X-aallon gammasädetulvan tärkeyden vuoksi haluaisin jakaa seuraavan informaation.

Paavin vierailu

Paavi aloittaa historiallisen vierailunsa USA:ssa 22.9., päiväntasauksen alkuimpulssi. Tämä tapahtuma vetää miljoonien ja mahdollisesti miljardien ihmisten huomion ympäri maailmaa. Riippumatta siitä, mitä tunnet paavista tai niistä eri poliittisista tapahtumapaikoista, joissa hän käy USA:ssa, hänen vierailunsa ajoitus ei ole sattumaa.

Se kollektiivinen tietoisuuskuppi joka muodostuu ihmisten huomion keskittymisellä paaviin ja hänen vierailuunsa, avaa ihmisten sydämen ja mielen ympäri maailmaa tavalla, joka sallii "minä olen" –olemuksen vastaanottaa ja sisäistää kunkin ihmisen puolesta sitä valoa, jota virtaa Maahan päiväntasauksen, pimennyksen ja X-aallon gammasäteiden myötä.

Tämä merkitsee hyvin käytännön tasolla, että vaikka ihmiset ovat tietämättömiä siitä, mitä tapahtuu, heidän huomionsa kollektiivifokus sallii heidän osallistua ja hyötyä kovasti tästä merkittävästä tilaisuudesta, "minä olen" –olemuksensa ja Taivaan komppanian jumalaisen intervention kautta.

Taianomainen jumalainen suunnitelma syyskuulle 2015 – pimennykset, päiväntasaus ja X-aalto

Taivaan komppania on paljastanut, että aikahistoriassa vertaansa vailla olevia energia-, värähtely- ja tietoisuusmuutoksia on tapahtunut sen jälkeen, kun uusi Maa syntyi joulukuussa 2012. He vahvistavat kuitenkin nyt, että nuo saavutukset kapenevat verrattaessa niihin muutoksiin, joita koemme syyskuussa 2015.

Kaikki ajateltavissa oleva apu annetaan ihmiskunnalle Korkealta ylösnousemusprosessimme loppuunsaattamiseen. Yksi ällistyttävimmistä asioista on saamamme gammasädetulva, jonka tiedemiehet sanovat olleen yksi suurimmista ja kuumimmista räjähdyksistä universumissa. Tämä monumentaalinen valotulva saavutti Maan 2014 ja se vaikuttaa päivittäin ja tunneittain DNA:mme uudelleenkalibrointiin. Tämä voimakas gammasädetulva oli tulosta tähden räjähtämisestä, mikä tapahtui yli 12.1 miljardia vuotta sitten. Valo-olennot vahvistivat, että tämä valo saavutti maaplaneetan täydellisellä jumalaisella ajoituksella. Antaakseni sinulle ajatuksen siitä, miten kaukana tämä tähti oli, niin valolta kestää 8.17 minuuttia tulla auringon pinnalta maan pinnalle.

Joskus nämä astronomiset numerot ajasta ja avaruudesta näyttävät meistä hämmentäviltä, mutta meidän täytyy muistaa, että aika ja avaruus ovat olemassa vain kolmannessa ja neljännessä ulottuvuudessa. Viidennestä ulottuvuudesta ylöspäin ei ole aikaa tai avaruutta. Korkeammissa valomaailmoissa kaikki tapahtuu ikuisessa nyt-hetkessä.

Astronomit eivät ymmärrä hyvin gammasädepurkauksia, mutta he käsittävät, että ne ovat erittäin tärkeitä, koska ne ovat voimakkaimpia räjähdyksiä universumissa. Nämä purkaukset vapauttavat enemmän energiaa 10 sekunnissa, kuin Maan aurinko vapauttaa koko odotetun 10 miljardin vuoden elinkaarensa aikana. Kuvittele!

Valo-olennot ovat paljastaneet, että gammasäteet ovat tärkeänä apuna ihmisen DNA-rakenteen uudelleenkalibroinnissa. Nyt kun ihmisen pirstoutunut kaksoiskierre-DNA on palautettu syymaailmoissa siihen 12 säikeeseen, joka meillä alun perin oli, ja se on uudelleenkalibroitu viidennen ulottuvuuden kristallisolaarivalotaajuuteen, olemme valmiita tämän kuukauden monumentaalisiin tapahtumiin.

Nyt meille kerrotaan Korkealta, että nämä tapahtumat sinkoavat Maan ja kaiken sen pinnalla kehittyvän elämän uuden Maan korkeimpiin taajuuksiin, joita olemme koskaan kokeneet. Se gammasäteiden odotettu tulva jonka saamme X-aallosta, muuttaa ihmisen DNA:ta tavalla, joka johtaa syvällisimpään heräämiseen ja paluuseen Kristus-tietoisuuteen, mitä ei ole koskaan yritetty maailmojen missään järjestelmässä.

Monet viittaavat tähän muutokseen "ensimmäisenä ylösnousemusaaltona". Olen kuullut tätä lausetta yli 40 vuotta. Joka kerta kun sitä käytetään, ihmiset odottavat, että miljoonat ihmiset – ja tällä kertaa sen sanotaan olevan 2.2 miljardia ihmistä – häviävät maan pinnalta. Tämä on se virheellinen tapa, jolla ihmiset ovat kuvanneet "hurmiota" vuosituhansia. Kuten mainitsin aiemmin, ylösnousemusprosessimme ei tapahdu tällä tavalla.

Taas kerran nämä monumentaaliset valoaktiviteetit tapahtuvat ensin syymaailmoissa. Näin ollen ne eivät tavallisesti ole välittömästi selviä fyysisellä tasolla. Tämä ei tietenkään merkitse, ettei niitä tapahdu – se merkitsee vain, ettemme useimmissa tapauksissa havaitse konkreettisia tuloksia vielä. On totta, että olemme kartoittamattomilla vesillä eikä edes Taivaan komppania tiedä tarkkaan, miten tämä valotulva vaikuttaa ihmiskuntaan massana. Jotkut ihmiset saattavat saada välittömiä tuloksia, mutta he eivät häviä maapallolta. He kokevat syvällisen heräämisen ja dramaattisen energia-, värähtely- ja tietoisuusmuutoksen.

Kaiken todennäköisyyden mukaan tämä herääminen ja tietoisuusmuutos tapahtuu jokaisessa miehessä, naisessa ja lapsessa maan päällä asteittaisemmin, mutta tämä ei merkitse, että se vie pitkän aikaa. Ilman pirstoutuneen ja pelkopohjaisen ihmisegomme sekaantumista asiaan – jota "minä olen" –olemuksemme on rakastamassa vapaaksi – tämä herääminen tapahtuu paljon nopeammin, mitä ulkoiset vaikutelmat indikoivat.

Syyskuun päiväntasauksessa 22.-23.9.2015 voimistamme valotulvaa uudenkuun auringonpimennyksestä, joka tapahtui 12.-13.9., ja suljemme sen elämän jokaiseen atomi- ja aliatomihiukkasen ja –aallon puhtaaseen ytimeen maan päällä.

Tuon valoaktiviteetin vaikutusten vauhti lisääntyy 27.-28.9. saakka, jolloin emme koe ainoastaan uskomattoman voimakasta valotulvaa täydellisestä täydenkuunpimennyksestä, vaan myös elämää muuttavan valotulvan taivaallisesta tapahtumasta, johon viitataan X-aaltona tai tapahtumahorisonttina. Tämä on taivaallinen tilaisuus, josta emme ole kyenneet hyötymään sen jälkeen, kun putosimme armosta.

Saamme 28.9. gammasädehuipun galaktisesta ytimestä. Tämä on rytmistä valosykettä, joka siunaa aurinkokuntaamme joka 3600. vuosi jumalaisella aikomuksella nostaa Jumalan tytärten ja poikien tietoisuutta ja kiihdyttää aurinkokuntamme evoluutiota. Vaikka tämä valolahja Korkealta on ollut käytettävissä joka 3600. vuosi, traagisesta armosta putoamisesta saakka Maa ja ihmiskunta ovat värähdelleet epäharmonisessa taajuudessa, joka ei kyennyt vastaanottamaan tai sisäistämään näiden gammasäteiden hyötyjä. Nyt KAIKKI ON KUITENKIN MUUTTUNUT!

Taivaan komppania on vahvistanut, että niiden taianomaisten muutosten myötä joita on tapahtunut ihmisten ja kaiken elämän soluatomitasolla uuden Maan syntymästä saakka, ihmiskunta pysyy viimeinkin vastaanottamaan ja sisäistämään nämä voimakkaat gammasäteet galaktisesta ytimestä. Näiden gammasädevaikutusten vauhti on vähitellen lisääntynyt useita viikkoja.

Tämä gammasädetulva saavuttaa huippunsa keskellä täydellistä täysikuunpimennystä. Valotulva täysikuunpimennyksestä vakauttaa vesielementin, joka muodostaa 80% koko elementtikunnasta ja ylläpitää ihmiskehon. Vesielementti on myös jumalainen älykkyys, jonka kautta Äiti Jumalamme, Pyhän Hengen rakkaus ilmentyy konkreettisesti muodon maailmaan.

Valmisteluna tähän gammasäteiden kosmiseen tulvaan, Taivaan komppania haluaa meidän tajuavan tämän tilaisuuden suuruuden paljastamalla seuraavan informaation. Niiden elämää muuttavien valoaktiviteettien vuoksi, joita on onnistuneesti tehty miljoonien valotyöntekijöiden yhteisponnisteluilla ympäri maailmaa, Maa ja kaikki sen elämä on nyt taianomaisen kirkastumisen partaalla.

Ihmiskunta massana vastaanottaa 27.-28.9. jokaisen ihmisen "minä olen" –olemuksen kautta niiden myriadien gammasäteiden täyden voiman ja mahdin, jotka ovat menneet meiltä ohi tästä rytmisestä 3600 vuoden lahjasta Korkealta, lankeamisen alkuimpulssista saakka. Tätä ei ole tehty koskaan aiemmin eikä kukaan tiedä, miten se ilmentyy jokaisella meistä henkilökohtaisesti, mutta TIEDÄ, että tulokset VAIN parantavat elämäämme ja ylösnousemusprosessiamme.

Mahtava Elohim jotka ovat muodon rakentajia, ovat vakuuttaneet meille, että KAIKKIEN ihmisten ja Äiti Maan kehot värähtelevät nyt taajuudella, joka on valmis ja kykenevä sietämään tämän gammasädetulvan, ja että se tapahtuu täydellisessä jumalaisessa järjestyksessä. Tämä on kosminen hetki, joka ylittää kaiken, mitä on koskaan tapahtunut Jumalan pojille ja tyttärille. Ole rauhassa ja ole tässä nyt!

"Minä olen" –olemuksesi tietää tarkkaan, miten voit parhaiten kokea tämän ihmeellisen tilaisuuden. Mene sisääsi ja pyydä opastusta, ja "minä olen" –olemuksesi opastaa sinua erehtymättä tämän prosessin läpi. Rakastan sinua enemmän, kuin voit koskaan tietää. Jumalan siunatkoon sinua.

Kirjoittanut Patricia Diane Cota-Robles (www.eraofpeace.org)

20.9.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net