19.10.2015

Missä on palkkioni?

Tämä kanavointi on niille, jotka tuntevat pysähtyneensä – ikään kuin mitään ei tapahtuisi sisällä tai ulkopuolella. Anna itsellesi aikaa siirtyä uuteen olemukseesi. Olet muuttunut sisältä. Muutut nyt ulkopuolelta.

Seurasitte toisten sääntöjä 3D-elämässänne. Nyt kun olette puhdistuneet sisältä, siirrytte ulkopuolelle tietäen selkeästi, kuka olette ja mitä rajojenne on oltava. Tällainen on luultavasti pelottavaa, sillä vaikka teidän on hyvin mukava seurata toisia, teistä on vaikea olla oma itsenne.

Tiedä, että olet yksi niistä miljoonista ainutlaatuisista olennoista, jotka murtautuvat ulos tottelevaisesta ulkokuoresta. Sinusta on tulossa oma persoonasi sanan kaikissa merkityksissä.

Mutta toimiessasi ulkoisten impulssiesi perusteella, huomaat olevasi vähemmistönä. Saat myös "noita" katseita tai "noita" kommentteja, jotka kertovat, että sinun täytyy vetäytyä siihen 3D-olemukseen, jossa sinun oli tarkoitus olla.

Tämä radikaali uusi "sinä" ei saa niitä ylistyksiä, joita toivoitte tutustuessanne aluksi uuteen olemukseenne. Jotkut teistä jopa toivoivat, että toiset kumartuisivat jalkojenne juureen julistamaan "oikeuttanne" tässä uudessa kirkkaassa maailmassa. Sen sijaan huomaatte, ettei uutta "sinua" vielä täysin hyväksytä ulkoisessa maailmassa.

Kenties ystävänne vahvistavat ajatuksenne, tekonne ja uskomuksenne, mutta ne jotka eivät ole siirtyneet sisäisen olemuksensa tuottamiin tekoihin, julistavat teidät vähän kummalliseksi.

Onko uusi olemuksenne toive vai todellisuutta?

Ette huomaa monia muutoksia maapallolla tai maailmassanne ja se on vähän pelottavaa. Mitä jos uusi maa on huijausta? Mitä jos ette koskaan koe uutta maata, koska se tapahtuu aioneita sen jälkeen, kun olette tehneet siirtymän pois tästä elämästä? Ennen kaikkea, missä ovat palkkionne uutterasta siirtymätyöstänne?

Alatte uskoa, ettei uusi maa ole totta. Vaikka nimesitte maaunelmanne, ette ole vielä luonut sitä ja ne jotka eivät ole uutta maata, katsovat teitä halveksien, kun sanotte ääneen tuon unelman.

Niin se on, että epäilette itseänne, unelmaanne ja uutta maata. Tiedätte, että teistä tuntuu vähän erilaiselta olemuksessanne. Ja tiedätte, että teillä oli erilaisia reaktioita niinä kuukausina tai vuosina, jolloin prosessoitte "uusi sinä" –informaatiota. Mutta uneksitteko vain uudesta maasta vai onko se totta?

Tällaiset ajatukset ovat odotettavia, sillä olette tämän siirtymän eturintamassa. Ette olisi kiinnostuneet näistä kanavoinneista, jos ette olisi. Mutta koska ette ole vielä nähneet siirtymää tapahtuvan koko maapallolla, epäilette itseänne ja toisia.

Luotte maaunelmanne saadaksenne vahvistuksen uudesta maatodellisuudesta itsellenne ja yhtä paljon niille, jotka haluavat seurata teitä.

Olette tehneet työtä – ja tämä on oikea ilmaisu tässä tapauksessa – erittäin pitkään hyvin harvoin palkkioin, paitsi ne jotka tunnette olemuksessanne. Olette kiivenneet vuorille, uineet vastavirtaan ja luopuneet ystävistä, työtovereista ja sukulaisista vain huomataksenne minimaalisesti muutosta ulkoisessa maailmassanne.

"Missä ovat palkkioni?" on hokema, joka pyörii olemuksenne ympärillä.

Aivan kuten oli totta sisäisessä ilossanne, maaunelmanne luominen on prosessi. Ensimmäinen askel olivat syyskuun energiat – yli paljon sen, mihin olitte tottuneet – jotka lähetettiin maapallolle universumista. Teidän täytyy olla huolissanne nyt vain unelmanne selkeyttämisestä. Useimmilla teistä on ollut useita unelmia – yksi suuri ja mahdottomalta näyttävä unelma ja useita pienempiä ja saavutettavammalta näyttäviä unelmia. Tarkastelkaa, mitä elämässänne on tapahtunut viime päivinä tai viikkoina sellaista, mikä on merkkinä siitä, että jotkut pienemmistä unelmistanne ovat toteutuneet.

Tämä ei tarkoita, että jotkut unelmat ovat helpommin saavutettavissa kuin toiset, mutta te ajattelette, että näin on. Niin se on, että luotte maaunelmianne prosessina välittömän toteutumisen sijasta. Ja niin se on, että luotte pääunelmanne tämän vuoden loppuun mennessä tai lähellä sitä.

Älkää olettako, että kaikki on kangastusta ja teidän täytyy taas tulla jotenkin yhteiskunnan "hyväksi" jäseneksi – ikään kuin voisitte tehdä niin. Nimittäin jos yritätte palata tai sopia 3D-yhteiskuntaan, huomaatte, ettei se ole mahdollista. Tiedätte liikaa. Vähän kuin jonkun naiivius, ennen kuin hän löytää 3D-rakkauden tai –seksin. Sitten kun rakkaus tai seksi on koettu, ei voi palata elämään, jossa ihmetellään, miltä nuo asiat tuntuvat.

Vaikka voittekin teeskennellä palaavanne 3D:hen, ette olisi enää tyytyväinen siellä, sillä olette niiden miljoonien joukossa, jotka muuttavat itsensä ja maapallon.

Viimeistelkää maaunelmanne, jos ette ole tehneet vielä sitä. Älkää hermoilko, miten ja milloin se materialisoituu. Se tapahtuu – aivan kuten ennustimme, että kiipeäisitte onnistuneesti vuorellenne ja kierisitte alas mäkeä.

Olette suorittaneet muutamassa lyhyessä vuodessa kaikki tehtävät, joita te ja universumit ovat pyytäneet. Ja teette saman unelmanne kanssa. Erona on, että opettelette olemaan tekemisen sijasta. Tämän ensimmäisen maaunelman luominen (mielessänne) on testamentti olemiseen tekemisen sijasta.

Ajankohtainen turhautumisenne on sitä, että te ette näytä voivan tehdä mitään luodaksenne tuon unelman. Tämä turhautuminen ja siitä johtuva pelko on pelkästään osa aiempaa 3D-elämäänne.

Teidän ei tarvitse tehdä muuta kuin selkeyttää unelmanne ja kuunnella sisäistä olemustanne. Loppu loksahtaa paikoilleen helposti, sillä tällainen on oppitunti unelmanne luomisprosessista. Ette enää luo tekemällä – ilossa oleminen on enemmän kuin riittävästi.

Yritys tehdä jotain maaunelmanne luomiseksi hidastaa prosessianne. Nauttikaa elämästänne. Vaihtakaa havaintotapanne pelosta, turhautumisesta ja vihasta iloon ja kaikki loksahtaa paikoilleen helposti ja vaivattomasti, sillä tämä on huomattava askel rooliinne toisten valomajakkana.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

12.10.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net