22.11.2015

Missä on maaunelmani?

Teitä luultavasti ärsyttää jatkuvat kanavoidut muistutukset siitä, kuka ja mitä teidän pitäisi olla.

Ette ole vielä luoneet mitään arvokasta oman arvionne mukaan. Niinpä ette halua nostaa toiveitanne, jos ne taas romuttuvat, kun päivät kuluvat ilman suuria muutoksia elämässänne.

Varmasti olette saaneet oivalluksen siellä täällä, myös pieniä luomuksia aina silloin tällöin, muttei mitään sen suuren unelmanne kaltaista, jota monet ovat luvanneet. Miksi ette vain myöntäisi itsellenne ja muille, ettei mikään muutu ja unelmanne on kuin tuo surullinen pikkumies velhosermin takana Ihmemaa Ozissa?

Kenties teidän täytyy muistaa, että Ihmemaa Ozin Dorothy pystyi halutessaan palaamaan kotiin kopauttamalla kantapäitään yhteen. Kuitenkin hän oli varma koko kirjan ajan, että jokin hänen ulkopuolellaan (Ozin velho) oli hänen pelastajansa, tiensä kotiin.

Näin on teillä. Teillä on taito luoda, mitä haluatte, silloin kun haluatte, mutta sisällänne on jotain, mikä kertoo, että te ette pysty. Tällaisen toteamuksen ei ole tarkoitus rangaista teitä tai saada teitä tuntemaan syyllisyyttä, vaan auttaa teitä huomaamaan sisäiset viestinne (Glindan, Etelän puunoidan) siitä, miten voittaa nuo asiat, jotka pitävät luomistaitojanne panttivankina.

Koska teidän on aika luoda, mitä haluatte eniten tässä uudessa Maassa, viestinne tulevat nopeasti ja raivokkaasti.

Jotkut teistä saavat ne suurimpina pelkoinanne, mikä kannustaa teitä, melkein pakottaa teidät, tarttumaan asioihin, joita ette ole ajatelleet vähään aikaan. Tämä ns. kilpailu luoda vuoden 2015 loppuun mennessä tai lähellä sitä pakottaa teidät tarttumaan siihen, mihin ette ole vielä halunneet tarttua.

Nämä pelot ovat useimmilla teistä pienempiä kuin ne, joihin tartuitte sielunne pimeän yön aikana. Ne ovat pelkoja, jotka olette työntäneet sivuun vain osana olemustanne.

Teidän ei tarvinnut tarttua näihin pelkoihin siirtyäksenne 5D:hen, mutta nyt kun olette luomismoodissa – ja te olette – huomaatte, että näihin pelkoihin tarttuminen on ainoa tapa tehdä silta pelon ja luomisen väliseen kuiluun.

Sillä näissä peloissa on kyse siitä, että te ette tunne itseänne riittäväksi tai täydelliseksi – ette rakasta itseänne täysin. "Olen upea, rakastava olento, mutta minulla on näitä rajoituksia" ovat sanoja, jotka pyörivät jatkuvasti taustallanne ja rajoittavat luomistaitojanne, koska ne rajoittavat kykyänne rakastaa itseänne täysin ja hyväksyä itsenne täysin.

Kenties ihmettelette, miten siirryitte 5D-henkilöksi näiden itserakkausrajoitusten kera? Nämä rajoitukset eivät riittäneet estämään teitä opettelemasta rakastamaan itseänne – jotain minkä haluatte nyt syvenevän.

Aivan kuten silloin kuin aloititte tämän itserakkaussiirtymän, itsenne rakastaminen oli pelkästään fraasi, jota toistitte helposti, mutta jota ette pystyneet vielä ymmärtämään, sillä olitte edelleen sotkeutuneet pelkoon. Nyt kun olette siirtyneet sen yli, tartutte noihin pelkoihin, jotka rajoittavat luomistaitojanne.

Jotkut teistä ovat huolissaan siitä, että te ette saa koskaan valmiiksi puhdistumistanne. Se ei ole totta. Olette puhdistaneet enemmän kuin kukaan ajatteli mahdolliseksi, mukaan luettuna te ja universumit. Nyt olette siirtymässä taas uudelle tasolle, jota luulitte mahdolliseksi vain kuolemalla ja palaamalla maapallolle uudessa kehossa.

Olette siirtymässä nopeammin moniin suuntiin, kuin kukaan ajatteli mahdolliseksi.

Ennustimme vuoden 2015 alussa, että kierisitte kukkulaltanne alas iloon. Ja niin teitte huolimatta niistä lisäkivistä, joita kukaan – myös te – ei kuvitellut mahdolliseksi puhdistaa tässä elämässä. Kyllä, näyttää tosiaan siltä, että puhdistatte ja puhdistatte – sillä juuri sitä teette.

Kaikki olettivat, että teillä olisi energiaa kiivetä vuorellenne – sielun pimeä yö – tässä elämässä. Kuitenkin olette siirtyneet sen yli. Kun siis jatkatte siirtymistä itserakkauteen, uuteen "sinuun" ja uuteen Maahan, luotte uusia olemisvirtauksia ns. lennossa.

Vaikka tiesimme, että loisitte unelmanne vuoden 2015 loppuun mennessä tai lähellä sitä – sillä voimme usein nähdä tulevaisuuden, jota te ette voi nähdä – meillä ei ollut aavistustakaan, miten loisitte unelmanne. Päätitte massana, miten parhaiten tehdä sen nopeimmin.

Niin se on, että tarkastelette ja puhdistatte pelkoja, jotka eivät olleet riittävän voimakkaita rajoittamaan siirtymistänne 3D:stä 5D:hen, mutta riittävän voimakkaita rajoittamaan itsenne rakastamista ja hyväksymistä. Ja niin se on, että haluatte tarttua noihin pelkoihin, jotta luodessanne maaunelmanne vuoden 2015 loppuun mennessä tai sen lähellä, työnnätte itsenne sen yli, mitä nyt odotatte.

Luotte ikään nopeampaa rakettipolttoainetta päivittäin tietäen, että te ette halua ainoastaan toteuttaa uutta Maata, minkä olette tehneet, vaan haluatte elää tuolla uudella maapallolla ilman minkäänlaisia pelkoja. Ja ainoa tapa tehdä se on poistaa ne asiat, jotka estävät teitä olemasta täysin "sinä". Niin se on, että puhdistatte ja puhdistatte.

Monet teistä ovat päättäneet olla palaamatta koskaan maapallolle ja osa puhdistamistanne on sitä, ettei teidän tarvitse tehdä sitä koskaan.

Olette puhdistaneet merkittävät itserakkausasianne. Nyt puhdistatte asioita, joita rajoittavat luomistaitojanne, sillä tartutte nyt siihen taitoon.

Vuonna 2016 tartutte niihin asioihin, jotka rajoittavat kykyänne yhdistää toisia elämäänne ja rakkauteenne, mutta tähän ei tarvitse tarttua nyt.

Riittää, kun tiedätte, että ne asiat jotka olette huomanneet pelottaviksi muutamana viime päivänä, rajoittavat luomistaitojanne. Jäätte 5D:hen, vaikkette puhdistaisi niitä, mutta ette luo haluamallanne tasolla – erityisesti jos unelmanne ovat niin suuria, kuin teitä on kannustettu luomaan – kunnes puhdistatte ne pelot, jotka ovat ponnahtaneet esiin muutamana viime päivänä.

Olette oma haltijakumminne, gurunne, pullonhenkenne, velhonne tai mitä tahansa nimikettä haluattekin käyttää. Kuunnelkaa sisäisiä pelkojanne, kun niitä ponnahtaa esiin, ja tiedätte ne rajat, joita laitoitte itsellenne ja jotka romuttavat suuret maaunelmanne.

Monilla teistä nuo rajat eivät näytä vastaavan unelmianne, vaikka ne vastaavatkin monilla tavoilla, joita ette voi vielä kuvitella. Sallikaa itsenne tarttua noihin pelkoihin ja puhdistaa ne – jos haluatte – jotta voitte luoda suuren maaunelmanne vuoden 2015 loppuun mennessä tai lähellä sitä. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

8.11.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net