13.09.2015

Miltä 3D:n loppuminen näyttää?

Tohtori Wayne Dyer, johtaja oma-apualalla, kirjailija ja puhuja, kuoli 29.8.2015.

Seuraavana päivänä kuolivat myös Wes Craven, kauhuelokuvista tunnettu tuottaja, ja Oliver Sacks, neurologi joka poisti salaperäisyyden epästandardista aivotoiminnasta. Kolme miestä elämän eri aloilta, joilla oli erilainen elämänpolku, kuoli vuorokauden sisällä ja siinä on yhteys.

Jokainen näistä miehistä edustaa jäykän 3D-toimintamallin jotain puolta – valo, pimeys ja mieli – ja tuo malli on loppumassa, jotta se voi kehittyä laajempaan moniulotteiseen potentiaaliin.

Wayne Dyer edustaa valoa ja hän kirjoitti ja puhui itsensä voimaannuttamisesta ja henkisestä totuudesta 40 vuotta.

Wes Craven edustaa pimeyttä ja hänen kammottavat elokuvansa ja aiheensa pakottivat ihmiset kohtaamaan synkimmät pelkonsa.

Oliver Sacks edustaa mieltä, kun hän esitteli suurelle yleisölle epästandardin aivotoiminnan ja teki sellaisista sairauksista kuin Touretten syndrooma ja autismi osan valtavirtakieltä.

Valo, pimeys ja mieli – 3D:n kolme kulmakiveä – kuolivat kaikki samaan aikaan, ja samaan aikaan minulla oli melko kummallinen kuoleman lähikokemus.

Jos seuraat minua Facebookissa, kirjoitin 29.8., että tunsin kummallisesti kuolevani. En ollut sairaana tai sairaalassa, en ollut edes huonovointinen. Tämä oli kokemus energeettisestä irrottautumisesta 3D:stä, kuten oppaani kertoivat minulle myöhemmin. Tunsin ikään kuin luistavani pois, pois kehostani. Näin fyysisen maailmani, mutta olin täysin irti siitä, niin kuin kehosta irtautumiskokemuksessa (minulla on ollut kolme kuoleman lähikokemusta ja juuri siltä tämä tuntui). Ajatukseni olivat lapsista ja siitä, miten kaipaisin heitä, miten olin tyytyväinen elämääni ja mitä olin tehnyt tähän mennessä, ja jos minun oli aika lähteä, se oli ok.

Oli vaikea säilyttää minkäänlaista maadoittumista tai tasapainoa, joten ilmaisin muutaman aikomuksen ja tein hengitysharjoituksia ja odotin, kunnes tuo tunne lähti pois, mikä tapahtui noin tunnin kuluttua. Kun se oli ohi, minusta tuntui paljon kevyemmältä, irrallisemmalta ja vapaammalta, mutta tiesin, että jotain merkittävää oli juuri tapahtunut. Ennen kuin liitän tämän noihin kolmeen kuolemaan ja siihen, miten he edustavat 3D:n kolmea puolta, tarkennan, mitä minulle tapahtui ja mitä saattaa tapahtua sinullekin.

3D-toimintamallit päättyvät ja se tuntuu kuolemalta. Kehon perspektiivistä normaali kuolemaprosessi tapahtuu, silloin kun henki irtoaa 3D:stä, jotta se voi jättää kehomme ja siirtyä eteenpäin – tämä tapahtuu tullessamme elämämme loppuun ja kuollessamme. Niinpä silloin kun kehoni tunsi tämän irtoamisen, se oletti sen olevan kuolema ja siltä se tuntui minusta. Mutta olin hyvinkin elossa ja panin merkille kaiken, mitä minulle tapahtui. Tuolla hetkellä olin 3D-perspektiivistä sekä elossa että kuollut, kun energiani irtosi 3D:stä muodostaakseen uusia yhteyksiä.

Kuolemme nyt, mutta emme perinteisellä tavalla, kun irtoamme osittain 3D:stä, jotta voimme lisätä energiarepertuaarimme yhteyksiä muihin ulottuvuuksiin. Muista, että evoluutio ja ylösnousemus ovat integrointi, ei haltuunotto. Luomme taivaan maan päälle, sanaa "maa" korostaen. Kaikki energiaresurssimme on ollut kytkettynä 3D-toimintamalleihin, niin kuin lamppu on kytketty seinän pistorasiaan. Meidän täytyy tehdä energiankenttäämme tilaa korkeampien ulottuvuuksien yhteyksille höllentämällä 3D-yhteyksiä.

Päästämme nyt irti joistain 3D-yhteyksistämme, jotta voimme käyttää niiden sijaan laajaa valikoimaa korkeamman ulottuvuuden yhteyksiä. Niinpä sen sijaan, että lamppumme on kytketty yhteen pistorasiaan seinässä, kytkeydymme suureen monipistorasiaiseen jatkojohtoon. Tämä antaa meille paljon lisää tilaisuuksia suurempaan valikoimaan yhteyksiä ja paljon suuremman pääsyn muihin ulottuvuuksiin.

Meidän täytyy vain käsitellä tuo pimeä hetki, kun irrottaudumme seinästä ja kytkeydymme jatkojohtoon, mikä on tuo välitila, jossa olemme sekä elossa että kuollut ja jossa kehomme luulee kuolevansa, koska se tuntee energeettisen irtoamisen 3D:stä. Tuolla vaihtohetkellä irrottaudumme ja yhdistymme uudestaan samanaikaisesti ja sitten ns. synnymme uudestaan uusiin energiaväyliin ja pääsemme käsiksi siihen moniulotteiseen tietoisuuteen ja potentiaaliin, joille nämä yhteydet avaavat meidät. Se on hyvin jännittävää, vaikkakin nuo siirtymät voivat olla vähän hermostuttavia fyysiselle keholle.

Nyt takaisin Dyerin, Cravenin ja Sacksin edustamaan valoon, pimeyteen ja mieleen. Jos ajatellaan 3D-toimintamallien muodostuvan noista kolmesta tekijästä ja nuo kolme ihmistä tunnetaan noiden kolmen alan asiantuntijoina, niin heidän kuolemansa edustaa tuota siirtymää meille – 3D-toimintamallien ja sen kuolemista, mitä ne edustavat, ja uusia alkuja, jotka ovat nyt mahdollisia. Vanha antaa aina tietä uudelle ja Uriel on sanonut monta vuotta, että tässä siirtymässä "vanha kaarti" kuolisi tehden tilaa uudelle. Oletko valmis tulemaan maailman uudeksi valoksi? Nyt on aika olla majakka ja säteillä. Moniulotteiset todellisuutemme odottavat meidän siirtävän ne taivaasta maan päälle – siirtopäivä on koittanut.

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

1.9.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Matka tulevaisuutteen Valmistautuminen ensikontaktiin, osa 12 »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net