17.04.2016

Miksi hypätä vaiheiden yli?

Maa muuttuu nopeammin, kuin ennustettiin vasta puoli vuotta sitten. Mutta koska olette osa tuota muutosta, teidän on vaikea huomata sitä.

Olette kauan toivoneet ja uneksineet siitä, mitä nyt tapahtuu. Mutta tämä muutos tapahtuu niin hitaasti teidän ajatuksissanne, että te ette tajua sen tapahtumista. Olemuksenne on vähän kuin auton pyörät, jotka liikkuvat niin nopeasti, että teidän on vaikea nähdä niiden pyörivän.

Tämä on luonteeltaan fyysinen ja perspektiivimuutos.

Kenties teitä auttaa paremmin ymmärtämään, jos muistelette nuoruuttanne. Joka kuukausi olitte vähän viisaampi ja luultavasti muutuitte fyysisesti. Ette muista tuota kasvua, koska olitte tuossa kasvussa. Tiesitte vain, että housujanne täytyi pidentää tai että äitinne huokaili, koska kasvunne vaati uusia vaatteita.

Niin on nyt. Me tarkkailemme kasvuanne ja muutoksianne, vaikkette te pysty siihen. Olette hyvin eri paikassa kuin puoli vuotta sitten. Tosiasiassa kasvatte nopeammin, kuin itse kuvittelitte tai me ennustimme. Niin se on, että odotatte ottavanne uuden elämänne nyt täysin. Aivan kuten oli totta, kun olitte teini-ikäinen ja vanhempienne täytyi asettaa rajoja sosiaaliseen toimintaanne, kun teistä tuntui aikuisemmalta, mitä olitte.

Tämä ei tarkoita, että te ette edisty nopeasti, vaan että te ette vielä tunne itseänne riittävän hyvin ottaaksenne uuden olemuksenne kokonaisuudessaan.

Jatkatte harjoittelua uudella tietokoneohjelmistollanne. Ja näin tekemällä pääsette käsiksi taitoihin, joihin ette oivaltaneet pääsevänne tässä maaelämässä. Olette paljon kehittyneempi, kuin luulitte mahdolliseksi, mutta ette riittävän kehittynyt lepattaaksenne eetteriin ilman sidettä Maahan.

Useimmat teistä tunnistavat, että olette Maata ja palautatte sen taivaaseen, universumeihin – ei lapsena, vaan universumien kypsänä jäsenenä.

Teidän on vaikea tajuta, että te ette ole vielä riittävän aikuinen – universaalissa mielessä – lentääksenne yksin eetteriin.

Olette kauan pyrähdelleet ympäri universumeja unissanne yöllä ja meditoidessanne päivällä. Olette yhdistyneet erilaisiin olentoihin. Olette luoneet näennäisesti ihmeitä. Mutta kaikki tuo on pelkästään keskenkasvuisen taitotasoa, jonka laajentamista jatkatte päivittäin – ja jota laajensitte kovasti muutamana viime viikkona.

Teidän on aika tunnustaa avuntarpeenne tässä seuraavassa vaiheessa. Tämä vaihe on nimittäin vähän samanlainen kuin ensimmäiset treffinne. Vaikka ensitreffejä kuvataan usein mediassa ja ystävänne kertovat niistä, kokemuksenne eivät ole koskaan aivan samanlaisia kuin toisilla.

Olette uneksineet kauan tämän seuraavan vaiheen vapaudesta, mutta ette ole aivan vielä siinä.

Niin se on, että monet teistä joko vaativat lepoaikaa sen universaalin energia-avun ja/tai informaation välillä, jota teille annetaan universaalien lähteiden kautta, tai olette hämmentynyt seuraavasta vaiheestanne.

Seuraava vaiheenne on ensimmäinen soolomatka fyysisen olemuksenne tuntemattomaan. Soolomatka joka on vähän erilainen jokaisella teistä – aivan kuten ensitreffinne tai ensirakkautenne oli erilainen kullakin.

Voimme antaa yleisaistimuksen tai –tunteen, mutta se miten ja milloin toteutatte tämän seuraavan vaiheen, riippuu täysin teistä.

Jotkut teistä vaativat enemmän lepoa. Toiset teistä odottavat vähän eri syistä, mukaan luettuna tuntemattomanpelko. Ja vielä toisia pidättelevät heidän universaalit sponsorinsa, sillä ette ole vielä saattaneet loppuun aiempaa vaihetta – eritoten maaunelmanne luomista.

Tämä siirtymä on paljolti kuin kouluelämänne. Vaikka haluatte ehkä edetä tästä oppitunnista tuohon oppituntiin ilman edeltävää, se ei ole mahdollista, sillä teillä ei olisi rakennetta tuon oppitunnin normista poikkeamiseen ilman astinkiviä, joita opettajanne antavat.

Olette asemissa ja valmistaudutte seuraavaan vaiheeseen, vaikka ette vielä oivalla, miten kehittynyt tuo vaihe on ja mitä sen saavuttamisen konkreettiset vaatimukset ovat. Te jotka ette ole vielä luoneet maaunelmaanne, huomaatte, että haluatte tehdä sen nyt.

Ei siksi, että teidän täytyy, vaan koska alatte ymmärtää maaunelmanne merkityksen universaalin olemuksenne luomisessa. Ilman maaunelmaanne universaali elämänne tässä elämässä olisi paljolti, kuin sanoisitte "hei" ensimmäisen esiteinipojalle, jota piditte viehättävänä, ja sitä seuraisi sekunneissa ensimmäiset treffinne, jossa olisi tiivis fyysinen kontakti. Kenties näin tapahtui joillekin teistä. Mutta uskaltaudumme arvaamaan, että jos se on totta, kaipaatte vähän tuota suloista löytämistä, jota olisi voinut olla aikanaan kiinnostustasollanne.

Niin se on, että monet teistä ryntäävät seuraavaan vaiheeseen viimeaikaisten energioiden vuoksi. Ei siksi, että haluatte välttämättä sitä tulevaisuudessa, vaan olette valmis lähtemään liikkeelle ilman tarpeellisia edeltäjiä.

Nauttikaa olostanne. Ei ole kiirettä. Ette pelasta maailmaa, jos ryntäätte tähän seuraavaan vaiheeseen, yhtään sen enempää, kuin jos sivuutatte sen. Liikutte kaikki nopeammin, kuin te tai me ennustimme.

On aika hidastaa ja nauttia matkasta – tuosta ensimmäisestä suloisesta ja viattomasta nuoruuden suudelmasta, jonka nyt ehkä haluatte ohittaa, mutta jota luultavasti kaipaatte myöhemmin. Ei ole kiirettä. Ei tule ylimääräisiä pisteitä, kun ryntää vaiheesta toiseen.

Olette fyysinen olento. Sallikaa niin olla. Ja sitten sallikaa itsenne luoda maaunelmanne – palkkionne hyvin tehdystä työstä. Työstä joka jatkuu ilossa, jos – ja vain jos – teistä ei tunnu käytetyltä ja hyväksikäytetyltä.

Liikkuminen eteenpäin palkitsematta itseänne on enemmän huolehtija/uhriasennettanne.

"Minun on pelastettava maailma tekemällä tämä odottamatta mitään muuta, kuin sisäinen tunne hyvin tehdystä työstä" on niin eilistä.

Vaihtakaa tähän päivään. "Rakastan minua, Maata ja universumeja tasaveroisesti. Niinpä en valuta kuiviin tai kiellä itseäni yhtään enempää, kuin odottaisin toisilta, Maalta tai universumeilta."

Jatkatte 3D:n voittaja-häviäjäpelin pelaamista kaikista niistä ponnisteluista huolimatta, jotka kannustavat teitä siirtymään voittaja-voittajatyyliin. Niin se on, että tarvitsette vähän lepoaikaa rukataksenne uskomusprosessejanne ja toimintamoodejanne. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

11.4.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Miksi tarvitsemme ankkureita Suoraan sydämestä 9.4.16 »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net