30.10.2018

Mikä olette?

Vuosia olemme puhuneet kanssanne monien kanavien kautta monista asioista, mutta ne ovat aina keskittyneet tietyn aiheen ympärille. Emme ole koskaan lähteneet liian kauas siitä, emmekä ole viipyneet kauan, silloin kun olemme lähteneet.

Olemme puhuneet siitä tosiasiasta, että olette kaikki energiaolentoja. Teille ei ole ollut suuri ongelma käsittää se älyllisesti.

Olemme puhuneet siitä tosiasiasta, että olette tietoinen todellisen olemuksenne vain erittäin pienestä osasta. Useimmilla teistä ei ole ollut ongelmia tämän asian kanssa.

Olemme puhuneet siitä tosiasiasta, että kahden em. näkemyksen valossa olette jumalaisen kaikkeuden osa, puoli tai haara. Useimmat teistä ovat pystyneet älyllisesti olemaan samaa mieltä myös sen kanssa.

Voisimme jatkaa tällä tapaa, mutta luulemme teidän ymmärtävän. Haluaisimme nyt huomauttaa teille siitä valtavasta kuilusta, joka on jonkin toteamuksen tai opetuksen älyllisen ymmärtämisen ja hyväksymisen ja sen välillä, että tekee siitä oman olemisensa perimmäisen totuuden. Ja tämän vuoksi ette ole ottaneet omaksenne suurinta osaa noiden totuuksien lahjasta.

Tiedämme, että tämä ei tietenkään ole aikomuksenne. Se on tulosta siitä, että totuus on piilotettu teiltä monta elämää. Pienuuttanne ja arvottomuuttanne on rummutettu teille hyvin pitkään. Ja silloin kun henkilökohtaista tuskaanne ei käytetty, teidät saatiin todistamaan toisten tuskaa. Ne olivat tosiaankin voimakkaita oppitunteja. Ja niitä käytetään jatkuvasti.

Mutta nyt on aika. On aika ymmärtää, missä olette ja mistä teissä on kyse. On aika ymmärtää miksi. Ja ennen kaikkea, teidän on aika lopultakin vaatia todellinen identiteettinne. Tämän tekemisellä on paljon suurempi vaikutus, kuin ainoastaan oman elämänne uudistaminen, minkä se tekee. Mutta se aiheuttaa myös jälkivaikutuksia rotunne ja maailmanne energiakenttään ja kauas nykyisen mielikuvituksenne ulottumattomiin.

Pidätte itsenne kutsumisesta valotyöntekijöiksi, valo-olennoiksi, valonsotureiksi, ja jotkut nimittävät itseään enkeleiksi jne. Mutta harvat teistä ymmärtävät, mitä oikeasti sanotte. Se on ok, mutta teidän on nyt aika olla täysin se, mikä teitä ehdotetaan olemaan. Ja on aika siirtyä ymmärtämisestä ja haluamisesta tietämiseen ja olemiseen. On aika vaatia ja omistaa totuus siitä, kuka olette.

Tehkää tämä tietoisesti. Tehkää tämä suuren aikomuksen kera. Tehkää tämä koko mahdillanne. Ja tehkää se ymmärtäen, että se on totta teille kaikille, myös niille jotka eivät ole samaa mieltä.

Kun alatte kulkea elämänne läpi tietäen tämän, elämällänne ei ole mitään muuta tehtävää, kuin tulla siksi, mitä näette rakkaudessa. Olettehan – ja olette aina olleet – sen luojia. Mutta ennen olette sallineet toisten luoda valtavan määrän siitä teille. Nimittäin pelkästään sen hyväksyminen, mitä teille kerrotaan, on tapa sen tapahtumiselle.

Nyt haluaisimme teidän vaativan tuon voiman, joka olette, ja alkavan tuntea itsenne tuona voimana. On aika.

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

20.10.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Energiat työntävät meitä tuolle puolen Kuka olen? »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net