24.12.2018

Mestaruuden aika

Olen Ajanpitäjä. Liityn seuraanne tänään kertomaan teille omasta perspektiivistämme, millaista teillä on polulla edessänne. Voi, teillä tapahtuu hyvin monia muutoksia. Kyllä, maaplaneetassa on kyse muutoksesta. Se on hyvin haastavaa ihmisille, jotka eivät pärjää hyvin muutoksen kanssa. Tyypillisesti teillä on kaikenlaisia haasteita sen kanssa, erityisesti jos jäätte kiinni uskomusjärjestelmiinne ja uskotte, että te ette pysty muuttumaan jollain tavalla. No, kerron teille vähän, mitä on tulossa, ja voitte valita, haluatteko muuttua.

Mestaruuden aika

Pelin fokus täällä maan päällä voidaan summata yhteen sanaan – "mestaruus". Tosiasiassa teeskentelette olevanne erillään Kotoa ja kaikista yhteyksistä, joita teillä meidän kaikkien kanssa. Teeskentelette olevanne ihminen tuossa fyysisessä biologiakuplassa. Kun teeskentelette olevanne ihminen, opettelette hallitsemaan kaiken pala kerrallaan. Tyypillisesti tästä syystä otatte elämänoppitunteja tullessanne tähän peliin. Ette ainoastaan ota itsellenne elämänoppitunteja, vaan työskentelette niiden kanssa uudestaan ja uudestaan ja uudestaan, elämästä toiseen varmistaaksenne, että teillä on mestaruustaso. Kuten hyvin tiedätte, kaikki muuttuu nyt erittäin nopeasti. Suurin haaste jonka näemme maaplaneetalla tällä hetkellä, on, että voitte kaikki osallistua hyvin yksinkertaiseen jakautumiseen.

Kun tapahtuu niin paljon jakautumista, ihmiset alkavat pelätä – sen he tekevät. He astuvat taaksepäin uskomusjärjestelmissään, alkavat irrottautua ja keskittyä huolehtimaan itsestään, kokonaisuuteen yhdistymisen sijasta. Se aiheuttaa omat haasteensa tiellä, kun kaikki toimivat erillään. Annetaanpa teille erilainen näkökulma siihen, mitä tapahtuu. Näette paljon hämmennystä ja turhautumista. Ihmiset käyttävät energiaa eri tavoin, ja koette manipulointia monilla eri tasoilla tällä hetkellä. Se on uskomatonta, ja suurin osa siitä tapahtuu täysin avoimesti, koska ainoastaan niin se voi tapahtua.

Vaikkei teillä ole enää salaisuuksia, voitte aina uskoa, mihin haluatte. Uskomuksenne ovat paljon turhautumisen syy, ja se aiheuttaa vuorostaan erillisyyttä. Meistä on kiehtovaa, että ihmisillä on järjestelmiä jakaa varallisuuttaan ja toimia yhteisiä tavoitteita kohti. Ajatelkaa hyvin yksinkertaista kuvaa vakuutuksesta missä tahansa tilanteessa – henkivakuutus, sairausvakuutus tai mikä tahansa vakuutus. Perusidea on jakaa riski niin, ettei kenenkään tarvitse maksaa kohtuutonta määrää. Kun siirrytte tämäntyyppiseen jakautumiseen, jossa olette tällä hetkellä, ihmiset alkavat nähdä pienemmän kuvan suuremman sijasta ja alkavat tutkia uudelleen. Jotkut sanovat oikeutetusti: "Miksi maksan tuon ihmisen puolesta tuolla? Miksi minun pitäisi maksaa omasta taskustani hänelle etuus?" Ja näin nämä järjestelmät alkavat pettää.

2019 – muutosvuosi

Ensi vuosi on täynnä muutosta. Kerromme teille, että sitä tapahtuu, eikä teidän tarvitse käsitellä noita samoja alkuongelmia. Planeetta on kuitenkin muuttumassa. Kun näette tuota muutosta, näette ihmisten alkavan pelätä. Silloin he vetäytyvät omiin uskomusjärjestelmiinsä ja eristäytyvät. He irrottavat itsensä tarkoituksella toisista siitä pelosta, että he antavat liikaa pois. Valitettavasti se on normi ihmisillä. Kun alatte pelätä, irrottaudutte, mutta pyydämme teitä kaikkia alkamaan työskennellä sen kanssa.

Pieniä voimaantumisryhmiä

Etsikää tapoja, joilla voitte yhdistyä edes pienissä ryhmissä, koska ne voivat vaikuttaa nyt enemmän ihmiskunnan astumiseen tälle seuraavalle tasolle. Kun henget kokoontuvat, energia voimistuu eksponentiaalisesti. Mutta kun tuo energia harmonisoituu pienissä ryhmissä, siitä tulee kuin fokusoitu lasersäde. Tämä on aikaa, jolloin sillä voi olla valtava vaikutus, erityisesti kun edessä on maamuutoksia. Kokoontukaa pienellä henkiryhmällä säännöllisesti. Alatte maadoittaa valoa syvällisellä tavalla, ja ne ovat merkkejä toisten seurattavaksi.

Toisin sanoen, teillä on tilaisuus astua pois noista vaikeuksista ja haasteista. Sen ei tarvitse vaikuttaa teihin sillä tavalla. Siis onko teillä osa esitettävää siinä? Kyllä, joillain on. Jotkut teistä tulevat hyvin erityistehtävien kera. Sopimuksenne on, että jos tämä tapahtuisi tietyllä tavalla, niin heräisitte unesta ja ilmestyisitte esiin täydelliseen aikaan oman palapelinpalanne kera. Toiset saattavat jäädä hämmennykseen, mutta kun se tapahtuu, älkää ajatelko, että teette jotain väärin tai ette ole jotenkin riittävän hyvä. Yleisesti ottaen se merkitsee pelkästään, että teillä on sopimus.

Seuratkaa sydäntänne, ja se muuttaa maailmanne lopputulosta. Muistakaa, että joissain tapauksissa sopimuksenne täytetään pelkällä lauseella, hymyllä tai taputuksella selkään. Joskus kyse on vain olemisesta paikalla muistuttamassa henkilölle, ettei hän käy jotain läpi yksin. Kyllä, voitte kaikki yhdistyä ja kulkea tämän läpi yhdessä. Miten liikutaan juoksuhiekassa, joka upottaa nopeasti kaiken, jos liikkuminen eteenpäin loppuu? Ainoa tapa tehdä se on pitää kiinni käsistä, sillä se on ykseyttä.

2019 – asemoituminen korkeampaa maaperää varten

Kun menette vuoteen 2019, useita asioita tapahtuu. Ensinnäkin teillä on paljon tilaisuuksia asioiden tapahtumiseen tavoilla, joita ette koskaan ennen uneksineet mahdolliseksi. Olette nyt vaiheessa, jossa asiat eivät toimi kovin yksinkertaisesti – ihmiset manipuloivat selvästi asioita kulissien takana. Useimmiten ihmiset voivat myös nähdä sen – se on suoraan esillä. Kylvätte nyt siemeniä ihmiskunnan kollektiivivärähtelyä varten, jossa on uusi todellisuusulottuvuus. Se on kerrassaan ällistyttävää. Nimittäin, rakkaat ystävät, asioiden edistyminen näyttää hajoamiselta. Miksi? Koska jos ja kun hajoatte täysin, aloitatte uudestaan. Miksi haluttaisiin aloittaa uudestaan? Aa, nyt päästään takaisin tähän sanaan "mestaruus", ja se on avainelementti.

Jotkut teistä ovat perfektionisteja, ja vaikka olette saavuttaneet hyvin korkeita mestaruustasoja tietyillä alueilla, olette päättäneet ottaa tuon elämänoppitunnin uudestaan, jotta voisitte todella saada sen valmiiksi. Kun olette valmis sen osalta, niin siirrytte vain toiseen elämänoppituntiin, johon ilmoittauduitte. Teillä on ensi vuonna tilaisuuksia alkaa hallita asioita erittäin nopeasti – paljon nopeammin kuin ihmiset koskaan aiemmin pitivät mahdollisena.

Tavallisesti edes yhden hallitseminen 12 pääelämänoppitunnista voisi viedä 40–60 elämää, ennen kuin siirtyisitte seuraavaan. Mitä jos pystyisitte nopeuttamaan asioita ja yhtäkkiä pystyisitte hallitsemaan useita kerralla? Voitteko kuvitella, miten elämä maaplaneetalla muuttuisi, jos niin olisi? Kerromme teille, että se on tilanne ja se alkaa 2019 ja tuo tilaisuus huipentuu 2022. Mutta miten voitte siirtyä tähän viidennen ulottuvuuden ykseystietoisuuteen siitä, missä olette tällä hetkellä? Olemme jo maininneet spiraaliajan, ja pian tekin alatte ajatella näillä termeillä.

Spiraaliajattelu

Kun ihmiset alkavat ajatella spiraaliajattelua ja fokusoitua eri tavalla, asiat ovat nopeampia teillä. Kykenette kommunikoimaan hyvin samalla tavalla kuin Lemurian päivinä – avoimella sydämellä. He olivat aina yhteydessä toisiinsa ja tunsivat kaikkien jokaisen tunteen ja ajatuksen. Opettajilla on mahdollisuuksia työskennellä oppilaidensa kanssa, jotka jättävät kysymykset ja etsivät vastauksia. Vaikkei teillä ehkä aina ole heidän vastauksiaan, voitte auttaa heitä kehittämään kysymyksiään. Rakkaat ystävät, siitä mestaruudessa on kyse. Mestariparantajia herää unesta uskomattomalla vauhdilla nyt, ja voitte tehdä useita asioita työskennelläksenne tämän kanssa. Ensinnäkin, voitte tarjota apua niin, kuin voitte. Opetuksenne, totuutenne ja kaikki nuo asiat, joita olette oppineet kaikkien elämienne saatossa henkenä, voivat palvella. Alatte tulla takaisin yhteen ja päästä kaikkiin noihin moniulotteisuusasioihin yhtenä. Jos alatte käyttää tuota lahjaa, voitte parantaa kahdenkeskisesti monin tavoin.

Monet teistä jättävät jälkiä, myös erityyppisiä energiajälkiä. Jotkut jättävät näitä jälkiä asioihin, joita kosketatte ja jätätte toisten löydettäväksi ja poimittavaksi. Esimerkiksi, joillakin on taianomainen kyky koskettaa ovenkahvaa ja jättää kaunis energia, jotta jokainen joka seuraa häntä, kirkastuu koskettaessaan tuota ovenkahvaa jollain tavalla.

Sydämen puutarhurit

Toinen tapa jolla monet teistä työskentelevät toisten kanssa, on kylvää siemeniä. Rakkaat ystävät, jotkut teistä ovat uskomattomia sydämen puutarhureita. Teillä on tämä kyky auttaa ihmisiä heräämään unesta, parantamaan itsensä ja selvittämään omat energiansa. Monet teistä ovat itse asiassa erittäin hyviä siinä. Paljon tästä ei tapahdu ainoastaan siksi, että te haluatte olla mestari, vaan oppilaannekin haluavat. Voitte opettaa heille, miten hallitaan asia toisensa jälkeen, ja sitä teette jäljellä olevana aikana planeetallanne. Teistä tulee kaiken mestari, mihin pystytte, jotta astuessanne seuraavalle tasolle, teidän ei tarvitse kuljettaa noita oppitunteja mukananne. Teidän ei tarvitse yrittää käydä läpi kaikkia vaikeuksia luodaksenne jälleen nuo tilanteet. Uusi harmonia Maan kanssa.

On yksi avainelementti, johon haluaisimme kaikkien teidän fokusoituvan, erityisesti vuoden 2019 aikana, ja se on yhteytenne Maahan. Kaikki ihmiset kokevat massiivisen muutoksen, mutta niin kokee Maakin, ja te olette myös osa sitä. Teillä on tiheä, fyysinen keho, joka on tehty Maasta, sillä fyysinen keho ei ole teidän. Kun katsotte peiliin, näette tuon kehon heijastuvan takaisin teille. Mutta te ette ole tuo keho. Tulevaisuudessa ihmiskunta astuu korkeampaan muotoon, jossa on paljon vähemmän tiheyttä. Sitä odotellessa ihmisillä on nyt tilaisuus hallita asioita – yksi toisensa jälkeen – astuakseen tälle seuraavalle tasolle.

Tämä maayhteyden hallitseminen on vuoden 2019 uskomaton fokus. Kerroimme teille jokin aika sitten, että vuoteen 2022 mennessä olette uudessa aurinkosyklissä. Nuo syklit voivat lähettää auringonpurkauksia tai koronan massapurkauksia. Periaatteessa nämä ovat auringon hiukkasia, joita tulee teille. Jotkut niistä tunnette jo erittäin hyvin – röntgensäteet, gammasäteet jne. sekä valonsäteet kaikissa näkyvän valon muodoissa. Nyt saapuu myös uusia hiukkasia, mutta suojakilpenne on heikentynyt. Magneettikenttä on maaplaneetan ympärillä vähentynyt dramaattisesti ja on nyt noin 26 % siitä, mitä se oli vain vuosikymmen sitten. Kun aurinko syytää näitä hiukkasia, magneettikenttänne tavallisesti hajottavat ja neutralisoivat niitä. Tällä kertaa se voisi kuitenkin olla erilaista. Jos Maa varautuu liikaa auringonpurkauksista, joita tulee 2022, se voisi käynnistää merkittäviä haasteita.

Mitä voitte tehdä sille? No, teillä ei ole vaikutusta Maahan tai sen magnetosfääriin fyysisessä muodossa. Mutta teillä on vaikutus sen sydämeen, koska rakastatte Maata ja tämä voi parantaa planeetan, jos vain tarpeeksi energiaa käytetään siihen. Monet teistä käyvät vielä läpi suremisprosessia sen kuulemisesta, että seuraavat askeleet tulevat teistä kaikista. Aivan kuten muutettaessa täydelliseen ja täysin uuteen kotiin, teillä on tilaa kasvaa perheenne kanssa, ja se on kaikki, mitä tarvitsette. Mutta sitten yhtenä päivänä pakkaatte kaiken vanhasta talostanne, kun valmistaudutte muuttamaan. Kuljette huoneesta toiseen ja muistelette kaikkia kauniita asioita, joita tehtiin tässä talossa. Muistatte kaikki tapahtumat, kaiken mitä tapahtui, ja kaikki hymyt siellä, mutta samalla myös surette sitä.

No, rakkaat ystävät, maaplaneetta ja sen ihmiset eivät ole kovin hyviä suremaan. Ihmisillä ei ole yksinkertaisesti mitään ajatusta, mitä tehdä näillä tunteilla. Toivomme, että seuraavassa pelissänne opetatte tätä kouluissa, koska sureminen voi joko kohottaa asioita erittäin nopeasti tai hidastaa kaikkien edistymistä. Siinä on eri vaiheita, kuten ajat jolloin kyllästytte. Teistä tulee sairaan väsynyt olemaan sairaan väsynyt ja sitten käytte läpi vihavaiheen. Mutta älkää yrittäkö keskeyttää sitä tai ajatella, että teidän täytyy selvittää koko suremisprosessi, jotta voitte siirtyä seuraavalle tasolle.

Tähtien tuijottelua

Tällä hetkellä monet tiedemiehenne ovat keskittäneet tutkimuksensa Marsiin, mutta miten ihminen voi rakentaa koko elämän Marsissa? Miten voimme laajentaa tietoisuuttamme? Saatte selville paljon enemmän järjestelmistä ympärillänne, erityisesti niistä joita oli aiemmin Marsissa. Rakkaat ystävät, te olitte siellä kauan ennen muistojanne ja tietysti ennen tallennettua historiaanne noista ajoista. Rakkaat ystävät, kerromme teille, ettei teidän tarvitse mennä sinne taas. Voitte nousta ylöspäin siellä, missä olette, ja luoda uuden pelin. Miltä se näyttää? Merkitseekö se, että teidän täytyy vapautua kehosta? Täytyykö teidän käydä läpi kuolema? Ei tarvitse. Voitte lisätä värähtelyä pikkuhiljaa saavuttaaksenne sen, mitä tarvitaan.

Siis, onko se hämmentävää? Kyllä, voimme jokseenkin taata, että siitä tulee hämmentävää. Vähitellen teillä ei ole enää fyysisiä vaikeuksia. Se ei tapahdu välittömästi, mutta ajan kuluessa se tapahtuu nopeammin. Jos värähtelytaajuutenne ei kuitenkaan sovi yhteen tämän kanssa, teistä tulee tiettyinä aikoina vähän näkymätön. Tämä saattaa olla vaikeaa monille teistä, jotka tulitte uskomattoman herkkyyden ja empatiakyvyn kera. Se itse asiassa antoi teidän oppia, miten tulla näkymättömäksi, mutta tätä tapahtuu nyt melkoisen vahingossa.

Ei ole enää odottamista. On mahdollista alkaa astua näihin korkeamman värähtelyn kehoihin ja uuteen peliin. Mikä tärkeintä, käyttäkää se aika, joka teillä on jäljellä tiheässä fyysisessä kehossanne, kaiken sen hallitsemiseen, mihin pystytte. Etsikää joka tilaisuutta oppia jotain uutta, tajuta jotain uutta, leikkiä ja myös uskaltaa epäonnistua jossain. Voi, rakastamme sitä, että on monia mahdollisuuksia. Muutama seuraava kuukausi voi olla hyvin jännittäviä kaikille teille. Siis älkää pelätkö. Astukaa esiin ja yrittäkää yhdistyä taas jollain mahdollisella tavalla, vaikka olette kaikki erillään. Tai vaikka olette näkymätön tuossa ryhmässä, lähettäkää valoa, koska ette ole koskaan irrallaan. Se on yksi asia, jonka haluamme teidän aina tietävän, rakkaat ystävät.

Tästä syystä teitä on aina vedetty kuulemaan viestejä verhon toiselta puolta, koska muistatte ne sydämessänne. Sen ei tarvitse kuulostaa todelta päässänne tai edes korvissanne tai silmissänne, mutta sydämessänne se on aina totta. Muistutamme teitä siitä, kuka oikeasti olette, ja se on tehtävämme. Se on ainoa tehtävämme, sillä emme ole täällä muuttamassa maailmaanne tai osoittamassa teille avointa ovea. Koette kuitenkin paljon sitä pian, erityisesti niistä toisista asioista jotka ovat työskennelleet kanssanne jo jonkin aikaa. Tietäkää, että te ette ole koskaan yksin ja saatte apua. Kun tunnette tuota erillisyyttä, astukaa ylöspäin, sillä voitte hallita sen hetkessä. Astukaa seuraavalle tasolle ja katsokaa, mitä tapahtuu, ja opettakaa sitten oppilaitanne tekemään samoin.

Maailma muuttuu, rakkaat ystävät. Tulitte tänne erityisesti antamaan tämän, joten suuresti kunnioittaen autamme teitä muistamaan, kuka todellisuudessa olette. Pitäkää tätä peiliä edessänne, kunnes pystytte kantamaan sen itse. Sitten auttakaa kaikkia oppilaitanne ottamaan tuo askel, ja kohdelkaa toisianne kunnioittaen, kun kuljette tämän uuden pelin läpi. Hoivatkaa toisianne ja pelatkaa hyvin yhteen. Pitäkää tuota ovea auki, kun luotte täysin uudet säännöt. On taianomaista aikaa olla ihminen maaplaneetalla. Katselemme jokaista ottamaanne askelta rakkauden, kunnioituksen ja kiitollisuuden kera.

Espavo, rakkaat ystävät. Olen Ajanpitäjä.

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)

Joulukuu 2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net