04.11.2015

Menneisyys on mennyt

Tämän päivän kanavointi on niille, joilla on vaikeuksia päästää irti 3D-aspekteista, niille joilla on vaikeuksia siirtyä yli siitä, mikä oli tuttua 3D:ssä.

Vaikkette olekaan enää 3D:tä, jotkut muistot viipyilevät ja estävät teitä tuntemasta täysin iloa uudesta "sinusta". Aivan kuten on totta niillä, jotka kokivat merkittävän sairauden tai trauman 3D:ssä. Traumaa tai tuskaa ei enää ole, mutta muistot romuttavat ilon hetkestä. Monet nimittävät sitä "traumaperäiseksi stressihäiriöksi".

Tämä ei merkitse, ettei voi olla harkitsevainen, jos se tuntuu tarkoituksenmukaiselta hetkessä – kuten haluttomuus hypätä kallionkielekkeeltä 3D:ssä tai uudessa Maassa – mutta tarvitsette harkitsevuutta vain hetken tapahtumien osalta, ei menneisyyden tai tulevaisuuden vuoksi.

Niin se on, että monet teistä muistavat, miten epämiellyttävää elämänne oli 3D:ssä, ja käyttävät taitoja ja energioita estämään samaa tapahtumasta maailmassa, missä sellaista ei tapahdu – ellette halua niin. Näettekö pulmatilanteen uusissa luomistaidoissanne?

Ennen siirtymäänne saatoitte murehtia jotain melko pitkään, ennen kuin toteutui. Uudessa Maassa luomistaitonne ovat konkreettisempia, joten jonkin sellaisen murehtiminen, joka saattaa tapahtua tai olla tapahtumatta, luo tuon tapahtuman nykyelämäänne paljon nopeammin.

Tämän toteamuksen ei ole tarkoitus pelästyttää teitä, vaan muistuttaa teille, että olette uusi olento, jolla on uudet ja nopeammat luomistaidot. Ja tällä varoituksella, haluatteko luoda sellaista, mikä pelottaa teitä – vai sellaista joka tuo teille iloa?

Teidän on aika keskittyä iloon pelon sijasta – palaten taas kerran uuden "sinun" perusteisiin.

Jotkut teistä ovat kyllästyneet perusteisiin, sillä uskotte sisäistäneenne nuo ajatukset niin täysin, ettei teitä tarvitse enää muistuttaa. Tutkikaa ajatuksianne ja tekojanne kuluneelta vuorokaudelta tai tältä päivältä. Miten monet ajatukset ovat pelokkaita tai varovaisia? "On pukeuduttava lämpimästi tai muuten vilustun" tai "Minulla on särkyä, olen varmaan tulossa sairaaksi" tai "Tuo ihminen oli ilkeä, joten haluan hänen kärsivän" tai "Vaikka rakastan metsässä kävelyä, minun on varottava punkkeja, käärmeitä ja muita otuksia".

Elämässänne on edelleen niin monia osia, joita kontrolloitte tarpeettomasti, sillä unohdatte, että luotte elämänne ja olette aina luoneet. Mutta toisaalta, aiempi elämänne poikkesi useimmiten niistä menneistä elämänkokemuksistanne, jotka halusitte puhdistaa Maassa ollessanne. Niin se oli, että monet pelkonne eivät olleet todellisuutta elämässänne, vaan muistoja ja pelkoja entisistä elämistä.

Koska karmaa ei enää ole, ei ole myöskään pelkoja menneisyydestä.

Mutta ne jotka ovat olleet maapallolla vuosikymmeniä tässä maaelämässä, eivät ainoastaan jatka monien noiden entisten elämien pelkojen kanniskelua, vaan ovat myös lisänneet tämän 3D-elämän pelot. Vaikka haluatte elää sydämestänne, monet teistä kokevat ja toimivat muistojen perusteella, jotka eivät ole enää valideja, oivaltamatta tekevänsä niin.

Aloitatte uuden "sinun" puhtaalta pöydältä. Ja luomistaitonne ovat lisääntyneet paljon yli sen, mitä kuvittelitte mahdolliseksi pelkästään kuukausia sitten. Niin se on, että teidän on aika sivuttaa pelot, jotka eivät ole osa uutta "sinua".

Kaikki mitä tapahtui ennen siirtymäänne, toistuu tai palaa vain, jos luotte sen. Se ei ole uhka eikä mitään, mikä teidän täytyy sisäistää, ellette halua. Ja tiedätte näin olevan, kun tunnette tuon "ahaa, tietenkin!", sillä joidenkin täytyy ehkä testata tuota toteamusta vähän, ennen kuin hylkäätte sen iäksi - vähän kuin ne lapset, jotka välttämättä haluavat koskettaa kuumaa liettä, vaikka vanhemmat varoittavat, että se on äärimmäisen tuskallista.

Romutatteko ilonne ikuisuudeksi, jos uskotte menneisyyden pelkoihin? Ei, pelkästään siksi aikaa, jolloin teidän täytyy pitää kiinni noista menneisyyden peloista. Luotte todellisuutenne. Ja ilo on nykyinen ja jatkuva todellisuutenne, jos valitsette niin.

Merkitseekö se, että teidän pitäisi lakata huolehtimasta rahasta tai luopua aiemmista toimistanne testataksenne luomistaitojanne? Kyllä, jos sen tekeminen tuntuu oikealta, mutta älkää ottako tätä informaatiota "pitäisi"-asiana, jonka sanelevat olennot ulkopuolellanne. Luotte oman elämänne. Vähentääkö sen tekeminen pelkojanne? Kyllä, mutta samaan aikaan, romuttaako sen tekeminen oppitunnin, jonka haluatte oppia haluamallanne tahdilla?

Taas kerran, TE luotte todellisuutenne ja teidän on tehtävä niin omien sisäisten ohjeidenne mukaisesti. Kenties teidän tarvitsee tutkia pelkoa täydemmin. Se on teidän valintanne ja luomuksenne.

Mutta tietäkää, että ilosta on tulossa nopeasti uuden "sinun" ja uuden Maan hallitseva tunne. Jos teidän täytyy jatkaa joitain pelkoja, tiedätte nyt, että teette sen syystä. Mutta jos huomaatte, ette te että välitä tuosta osastanne enää, kehitytte nopeasti sen yli.

Teidän täytyy vain keskittyä taas kerran sisäisen olemuksenne viesteihin ja tiedätte – myös lukiessanne näitä sanoja tiedätte. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

26.10.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net