23.08.2015

Mene! Pysähdy! Mene!

Vaikka elokuu on täynnä toimintaa, jännittäviä tilaisuuksia ja uusia alkuja, se on myös merkittävä uudelleenjohdotuskuukausi.

Toisinaan meistä saattaa tuntua siltä, että vain puolet sisäisistä virtapiireistämme toimii kunnolla. Tämä uudelleenjohdotus tapahtuu mahdollistamaan meille siirtymisen täysin uudelle tasolle.

Kun sisäiset virtapiirimme uudelleenjohdotetaan täysin, se aiheuttaa tilapäisiä oikosulkuja sisäiseen johdotukseemme, ja tämä saa aikaan "pysähdy! mene!" –ilmiön. Tuntuu siltä, että saamme paljon sekavia viestejä, kuten "Anna mennä nyt!", "Pysähdy!!!", "Mene eteenpäin!", "Mene sänkyyn makaamaan!". Se on hämmentävää joskus, kun sisäiset virtapiirimme yhdistyvät, katkeavat ja yhdistyvät taas, ja kaikesta tulee jatkuvasti "seis!" ja "mene!".

Pysähtyminen tapahtuu terveysongelmien, elektroniikka- ja muiden laitteiden hajoamisen sekä odottamattomien kulujen kautta.

Samaan aikaan rattaiden sisäisten rattaiden vaihteet näyttävät joskus jumiutuvan vähän ja sitten ne vapautuvat taas ja lähtevät yhtäkkiä liikkeelle. Kaikki tämä hidastaa meitä, jottemme ryntää eteenpäin kädet täynnä asioiden vanhoja tekemistapoja ja kompastu vanhentuneisiin uskomusiimme, menetelmiimme ja tapoihimme. Emme voi ottaa mitään itsestäänselvyytenä. Emme voi luottaa, että meillä on tavallinen energiamme. Sen sijaan meille annetaan aikaa uudelleenjohdottua kunnolla uuden todellisuuden superaitoihin taajuuksiin. Tämä saa elokuun tuntumaan siltä, että meillä palaa keltainen valo, ei vihreä. Voimme mennä eteenpäin, mutta meidän täytyy edetä varovaisesti.

Elokuussa meidän täytyy tuoda elämämme kaikki elementit täysin uudelle aitoustasolle. Kampaamme kaiken läpi nähdäksemme, mikä voidaan tuoda uudelle suuremmalle aitoustasolle ja minkä voimme nyt sivuuttaa. Ja otamme tarvittavia askelia tämän tekemiseksi. Kun siirrymme uudelle tasolle, vanha taso hajoaa jalkojemme alla. Silloin meidän on oltava varovainen, ettemme kompastu siihen.

Tämä kuukausi on erottelukykymme hiomista ja jalostamista varten. Tämän tekemiseksi meidän täytyy jatkuvasti kysyä itseltämme: "Onko tämä totta?", "Onko tämä totta minulle?", "Tuleeko tämä kaksinaisuudesta vai uudesta todellisuudesta?", "Tuleeko toimintani rakkaudesta vai pelosta?", "Onko se mihin osallistun, uuden todellisuuden synnyttämistä vai ylläpitääkö se vanhoja energioita?", "Tuoko se, mitä teen, suurempaa aitoutta planeetalle vai toistaako se vain vanhaa?"

Koko kuukauden on samanaikaisesti yhdistymisen, katkeamisen ja uudelleenyhdistymisen energiaa. Vasta uudelleenyhdistyminen tapahtuu uuteen voimalähteeseen. Tulee lisääntyvässä määrin selväksi, mitkä elementit elämässämme ovat vanhentuneet. Kaikkea vanhentunutta ei tarvitse heittää pois – osa siitä täytyy vain saattaa uuden todellisuuden tasolle.

Elokuussa viimeistelemme monia keskeneräisiä asioita ja yhdistelemme olemuksemme erillisosia. Monet elämämme aspektit tuodaan täysin uudelle tasolle. Tämä vaikuttaa syvällisesti suhteeseemme ystävien, perheen ja kumppanien kanssa – joista osa siirtyy kanssamme uudelle aitoustasolle, mikä antaa suhteelle uuden alun, kun taas toiset lähtevät nyt.

Koko kuukauden meitä venytetään ja haastetaan monilla tasoilla. Tämä laajentaa kapasiteettimme aiempien rajojen yli. Kehitämme suurempaa sinnikkyyttä ja moniulotteista joustavuutta, joita meillä ei ole aiemmin ollut. Tämä synnyttää meissä jatkuvasti suurempia mestaruustasoja, joita emme koskaan unelmoineet mahdolliseksi.

Elokuun uudelleenjohdotus on viimeinen askel valmistautumisessamme uuden todellisuuden ankkuroimiseen, ennen kuin meille annetaan syyskuun tyhjä kangas. Silloin meille annetaan sekoitus hyvin kirkkaanvärisiä maaleja ja luomme aidon elämämme uuden kartan rohkeimmilla vedoilla, joita olemme koskaan tehneet.

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)

Ote elokuun 2015 tyrskyraportista

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net