23.02.2019

Matalat energiat ja suojautuminen

On esitetty kysymys matalista energioista ja suojautumisesta. Tämä ei ole ollut tälle kanavalle ongelma hänen aiemman koulutuksensa vuoksi, ja siksi emme ole puhuneet siitä aiemmin. Näemme kuitenkin, että se kiinnostaa monia. Puhumme lyhyesti tästä aiheesta tänään. Tässä on esitetty kysymys:

"Miten voi suojautua matalammalla värähteleviltä energioilta ja estää niitä syömästä energiaa tiettynä aikana?"

On hyvin monta tapaa puhua tästä aiheesta. Itsestäänselvää on aloittaa toteamalla, että energioita tarkkailtaessa samanlaiset vetävät toisiaan puoleen. Ajatelkaa energiaolemustanne magneettina. Se tuo itseensä lisää, mitä se on. Suru tuo surua. Onnellisuus tuo onnellisuutta. Ja kysymyksenne tuo etualalle, että pelko tuo pelkoa.

Siis suora kysymys olisi voitu sanoittaa: "Miten suojaudumme pelokkuuden vaikutuksilta?" Ympäri maailmaa on hyvin monia harjoituksia tämän tekemiseen. Salvian polttaminen on yksi. Suitsukkeen polttaminen auttaa myös. Erilaiset loitsut kutsuvat korkeampia energioita. Mutta haluamme puhua tästä täysin eri näkökulmasta.

Mitään näistä asioista tarvitaan vain, koska läsnä olevassa henkilössä (tai henkilöissä) voi olla matalampaa energiaa. Saattaa olla haavoja. Saattaa olla pelkoja. Saattaa olla arvo-ongelmia. Saattaa olla syyllisyyttä, häpeää tai muita matalia tunteita. Aura saattaa olla vahingoittunut monilla tavoilla. Mutta mikä tahansa ongelma onkin, se voidaan ratkaista paljon tehokkaammin – ja kenties pysyvästi – nostamalla osallistuvien ihmisten taajuutta, kuin käsittelemällä ympäristöä. Noiden ympäristökäsittelyjen varsinainen hyöty on se turvallisuudentunne, jonka se saa aikaan ihmisissä. Melkein kaikkiin näihin harjoituksiin liittyy jossain muodossa luottamus johonkin itsen ulkopuolella, mikä johtaa meidät luonnostaan omaan näkökulmaamme.

Jos yksilö oppii, ettei mikään itsen ulkopuolisena nähty ole todellisuudessa itsen ulkopuolella, eikä mikään itsen ulkopuolisena nähty ole eikä voi olla voimakkaampi kuin itse, niin lähestymistapa voi olla hyvin erilainen. Yksilö voi silloin tietää varmuudella, että hänellä on oman energiakenttänsä ehdoton hallinta. Huomatkaa, ettemme sanoneet "toivoo". Emme sanoneet "anoo". Sanoimme "tietää". Siksi emme jätä tilaa häpeälle, syyllisyydelle, pelolle tai millekään muulle matalalle energialle.

Tämä tila voidaan saavuttaa. Henkilö voi saavuttaa sen ja sitten palata pian takaisin omaan "normaaliinsa". Mutta siitä tulee lisääntyvässä määrin yksilön normaali. Siinä ei ole syyllisyyttä, siinä ei ole itsearvostuksen puutetta, siinä ei ole pelkoa. Vaikkei henkilö ole taistellut noita demoneja vastaan, ne ovat poissa. Miksi? Koska matalammat energiat eivät koskaan voita korkeampia. Pimeys ei koskaan täytä huonetta, joka on täynnä valoa. Kuitenkin paremmin sanottuna, yksilö on nostanut itsensä korkeampaan värähtelytilaan, jossa noita taajuuksia ei voi olla eikä ole.

Tämä on prosessi. Ja se on olotila, joka täytyy oppia ja hyväksyä. Kävelette tänään, koska kaaduitte uudestaan ja uudestaan pienenä. Eikö niin?

Vielä yksi asia niille, jotka ovat valmiita siihen. Olemme käskeneet teitä uudestaan ja uudestaan oppimaan ja hyväksymään, että olette jumalaisia olentoja. Kun tiedätte tämän, tiedätte, ettei mikään voi nujertaa teitä. Toistamme: mikään ei voi nujertaa teitä. Jos jokin yrittäisi sitä, teidän täytyy vain käskeä sitä häipymään. "Sinulla ei ole valtaa täällä! Häivy!" Omaksutte sen jumalaisen olennon manttelin, joka todellisuudessa olette.

Mutta kun alatte viettää elämässänne enemmän aikaa korkeammissa taajuuksissa, ehkä alatte unohtaa käyttää kaikkia noita harjoituksia, joita aiemmin käytitte suojaksenne. Koska todellinen suoja on oma olemuksenne. Sisällänne on voima. Etsikää se. Olkaa se. Älkää lopettako, ennen kuin voitatte esteet omassa mielessänne ja oivallatte, mitä olette – ennen kuin ymmärrätte, miksi Buddha nauroi omassa oivalluksessaan.

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

16.2.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net