09.11.2018

Massatietoisuudesta mestarisviittiin

Meille on kerrottu kerta toisensa jälkeen: "Olette jo valaistunut. Nyt käytte vain läpi kokemusta, miten pääsette siihen."

Tobias sanoi sen Ylösnousemus-sarjassa 2001. Muistan ihmetelleeni ja olleen huolissani, kun hän sanoi minulle, että Ylösnousemus-sarjaa seuraava uusi sarja olisi nimeltään Luoja-sarja. Ylösnousemmeko oikeasti? Tobias selvensi minulle: "Olette jo ylösnousseet. Nyt käytte vain läpi sitä prosessia, miten pääsette siihen." Se ei mennyt minulla perille tuolloin. Halusin edelleen tietää, milloin ja miten ylösnousisimme.

Kuthumi sanoi sen 2007. Hän oli vieraana yhdessä Tobiaksen kuukausi-shoudissa, kun olimme vielä Coal Creek Canyonin -yhteisökeskuksessa. Kysymys- ja vastausosion aikana joku kysyi häneltä, miten kauan vielä kestäisi, ennen kuin hän valaistuisi. Kuthumi vastasi: "Olet jo valaistunut! Siis nyt voit rentoutua, pitää hauskaa ja nauttia siitä ihmiskokemuksesta, miten pääset siihen!" Hän lisäsi, että tämän tietäminen huuhtoisi pois tonnikaupalla ahdistusta, koska mietimme usein, teemmekö sen oikein ja mikä menee tiellemme.

Adamus kehottaa meitä rentoutumaan Oivaltamiseemme. "Se on jo tapahtunut", hän huomauttaa, "ja nyt voitte valita, miten pääsette siihen." Hän sanoo, että se on luonnollinen prosessi, joten sitä ei ole tarvetta työstää. Itse asiassa Oivaltamisemme työstäminen vain lisää makyo-tasoa. Ja jos tämä ei riitä, hän korostaa, että Oivaltaminen ei ole ihmisen vastuulla, eikä tämä pystyisi mitenkään tekemään sitä, vaikka yrittäisi. Kyse on mestarin päästämisestä/sallimisesta ihmiselämäämme.

Kaikesta tästä ylösnousseiden mestareiden informaatiosta huolimatta luulen, että useimmat meistä ovat edelleen varmoja, että keksimme jonkin tavan mokata sen. Joinain päivinä olen varma, että olen mokaamisen mestari. Adamus sanoo, ettemme voi tehdä väärää asiaa, vaikka yrittäisimme, ja kehottaa, että yritämme vain nähdä sen. Kuulostaa kivalta, mutta monien teidän tapaan en ole varma, haluanko ottaa sen riskin, että asiat menevät todella pieleen. Kenties toiset eivät munaa sitä, mutta minulla on taipumusta ajatella, että minä munaisin.

Kaikesta tästä on syvempi seuraamus, josta Adamus vasta alkaa puhua keahakissa ja pilvikursseissa. Olemme olleet aikagravitaation vankina niin kauan, kuin voimme muistaa. Kun päästämme mestarin sisään, yksi ensimmäisistä huomaamistamme asioista on, että integroimme jossain määrin ajattomuuden jokapäiväiseen elämäämme. Toimimme edelleen lineaarisessa ajassa ja menemme ajan ulkopuolelle. Meistä tulee kaksiaikaisia. (Keksin tuon sanan.)

Tulin hiljattain tietoiseksi yhdestä tämän ilmiön sivuvaikutuksesta, ja olen pannut merkille sitä myös muilla shaumbroilla. Se liittyy luomuksiimme, ihmiselämäämme ja epävarmuuteemme tulevaisuudesta. Se menee jotenkin näin: luomustemme lopputulos on jo valmis, mutta joskus menemme massatietoisuuden läpi päästäksemme siihen. Toisin sanoen, kaikki mitä tarvitset ja haluat jokapäiväisessä elämässäsi, on jo olemassa, mutta massatietoisuus aiheuttaa töyssyjä ja viivytyksiä, ennen kuin oivallat sen.

Lindalla ja minulla oli upea kokemus tästä hiljattain. Olimme olleet Toscanassa 12 päivää ja pitäneet Mestarin opas -työpajan. Sää oli täydellinen koko ajan, työpaja oli yksi parhaista ikinä, kanavoinnit ja musiikki olivat täydellisiä, eikä mikään voita viinisadonkorjausaikaa Toscanassa. Elimme tässä kuplassa 12 päivää ja lopulta meidän täytyi ottaa päivä matkustaaksemme Blediin, Sloveniaan. Takaisin massatietoisuuteen, ja melkein jouduimme kahteen auto-onnettomuuteen ajaessamme Florenceen. Istuin käytetyn purukumin päälle lennolla Florencesta Müncheniin, ja sitä oli joka paikassa housujeni takapuolessa ja lentokoneen nahkapenkissä. Münchenissä meille kerrottiin, että olimme varapaikoilla seuraavalle lennolle, vaikka olimme tehneet varauksen 8 kuukautta aiemmin. Pääsimme tuolle lennolle, mutta Ljubljanaan päästyämme oli pimeää, kylmää ja sateista. Pääsimme hotellille klo 22.30 ja huomasimme, ettei meillä ollut huonetta tuolle yölle. Kirjauduttuamme toiseen hotelliin pääsimme lopulta sänkyyn puoliltaöin ilman päivällistä. Keskellä yötä potkaisin varpaani metallikynnykseen vessan ja makuuhuoneen välissä, mikä periaatteessa repi irti varpaankynteni. Verta oli kaikkialla täällä Bledissä! (Suom. huom. "bled" on imperfekti englannin kielen sanasta "vuotaa verta".)

Seuraavana päivänä siirryimme takaisin alkuperäiseen hotelliimme. Huone oli kiva, ja siitä oli upea näkymä järvelle. Mutta pukeutuessamme päivälliselle Linda huomasi vesivuodon vessan katossa. Se oli tuhonnut suuren alueen katosta, ja vettä tippui tasaiseen tahtiin. Hän meni vastaanottoon kertomaan ongelmasta, ja hänelle sanottiin, että voisimme vaihtaa huonetta seuraavana päivänä. Ajatus viiden matkalaukun pakkaamisesta, raahaamisesta ja purkamisesta ei viehättänyt minua pätkääkään. Itse asiassa se sai minut äreälle tuulelle. Saatuaan uuden huoneen avaimen, fiksuna matkustajana Linda tarkisti huoneen, ennen kuin aloimme siirtää kaikkea seuraavana päivänä. Tutkittuaan uuden huoneen, Linda käski minua pakkaamaan ja lopettamaan kitisemisen. Hän vakuutti, että pitäisin uudesta huoneesta. Käveltyäni huoneeseen oivalsin, ettei se ollut ainoastaan erikoishuone, vaan se oli presidenttisviitti. Valtava makuualue. Ruokasali. Olohuone. Pukeutumishuone. Kaksi kylpyhuonetta. Ja kaksi valtavaa parveketta, uskomattoman järvinäkymän kera. Aah! Vedin syvään henkeä ja sallin luomukseni.

Tässä on pointti, ja näen sitä tapahtuvan kaikilla meillä tulevina aikoina: presidenttisviitti odotti jo meitä. Vaati epämukavuuksia ja töyssyjä rämpiessämme massatietoisuuden läpi päästäksemme sinne. Massatietoisuus on raskasta gravitaatiota sekoitettuna paksuun tervaan. Se on tottunut vanhoihin tapoihinsa eikä välttämättä pidä siitä, kun energiat hyppäävät pois sen otteesta. Massatietoisuus on ankkuroitunut aika-avaruuteen ja vaatii alistumista sen vanhoihin, kärsiviin, "juuri tarpeeksi" tapoihin. Mutta luojina Linda ja minä olimme jo luoneet täydellisen hotellihuoneen. Tiesimme, että olisimme superkiireisiä seuraavat viisi päivää 500 osallistujan Mestarien taikuus -tapahtuman kanssa, ja tarvitsimme tilavan paikan saadaksemme lepoa ja hiljaisuutta. Kyse ei ole siitä, että sanoimme: "Tarvitsemme presidenttisviitin", vaan enemmänkin hyvän huoneen sisäisestä valitsemisesta pitämään energiamme tasapainossa. Emme yrittäneet luoda presidenttisviittiä mantroilla tai affirmaatioilla, vaan loimme tilan, joka palveli meitä mestareina, ja sitten päädyimme, no, hotellin parhaaseen huoneeseen!

Se mitä ansaitset mestarina, on jo olemassa – yltäkylläisyys, terveys, ihmiset, resurssit, aika, energia, kaikki – ja miksi ei? Onhan energiaa yltä kyllin, ja se on valmis palvelemaan sinua. Joskus vaatii epämukavia töyssyjä massatietoisuuden läpi päästäksesi siihen, mitä tarvitset, mutta voit vetää syvään henkeä ja tietää, että kaikki selviää. Kyllä, joskus se on varsin epämukavaa, kuten matkamme Toscanasta Bled-järvelle, mutta loppujen lopuksi Linda ja minä löysimme itsemme kaunista sviitistä ja maksoimme siitä vain normaalin huoneen hinnan.

Käsittelemme edelleen vanhoja energiamalleja ja elämme massatietoisuudessa, joten olemme vielä jossain määrin töyssyjen ja ruhjeiden kohteena. Menemme sen yli, kun sallimme ja oivallamme, että voimme olla eri todellisuuksissa samanaikaisesti. Voimme olla massatietoisuudessa ja sen ulkopuolella. Voimme olla aika-avaruudessa ja sen ulkopuolella.

Adamus, Kuthumi, Blavatsky ja muut Ylösnousseiden mestareiden klubin jäsenet katselevat lumoutuneena ja kunnioittaen, kun me, tietoisuuspioneerit, sallimme täysin uuden olemistavan. He käsittävät, että kohtaamme monia haasteita jokapäiväisessä massatietoisuuselämässämme. He tietävät, että olemme edelleen epäluuloisia sen suhteen, mitä seuraavan kulman takana on ja mitä tulevaisuus pitää sisällään. Pelkäämme edelleen, että ihmisitsemme saattaa mokata kaiken mestarin läsnäolosta huolimatta. Mutta sitten he avaavat pullon hienoa vuosikertasamppanjaa ja nostavat maljan uudelle elämällemme, koska he näkevät sen jo. He tuskin malttavat odottaa, että mekin näemme sen.

Tulevaisuutemme ei ole sattumanvarainen tai mielivaltainen. Se sisältää kaiken, mitä haluamme ja minkä ansaitsemme ruumiillistuneina mestareina, jotka elävät ihmistodellisuudessa. Ja sen ulkopuolella.

Kirjoittanut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)

Marraskuun 2018 Shaumbra-lehdestä

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net