08.11.2015

Marraskuun 2015 energiaennuste

Anna rakkauden järjestää sinut uudelleen - elämän parantaminen sisältä ulospäin.

Olemme tänään San Franciscon Kultaisen portin puiston arboretumissa, Japanilaisessa puutarhassa. Jos olet San Franciscon alueella tai pääset käymään, tule tsekkaamaan tämä paikka. Se on poikkeuksellinen ja täällä on monia uskomattomia ja rauhallisia luonnon paikkoja. Ajattelin, että tämä on täydellinen paikka filmata tämän kuukauden ennuste.

Kuten tavallista, aloitamme hengittämällä hetken. Tule mukaan hengittämään kanssani sisään ja ulos … ja uudestaan sisään ja ulos.

Hengittäminen on kuin elämä. Otamme asioita sisään koko ajan ja päästämme irti niistä. Ja aivan kuten hengitys virtaa sisään ja ulos, muutumme jatkuvasti kulkiessamme elämän läpi.

Tämän kuukauden teemat: yhteydet ja parannukset

Virittyessäni tänä aamuna, mieleeni tuli kaksi otsikkoa tälle kuulle: tämä on sekä yhteyksien että parannuksien kuukausi.

Kun katsotaan yhteyksiä ensin, energian johtokyvystä maailmassa tulee voimakkaampaa ja voimakkaampaa koko ajan. Niinpä riippuen siitä, missä kohtaa olet tiedostamisessa ja integroidussa tietoisuudessa, on erilaista vaihtelua.

Jotkut teistä saattavat olla väsyneitä. Joidenkin teistä saattaa tarvita sulkeutua vähän. Jotkut teistä kokevat edelleen konflikteja toisten ihmisten kanssa elämässään. Olemme kaikki eri kohdassa matkallamme, mutta tässä kuussa yksi kaikkia yhdistävä teema joka ilmestyy esiin useimmilla meistä, ovat yhteydet.

Tätä on alkanut ilmentyä monille teistä viimeiset kaksi, kolme kuukautta – muodostatte todella syviä ja merkityksellisiä yhteyksiä toisten samanmielisten, samansydämisten ja samalla tavalla tuntevien sielujen kanssa. Ja nämä yhteydet ovat valtavan tärkeitä. Ei vain siksi, että yhdistymällä toisiimme meistä tulee vielä vahvempi tiimi, vielä vahvempi ihmisverkko, vaan sillä on vahvistusvaikutus. Monet teistä ovat kaivanneet läheisempiä ystävyyssuhteita, parempia työkumppanuuksia, syvempiä intiimejä suhteita ja tämä on aikaa, jolloin tuota energiaa on ilmassa.

Tilan selvittäminen yhteydelle

Älkää siis yllättykö, jos jotkut teistä kertaavat vanhoja suhdesydänsuruja unissaan tai päiväajatuksissaan. Yhteydettömyys ystävien tai vanhojen rakastajien ja kumppaneiden kanssa nousee nyt pintaan parantamista tai selvittämistä varten, kun siirrymme tähän paremman yhteyden aikaan.

Te jotka ette prosessoi tuolla tavalla, saatatte havaita alkavanne tavata hyvin samanmielisiä ihmisiä, hyvin samansydämisiä ihmisiä ja teillä on vahvoja tuntemuksia tavatessanne heidät. Kehossanne jokin tunnistaa heidät. Saatatte liittää sen entiseen elämään. Saatatte liittää sen tunteeseen samanlaisesta energiasta heidän kanssaan. Mikä tilanne onkin, nämä ovat hyvin aktivoivia yhteyksiä, joihin nyt menette.

Kanssaluomispolun salliminen paljastua

Jotkut ihmiset joita tapaatte tällä aikajaksolla, tässä tulevassa kuussa, ovat avainpelaajia teille – joissain tapauksissa loppuelämänne ajan. Mutta on tärkeintä ymmärtää, että silloin kun tunnistatte nuo yhteydet ihmisiin, teidän ei tarvitse tietää, mitä suhteesta tulee.

Esimerkiksi teillä saattaa olla hyvin aktivoiva hetki jonkun kanssa, jolloin ajattelette: "Luoja, että tapasin tämän ihmisen, ja rakastan häntä! Minulla on tämä hämmästyttävä tunne siitä, minne voimme mennä yhdessä …" Antakaa tuon tunteen "minne voimme mennä yhdessä" jäädä tunteeksi ja päästäkää irti yksityiskohdista, koska silloin kun teillä on näitä kokemuksia – näitä yhteyksiä ihmisten kanssa – vie aikaa, että te kaksi yhdistytte alkemisesti ja annatte kanssaluomispolun paljastua välillänne … eikä sitä kannata kiirehtiä.

Jos huomaat kiirehtiväsi mielessä, jos huomaat sanovasi: "Tapasin tämän naisen ja luulen, että hän voisi olla se ihminen, jonka kanssa teen tuon parannuskeskuksen, minkä olen halunnut aina tehdä …", pane vain merkille tuo ajatus. Älä estä innostusta tai visiota, mutta ottakaa kuitenkin aikaa tutustua toisiinne ensin, ennen siirtymistä nopeaan toimintaan, koska nämä yhteydet ovat voimakkaita, joiden kanssa monet meistä tulevat nyt harmoniaan. Ja kun siis tapaat näitä ihmisiä, niin ollaksenne valmis siirtymään tulevaisuuteen yhdessä, on erittäin tärkeää parantaa entiset suhteet tai ystävyydet kehossanne, ennen kuin uusi toiminta alkaa.

AIDON sydämen valaiseminen

Jotkut teistä huomaavat tämän vähän musertavaksi sydämelle. Muistakaa, että olemme puhuneet viime kuukausina paljon siitä, miten voimakasta sydänenergiaa tulee maapallolle tällä hetkellä. Ja näin ihmisille jotka ovat tietoisia ja läsnä suurimman osan ajasta ja jotka ovat aktiivisesti avautuneet, ilmestyy nyt monia sydänyhteyssuhteita elämään.

Tämä on iso juttu.

Se ei ole vain suurta juhlaa. Se on itse asiassa erittäin iso juttu ja keholta vaatii vahvuutta ja kärsivällisyyttä antaa todellisen sydänyhteyssuhteen vaikutuksen valaista teidät sisältä.

Sillä on tapana parantaa entisiä yhteydettömyyksiä – sydämen särkymiset, pettämiset, luottamuksen menetykset. Ja tämä on hyvin näkymätön prosessi, joka voi joskus tulla mieleen, mutta suuren osan ajasta se tapahtuu vain energeettisesti.

Nämä ovat syitä siihen, että kannustan usein teitä kaikkia ottamaan tilaa elämässänne. Ja kannustan itseäni päivittäin tekemään saman. Minunkin on muistettava tämä – että maaplaneetalla liikkuu niin paljon asioita tällä hetkellä ja kehoomme iskee niin paljon tietoisuutta, että tarvitsemme todella päivittäin näitä hetkiä ottaa etäisyyttä ja antaa sen kaiken hengittää kehon läpi ja imeytyä siihen.

Anna siis näiden uusien voimallisten yhteyksien vain OLLA elämässäsi. Salli noiden suhteiden taianomaisen tunteen kulkea lävitsesi ja luota, että mitä tahansa visionäärimielesi kertookin siitä, mihin tämä suhde voi johtaa tai mitä se voi tehdä – on se sitten ystävyyttä, työsuhde tai rakkaussuhde – anna sen vain kehittyä. Anna sen ottaa paikka sisälläsi ja järjestää sinut uudelleen, koska sen kauneus, että yhdistymme toisiin ihmisiin hyvin voimakkaasti, on siinä, ettei mielemme tarvitse enää tehdä yhtä paljon työtä.

Mielemme johtaa meidät usein turvaan tai alueille, joilla toivomme tarpeidemme tulevan täytetyksi. Ja silloin kun meillä on aidosti vilpitön ja voimakas yhteys toisten ihmisten kanssa, toimimme heimona ja mehiläispesänä emmekä ole enää tämä yksilöolento, jonka täytyy yksin saada elämänsä toimimaan. Astumme tähän rakkauskudelmaan, tähän yhteyskudelmaan, tähän yhteenkuuluvuuskudelmaan, mikä kantaa meitä eteenpäin. Tästä syystä se on siis iso juttu ja tästä syystä se tarvitsee aikaa.

Vilpittömien yhteyksien toivottaminen aktiivisesti tervetulleeksi

Jos kuuntelet tätä ja tunnet surua siihen liittyen, mistä puhun, saatat tuntea yksinäisyyttä, eristäytyneisyyttä tai surua siitä, ettei tämä ole tarinasi tällä hetkellä. Jos näin on, kirjoita seuraava lause paperille:

Toivotan tervetulleeksi rakastavia, tukevia ja vilpittömiä ystäviä ja yhteyksiä elämääni.

Toivotan tervetulleeksi rakastavia, tukevia ja vilpittömiä ystäviä ja yhteyksiä elämääni.

Kun olet kirjoittanut tämän paperille, laita se seinälle kotonasi. Se ei ainoastaan järjestä tilaasi uudelleen joka kerta, kun näet sen, vaan sinulla on aktivointi siihen liittyen, mitä tuot nyt elämääsi. Tämä on järkyttävän tehokas prosessi, joten kokeile sitä kaikessa, mitä haluat ilmentää.

Parannuksia ja laajoja uusia valintoja

Tämä tuo minut marraskuun seuraavaan teemaan, joka on "parannukset". Tärkeällä tavalla "parannukset" liittyvät yhteyksiin ja niiden ongelmien ja vanhojen tunteiden ratkaisemiseen, joita sinulla on ollut tietyistä ihmisistä elämässäsi.

Törmäsin ajatukseen parannuksista ("parempi versio") ensimmäisen kerran monta vuotta sitten. Se on ajatus, että kun sanot "ei" jollekin tilaisuudelle tai tarjoukselle, jätät tilaa sanomiselle "kyllä" paremmalle tilaisuudelle tai paremman ihmisen tarjoukselle.

Nyt sanot ehkä: "No, hetkinen! Olemme kaikki tasaveroisia, kaikki ovat samaa." Ja se on totta, mutta usein yritämme sovittaa itsemme tilaisuuksiin tai suhteisiin, jotka ovat joko pienempiä kuin me tai jotka eivät ole oikeasti harmoniassa. Ja tätä voi tapahtua monilla eri tavoilla. Esimerkiksi jos vanhempasi oli alkoholisti tai väkivaltainen sinulle – joku joka oli kyvytön näkemään ja rakastamaan sinua lapsena – on hyvin todennäköistä, että ennen kuin olet kaivautunut itseesi ja paljastanut itsellesi, mitä kävit läpi, valitset ehkä jatkuvasti ihmisiä, jotka eivät koskaan näe sinua täysin, rakasta sinua täysin, tue sinua täysin, koska siihen olet tottunut ja sitä yrität ratkaista. Mutta sitten kun opit sanomaan "ei" väkivaltaiselle suhteelle, jätät itsesi avoimeksi versioparannukselle.

Tunteiden salliminen – nopea reitti positiiviseen muutokseen

Joitain syitä, miksemme sano "ei"

* Pelkäämme eristäytymistä.

* Pelkäämme yhteydettömyyttä.

* Tunnemme syyllisyyttä pettymyksen tuottamisesta jollekin, jos hän on tarjonnut meille jotain ja olemme kieltäytyneet.

* Tunnemme syyllisyyttä jonkun jättämisestä.

Tämän kauneus on siinä, että kun opit sanomaan "ei" ja menemään noiden tunteiden läpi, jätät itsesi avoimeksi paremman tilaisuuden tulemiselle maailmaasi. Siinä on paljon voimaa, kun oppii olemaan pelkäämättä noita tunteita ja vain sallii. Voit sanoa itsellesi: "Okei, niin paljon kun toivonkin, ettei minusta tuntuisi yksinäiseltä, tänään aion hyväksyä sen, että minusta tuntuu yksinäiseltä." Ja tämän voima on siinä, että kun myönnät itsellesi tuntevasi yksinäisyyttä ja annat tuon yksinäisyyden olla kehossasi niin pitkään, kun sen tarvitsee olla, se jättää sinut paljon nopeammin, kuin vältellessäsi sitä, kieltäessäsi sen tai yrittäessäsi antaa itsellesi muuta ajateltavaa.

On siis erittäin voimallista muistaa, että vaikka sinussa olisikin pieni osa, joka katuu "ein" sanomista tai jolla on epäilyksiä, avaat tilan suuremman tilaisuuden tulemiselle tulevaisuudessa.

Tunteminen ja aistiminen – henkilökohtaisen GPS:n seuraaminen

Tämän ollessa yhteyksien ja parannuksien kuukausi, jotkut teistä harjoittelevat useammin sanomaan "ei" – mikä merkitsee tarvetta seurata vaistojanne tarkemmin. "En oikeasti halua mennä noihin juhliin tänä viikonloppuna, vaikka kaikki ystäväni menevätkin. Osa minusta kaipaa juhlia, mutta vaistoni sanoo, etten halua mennä noihin juhliin." Seuraa sitä! Koska et koskaan tiedä, kenet tapaat muualla, kun et mennyt noihin juhliin, tai minkä oivalluksen ehkä saat yksin kotona … koska olet kuunnellut itseäsi ja ottanut tuon ajan. Luota itseesi ja vaistoihisi.

Kalibroidumme nyt kaikki tähän aistiolemistapaan ja siihen pääseminen täysin vie aikaa. Mutta tiedä ja luota, että yhteydet ja parannukset joita kutsut itsellesi, ovat hyvin tukevia.

On yksi asia ymmärtää käsitteellisesti uusi olemistapa, jota haluamme itsellemme, ja täysin toinen asia todella saada elämäänsä ihmisiä, joiden kanssa voimme harjoitella ja jakaa sen.

On askelia, joita meidän täytyy ottaa tukemaan sitä, että sallimme noiden yhteyksien tulla meille:

Kuten yllä on puhuttu, kirjoita ensin paperille, mitä haluat tuoda elämääsi suhteisiin liittyen. Mitä ominaisuuksia ja kokemuksia? Ja katso sitten, mistä sinun täytyy karsia ja kitkeä suhdepuutarhaasi.

Se ei ole loukkaavaa kenellekään suhdepuutarhassamme. Siinä ei ole kyse siitä, että toisista tehdään huonoja tai vääriä jollain tavalla. Siinä on kyse sen tunnistamisesta ja myöntämisestä, ettet koe korkeinta itseäsi tai korkeinta mahdollisuuttasi tietyn ihmisen kanssa. Jos siis jätät itsesi auki uusille mahdollisuuksille toisten kanssa, et ainoastaan kohoa noissa uusissa suhteissa, vaan syttynyt energiasi "valaa" kaikkia ympärilläsi vielä korkeammalla tavalla.

Monenlaisten suhteiden kunnioittaminen elämässä

Selvennän erästä asiaa tässä. Elämässämme on kaikenlaisia suhteita. Nimittäin on ihmisiä, joiden kanssa et voi koskaan saada tunnekeskustelua, mutta rakastat ja ihailet heitä ja haluat olla heidän lähellään ja niin olet joskus. Mutta sitten tasapainotat sen varmistamalla, että elämässäsi on myös ihmisiä, joiden kanssa voit käydä tunnekeskustelua, mikä on tärkeää sinulle.

Kyse ei siis välttämättä ole siitä, että tietyt ihmiset ovat oikeita tai vääriä, parempia tai huonompia. On kyse koko elämänsä suhdekudelman katsomisesta kysyen: "Missä tarvitsen muutoksia kudelmassani? Missä minun tarvitsee tehdä parannuksia?"

Jotkut teistä voivat tunnistaa, että yhteys- ja parannusenergiat voivat ensin tulla olemisena ITSENNE kanssa. Ehkä ajattelet: "Yäk, Lee. Olen uupunut. Olen kyllästynyt ihmisiin. Haluan olla vain itsekseni." Niinpä tämän kuukauden fokus on tuon lahjan antamisessa itsellesi.

Näin marraskuussa on sinulla kenties kyse siitä, että ET tee suunnitelmia ja sitoudu niihin. Paras toiminta-askeleesi voi olla sanoa "ei" suunnitelmille toisten kanssa. "Aion antaa itselleni tilaa vain olla kotona yksin ja katsoa, mitä tapahtuu."

Löydät taas itsesi. Ja tämä on sinun yhteytesi ja parannuksesi.

Ja löydettyäsi taas itsesi, kyky vetää puoleesi oikeita ihmisiä ja oikeita tilaisuuksia lisääntyy taas kerran, koska sinua eivät kontrolloi suhteet, jotka eivät enää palvele sinua tai jotka napsivat hitaasti energiaasi päivittäin.

Tämä mestaruusjuttu – energioidemme ja tunteidemme hallitseminen – on sellaista, mikä meidän kaikkien täytyy tehdä täysin itse ja itsessämme. Saamme hämmästyttävää tukea, mutta loppujen lopuksi meidän täytyy oppia kuuntelemaan itseämme, ja se on hidas prosessi joskus. Mutta jos jatkuvasti muistamme tämän prosessi tärkeyden, niin parannamme kovasti omaa elämäämme ja lisäksi myös muiden. Aidon avosydämisyyden myötä voimme tulla hyväntahtoisemmaksi muita ihmisiä kohtaan, mihin olemme koskaan ennen kyenneet.

Tarvitsemme hyväntahtoisuutta tänä aikana tällä planeetalla.

***

Live-tapahtuma-aikataulu – Kalifornia, Australia ja netti … (kääntämättä)

***

Kuten aina, kiitän teitä kaikkia rakkaudestanne ja tuestanne. Kiitos teille, jotka lähetätte rahallisia lahjoituksia tai rakkaus- ja tukilahjoituksia sanoillanne. Se merkitsee paljon.

Upeaa kuukautta ja paljon rakkautta.

x Lee

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)

1.11.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

(Editoiden puhtaaksikirjoitettu Leen videoviestistä)

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Kvanttiherääminen Gaian tarina »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net