03.11.2015

Maamyllerrystä ja tunnemyllertystä

Lähiaikoina Maa koki kaksi 7+ luokan maanjäristystä (Vanuatu ja Afganistan) ja tilastojen voimakkaimman hurrikaanin tulemisen maatuntumaan (Meksiko).

Rukoilemme niiden puolesta ja ajattelemme niitä, joihin vaikutettiin jotenkin.

Tunnemme nämä maatapahtumat – syystä riippumatta – lisääntyvässä määrin, kun meistä tulee energeettisesti herkempiä. Noin viikko sitten kirjoitin äärimmäisestä myllerryksestä, jota monet ihmiset kokivat tunteissaan, korostuneen ahdistuksen ja yleisen keskittymättömyystunteen kera. Sitten tätä seurasi mielenkiintoisesti kolme merkittävää, sekasortoista säätapahtumaa.

Nappasimmeko energeettisesti tulevat säätapahtumat, samaan tapaan kuin eläimet aistivat myrskyn, maanjäristyksen tai tsunamin tulemisen?

Vai reagoimmeko energeettisesti johonkin tuntemattomaan vaikutukseen, on se sitten häiriö kosmisessa kentässä tai jokin ihmisen sääpeukalointi, joka sai meidät hermostumaan ja ravisti ja hämmensi Maapalloa?

En usko, että nykyään kukaan meistä voi olla enää varma mistään, kun useita todellisuuskerroksia purkautuu "poimunopeudella". Sen kyllä tiedän, että olemme herkkiä olentoja – lisääntyvässä määrin. Reagoimme enemmän tunteillamme, fyysisesti ja energeettisesti kaikkeen ympärillämme. Ei ainoastaan välittömään ympäristöömme, vaan myös asioihin joita tapahtuu toisella puolella maailmaa.

Tänään on täysikuu. Useimmat ihmiset eivät enää kyseenalaista kuun vaikutusta meihin, kuitenkin meidän saattaa olla edelleen vaikea uskoa, että meihin vaikuttaisi jokin, jota emme näe. Energiavaikutukset ja herkkyys saattavat olla hullua huuhaapuhetta suurelle osalle valtavirrasta, mutta toisaalta, niin olisi myös ajatus televisiosta, radiosta, internetistä, tekstaamisesta ja instagramista ihmisille suhteellisen lähihistoriassamme.

Välitön yhteys. "Mutta miten???!!!" he olisivat sanoneet.

Aivan kuten nuo yllä mainitut asiat ovat nyt normaaleja meille, myös energiatodellisuus ja –tietoisuus ottavat vielä paikkansa uutena normaalinamme. Joskus emme tiedä, miksi tunnemme, mitä tunnemme, mutta voi olla hyödyllistä tietää, että tuhannet, elleivät miljoonat, muutkin tuntevat täsmälleen samoin.

Miltä teistä kaikista tuntuu?

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)

27.10.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Tammikuun 2016 energiaennuste Menneisyys on mennyt »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net