13.10.2018

Lopeta 3D-oppituntisi

Muutaman kuluneen kuukauden olette leijuneet 5D:hen ja pois siitä, säilyttäen samalla 3D-turvallisuutenne ja -tietämisenne. Vähän kuin siirtyisi peruskoulun kahdeksannelta luokalta lukioon ja säilyttäisi kaiken, mikä oli upeaa kahdeksannella. Se ei ole mahdollista – eikä teidän ole enää mahdollista ylläpitää sekä 3D- että 5D-elämäänne.

Monet teistä olivat tolaltaan viimeaikaisista poliittisista toimista ja uskoitte, että huolenne oli tarpeellista. Noita tunteita ei vaadita eivätkä ne ole sopivia sille, kuka teistä on tullut. Ette ole vielä vaatineet täysin 5D-olemustanne, joten hyppäsitte 3D-tohinaan uskoen, että ilman teidän apuanne ne, joilla on vähemmän tietoa kuin teillä, eivät osaisi mitenkään päättää, miten muutetaan heidän 3D-elämäänsä. Tuollaiset ajatukset ja teot ovat laajentuma 3D-huolehtimisesta.

Nimittäin jos uskotte, ettei kukaan muu kuin te tai kaltaisenne pysty ratkaisemaan 3D-, 4D-, 5D-ongelmia ja sen yli, julistatte itsenne kaikkivaltiaaksi, jonka täytyy paimentaa opetuslapsensa oikeisiin ajatuksiin ja tekoihin. Kerrotte muille, että vain te olette tarpeeksi viisas ohjaamaan alueita, joista ette ole enää kovin kiinnostunut.

Jos tuollaiset teot olisivat iloisia, te ette olisi niin järkyttynyt, kuin monet teistä olivat seuratessaan viimeisimpiä poliittisia temppuja. Tuollaiset vaikeudet eivät ole enää osa teidän maailmaanne, sillä ne ongelmat joita yrititte ratkaista, ovat 3D:tä. Teidän roolinne on elää ilossa.

Jos muutaman viime päivän uutiset antoivat teille iloa, niin se on jotain, mitä ehkä haluaisitte tutkia. Mutta luultavasti ilon sijasta uutiset aiheuttivat pelkoa ja vihaa, joista kumpikaan ei ole iloa.

Kysymysenne on taas: "Kuka minä olen?", sillä jos ette ole enää 3D:tä, mitä roolia teidän pitäisi esittää? Ja kuten aina, vastauksemme on: roolia joka antaa teille iloa. Kenties uskotte meidän puhuvan arvoituksellisesti, sillä ette ennakoi yhtään ajankohtaista tai tulevaa iloa elämäänne. Totuus on hyvin erilainen, mitä tällä hetkellä tunnette, koska 5D-ilot eivät ole 3D-iloja. Kilpailu, pelko ja raivo korostuvat 3D:ssä, mikä luo pelkästään pieniä oikeuspiikkejä globaalissa yhteisössä.

Te jotka olette 5D:tä, olette eri toimintamoodissa, sillä luotte uutta tunne/henkistä paikkaa kaikille. Moodissa joka kannustaa iloon ja romuttaa pelon. Teillä ei ole enää aikaa eikä energiaa hyppiä 3D-pelkojen ja 5D-luomusten välillä. Niin se on, että havaitsette pelkonne ja raivonne olevan yhdessä tai useammassa ympäristössä syvempää, kuin voidaan sulattaa. Kuin ilonne ei olisi enää koskaan mahdollista, sillä huomaatte, että pelon tunteminen 5D:ssä on paljon epämukavampaa kuin 3D:ssä. Ja tuohon iloon on helpompi yhdistyä kuin 3D:ssä.

Hyppiminen 3D-pelon ja 5D-ilon välillä on teille liian vaikeaa nyt, kun olette saavuttaneet tämän kohdan maaevoluutiossanne. Jos olisitte vähemmän kehittynyt 5D:ssä, voisitte helposti hyppiä näiden kahden ulottuvuuden välillä. Ja niin olette tehneet muutaman viime kuukauden. Voi, kenties kadotitte ajatusketjun tai unohditte, mitä olitte sanomassa, mutta paria tällaista hankaluutta lukuun ottamatta, teistä oli suhteellisen helppoa hyppiä näiden ulottuvuuksien välillä.

Nyt kun olette julistaneet 5D-aikomuksemme ja muuttaneet solujanne ja ajatusprosessejanne, nyt kun olette toivottaneet tervetulleeksi monia osianne olemukseenne, ette enää halua leikkiä 3D:ssä. Olette valloittaneet tuon maailman, joten siihen on vähän kiinnostusta. Sen sijaan olette lumoutunut 5D-mahdollisuuksista.

Niin se on, että olette valmis elämään ilossa ja kyllästynyt elämään pelossa. Tuloksena on, että pelosta on tullut teille yhtä vaikeaa, kuin kaivaisitte syvää reikää savimaahan. Teillä on muita asioita tutkittavana ja luotavana.

Se mikä oli ennen siedettävää, kuten reiän kaivaminen koska tarvitsitte rahaa, on samanlaista, kuin voittaisi monta miljoonaa dollaria lotossa ja jatkaisi tuon saman reiän kaivamista. Teillä ei ole kiinnostusta taistella toisia tai itseänne vastaan, sillä olette saaneet valmiiksi nuo oppitunnit. Uusissa oppitunneissa joiden alkamista ette malta odottaa, on kyse ilon löytämisestä.

Sitten kun sallitte itsenne päästää täysin irti 3D-pelosta ja tiedätte, että toiset ovat kiinnostuneempia pelko-oppitunneista kuin te, sitten ja vasta sitten sallitte itsenne paistatella siinä kultaisessa valossa, joka teistä on tullut.

Ette ole 3D:tä missään muodossa, joten teidän on aika työntää lempeästi pois 3D-pelot, kun tutkitte uusia rakkaus- ja ilo-oppitunteja. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

8.10.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net