22.12.2015

Lomaviesti ja oikean käyttäytumisen harha

Tämä on itse asiassa yksi lomani ensimmäisistä päivistä, jolloin olen pystynyt todella rentoutumaan, ja todella rentouduin. Nukun niin paljon, kuin pystyin, ja vedin läpi joitain viestejä.

Itse asiassa tällä kertaa pystyin todella tuntemaan, miten nämä viesti tulivat kirjaimellisesti lävitseni.

Itse asiassa meidän täytyy rentoutua, että tietoisuutemme voi laajentua riittävän korkeaan taajuuteen, jotta moniulotteisia havaintoja voidaan ladata 3D-aivohimme. Kuitenkin vastaanottaaksemme täysin ulottuvuuksienväliset viestimme, meidän täytyy yhdistää moniulotteinen mieli 3D-aivoihin.

Silloin moniulotteinen mieli toimii kuin 3D-aivojen ylimääräisenä kovalevynä siinä mielessä, että se resonoi viestien korkeimpiin taajuuksiin ja pystyy käsittelemään niitä. Korkeammat tietoisuustilamme pystyvät olemaan yhteydessä korkeamman ITSEMME/korkeamman ulottuvuuden ilmaisumme kanssa, kunnes 3D-aivomme pystyvät ylläpitämään riittävän korkeat aivoaallot ja tietoisuustilat tunnistaakseen, vastaanottaakseen, integroidakseen, tallentaakseen ja projisoidakseen ne korkeammat viestit, jotka on upotettuna ajatusmuotojen ja energiakenttien korkeampiin taajuuksiin.

Sitten on parasta dokumentoida se, mitä vastaanotamme, kirjoittamisen, taiteen tekemisen, musiikin tai jonkin fyysisen tehtävän avulla, jotta voimme tallentaa tuon ulottuvuuksienvälisen informaation fyysiseen tajuntaamme. Emme tietenkään pysty täysin hakemaan tätä informaatiota takaisin, ennen kuin palaamme siihen tietoisuustaajuuteen, jossa saimme sen.

Olemme hyvin uusia viidennen ja ylempien ulottuvuuksien informaation muistamisessa, koska tämän tyyppiset havainnot ja kommunikoinnit eivät ole normaalia kolmannen ulottuvuuden tietoisuustilassa. Valitettavasti kaikki aika-paikkasidonnaiset kolmannen ulottuvuuden ongelmat, joita kohtaamme joka päivä, voivat saada meidät eksymään harhaan.

Olemme etsineet myriadeissa inkarnaatioissa vapautta kolmannen ulottuvuuden harhasta. Tuo vapaus on aina ollut, mutta katsoimme itsemme ulkopuolelle, sisäpuolen sijasta. Nyt alamme katsoa sisäänpäin.

Olemme hitaasti muistamassa, että ME olemme todella TÄÄLLÄ. Tämä toteamus kuulostaa naurettavalta 3D-itsestämme, mutta kun kuulee viidennen ulottuvuuden ITSENSÄ sanovan: "Tervehdys, me, viidennen ulottuvuuden ITSEMME jäsenet, olemme täällä sisälläsi", haluamme itkeä ilosta.

Ensin 3D-aivot laittavat viidennen ulottuvuuden ITSEN eteemme tai leijumaan yläpuolellemme, koska meidät on opetettu, että itsemme pitäminen erityislaatuisena on väärin ja omahyväistä. Kuitenkin rikomme ohjelmointimme nyt ja tietoisesti

katsomme,

kuulemme,

tunnemme,

havaitsemme,

vastaanotamme ja

hyväksymme

5D-ITSEMME viestit 3D-itseemme. Oivallamme myös, ettemme ole kummallinen. Vielä parempi, oivallamme, että olemme hereillä ja valmis aktiivipalvelukseen!

Hyväksymme, että ME olemme vapaaehtoisia, jotka ottivat maa-astian auttaakseen Gaiaa sen planeettaylösnousemuksessa. Tiedämme, että monille meistä, jos ei kaikille, tämä on ollut vaikea tehtävä..

Nyt muistamme näkemiin sanomisen rakkaille ystävillemme moniulotteisilla tähtialuksillamme tai kotimaailmoissamme. Muistamme ja hyväksymme työkomennuksen, jonka kirjoitimme ennen tulemistamme tänne.

Muistamme myös monia vaihtoehtoisia ja rinnakkaisia todellisuuksiamme, joita olemme ottaneet muilla aikajanoilla. Tiesimme, että nykytodellisuutemme puhdistaminen Gaiaa varten ei riittäisi sen ylösnousemukseen. Siksi otimme monia maa-astioita monilla eri 3D-aikajanoilla.

Otimme ruumiillistumia neljännen ulottuvuuden astraalikehoissa auttaaksemme itseämme maa-astian nukkuessa. Usein astraali-itsemme vei meidät kotiin korkeamman tietoisuuden univaiheen aikana, jolloin pystyimme astumaan yhteen korkeampaan maailmaan.

Koska emme ole ajassa noiden vierailujen aikana, voimme livahdella aikasidonnaiseen 3D-kehoomme ja takaisin. Suuren muutoksen partaalla olevan 3D-todellisuuden haasteiden vuoksi, unohdimme usein nuo retket, mutta ne ovat nuorentaneet meitä valtavasti ja se jatkuu.

Monet kysyvät, miten on parasta auttaa Gaiaa, Äiti Maata. Gaia hyväksyi rakastavasti tehtäväsi ja haluaa auttaa kaikin tavoin, millä pystyy.

Tässä kohtaa 3D-ajattelusi sanoo: "Mitä oikein puhut???" Useimmat 3D-ystävistäsi pitävät sinua hulluna, jos sanot niin, mutta jostain syystä et välitä enää.

Olet ylittänyt näkymättömän rajan, joka sanoo: "Tulimme auttamaan Gaiaa ylösnousemaan." Tämä on erittäin tärkeä lause, koska se on tunnustus, että muistat virallisesti ITSESI. Ajattelet: "Miksi en ymmärrä enemmän, mitä tapahtuu?"

Sisäinen ääni sanoo: "En puhu kolmannen ulottuvuuden kieltä."

"Mitä se merkitsee?" kysyt itseltäsi, mutta odota, kuka on itsesi? Kun muistit tehtäväsi, jokin heräsi sisälläsi. Joillakin se on erilaista. Jotkut heräävät sisällä ja muistavat sitten tehtävänsä.

"Mutta odota", kysyt hämmentyneeltä vasta-aktivoituneelta viidennen ulottuvuuden tai moniulotteiselta ajattelultasi. Miten voit kysyä itseltäsi itsestäsi? Tuo kysymys haihtuu pian.

Kun kolmannen/neljännen ja viidennen ulottuvuuden välinen raja jatkaa yhteensulautumista, meillä on enemmän ja enemmän kokemuksia:

"Kumpi todellisuus on oikea todellisuus?" fyysinen itsesi kysyy.

"Kaikki todellisuudet ovat oikeita, koska kaikki todellisuudet ovat SINÄ", ehdottomasti rakastava ääni kuiskaa.

Ensin saatat pelästyä, koska ehdoton rakkaus on erittäin harvinaista fyysisissä todellisuuksissa, joita olet kokenut. Mutta tiedämme, että hyväksyt ehdottoman rakkautemme, koska muistat, että ME olemme SINÄ.

"Kun hyväksyt viestimme ja niiden ehdottoman rakkauden kantaja-aallon, hyväksyt ehdottoman rakkauden korkeamman ulottuvuuden kantaja-aallon elämääsi, mikä laajentaa kovasti tietoisuuttasi.

"Teknologinen elämänne on opettanut, että energia-aaltoviestejä voi lähettää välittömästi tietokoneesta toiseen. Siksi tiedät, että voit vastaanottaa viestejä, jotka lähetetään välittömästi ulottuvuudesta toiseen.

"Lisäksi moniulotteinen kielemme perustuu ajatusmuotoihin ja energiapaketteihin, ei sanoihin. Näin ollen fyysiset aivosi eivät pysty ymmärtämään näitä viestejä, mutta fyysinen kehosi voi ymmärtää ja hyväksyä niiden ehdottoman rakkauden kantaja-aallon.

"Koska rakkaus on usein hyvin ehdollista 3D-maailmassanne, ehdottoman rakkauden tunne on autuas, rauhallinen ja hyvin lohduttava. Nämä korkeamman ulottuvuuden viestit koetaan fyysisellä keholla, ei 3D-aivoilla.

"Fyysinen kehosi on resonoiva laite, joka havaitsee ja hyväksyy viestimme. Harjoituksen myötä huomaat viestiemme fyysisen tunteen ja keskität itsesi korkeampaan tietoisuustaajuuteen, jotta voit tulkita ne kolmannen ulottuvuuden kielijärjestelmään.

"Muistutamme sinua luottamaan kehoosi, kun se elää tunteiden ja aistimusten todellisuudessa, eikä sanojen ja lauseiden todellisuudessa. Kehosi tunnistaa ensin ehdottoman rakkautemme. Se on myös osasi, joka tunnistaa ensin varoituksen pelosta tai epämukavuudesta.

"Nykytodellisuutesi on opettanut sinua keskittymään ensisijaisesti ajatuksiisi, käskemään kehosi sosiaalisesti hyväksyttävään muotoon ja sivuuttamaan tunteesi tai sallimaan niiden kontrolloida.

"Monet teistä kuitenkin laajentavat tietoisuutensa korkeampiin ja korkeampiin taajuuksiin niin, että olette meidän joukossamme, jotka olemme kehossanne. Itse asiassa useammat ja useammat teistä muistavat, että tämä SINÄ on moniulotteinen.

"Näin ollen vain alimmat ilmaisutaajuutesi asuvat 3D-kehossasi. Kehosi on "istutusmekanismi", joka sallii moniulotteisen ITSESI sisäisen portaalin maadoittua Gaian ytimeen.

"Sitten se SINÄ, joka olemme ME, laajentuu taajuudeltaan tavalla, mikä sisältää SINUN Gaian ytimestä jatkuvasti laajenevan ITSESI ytimeen."

Verho nro 6 – oikean käyttäytymisen harha

Olen täällä taas. Näen oven takanani ja muistan paikan, jossa on paljon ihmisiä ja pieni poika. Se on jokin juhla.

"Hei, rakkaani", lady Astrea toivottaa minut tervetulleeksi. "Muista, mitä sanoin aiemmin: ole rauhallinen muistamisessasi. Hyväksy se, mitä muistat, ja se rakentaa perustan lisämuistamiselle. Sinua odotetaan nyt. Tule."

Kun seuraan häntä, tunnen rauhallisuutta, mitä en pystyisi koskaan saavuttamaan yrittämällä. Alan ymmärtää, mitä hän sanoo, mutten osaa vielä ilmaista sitä sanoin. Kun astun ympyrään, ladyt tervehtivät minua hymyillen. He poistavat huolellisesti verhon kasvoiltani, kun kuulen lady Leton puhuvan: "Rakas ystävä, verho joka nostetaan tänä iltana, on oikean käyttäytymisen harha.

"Oikea käyttäytyminen on erittäin vaikeasti tavoitettava asia, koska se vaihtelee "tuomarin" mukaan. Väistämättä tietysti viimeinen ratkaiseva tekijä on kykysi ohittaa toisten tuomitseminen ja olla oma itsesi kaikissa tilanteissa. Tietysti voit olla itsesi vain, jos tunnet itsesi. Tämä tekijä on avain oikean käyttäytymisen määrittämisessä. Siksi oikea käyttäytyminen perustuu todellisuudessa tietoon ja varmuuteen, joka tulee Itsesi tuntemisesta."

Veljet ottavat verhon ja Hilarion puhuu: "Tämän harhan energiakenttä muistuttaa eksynyttä lasta. Jokainen molekyyli liikkuu sattumanvaraisesti ja etsii suuntaa. Se näyttää heimolta ilman johtajaa, eikä todellista kurssia ole, koska liike riippuu kovasti ulkoisesta manipuloinnista. Joenuomaa ei ole muodostettu, joten vesi virtaa sattumanvaraisesti ja etsii kurssia ilman tietoa tai ymmärrystä suunnastaan.

"Sidottuna tähän oikean käyttäytymisen harhaan olet kuin laiva ilman kompassia. Laivaa heitellään jatkuvasti ympäriinsä jokaisen tuulen oikusta, kun tuntemattomat virtaukset alapuolisista syvyyksistä taistelevat tuulen voimia vastaan. Laivalla ei ole työkaluja määrittää kurssiaan ja siksi se on kyvytön liikkumaan tarkoituksellisesti.

"Ulkoiset tekijät työntävät sitä vastakkaisista suunnista ja aiheuttavat stressiä järjestelmässä ja arvaamatonta liikettä. Ilman sisäistä suuntaa, monet ulkoiset tekijät sotivat keskenään ja mekanismeja vastaan."

Verho annetaan toiselle veljelle ja Apollo jatkaa: "Oikea käyttäytyminen on oman suunnan vastakohta. Kun olet tietoinen todellisesta itsestäsi, sinulla on viitekohta, jota vasten mitata sopivuutta. Auringon edustajana ymmärrän vahvaa ydinrakennetta ja pystyn auttamaan sen määrittämisessä ja ylläpitämisessä.

"Tämän harhan henkilökohtainen käyttösi alkoi vartijana vanhaa, kroonista ylimielisyysmalliasi vastaan. Kun saat lisää itseluottamusta kykyysi käyttää omaa voimaasi selkeällä ja totuudenmukaisella tavalla, tarvitset vähemmän "oikea käyttäytyminen vs. ylimielisyys" –tasapainorakennetta. Silloin kun sinulla on vahva kyky tasapainottaa rakkaus ja voima, tiedät, ettei ole enää ylimielisyyden vaaraa eikä siksi tarvetta ulkoiseen paineeseen oikeasta käyttäytymisestä, turvaksi vallan/voiman väärinkäyttöä vastaan."

Vallan väärinkäyttö – tiedän, mistä puhutaan. Muistan, miten olen antanut ulkoisen rakenteen saada vallan minusta, turvaksi oman voimani väärinkäyttöä vastaan, ja uskalsin myötää, mitä tunsin sisälläni. Lähden nyt. Palaan omaan voimaani.

Kirjoittanut Suzanne Lie (www.multidimensions.com)

10.12.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Viesti Salusalta 2.10. Viesti Salusalta 9.10. »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net