06.10.2018

Lokakuun 2018 energiaraportti

Lokakuu alkaa vahvasti 11-11-värähtelyllä, ja se on energiatunnus kuukaudelle, joka fokusoituu "tulemiseen 360x3:ksi", mikä on elämänmatkamme parantumisesta eheyteen ja yhdenmukaisuuteen. Tässä kuussa opimme energeettisen yhdenmukaisuuden kolmesta tasosta, jotka ovat nyt ulottuvillamme, joten emme enää fokusoidu parantumismatkaan. Nyt voimme antaa huomiomme laajentumiselle korkeampiin mahdollisuuksiin ja energiataajuuksiin.

Lokakuu on inspiroituneen toiminnan ja sen yhdenmukaisen harmonian kuukausi, joka on kehon, mielen, tunteiden ja hengen sopusointu. Tämä on ollut jatkuva ylösnousemusteema, jonka esittelin ensimmäistä kertaa 2011. Nyt on aika ilmaista energeettistä täysivaltaisuuttamme, integroida henkiset aspektimme ja laittaa päälle jumaluusviittamme. Valmiina, paikoillanne, loistakaa, sillä lokakuun energiat tukevat teitä siinä, mitä ikinä päätätte tehdä.

Tässä kuussa tapahtuu paljon energeettisesti sekä fyysisellä tasolla. Voi olla masentavaa katsoa maailmaa ja helppoa ajatella, että henkiset aspektit eivät toimi, mutta se mitä näemme tänä päivänä aineellisessa maailmassa, on suora tulos siitä, mitä tapahtuu, kun säteilemme laajentuvan henkisen tietoisuutemme valoa 3D-tiheyteen. Yritä olla antamatta itsesi häiriintyä maailman kaaoksesta – se on 3D-toimintamallin hajoamisen sivutuote.

Voidaksemme laajentaa ihmistietoisuuttamme, meidän täytyy vaihtaa lineaarisesta ympyräajattelusta pallomaiseen ajatteluun. Tietoisuutemme laajenee kuin ilmapallo, kaikkiin suuntiin. Tästä syystä aikomuksen ilmaiseminen iloisesta ja tyydyttävästä rakkaudesta voi johtaa ystävien ja suhteiden menettämiseen, koska tuon aikomuksen energia laajenee kaikkiin suuntiin sisältämään kaikki suhteemme.

Hyvin paljon elämästämme on fokusoitunut parantumiseen ja parantumisen ja karmakiertojen loppuunsaattamiseen. Se ei ole huono asia – se on sielutehtävämme toteuttamista ja elämäntarkoituksemme. Olemme täällä saattamassa päätökseen sielutraumaelämät, ja se on erittäin suuri tehtävä. Sen toteuttaaksemme yritämme täyttää aukot energiakentässämme ja "tulla 360:ksi" ihmis/tunnetasolla, mistä puhuin vuoden 2015 ennusteissa.

Parantumismatkaan sisältyy siirtyminen parantumisesta eheyteen, jossa saamme takaisin energiamme, joka voimaannuttaa sielutraumamme ja käyttää sitä korkeampaan potentiaaliimme laajentumiseen. Tätä olemme tehneet tähän mennessä. Mutta tuossa matkassa on muutakin, ja se on seuraava ylösnousemusaskeleemme.

Nyt meidän täytyy laajentua "360:ksi tulemisestamme" aineellisella tasolla sisältämään muut 360-olemistasot – henkinen ja jumalainen. Tämä on alfan ja omegan, alun ja lopun integrointia, jossa aloitamme matkan noviisina ja lopetamme sen mestarina. Nuo tasot eivät ole olleet täysin kaikkien ulottuvilla ennen tätä, ja tänä päivänä meillä on pääsy niihin kaikkiin. Tämä jota kutsun "tulemiseksi 360x3:ksi", jossa harmonisoidumme kaikkien kolmen olemustasomme kanssa – ihminen, henkinen ja jumalainen – ja integroimme ne yhdenmukaisiksi, joka on enemmän kuin eheys, on aspektiemme täydellinen integrointitila, jumalainen kolminaisuus. Tämä antaa meille pääsyn harmoniaenergiaan, jossa kaikki osamme osallistuvat tasavertaisesti laajentumiseemme, potentiaaliimme ja tietoisuuteemme ja joka on rajatonta, katkeamatonta ja iloista energiavirtaa elämäämme.

Lokakuun uusikuu Vaa'assa 8.10. viimeistelee täysikuun 24.9. energian, joka oli voimakas kutsu nopeuttaa tätä prosessia toiminnan ja kurinalaisuuden yhdistelmällä. Meidän täytyy olla integroitunut henkisiin ja jumalaisiin aspekteihimme, tämän seuraavan ylösnousemussyklin tapahtumiseksi. Katso sitä korruptiota, jota olemme nähneet kuluneella viikolla ympäri maailmaa. Kyse on valosta, joka paljastaa 3D-toimintamallien pimeyden ja tiheyden – se ei ole merkki epäonnistumisestamme.

Pluto, syvän transformaation planeetta, kulkee nyt eteenpäin kuuden kuukauden perääntymisen jälkeen. Se työntää transformaatiota esiin herpaantumattomalla tavalla, josta Pluto tunnetaan. Tässä kuussa myös Venus perääntyy Skorpionissa 4.10. alkaen. Vaikka tämä ei ole epätavallista ja tapahtuu joka toinen vuosi, se merkitsee, että 2018 kaikilla planeetoilla on ollut perääntymisjakso kesäkuun jälkeen, ja se on epätavallista.

Antamaan lisäpuhtia transformaatioon, Uranus on suurimman osan lokakuusta Oinaan 0 asteessa, joka on eläinradan nollapiste. Tämä on kartan voimakkain kohta, ja Uranus on vallankumousplaneetta, joka hallitsee sähköä, äkillisiä ja odottamattomia tapahtumia ja alkemiaa. Tässä kuussa saattaa olla suuria yllätyksiä, jotka valmistelevat meitä suuriin energiatapahtumiin marraskuussa. Ja muista, että kaikki nämä asetelmat valmistelevat meitä suureen Saturnuksen ja Pluton yhtymään Kauriissa 2020. Se tapahtuu vain joka 500. vuosi.

Meillä on 24.10. täysikuu, jolla on aspekti sekä Uranukseen että Saturnukseen, suureen häiritsijään ja suureen kurinpitäjään. Sen pitäisi saada aikaa mielenkiintoista ilotulitusta ja voimistaa lisää transformaatiota, jota katalysoi se valtava valon ja korkean taajuuden tulva, joka virtaa planeetalle tällä hetkellä. Ei voi piiloutua minnekään eikä ole mitään pelättävää, mutta meidän täytyy kuitenkin jatkaa valomme säteilemistä, pysyä omassa energiakentässämme (saatat toisinaan tuntea tarvetta jäädä kotiin) ja pitää aikomuksemme korkeina ja vahvoina.

Minusta on tuntunut, että asiat ovat hidastuneet paljon muutaman viime kuukauden, mutta nyt ne liikkuvat taas eteenpäin. Olemme 11-vuodessa, ja se on ensimmäinen mestariluku, noviisin luku. Tämä on alku mestaruusmatkalle, jossa opimme yrityksen ja erehdyksen kautta ja liikumme muutaman askeleen eteenpäin ja muutaman taaksepäin. Vaikka emme palaa koskaan sinne, mistä aloitimme, menemme takaisin vanhalle maaperälle saamaan asioille päätöksen.

Jossain kohtaa meidän täytyy kuitenkin päättää ryhtyä inspiroituneeseen toimintaan, mikä vaatii, että lopetamme parantumistyömme, pääsemme ulos parannus- ja karmakierrosta ja testaamme sitä, minkä olemme oppineet. Hyvin monet asiakkaani kertovat minulle: "Olen tehnyt parannustyöni …", ja sitten sanovat, että ovat jumissa eivätkä tiedä, mitä tehdä seuraavaksi. Kerron heille: "Se on mahtavaa, joten käytä sitä testiajoon nähdäksesi, mitä olet oppinut, mikä tarvitsee edelleen huomiota, mikä toimii ja mikä ei." Inspiroitunut toiminta on toimimista hengen kautta (mikä merkitsee, ettei ole pelkoa). Muista, ettemme pelkää pelkoa, vaan seuraamuksia.

Ainoa tapa tietää, miten pitkälle olemme päässeet ja miten pitkälle on vielä mentävä, on lähteä ulos ja panna parannusponnistelumme toimimaan. Ilmaise aikomus, joka aktivoi jotain rohkeaa, isoa ja kaunista sinulle. Arvioi sitten tuloksia ja korjaa kurssia tarvittaessa.

Lokakuu on mahtava kuukausi siihen. Se on kuukausi ryhtyä toimeen, laajentua rohkeasti uusille mahdollisuusteille ja hyväksyä oma jumaluuteesi yhdenmukaista harmoniaa varten kehossa, mielessä, tunteissa ja hengessä. Säteile, ja upeaa kuukautta.

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

1.10.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net