09.10.2018

Lokakuun 2018 energiapäivitys

Uudet unelmat tai visiot joita olet synnyttänyt sisälläsi viime aikoina, tekevät kovasti töitä syys-joulukuussa. Tämä on magneettisen syntymän ja uuden energian aikaa. Nämä unelmat ilmestyvät esiin nopeammin, jos tuet niitä toiminnalla ja fokusoidut tietoisesti siihen, mitä haluat ilmentää, mutta vaikket tekisikään sitä, universumi siirtää meidät kaikki nyt versioparannusjaksosta ja identiteettimuutoksesta läpi, jotka ovat väistämättömiä.

IDENTITEETTIMUUTOKSET, UUDESTISYNTYMÄ JA KUNDALIINI

Syyskuusta joulukuuhun on uuden energian aikaa.

SOPIMUSMUUTOKSIA JA –JÄÄMIÄ

Meidän täytyy päästää irti tietyistä asioista tehdäksemme tilaa uudelle. Tämän vuoden touko-elokuussa monet ihmiset kävivät läpi paljon kiivastahtista irtipäästämistä äkillisinä tai odottamattomina sopimusmuutoksina. Joillakin siihen liittyi kirjaimellisia sopimuksia – sopimuksia jotka raukesivat tai joita tuli yhtäkkiä elämään taloista, liiketoiminnoista tai muista tilaisuuksista. Toisilla tämä ilmiö näkyi joukossamme muutoksina sielusopimuksissa.

Sielutasolla meillä kaikilla juoksee sopimuksia elämämme läpi. Teemme niitä toistemme kanssa tehdäksemme tai ollaksemme jotain toisillemme tiettynä aikajaksona tai tietyllä fokuksella. Esimerkiksi, kaksi sielua saattaa tulla yhdessä auttamaan toisiaan syvän rakastamisen tai konfliktin ratkaisemisen oppitunnissa. Joskus kyse on hyväntekeväisyysjärjestön aloittamisesta tai yhteisön auttamisesta. Nämä sielusopimukset tulevat bisneksen, ystävyyden, romanssin tai perheen muodossa. Teemme sielusopimuksia myös niiden paikkojen kanssa, joissa käymme tai elämme, tai talojen kanssa joissa olemme olleet pitkään. Sopimukseen on aina jokin taustasyy, ja jokaisessa on muutama avainoppitunti. Sitten kun sopimus on täytetty ja parantuminen tai oppiminen on saavutettu, alkaa joko uusi sopimustaso tai siirrymme pois tuo ihmisen luota tai tuosta paikasta ja aloitamme uudestaan. 

Se poikkeuksellinen vauhti jolla ihmiset kävivät läpi dramaattisia tai äkillisiä sielusopimusmuutoksia huhti-elokuussa, tuntui huimaavalta silloin, mutta se on johtanut uuden energian kollektiiviseen purkaukseen nyt syyskuussa. Tämä on saattanut ilmetä päättäväisyydentunteena, uutena rauhantunteena tai tunteena uuden energian ja mahdollisuuksien syöksymisestä sisään.

Älä ylläty, jos lokakuussa tunnet jäämiä tulevan esiin kaiken tämän nopean muutoksen tuloksena. Tämä ei välttämättä imene suruna siitä, mikä on muuttunut tai lähtenyt pois maailmastasi (vaikka se on mahdollista), vaan todennäköisemmin on enemmän aikaa pohtia sitä muutosmäärää, joka on tapahtunut sinulle ja sille, joksi ne ovat auttaneet sinua tulemaan. On hetki pitää taukoa ja pohdiskella mahtavan energia-aallon jälkeen, juuri ennen kuin mahtava uusien mahdollisuuksien aalto tulee. 

IDENTITEETTIMUUTOKSIA

Meille kaikille planeetalla tapahtuu tällä hetkellä tunnetason identiteettimuutos. Ja monilla sensitiiveillä, empaateilla ja henkisillä etsijöillä on tällä hetkellä korostunut tietoisuus hyvin erilaisesta tunteesta sisällä.

On hyvä muistaa, että sisäiset muutokset eivät ole aina ilmeisiä toisille ihmisille elämässämme. Olemme ehkä käyneet kuluneina kuukausina läpi sisäisen muutoksen, joka ilmentyy muutoksena ulkoisessa käyttäytymisessä tai ulkoisissa olosuhteissa myöhempänä ajankohtana, kyllä, mutta useimmat ihmiset eivät välttämättä huomaa sitä, ennen kuin maadoitamme tuon muutoksen ulkoiseksi käyttäytymistavaksi tai ulkoisiksi olosuhteiksi. Useimmat eivät päätä katsoa toisiin syvälle, ja lisäksi he käyvät läpi omia muutoksiaan, joten muista, että vaikka käyt läpi metamorfoosiasi, olet turvassa omassa yksityisyydessäsi, kunnes sinulle tulee riittävän mukavaksi paljastaa uudet kerroksesi maailmalle. (Teidän on hyvä muistaa tämä, jotka tunnette, ettei teillä ole ihoa tai tunnette itsenne läpinäkyväksi ja haavoittuvaksi!)

Uudet unelmat tai visiot joita olet synnyttänyt sisälläsi viime aikoina, tekevät kovasti töitä syys-joulukuussa. Tämä on magneettisen syntymän ja uuden energian aikaa. Nämä unelmat ilmestyvät esiin nopeammin, jos tuet niitä toiminnalla ja fokusoidut tietoisesti siihen, mitä haluat ilmentää, mutta vaikket tekisikään sitä, universumi siirtää meidät kaikki nyt versioparannusjaksosta ja identiteettimuutoksesta läpi, jotka ovat väistämättömiä.

UUDESTISYNTYMÄ JA IHMISEGO

Tapahtuuko uudestisyntymä samalla tasolla kaikille? Kyllä ja ei. Jotkut ihmiset kokevat sen hyvin voimakkaasti ja katselevat sen tapahtumista elämässään, ja toiset kokevat, että heidän elämänsä torjutumpiin tai nukkuviin aspekteihin "päästään käsiksi" ja heidän olonsa tulee lisääntyvässä määrin epämukavaksi. Esimerkiksi, saatat ärsyyntyä enemmän tietystä ihmisestä tai tilanteesta elämässäsi. Ja sitten kysymys on: mitä ärsytyksesi yrittää kertoa sinulle ja mitä aiot tehdä sille?

Planeetalla on nyt tilaisuus siirtyä pois vanhoista kaavoista ja vanhoista käyttäytymistavoista nopeammin kuin koskaan ennen. Täällä on transformaatioenergiaa, johon meitä pyydetään nousemaan – ja hyvästä syystä.

Mutta muista, että kun siirrymme itsemme tai elämämme laajentunutta versiota kohti, koemme usein egosupistumista reaktiona siihen. Esimerkiksi, kun ilmaiset aikomuksen: "Haluan oikeasti saada upean suhteen ja aion ilmentää sen", älä ylläty, kun seuraavana päivänä (koska aiot versiopäivitystä), osa vanhaa ihmisegoasi leimahtaa ja se huutaa korvaasi: "Voi hyvä luoja, minua kohdeltiin todella huonosti aiemmin, ja olen todella järkyttynyt siitä enkä ole varma, haluanko uutta suhdetta." Se on ihmisegon reaktio uuteen sieluhaluun. Tämä on sen vanhan tuskan ääni, joka on ollut eteenpäin siirtymisesi tiellä. Se nousee pintaan puhdistettavaksi, kun päätät ottaa askelia jotain uutta kohti.

Sanon tämän auttaakseni sinua tunnistamaan sen ja olemaan rauhassa sen kanssa, että meneminen supistuneeseen tilaan reaktiona johonkin visioon tai haluun on osa prosessia. Tuo kitka on osa prosessia, joka puhdistaa ja johtaa sinua uuteen todellisuuteen. Ja nyt enemmän kuin koskaan uusia todellisuuksia vedetään puoleensa.

KUNDALIINI-ENERGIA

Elämänvoima on nousussa, ja tämä koetaan kundaliini-energian nousuna. Kun kundaliini-energia nousee, osia vanhasta identiteettistämme ja vanhoista tavoistamme voi tuhoutua, ja se voi olla epämukavaa. Koet elämänvoimasyöksyn, ja se haluaa nousta sinussa, luoda, synnyttää jotain uutta ja/tai viedä sinut uuteen suuntaan.

Mutta ihmisinä meidät on koulutettu ja ehdollistettu pysymään siinä, missä olemme. Niinpä sillä hetkellä kun muutos tulee lähellemme, voi nousta pelkoa. Vanha identiteettimme ei halua kuolla, kun se on onnistuneesti oppinut (luulee oppineensa), miten pidetään meidät turvassa. Ja kaikki muutos on uhka vallitsevalle tilalle. Siinä kohtaa kundaliini tulee sisään.

Kundaliini-energia on sielun energiaa. Niinpä kundaliini-energian noustessa, joka on aistienergiaa, on kysyttävä itseltäsi: "TUNNENKO tieni asioiden läpi vai AJATTELENKO tieni asioiden läpi, kun olen epävarma edessäni olevasta valintatilanteesta? Pystynkö seuraamaan sitä, mikä tuntuu hyvältä ja mikä tuntuu oikealta, enemmän kuin sitä, minkä ajattelen olevan hyvä?"

Mieli seuraa aina menneisyyttä ja viittaa menneisyyteen. Anna siis kehollesi tilaisuus TUNTEA niitä vaihtoehtoja, joita sinulle esitetään. Ja kehosi välittää sinulle joko avoimuutta tai epäröintiä/tylsyyttä tai supistumista siitä vaihtoehdosta, johon sinua kutsutaan lähtemään. Käytän tätä "kehotestiä" aina, kun mieli on intuitioni tiellä. Esimeriksi, tienristeyksessä (ilman karttaa!) kysyn keholtani, haluaako se mennä vasemmalle vai haluaako se mennä oikealle. Sitten seuraan sitä, mikä tuntui paremmalta kehossani? Voit käyttää tätä testiä kaikissa valintatilanteissa, joita edessäsi on.

Kundaliini on synnyttävää energiaa ja näin myös entisen suuri tuhoaja. Menneisyyden kauneus ovat kaikki ne kokemukset, joiden läpi olet kulkenut tullaksesi siksi, kuka olet tänä päivänä. Mutta tulevaisuutesi kutsuu sinua eteenpäin johonkin suurempaan tai mahtavampaan, kuin olet vielä kokenut. Ja kun voit astua siihen, sinusta tulee rohkea transformoija – ei ainoastaan itsellesi, vaan myös toisille. Tiedän, että monilla teistä jotka seuraatte työtäni, se on rooli, jota varten tulitte tänne, ja se on osa tarkoitustanne: olla transformoija toisille. Siis tänä nousevan elämänvoiman aikana, tervetuloa suureen ja magneettiseen transformaatioosi. 

Suurta rakkautta,

Lee x

Koko raportti videona (englanniksi): https://www.leeharrisenergy.com/p/october-2018-energy-update

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)

1.10.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Suoraan sydämestä 7.5. Ette ole sairaan lapsen vanhempi »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net