02.10.2015

Lokakuun 2015 energiaraportti

Olemme lopultakin vaihtaneet uuteen kuukauteen ja energiaan. Syyskuun viimeiset päivä ovat olleet todella vaikeita, kun prosessoimme pimennysten, perääntymisten ja astrologisten aspektien energiaa ja näimme niiden heijastuvan maailmannäyttömälle.

Meillä oli myös erittäin suuri energialataus syyskuun viime päivinä, mikä tuntui ensin upealta, mutta sitten meillä kaikilla oli energiakrapula, kun yritimme prosessoida näitä uusia korkeampia taajuuksia ja harmonisoitua niiden kanssa. Edistymme aikataulun mukaisesti henkilökohtaisella ja kollektiivisella polullamme – älä anna kenenkään kertoa sinulle muuta. Niinpä kaiken tämän ollessa takanamme, luulisi lokakuun olevan "kaikki järjestelmät käynnissä" ja se onkin, tavallaan. Lokakuu on harmonian ja resonanssin opettelua, jolloin meidän täytyy ensin ryhtyä toimeen sisätasoilla kyetäksemme näkemään haluamamme ulkoiset tulokset. Se ei ole kärsivällisyysasia, vaan aikomusasia – prosessin katsominen alusta loppuun ja lopputuloksen pitäminen etualalla, silloin kun tarvitsee muistaa, miksi teet tätä.

(HUOM.: Tässä kuussa tein jotain erilaista ja jaoin energiaharjoituksia monena päivänä ennen syyskuun loppua. Voit löytää nämä harjoitukset blogista lokakuun energiaraportin jälkeen.)

Lokakuun energiat tuntuvat kovasti samalta, mitä käyt läpi ostaessasi huonekaluja, jotka sinun on koottava. Vaikka olenkin Ikea-huonekalujen veteraani, olen vähän levoton ennen uuden huonekalun kokoamista. Mitä jos saan kaiken ulos paketista ja ruuveja puuttuu tai komponentit eivät sovi, koska "pilottireikä" ei ole linjassa? Mitä jos en pidä siitä valmiina? Ja suurin kysymys: miten kauan tämä kestää? Koska olen tehnyt tämän monta kertaa, minulla on prosessi. Kerään tarvitsemani työkalut, otan sitten kaikki osat laatikosta, laitan ne kokoamisjärjestykseen, laitan ohjeet näkyvään paikkaan ja sitten aloitan.

Tiedän, että voin katsoa lopputuloksen kuvaa, jos minulla on kysymyksiä. On hetkiä, jolloin kyseenalaistan mielenterveyteni ostaessani taas yhden huonekalun, joka minun täytyy koota, mutta sitten kun projekti on valmis, olen tavallisesti tyytyväinen lopputulokseen. Ja tämä on lokakuun tarina. Meillä on kaikki työkalut ja resurssit, kaikki osat ja ohjeet uusien lopputulostemme kokoamiseen. Tämä on "tee se itse" –aikaa, kuten on aina ollut. Ja meidän täytyy lisätä hauskuutta prosessiin – elämä voi olla vastenmielistä työtä tai seikkailua, se riippuu perspektiivistä, aikomuksesta ja harmoniasta.

Juutumme usein kiinni tai eksymme, koska olemme tottuneet tiukempaan 3D-kohtalopolkuun, jolla kaikki laitetaan eteemme. Tämä on karmamme ja oppituntiemme polku, jota olemme yrittäneet voittaa elämien ajan. Vaikkemme pidäkään tuosta polusta, tuttuus on jollainlailla mukavaa. Mutta silloin kun jätämme tuon tutun ja siirrymme tuntemattomaan, saatamme hermostua ja tulla epävarmaksi, pelkäämme tekevämme jotain väärin tai luovamme tuloksen, josta emme pidä. Meillä on ohjeet, mikä on haluamamme transformaatio. Meillä on myös kuva tuloksesta, mikä on se lopputulos, jonka haluamme luoda aikomuksemme perusteella. Ja meillä on työkalut ja osat, mikä on kaikki matkalla oppimamme. Se riippuu meistä, miten kokoamme sen. Meillä on myös mahdollisuus olla ilossa, mikä on energia, ei tunne. Aikomuksemme olla ilossa – sisäinen toiminta – luo iloisen ja ilontäyteisen elämän.

Lokakuu alkaa syyskuun pimennysten rippeillä sekä jatkuvalla Merkuriuksen perääntymisellä, joka loppuu 7.10., mutta varjojakso jatkuu vielä pari viikkoa sen jälkeen. Vaa'assa se tuo esiin suhdeasioita – itseemme ja toisiin liittyviä – ja myös osoittaa, missä sabotoimme itseämme, rajoitamme lopputuloksiamme ja lopetamme jo, ennen kuin ehdimme aloittaa. Muistatko uuden Jupiter-syklin, joka alkoi syyskuussa (lopettaen vuonna 2003 alkaneen)? Se saa lokakuussa potkua Venuksen ja Marsin Neitsyt-lisätuesta, ja kun aurinko siirtyy 24.10. Skorpioniin (suom. huom. raportissa luki Neitsyeen), kuu on Kaloissa, mikä on yksi "alfa ja omega" –hetki, kuten meillä oli maaliskuussa 2015. Tässä henkisestä noviisista tulee mestari ja tunnustamme ja hyväksymme jumaluusmallimme, integroidaksemme ne ihmisyyteemme. Se on yksi "taivas maan päällä" –hetki, jos lakkaamme uskomasta suureen pelastukseen ja alamme päättää, miten aiomme koota tämän huonekalun (lopputuloksemme).

Lokakuu loppuu vuoden 2015 kolmannella Venuksen ja Marsin yhtymällä, tämän ollessa Neitsyen 20 asteessa, samassa asteessa kuin syyskuun 13. päivän pimennys. Venuksen ja Marsin yhtymät ovat melko harvinaisia – kolme samana vuonna on hyvin harvinaista. Voimme syleillä tätä jumalaisen feminiinisyyden ja jumalaisen maskuliinisuuden liittoa – miten voimme olla eheä energiamme joka aspektissa ja olla ilossa. Lokakuu saattaa tuntua kuukaudelta, jota väärät alut, uudelleentekemiset ja turhautuminen hallitsevat, muttei se ole syy mihinkään kohtaamiimme viivytyksiin. Meidän on opittava, että sisäiset toimemme luovat ulkoisen todellisuutemme. Mitä selkeämpi olemme haluamistamme lopputuloksista ja mitä voimallisemmin ilmaisemme aikomuksemme – yhdessä uskomusten, ajatusten ja tekojen kanssa, jotka tukevat niitä – ssitä enemmän valmis todellisuus muistuttaa visiotamme. Meillä on taipumusta syyttää todellisuutta, vaikka se on vain peili aikomuksistamme ja uskomuksista, jotka tukevat tai eivät tue sitä. Jos aiomme olla mestareita, niin meidän on hyväksyttävä mestaruutemme. Meillä on kaikki osat, joita tarvitsemme – luovuus voi virrata tässä kuussa, kun päästämme irti epäilyksistämme ja annamme mielikuvituksemme lentää villisti.

Ja meidän täytyy jättää tilaa ihmeille, koska sitten kun aloitamme luomispolulla (karmapolun sijasta), meillä on pääsy uusiin mahdollisuuksiin ja uuteen potentiaaliin, joita emme tienneet olevan ulottuvilla. Iloiset aikomukset luovat ilontäyteisiä lopputuloksia. Tämä on vakavaa työtä, muttei meidän tarvitse ottaa sitä liian vakavasti. Meillä voi olla hauskaa ylösnousemuspolulla ja itse asiassa se kehittyy sujuvammin, jos emme jätä huumorintajuamme oven taakse. Lokakuu saattaa näyttää alkavan hitaasti, mutta se saa vauhtia edetessään ja marraskuussa voimme alkaa nähdä tuloksia siitä, mitä olemme työstäneet koko vuoden, jotta voimme lopettaa vuoden 2015 positiivisesti ja aloittaa vuoden 2016 kaikki tämä takanamme.

Upeaa kuukautta.

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

1.10.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Ajasta lähteminen Aurinkoprismailmiön muuttaminen »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net