19.11.2018

Loka-, marras- ja joulukuu 2018 - loppuvuoden kolmoiskruunun tavoittelua

"Oletko viime aikoina nähnyt selvänäköisesti ja/tai unessa koristeellista kruunua tai kolmoiskruunua? Minä olen, ja se (yksi kruunu) oli enemmän koristeltu kirkkaanvalkoisilla timanteilla ja helmillä, mitä olen koskaan nähnyt. Ei mikään ihme, että päähämme on sattunut kovasti tänä vuonna! Nyt on aika laittaa päähän uusi valokruunumme ja luoda tietoisesti sitä vastaavasti."

Tämä lainaus oli kommentti artikkeliini "Korkeampien energioiden tulemisen kiihtyminen" 28.10.2018. Olin nähnyt tämän yhden eteerisen timantti- ja helmikruunun unessa lokakuun puolenvälin paikkeilla, ja olin ällistynyt sen koristeellisuudesta ja siitä, miten paljon valoa se säteili. Tiesin, että se oli minun – ensimmäinen ruumiillistumisprosessini energiakruunu kolmen kruunun sarjasta, jos pystyisin saavuttamaan ne kaikki – ja että kumpikin myöhempi kruunu olisi paljon korkeampaa taajuutta.

Toinen energiakruununi saapui 11-11-11-portaalissa marraskuun 11. päivä, melkein tasan kuukausi siitä, kun olin saanut lokakuun kruunun, mutta tällä kertaa olin hereillä. Olin asettautunut yhdistymään globaaliin 11-11-11-meditaatioon ja korkeampaan tietoiseen luomiseen, kun välittömästi ilmestyi sarja kolmannen silmän kuvia. (Tein parhaani mukaan nämä kolme kuvaa, jotka näin 11.11., mutta mikään ei tietysti vedä vertoja "aidolle tavaralle".) Kuten tavallista, oli välitön tietäminen kaikista näistä kolmesta kuvasta, mitä ne merkitsevät, edustavat jne.

Ensimmäinen kuva näytti tältä ja siinä oli nämä värit. Tiesin, että tämä kolmois-11 edusti päivämäärää 11.11.2018, mutta tässä kohtaa kyllä ihmettelin, miksi ne olivat vähän kaarella eivätkä suora viiva, kuten normaalisti kirjoittaisimme ne. Toim.huomautus, katso kuvat https://highheartlife.com/

Toinen kuva näytti tältä, ja tiesin, että tämä kolmois-11 edustaisi samaa päivämäärää. Jälleen ihmettelin, miksi kumpikin kuva oli vähän tällä tavalla kaareva – ensimmäinen kaareva ylöspäin ja toinen alaspäin.

Kolmas kuva näytti tältä ja oli enemmän yleiskuva kuin kaksi ensimmäistä, ja viimein tiesin, miksi kaksi ensimmäistä oli siinä muodossa. Tämä kolmas kuva joka yhdisti kaksi kolmois-11-kuvaa, merkitsi, että ne jotka olivat eläneet jatkuvaa ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessia 11.11.2011–11.11.2018, ovat nyt yhdistäneet ja ruumiillistaneet nuo energiat ja ylösnousemusvuodet sekä korkean ensisijaisen ylösnousemusaikajanan itsessään. Tämä salli näiden yksilöiden kulkea tästä pyöreästä 11-kruunuportaalista 11.11.2018 ja päästä käsiksi eteerisen ruumiillistumiskruunun uuteen korkeampaan taajuuteen. Tämä kolmas kuva oli sekä portaali että kruunu – yksi ja sama asia itse asiassa – mutta uudella, paljon korkeammalla tasolla, kuin olimme kyenneet saavuttamaan ja ruumiillistamaan tähän mennessä.

Seuraavaksi oivalsin nähtyäni ja tiedettyäni nämä kolme kuvaa ("kolme" edustaa yleisesti ykseystaajuuksia), että joulukuu 2018 tuo uuden, vielä korkeamman tason tästä prosessista ruumiillistajille, ja muille ihmisille ulkoisen todellisuuden ja maailmojen eroamisen. Jossain kohtaa joulukuuta meillä jotka ruumiillistumme ensimmäisenä ja näytämme tietä, on ruumiillistumisemme kolmannen henkilökohtaisen kolmoiskruunun kruunajaiset. Näen jatkuvasti paljon kirkkaanväristä eteeristä kultavaloa, mutta näemme astuessamme tammikuuhun 2019, miltä tarkkaan ottaen henkilökohtaiset eteeriset ruumiillistumiskruunumme näyttävät. Olen nähnyt fyysisten silmieni ollessa suljettuna myös kirkkaita sateenkaari-pastellivärisiä kuvioita, joiden tunnen olevan uuden kristallisen Kristus-taajuisen DNA:mme yhdistymistä lisää sekä uusia enkeliulottuvuuskoodeja, joita saapuu tässä kuussa ja sen jälkeen.

Mitä enemmän sinä/minä/me ruumiillistumme ja "ylösnousemme" värähteellisesti, energeettisesti, sitä enemmän autamme myös kaikkia muita kehittymään nopeasti ja nousemaan korkeammalle ja korkeammalle. Tämä viimeisin energeettinen evoluutiohyppy joka tapahtui 11.11.2018, oli suurempi ja todellisuutta muuttavampi, kuin useimmat meistä ovat vielä käsittäneet. Se oli vasta kaksi päivää sitten, ja kuitenkaan hädin tuskin pystyn hahmottamaan asioita ennen sitä! Tämä itsessään on valtava vihje siitä, miten suuri tämä viimeisin muutos tosiasiassa oli. Astuimme kahden tripla-11-portaalin kruunusta läpi, eikä mikään ole entisensä sen vuoksi. Ja joulukuun 2018 kolmoiskruunu odottaa meitä.

Tiedä, että jos et nähnyt tai uneksinut tai sinulla ei ole mitään muistikuvaa kruunuista tai mistään muusta 11-11-11-portaaliin liittyvästä, se ei merkitse, ettet kokenut näitä asioita omalla tavallasi ja ettet saanut ensimmäistä tai toista tai mahdollisesti kolmatta eteeristä ruumiillistumisprosessikruunuasi. Sait – et ehkä ole vain saanut nähdä jatkuvia ruumiillistumiskruunajaisiasi, mutta tiedän, että olet tuntenut valtavia positiivisia muutoksia 11.11.2018 saakka. Pitäkää viimeisintä kruunuanne hyvin, valonkantajatoverit ja uuden Maan ajajat, meillä on vielä joulukuu 2018 elettävänä ja ruumiillistettavana ja kolmas eetterikruunumme saatavana, mikä saa aikaan vielä suurempia positiivisia ylösnousemusmuutoksia muille. Erittäin hyvin tehty, kaikki, tosiaankin erittäin hyvin tehty.

Denise

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)

13.11.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net