16.06.2015

Loistavan kirkkaita tähtiä - ei lähetyssaarnaajia

Pohditte ja kaipasitte uutta "sinua" heti, kun tuosta nimityksestä tuli osa sanastoanne.

Alatte nyt todella kokea uuden "sinun" koko täyteydessään, tuntien myös eri tavalla niistä, jotka ennen suututtivat tai pelottivat teitä. Sama tapahtuu monille, joilla ei ole aavistustakaan, että he ovat osa uutta maapalloa.

Oletitte, että vain ne, jotka ymmärsivät tai kaipasivat uutta "sinua", uutta maapalloa ja uutta aikaa, muuttuisivat tänä aikana. Että vaikka olittekin majakka, veisi sukupolvia, ennen kuin katunne ihmisestä joka saa teidät raivoihinne, tulee rakastava osa uutta maata.

Tunnette, että uusi maa syntyy ja johtaa tavallaan taivaaseen maan päällä, mutta tietenkään tuo maanpäällinen taivas ei voi sisältää sellaisia, jotka ovat noin erilaisia kuin te. Ajatus mikä eroaa vähän niistä uskonnollisista ryhmistä, joita monet teistä pitävät kammottavina.

Uudella maapallolla ei voi olla vähän rakastava.

Se oli vanhan ajan asenne. Rakastitte jotakuta vähän, myös itseänne, mutta ette riittävästi luodaksenne henkilökohtaisen tunteen taivaasta maan päällä. Tuo paikka, tuo osa oli aina tuolla jossain. Tietysti nuo vanhan ajan olennot, kuten Jeesus, Muhammed, Buddha ja muutama muu, saavuttivat tuon nirvanan, mutta te ette saavuttaneet ettekä voineet saavuttaa.

Jos olette todella uuden maan olento, joka säteilee koko loistossaan vuosien tai vuosikymmenten sinnikkään työn jälkeen, miten on mahdollista, että paha naapurinne voi edes yrittää olla uutta maata? Varmasti uudella maapallolla olisi kerros hylkiöitä, kuten oli totta lepran sanellessa täydellisen eristyksen tartunnan saaneille.

Tällaiset ajatukset palauttavat teidät vanhaan aikaan, jossa hyväksyttiin osia teistä ja muista, muttei koskaan kokonaisuutta riippumatta siitä, miten paljon luulitte rakastavanne heitä. Vanhan ajan rakkautta tahrasi – ja siksi rajoitti – pelkoreunus.

Kuten on totta nyt ja oli silloin, jos ette rakasta itseänne täysin, että voi rakastaa ketään täysin. Niin se on, että alatte rakastaa itseänne syvemmin joka päivä.

Ja alatte nähdä ja tuntea tuon rakkauden toisissa. Tällaiset tunteet ovat vähän epämukavia, sillä odotatte toisten loukkaavan teitä, kuten teitä on loukattu kerta toisensa jälkeen pelkoajassa. Mutta toisaalta, miten voisitte tutkia täysin vanhan ajan pelkoa, jos luottaisitte kaikkiin ja rakastaisitte kaikkia, myös itseänne?

Miten voitte rakkausajassa mitenkään sivuuttaa rakkauden, mitä säteilee olemuksestanne? Alatte asettaa paloja yhteen siinä, miksi ja miten rajoititte rakkauttanne. Ette näe elämää ainoastaan omilla silmillänne, vaan myös naapurinne ja sellaisen silmillä, ketä nimitätte pelokkaaksi tai ilkeäksi.

Ei niin, että haluatte viettää aikaa heidän kanssaan. Ainoastaan lähestymistapanne heitä kohtaan pehmenee joka päivä. Sama pätee heihin, sillä pyysitte, että uusi maa olisi turvallinen ja rakastava satama kaikille, jotka halusivat olla osa sitä. Niin se on, että myös ne joita ennen pelkäsitte tai jotka sivuutitte, kehittyvät eri persoonaksi, koska he alkavat rakastaa itseään.

Tällainen on upean iloinen rakkausketju. Uskallatte rakastaa itseänne ja koska tuo itserakkaus tekee teistä vahvemman ja viisaamman, aistitte toiset pintavaikutelman ohi – mikä kannustaa heitä löytämään rakkauden itsestään.

Tietysti medianne kuvaa hyvin vakuuttavaa väitettä, että maapallo on pahempi kuin koskaan. Eikä teillä ole vielä sitä globaalia näkemystä, minkä medianne teeskentelee omaavansa. Seksi ja pelko on myynyt enemmän lähetyksiä kuin rakkaus ja rauha – tähän saakka.

Olette sammuttaneet pelkomedian monin tavoin olemalla uskomatta, kuuntelematta, katsomatta tai lukematta. Ei siksi, että haluatte vähemmän informaatiota, vaan koska ei tunnu hyvältä päästä käsiksi moniin materiaaleihin, joita medianne kontrolloi. Uutisia vihasta ja pelosta toistetaan tunnista toiseen – katastrofi toisensa jälkeen – kunnes unohdatte, mikä tragedia tapahtui viime viikolla, sillä tällä viikolla medianne esitteli jo uuden ja toivottoman pelon.

Medianne siirtyy rakkausmoodiin lopulta, mutta tällä erää se jatkaa pelon rummutusta, mitä monet teistä eivät enää halua kannustaa.

Ette ole yksin. Kyse ei ole siitä, että vain te muutatte suuntaa ja havaintotapaa. Tämä on globaali muutos.

Alatte tuntea rakkautta säteilevän olemuksestanne "vähäisimmille keskuudessanne", mutta ei niin, kuin oli muodikasta vanhassa ajassa – sääliä riistettyjä tietäen, että ilman apuanne heidän elämänsä ei koskaan parantuisi.

Alatte tuntea, että riistetyt ovat yhtä kykeneviä ja innostuneita tulemaan uuden maan rakastavaksi jäseneksi. Ja niin he tulevat. Tarkoittaako tämä sitä, että kaikista tulee miljonääri huomenna? Ei, vaan pelkästään sitä, että ne jotka luulitte tarvitsevan kantaa vapauteen, löytävät oman voimansa. Näin tekemällä hekin siirtyvät pelosta ja vihasta sisäiseen ilon tarpeeseen.

Teidän on ehkä vaikea ymmärtää tämä ajatus, sillä olette kamppailleet vastavirtaan vuosikymmeniä luodaksenne uuden maan – ainakin niin uskotte. Todellisuudessa uusi maa ei olisi syntynyt ilman kaikkien panosta ja rakkautta.

Aivan kuten te olette tehneet uutterasti työtä löytääksenne ja paljastaaksenne uuden "sinun", myös ne jotka näyttävät epätodennäköisiltä tekemään sen, alkavat ryömiä pois pelko- ja vihakiviensä alta. Ei siksi, että olette uuden maan lähetyssaarnaaja, vaan koska uskallatte säteillä valoanne niin kirkkaasti, että ne jotka haluavat (nyt suurin osa maaolennoista), löytävät ainutlaatuisen polkunsa – aivan kuten te löysitte omanne.

Uusi maa on universaali muutos, mihin sisältyy triljoonia olentoja – ja enemmän – jotka valaisitte polkua nämä monet vuodet toivoen, että toiset löytäisivät oman tiensä. Niinpä he löytävät.

Uusi maa ja uusi "sinä" ei ole lähetyssaarnausprosessi. Se on tähtijärjestelmä. Ja te suoritatte roolinne kirkkaasti valaistuna polkuna poikkeuksellisin tavoin.

Sallikaa itsenne uskoa, että maailma muuttuu nopeasti pelosta rakkauteen, koska uskalsitte olla "sinä" koko loistossanne. Ja niin se on. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

8.6.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Yllättäviä uusia osia Uranus eteenpäin »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net