04.04.2019

Lisää ykseydestä ja yksilöstä

Vastauksena esitettyyn kysymykseen puhumme lisää ykseydestä ja yksilöstä, TEISTÄ korkeampina aspekteinanne ja teistä sellaisena, mitä uskotte olevanne. Pitäkää mielessä, että hyvin pienet erot sanamuodossa voivat aiheuttaa suuria eroja yleisissä käsityksissä.

"Vastauksena viime kysymykseeni siitä, miten sielu voi unohtaa todellisen luontonsa, vastasitte, että "TE ette ole unohtaneet mitään, mutta TE olette tehneet itsellenne palveluksen ja antaneet teille vain sen, mitä tarvitsette tällä kertaa". Mutta miten tämä tarkkaan ottaen tehdään, ottaen huomioon että myös koko "SINUN" pienin aspekti on aina täysi ja täydellinen heijastus pienemmästä (itsestä) eli "sinusta"? Eikö sitä sanota, että jokainen meistä on täsmällinen miniatyyrikuva Jumalasta/korkeammasta itsestä? Miten silloin on mahdollista saada yksilö unohtamaan aspektejaan, kun olemme aina täydellisiä/kokonaisia olentoja?"

Haluaisimme teidän nyt kuvittelevan itsenne valtavina, hyvin tietoisina olentoina, jotka on tehty useista tai monista aspekteista, joita on sekä ruumiillistuneena että ei kehossa. Lisäksi valitkaa yksi noista ruumiillistuneista aspekteista "pienemmäksi itseksi". Antakaa tälle aspektille sama nimi, joka tällä hetkellä ajattelette olevanne.

Katsokaa nyt mielessänne ajassa taaksepäin kohtaan, jossa tehtiin päätös ottaa uusi keho.

Tiedätte olevanne täysimmillään, mikä olette, liian voimakas ja liian valtava tiedoiltanne yhdistettäväksi nykyiseen olotilaan planeetalla, tähän ulottuvuuteen ja tähän kehitysvaiheeseen. On kuitenkin yksilöitä, jotka ovat kyenneet nousemaan noiden rajoitusten yläpuolelle, mutta heitä on edelleen harvoja ja he pystyvät mieluummin tuntemattomina. Voitte kuitenkin ajatella, että haluunne ylösnousta – kuten sitä kutsutte – vaikuttaa suuresti tietäminen niistä mahdollisuuksista, jotka he näyttävät toteen.

Mitä teette mahdollistaaksenne tämän ruumiillistumisen ihmiseksi maan päälle? Annatteko tarpeeksi muistia, mutta ei riittävästi häiritsemään? Annatteko tarpeeksi energiaa mahdollistamaan selviytymisen ja kasvun, mutta ei riittävästi olemaan ongelma nykyiselle fyysiselle keholle? Valitsetteko kaikki taidot, kyvyt, tavoitteet, mahdollisuudet jne., joita on käytössänne, luodaksenne täydellisen persoonan suorittamaan jonkin tarkoituksen? Nimitättekö oppaita tälle uudelle mahdolliselle yksilölle? Lupaatteko kenties, ettei kielletä pääsyä kaikkeen, mitä olette, jos siihen kasvetaan?

Kuvitteletteko nyt – te tätä lukeva – että se suurempi olento joka olette, ei rakasta teitä ehdottomasti ja yllytä teitä kasvamaan ja menestymään elämänne joka hetki?

Voitteko kuvitella, että se tarkoitus jota hyvin monet etsivät, on tässä ihmiskehityksen kohdassa ihmiskunnan kehittyminen sen historiallisen "vain ihminen" -tilan yli, joka on hyväksytty rajaksi?

Sallikaa meidän puhua lauseesta: "myös koko "SINUN" pienin aspekti on aina täysi ja täydellinen heijastus pienemmästä (itsestä) eli "sinusta"".

Tämä saattaa tuntua pieneltä asialta, mutta haluamme sanoa, ettei suurempi itse ole heijastus pienemmästä. Jos on jokin heijastus, se on pienempi heijastamassa suurempaa. Kuitenkin, kuten olemme puhuneet yllä, kyse on enemmän siitä, että pienemmällä on vain pääsy siihen, mikä on tarkoituksenmukaista.

Ykseydessä kaikki on energiaa eikä ole mitään erillisyyttä. Ei ole mitään erillisyyttä. Te hahmotatte erillisyyden itsenne ja teitä ympäröivien asioiden välillä. Tämä havaintotapa voi muuttua. Voitte kokea tämän muutoksen. Voitte ja saatatte kokea mitä tahansa, mitä voitte kuvitella.

Äskettäisessä viestissä puhuimme "kyllästä". Saatatte aivan oikein ajatella, että "kyllä" pätee aina ja ikuisesti teihin. Ette ole rajoittunut … koskaan. Saattaa olla ehtoja, jotka pitäisi täyttää, mutta sekin voidaan voittaa. Sen tekemisen viisautta pitäisi ehkä kuitenkin harkita. Voitteko matkustaa mihin tahansa ja kokea mitä tahansa? Sanomme, että saatatte. Voitteko te?

Toivomme, että olemme antaneet tyydyttävän vastauksen kysymykseen, vaikka olemmekin harhailleet vähän.

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

27.3.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Siirtyminen ulkopuolelle Tasapainottava aalto »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net