28.09.2016

Lisää kaivamista sisältä ja lastin purkamista

Kuten aina ylösnousemuksen evoluutioprosessissa, tulemme jaksoihin, jossa meidän täytyy ehdottomasti kaivaa syvemmältä, löytääksemme sisältämme jotain, minkä olemme onnistuneet salakuljettamaan kaikkien aiempien ylösnousemuksen tarkistuspisteiden läpi.

Olemme ehkä höylänneet muutaman lisäkerroksen useimmista vanhoista henkilökohtaisista sisäistä ongelmistamme ja jutuistamme – mitä tai ketä tahansa ne ovatkin – mutta saavutamme aina uuden vaiheen, jossa meidän täytyy mennä syvemmälle ja lopulta saada kaikki henkilökohtainen salakuljetettu tavara esiin ja ulos. Miksi? Koska meidän täytyy mennä pian uusi suuri evoluutioporrasaskelma ylöspäin ja vanhan alemman maailmamme ja itsemme asiat eivät voi yksinkertaisesti kulkea yhtään pidemmälle kanssamme korkeamman taajuuden uuteen. Jos yrittäisimme tässä kohtaa jatkaa niiden salakuljetusta ylemmäs valoaaltoporrasaskelmia, ne aiheuttaisivat meille enemmän tuskaa ja painetta, kuin ovat koskaan alun perin aiheuttaneet. Se ei vain ole lisääntyneen tuskan tai henkisen riskin väärti kaiken sen jälkeen, mitä olemme käyneet jo läpi tässä evoluutioprosessissa.

Emme voi ehdottomasti ottaa vanhaa alempaa sisäistä salakuljetustavaraa mukaamme, kun kehitymme korkeamman taajuuden valo-olennoiksi fyysisessä kehossa. Auttamaan pakollisessa lastin purkamisessa menemme läpi toistuvista ylösnousemuksen tarkistuspisteistä, joissa meidät läpivalaistaan perusteellisesti kaikkien kiellettyjen vanhojen tiheiden tavaroiden löytämiseksi – myrkylliset aineet, tarpeeton painolasti, märkivät pelot, rampauttavat tunnehaavat, naurettava syyllisyys tai myrkyllinen viha. Kaikki laittomia ja kiellettyjä alemman tiheyden aineita, joiden ei sallita tulla läpi mistään henkisen ylösnousemustullin tarkistuspisteestä.

Jatkaaksemme kehittymistä ja siirtymistä eteenpäin helpommin, turvallisemmin ja mukavammin, käymme läpi lisää pakollisia turvaverkkotarkistuspisteitä ylösnousemuksen henkilökohtaisessa evoluutioprosessissamme. Näin on ollut suurimman osan elokuuta ja syyskuuta 2016. Joillakin meistä, minä mukaan luettuna, koko 2016 on ollut yhtä suurta ylösnousemuksen tarkistuspistettä, joka vaatii päästämään irti kaikesta jäljellä olevasta henkilökohtaisesta ja kollektiivisesta salakuljetustavarasta. Se ei ole hauskaa, mutta olen tietysti kiitollinen siitä, koska minä, me kaikki, rehellisesti sanottuna liian usein uskomme, että olemme käsitelleet jo kaikki sisäiset juttumme vuosia, vuosia sitten. Käsittelimmekin, mutta olemme havainneet, että on ollut jäljellä monia kerroksia henkilökohtaisia juttujamme, jotka meidän on täytynyt tuntea, käsitellä ja päästää täysin irti neutraalisti. Sillä hetkellä kuin olemme tehneet tämän, meille annetaan "kaikki selvää" kulkeaksemme läpi viimeisimmästä ylösnousemuksen tarkistuspisteestä ja jatkaaksemme seuraavan energeettisen ylösnousemuksen porrasaskelman ylös.

Kollektiivinen salakuljetustavara

Useimmat edelläkävijät ovat hyvin voimistuneesti tunteet ihmisten – ja monissa tapauksissa myös ei-ihmisten – kollektiivisen salakuljetustavaran ja eläneet sen kanssa koko vuoden 2016. Olemme aina tunteneet sen, tunteneet heidät, tunteneet heidän kollektiiviset sisäiset ja ulkoiset juttunsa, mutta tänä vuonna se on ollut lähes sietämätöntä toisinaan. Ainoa asia joka on auttanut edelläkävijöitä selviytymään tästä kollektiivisen vanhan maailman tavaran hyökkäyksestä, kun se on voimistunut ja tuotu ihmistietoisuuden pintaan poistettavaksi, on ollut kykymme päästä korkeaan sydämeen, jossa kaikki tiedetään, nähdään ja tunnetaan energeettisesti neutraalina. Mutta koska monet edelläkävijät, mukaan luettuna minä, eivät vielä osaa olla tässä korkeammassa tilassa jatkuvasti, on ollut aikoja, jolloin minun on tarvinnut irrottautua maailmasta sellaisena, kuin se on tällä hetkellä, jotta en tule hulluksi tai sydämeni ei säry tai jotain pahempaa sen vuoksi.

Tiesimme, että tämä aika tulisi meille kaikille, mutta se on osoittautunut varsinaiseksi testiksi meille. Sellainen on ihmiskollektiivi, joka kokee ensimmäistä suurta ja selvää ylösnousemuksen tarkistuspistettään. Pysy korkeassa sydämessäsi, kun he käyvät läpi tätä vuoden 2016 pistettä ja muita pitkin vuotta 2017. Se ei luultavasti ole kaunista tai helppoa, mutta se on ehdottoman tarpeellista heille, meille ja myös kaikelle muulle kaikkialla. Tämä on prosessi, ja jokainen askel on tärkeä alkemisen evoluutioluonteensa vuoksi.

Viimeaikaiset unet

Kuten tiedät, silloin kun aika on rankkaa ja täynnä muutosta, kuten nyt, voimme saada nopeasti paljon suoritettua, ratkaistua, ymmärrettyä paremmin, muunnettua ja puhdistettua unitilassa. Olet ehkä tehnyt taas kovasti töitä öisin viime kuussa ja myös tässä kuussa ja nähnyt sen vuoksi melko hurjia unia. Tässä on yksi, jonka näin viime viikolla, ja se on paljonpuhuva.

Tässä unessa olin tuntemattomassa talossa tuntemattoman ihmisryhmän kanssa. Keskustelimme kaikki, kun näin pienen, mutta uskomattoman kirkkaan valkoisen valon räjähtävän keskellä olohuonetta noin metri lattian yläpuolella. Se oli niin kirkas, ettei nähnyt mitään pariin sekuntiin, ja kun se oli poissa, niin olivat myös muutamat huonekalut ja kaksi ihmistä. Me muut hyppäsimme katsomaan noita tyhjiä tiloja huoneessa, joissa oli ollut huonekaluja ja nuo ihmiset, ja mietimme, mitä ihmettä juuri oli tapahtunut. Jotkut ihmiset lähtivät etsimään ympäri taloa noita kahta puuttuvaa ihmistä, mutta he olivat poissa, kuten nuo huonekalutkin.

Noin 20 minuutin päästä tämä tapahtui taas toisessa talon huoneessa, ja kun kirkkaanvalkoinen valovälähdys oli hävinnyt, lisää ihmisiä oli poissa. Tämä toistui 10 minuutin päästä talon toisella alueella, ja lisää ihmisiä ja huonekaluja hävisi. Uneni tässä kohtaa olin vähän huolissani ja hämmentynyt ja aloin laajentaa tajuntaa erottaakseni, mitä tapahtui ja miksi. Muutaman hetken jälkeen herätin tarkoituksella itseni, makasin sängyssä pimeässä ja kävin uneni läpi, jotten unohtaisi sitä. Se vaikutti kuitenkin voimakkaasti minuun, joten ei ollut luultavaa, että unohtaisin sen.

Tämä uni osoittaa, miten lisääntyvän valon vuoksi sekä henkilökohtaista että kollektiivista tavaraa häviää yhtäkkiä sieltä, missä elämme. Tämän unen poikkeavuudet ovat symbolisia mutta myös kirjaimellisia, henkilökohtaisia mutta myös kollektiivisia, ja ne vain lisääntyvät vuoden 2016 loppuosan aikana, erityisesti päiväntasauksen jälkeen 22.9. Ole valmistautunut siihen, että enemmän ja enemmän henkilökohtaista ja kollektiivista salakuljetustavaraa ja muita asioita ja ihmisiä häviää nopeasti. Vanha maailma ja tietoisuus häviävät – ne napataan yhtäkkiä pois kirkkaanvalkoisilla valovälähdyksillä.

Vuosi 2017 voi olla hyvin paljon tätä, mutta tuhat kertaa intensiivisempää, mistä syystä meidän on täytynyt raivata tiemme useampien ylösnousemuksen tarkistuspisteiden läpi tämän vuoden aikana. Suuria uusia asioita on nyt tekeillä ja lisää tulee pian, ja kiirettä on enemmän kuin koskaan ollaksemme energeettisesti valmiita massiiviseen muutokseen, kun se tulee. Tee sisäinen työ – mitä se onkin sinulla – ja kaikki muu kehittyy hyvin paljon helpommin, nopeammin ja tuskattomammin. Luovaa ja edistyksellistä päiväntasausta 22.9.2016, kun päästät irti vanhasta, ollaksesi kaikin tavoin valmis uuteen.

Denise

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)

21.9.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Opi rakastamaan tiedostamista Venus-varjo alkoi »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net