04.02.2019

Levätkää

Vaikka olette muuttuneet monta kertaa tämän siirtymän aikana, ette ole koskaan ennen tehneet sitä uudessa fyysisyydessä sekä uuden henkisen ja tunnepuolen tietämisen kera. Tämä muutos oli monille teistä vaikeampi kuin useimmat.

Tämä on pelkästään muistutus, että nyt tapahtuvat muutokset eivät ole sellaisia, joihin olette tottuneet. Ennen olitte kenties vähän väsynyt, vihainen tai teillä oli jokin muu tuntemus, jonka käsittelitte melko helposti.

Äskettäiset energiat kannustivat liikkumaan eteenpäin olemuksenne kaikissa osissa. Se pakotti teidät keskittymään enemmän, kuin koskaan. Vähän kuin menettäisi raajan ja opettelisi nostamaan tavaroita tai kävelemään proteesin kanssa. Hankalaa, epämukavaa, oppimiskäyrä – luultavasti sanoja ja fraaseja, joita pyörisi olemuksessanne, jos näin olisi. Ja niin on nyt, kun yhdistätte olemuksenne kaikki kolme aspektia – mukaan luettuna uudet osat – liikkumaan eteenpäin ainutlaatuisella polullanne.

Muutama viime päivä ovat olleet ensimmäinen kokeilunne ainutlaatuisessa, yksilöllisessä liikkumisessanne. Vaikka teillä olisi ystäviä tai tuttuja kannustamassa liikkumistanne eteenpäin, teillä ei ole enää polullanne kaveria tai kavereita käsikynkässä kanssanne.

Ehkä sellainen tuntuu yksinäiseltä ponnistukselta. Oivaltakaa sen sijaan, miten pitkälle ja nopeasti olette kypsyneet uuteen "sinuun". Vasta kuukausia sitten kannustimme teitä siivoamaan nurkkanne ja avaamaan olemuksenne uusille uskomuksille. Kun teitte sen, kutsuitte uutta fyysisyyttä olemukseenne.

Jotkut teistä ovat huomanneet uusia ruokamieltymyksiä ja -inhokkeja. Tai kiinnostuksen olla joidenkin, muttei kaikkien niiden kanssa, joita ennen piditte ystävinä. Tai kodistanne tai työpaikastanne on kadonnut kipinä. Kaikki merkkejä, että te ette ole enää se, kuka olitte 3D:ssä.

Kuljette eteenpäin ainutlaatuisella polullanne vähän huolestuneena, sillä ette ole varma, minne olette menossa tai tunnetteko uuden olemuksenne jatkossa mukavaksi. Vastaus on "kyllä". Löydätte, miksi ja minne olette menossa – ja tunnette olevanne siunattu siitä, että uusi fyysisyytenne on erityisesti suunniteltu viemään teidät sinne.

Kenties muistatte myyttejä ja satuja jostakusta, josta tuli jotain tai joku, mitä hän ei odottanut, kuten Tuhkimo, Odysseus tai Prinsessa Ruusunen. Kaikki merkkejä, että se kuka olitte, ei ollut ns. sopiva uuteen rooliinne.

Viimeaikaiset sisäiset muutoksenne olivat dramaattisia, mikä kannustaa teitä lepäämään. Muutos joka aiheutti sekasortoa niiden elämään, jotka tarvitsivat lepoa, mutta eivät levänneet. "Pääflunssa", nyrjähdykset, taloudellinen mullistus, työpaikasta, kodista tai yhteisöstä lähteminen varoittamatta tai pienellä varoitusajalla – kaikki merkkejä, että lepoa tarvittiin, mutta sitä ei tunnustettu.

Tietysti teistä saattaa tuntua, että edellinen kappale on jonkinlainen rangaistus lepäämisvetoomuksemme noudattamattomuudesta. Olemme kertoneet teille uudestaan ja uudestaan, ettei teillä ole enää mitään pitäisi-asioita tai määräyksiä, joita vastaan taistella. Mutta käsittäkää kuitenkin, että tiesimme, miten hämmentyneeksi sisäinen olemuksenne tulisi, vaikkemme ymmärtäneetkään tuon hämmennyksen kaikkia seuraamuksia. Ymmärsimme vain, että muutos oli niin suuri, että lepoa luultavasti tarvittaisiin.

Niin se on, että olemme yhtä yllättyneitä kuin te niistä valtavista energiakuuroista, jotka juuri sisäistitte anomatta armoa tai taipumatta 3D-avunhuutoihin. Olette tosiaankin vahvoja ja kyvykkäitä luojia.

Mutta ennen kuin pystyitte täysin hyväksymään uuden polkunne, teidän tarvitsi sisäistää uusia fyysisiä energioita. Sitä monet teistä tekivät muutaman viime päivän, epämukavuudestanne ja levonpuutteestanne huolimatta. Teitte sen vaikeimmalla mahdollisella tavalla.

Sallikaa itsenne nyt levätä, sillä olette äskettäin hypänneet tulimuurien läpi yhdistääksenne sisäisen kasvupyrähdyksenne 3D-elämäänne. Se ei enää toimi, kuten huomasitte tavalla, jolla ette välttämättä halunneet huomata sitä.

Monet teistä miettivät nyt, teittekö jonkin virheen. Ette lainkaan, sillä yhdistitte uudet energiat juuri niin, kuin suunnittelitte ennen tulemistanne Maahan tässä elämässä. Teitte sen vain epämiellyttävämmin, kuin oli tarpeellista.

Jos ja kun teidän täytyy rentoutua muutama päivä tulevaisuudessa, tämä muisto kantaa teitä eteenpäin. Nimittäin nyt tiedätte, miten epämukavaa on yrittää olla kaikkea kaikille, mukaan luettuna itsenne, itseltä saamistanne lepäämisviesteistä huolimatta.

Sallikaa niin olla. Ja sitten sallikaa itsenne tietää, että kehitytte nopeasti – nopeammin, kuin te tai me ajattelimme mahdolliseksi. Vaikka olette superihmisluoja ja olette muuttaneet universumeja aikomuksellanne ja teoillanne, olette fyysinen olento, jonka täytyy kunnioittaa tuota fyysisyyttä, kun siirrytte ulottuvuudesta toiseen.

Tietäkää, että myös muutama seuraava päivä vaatii lepoa, kunnes uudet taitonne ja uusi fyysisyytenne ovat vaivattomia teille. Sallikaa niin olla, sillä kukaan teitä lukuun ottamatta ei huomaa, että lepäätte. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

28.1.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net