15.09.2015

Läpinäkyvyyden aika

Energeettisesti tapahtuu niin paljon tällä hetkellä, että tuskin tiedän, mistä aloittaa.

Ensinnäkin sisällämme ja välillämme tapahtuu nyt paljon parantumista. Oikeastaan "parantuminen" ei edes tunnu oikealta sanalta. Enemmänkin saamme "perspektiivimuutoksia ja –korjauksia", mikä sallii meidän sanoa: "Voiiii" tai "Ahaa", "Nyt näen! Nyt ymmärrän! Nyt tajuan sen!" Ja tämä tuntuu parantumiselta, koska yhtäkkiä sydän ei tunnu yhtä tiukalta. Jännittyneisyys yhteydessämme johonkin tai johonkuhun pehmenee. Tunnemme rakkautta, myötätuntoa, anteeksiantoa ja neutraalia "elä ja anna elää" tilanteissa, jotka ovat tuottaneet tuskaa meille vuosia tai ainoneita. Ja tämä tuntuu … vapauttavalta. Se voi tuntua myös hyvin tunteikkaalta, joten saatat haluta itkeä. Itke siis.

Emme ehkä edes tietoisesti tai mielessämme ymmärrä, miksi meistä tuntuu yhtäkkiä pehmeämmältä tai erilaiselta. Meistä vain tuntuu. Monilla teistä on ehkä ollut parantavaa vuorovaikutusta unissa tai reaalielämässä menneisyyden tai nykyhetken ihmisten kanssa, mikä antaa lopullisen päätöksen tai uuden avautumisen, antaa vanhan tiheän energian lähteä ja enemmän tilaa kevyemmälle sydänenergialle. Antaa tilaa enemmälle rakkaudelle. Antaa tilaa enemmän sille, kuka oikeasti olet – kuka olet aina ollut.

Et ehkä tiedosta, mitä yöllisillä aikamatkoillasi tapahtuu, mutta huomaat herätessäsi, että sinusta tuntuu erilaiselta, lämpimältä tai siltä, että jotain on tapahtunut – et vain muista mitä. Kehosi muistaa, solusi muistavat, energiasi muistaa. Tietoinen itsesi muistaa sen, mitä sen tarvitsee muistaa, silloin kun se tarvitsee muistaa. Voit ehkä pitää tätä pienenä affirmaationa: "Muistan, mitä tarvitsee, silloin kun tarvitsee."

Vanhat peitteet jotka ovat olleet silmiemme ja sydämemme päällä vuosia tai itse asiassa paremminkin tuhansia vuosia, heitetään pois nopeammin, kuin ehdit sanoa "verho". Tänään viittasin näihin aikoihin "läpinäkyvyyden aikana". Energeettisen ja teknologisen evoluution yhdistelmä merkitsee, että voimme nähdä nyt kaiken ja kaikki, myös itsemme, selkeämmin (hyvät, pahat ja rumat). Energia-aaltoja jotka paljastavat enemmän valostamme ja varjostamme päivittäin, hakkereita ja ilmiantajia jotka paljastavat salaisuuksia ja totuudenetsijöitä jotka etsivät ja paljastavat totuutta.

Paljastuksista puheen ollen, sana "apokalypsi" liitetään usein tähän ilmestysten/Ilmestyskirjan aikaan. Tämä sana tulee kreikan ja latinan sanoista, jotka merkitsevät "verhojen nousemista", "sen paljastumista joka on ollut piilossa". Siis niille jotka odottavat apokalypsiä, olemme siinä nyt – Luojan kiitos, Gaian kiitos! Eikä se (tähän mennessä) ole ollut tuo yksi suuri tapahtuma, vaan aaltosarja. Valtavia, valtavia aaltoja. Ainoastaan toisin kuin tuossa naurettavassa 2012-elokuvassa, ne eivät ole vesiaaltoja, vaan energia-aaltoja.

Joskus ne ovat todella pehmeitä ja lempeitä ja tuntuvat kuin lämpimältä ja rauhoittavalta balsamilta, joka huuhtelee uupunutta sydäntämme ja sieluamme. Toisilla kerroilla ne ovat kuin täysperävaunurekka, joka paiskautuu meitä vasten ja herättää viimeiset osamme, jotka ovat painaneet torkkukytkintä liian monta kertaa. Jotkut aallot käynnistävät muistimme, toiset aallot painavat "mene"-nappulaa luovuudessamme, intohimossamme ja tarkoituksessamme.

Vähän kuin synnytyksessä, jotkut aallot ovat voimakkaampia kuin toiset. Joskus ne tulevat päällekkäin ja huomaamme saavamme kvanttihypyn johonkin uuteen tietoisuuteen, suuntaan tai määränpäähän. Toisilla kerroilla meille annetaan vähän lomaa, lepoa, hengähdystauko, aikaa integroida ja ruumiillistaa viimeisin muutos niissä monissa muutoksissa, joita käymme kaikki läpi.

"Ilmentäminen" on tässä avainsana:

Mitä tunnet kutsun tehdä enemmän tai vähemmän?

Mitä kohti tai mistä poispäin sinua kutsutaan?

Mitä ja keitä haluat saada lähelle (ja mitä/keitä et)?

Mitä ruokia kehosi pyytää sinua syömään? Mistä sinua pyydetään luopumaan?

Nämä aallot eivät ole täällä vain, jotta voimme kysyä: "Milloin aallot ovat ohi?" Ne ovat aaltoja, joista olemme lukeneet, puhuneet, joita olemme toivoneet ja pyytäneet kaaauuan! Ne ovat täällä auttamassa meitä, joten annetaan niiden auttaa. Käytä niitä ratsastaaksesi korkeimpaan mahdolliseen versioon itsestäsi, versioon joka on täällä esittämässä osaa parhaan ja korkeimman mahdollisen todellisuusversion luomisessa ihmiskunnalle ja planeetallemme.

Miltä sinusta tuntuu? Tunnetko muutoksen sydämessä itseesi ja muihin liittyen? Onko sinulla ollut viime aikoina mitään syvällisiä parantavia hetkiä tai uudelleenyhdistymisiä (unessa tai reaalielämässä)?

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)

9.9.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Valmistautuminen ensikontaktiin, osa 9 Ihmiset voittavat »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net