26.09.2015

Lakaisevat muutokset

Ympäri maailmaa tapahtuu lakaisevia muutoksia. Se on kuin jättiläisluuta, joka lakaisee kaiken lian, joka on piilotellut planeetan unohdetuissa nurkissa.

Nyt meidän täytyy kohdata rehellisesti tekemistemme ja tekemättömyytemme seuraamukset. Ja vaikka olisimme olleet rehellinen ja tinkimätön omassa elämässämme, nyt on aika käsitellä rehellisesti kollektiivin tekemisiä ja tekemättömyyttä, sillä olemme kaikki osa ykseyttä.

Näitä lakaisevia muutoksia ei tapahdu vain "toisille" – meistä erillisille ihmisille – ne vaikuttavat ehdottomasti kaikkiin, oivallamme sitä tai emme. Emme voi oikeasti enää eristäytyä siitä, mitä maailmassa tapahtuu, vaikkei se tapahdukaan omalla asuinpaikallamme. Emme voi passiivisesti olla piittaamatta toisten kärsimyksistä, kun keskitymme pelkästään omaan uraamme ja "henkisiin" harjoituksiimme ja meillä on ajanvietettä, ettemme ikävysty.

Alusta saakka syyskuu tuntuu paljon paremmalta kuin elokuu. Äärimmäisen raskas energia on kohonnut. Meihin elokuussa vaikuttanut "vääristymäkaista" on poissa. Tämä ei merkitse, että syyskuu on tyyni tai haasteeton – se ei ole. Se on täynnä massiivisia, lakaisevia muutoksia – suuria ja pieniä muutoksia, muutoksia jotka vaikuttavat moniin osiin elämässämme ja maailmassa, jossa elämme – muutostsunameja.

Toisinaan tämä on erittäin haastavaa. Joskus perustaamme saatetaan keikuttaa. Kuitenkin pystymme käsittelemään sen, mitä tapahtuu, paljon tasaisemmin ja maadoittuneemmin kuin elokuussa.

Elokuusta saakka olemme kävelleet veitsenterällä. Olemme oppineet, usein vaikean kautta, että jokin väärä askel voi olla erittäin epämiellyttävä ja jopa vaarallinen. Olemme tällä hetkellä suuressa aitoussiivilässä. Aito sielumme nousee, samalla kun epäaidot ja vanhentuneet kaksinaisuuteen perustuvat energiat vajoavat pohjalle. Kaikki on ehdottomasti vaarassa. Tiedämme nyt, että jokaisen askeleemme täytyy olla aito askel oikeaan aikaan oikeassa paikassa tai muuten se ei toimi. Emme voi enää tehdä myönnytyksiä tinkimättömyydessämme, oman käyttäytymisemme tai toisten epäaidon käyttäytymisen sietämisen kautta.

Kaikki mikä oli ylösalaisin ja hahmotettiin takaperin useita tuhansia vuosia, tulee lopultakin perimmäiseen käännekohtaansa, jotta se voi kiepsahtaa aitoon paikkaansa. Tätä ei voi tehdä ilman lisäkaaosta, vaikka olemmekin läsnä varmistamassa, että muutos tapahtuu mahdollisimman lempeästi. Voimme tehdä tämän pitämällä itsemme keskellä myrskynsilmää ja palvelemalla tietoisesti siltana kaksinaisuuden ja ykseyden välillä.

Syyskuu on "pidä hatustasi kiinni" –kuukausi, jossa on myriadeja mahdollisuuksia ja odottamattomia muutoksia taso toisensa jälkeen. Voimme myös odottaa uutta aaltoa, jolloin tuntemiamme ihmisiä lähtee planeetalta. Tämä tekee vieläkin kriittisemmäksi valita aito elämämme vanhojen mallien sijasta. On ratkaisevaa, että murtaudumme vapaaksi vääristymämerestä, joka estää meitä ruumiillistamasta suuruuttamme ja elämästä aitoa elämäämme. Se on myös kuukausi, jolloin meidän täytyy olla ultramyötätuntoinen toisillemme, sillä vain rakkaus voi synnyttää uuden todellisuuden.

Syyskuu sallii meidän nähdä, miten pitkälle olemme kulkeneet ja missä aito paikkamme on nyt. Näemme ne uudet paikat, joissa elämme ja työskentelemme. Tämä on jännittävää, koska aito sijaintimme tuo mukanaan uusien paikkojemme, uusien ihmistemme, uusien rakkaidemme, uusien kokemustemme ja kohonneiden luovuusaaltojen tyhjän maalauskankaan.

Yhden olentomme on aika tehdä läsnäolonsa tunnetuksi ympäri maailmaa. On aika ilmaista aitojen ihmistemme luonnollinen voima. Taas kerran meille näytetään toistuvasti, miten ihmisten voima on paljon tehokkaampaa tuomaan muutosta ja auttamaan ihmiskuntaa kuin luottaminen hallitustemme ja muiden vakiintuneiden instituutioiden apuun.

Me kansa, me maaplaneetan herännyt ihmiskunta, me aidot sielut, olemme valmiita luomaan positiivista muutosta ympäri maailmaa. Olemme valmiita avaamaan sydämemme ja kotimme toivottaaksemme pakolaiset tervetulleeksi Eurooppaan ja Australiaan. Olemme valmiita rakentamaan taloja Nepalissa. (Talvi on tulossa!) Olemme valmiita suojelemaan ympäristöä ja eläimiä. Olemme valmiita tekemään, mitä ikinä tarvitsee.

Olemme valmiita synnyttämään uuden todellisuuden murenevan kaksinaisuusmaailman keskelle. Me kansa, yhtenä olentona toiminnassa, olemme lopultakin valmis heittämään pois silmälappumme, jotta voimme selvästi nähdä, mitä oikeasti tapahtuu. Olemme valmiita hyppäämään toimintaan ja saamaan yhtenäisen läsnäolomme tuntumaan.

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)

Ote syyskuun 2015 tyrskyraportista

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net