22.08.2016

Kuunpimennys Vesimiehessä kohentaa transformaatiotulta

Muutostuulet lisääntyvät tällä viikolla kuupimennyksen ollessa Vesimiehen 25 asteessa. Tämä on toisinajattelijan pimennys, joka osuu Vesimiehen kolmanteen osaan, eläinradan kohtaan joka vaalii humanitaarisia ihanteita ja on niiden koti, jotka eivät koskaan täysin samaistu valtavirtamaailmaan.

Tämä pimennys kohentaa vallankumoustulta ja inspiroi meitä transformaatioon ja muutokseen. Tunnemme tänä aikana vetoa irtautua tutusta ja kehittää niitä lahjoja ja kykyjä, jotka toimme mukanamme tällä kertaa, sekä käyttää niitä kaiken korkeimmaksi hyväksi. Ne jotka ovat jalostaneet lahjoja elämien aikana, voivat herätä uuteen mestaritasoon tämän jakson aikana. Toiset voivat herätä piileville lahjoille, joita kuplii nyt tietoisuuteen.

Näyttämön asettaminen syyskuun pimennyssarjalle, päiväntasaukselle ja muulle

Tämän viikon kuunpimennys asettaa näyttämön edessä olevalle voimalliselle ja tärkeälle jaksolle. Siitä ovat merkkinä pimennykset, jotka vievät meidät tämän päiväntasauksen läpi. Nämä kosmiset tapahtumat auttavat määrittämään draivin ja fokuksen seuraavalle puolelle vuodelle ja ylikin. Tämän viikon pimennystä seuraa pian täydellinen auringonpimennys 1.9. Neitsyen 9 asteessa ja kuunpimennys 16.9. Kalojen 24 asteessa. Merkurius perääntyy 30.8.–22.9., mikä tuo oman lisänsä energiasekoitukseen.

Syyskuun transiitit aktivoivat taas aiemmat pimennykset

Tämän epätavallisen jakson lisäksi, jolloin on kolme peräkkäistä pimennystä, merkittävät transiitit aktivoivat syyskuussa taas useita pimennyksiä kuluneilta kahdelta vuodelta. Nämä uudelleenaktivoitumiset kuljettavat meidät takaisin noiden pimennysten henkilökohtaiseen ja planetaariseen viestiin ja kokemukseen. Näitä ovat auringonpimennys maaliskuussa 2015 Kalojen 29 asteessa, auringonpimennys syyskuussa 2015 Neitsyen 20 asteessa, auringonpimennys maaliskuussa 2016 Kalojen 18 asteessa, ja kuunpimennykset Vaa'an 3 asteessa ja Oinaan 4 asteessa.

Ymmärtääksesi, miten näiden aiempien pimennysten aktivoituminen voi vaikuttaa sinuun, katso taaksepäin noiden jaksojen teemoja. Maaliskuun 2015 pimennys avasi uusia ovia tietoisuudessa ja toi meidät lähemmäs yhteyttä henkisen tarkoituksemme kanssa, mikä käynnisti vuoden 2015 voimallisimman jakson; syyskuun 2015 pimennys toi oivalluksia terveysasioista ja kannusti meitä erottamaan sen, mikä palvelee parhaiten meitä, kun siirrymme pidemmälle uuteen aikaan; ja maaliskuun 2016 pimennys auttoi meitä tämän elämän ja muiden elämien pyhien haavojen syvällisessä soluparantamisessa, mikä vapautti meidät pääsemään käsiksi uusiin taajuuksiin ja mahdollisuuksiin.

Tämän viikon täysikuu voimistaa elokuun teemoja

Tämän viikon kuunpimennys voimistaa teemoja, joita tuli pintaan uuden kuun paikkeilla 2.8. Elokuun uusi kuu yllytti meitä luovaan toimintaan, henkiseen laajentumiseen ja liittymään toisiin, uuden ajan energioiden vahvistamiseksi ja ankkuroimiseksi. Tämä kuukausi on ollut aikaa keskittyä voimakkaammin kuin koskaan ennen siihen, mikä antaa iloa, koska ilon polku palvelee portaalina syvällisiin henkisiin kokemuksiin.

Uudet löydöt ja yhteydet leimaavat tätä jaksoa

Tämän viikon pimennys voi johtaa uusiin löytöihin ja yhteyksiin toisten kanssa. Nämä voimakkaat energiat auttavat integroimaan ja vahvistamaan muutoksia, joita on tapahtunut kuluneen puolen vuoden aikana. Tämä integrointi sallii sinun astua täydemmin syyskuun voimakkaisiin energioihin.

Tämä saattaa olla intensiivisten ja yllättävien tapahtumien aikaa, ja ne aktivoivat aikanaan mahdollisuuksia, joista tulee tukevia polkuja tulevina aikoina.

Kaikki haasteet joita syntyy tänä aikana, voidaan muuntaa korkeamman tietoisuuden, luovuuden ja avoimuuden avulla uusiksi olemistavoiksi. Saatat saada tänä aikana oivallus- ja intuitiovälähdyksiä, jotka tuovat sinut yhteyteen tietoisuutesi uusien aspektien kanssa. Saatat kokea jumalaisia paljastuksia tänä aikana ja tuntea vetoa tutkia ja kokea uutta ja tuntematonta ja laajentaa sekä mukavuusaluettasi että ystäväpiiriäsi. Saatat tuntea tarvetta muokata elämäsi osia sallimaan suuremman ilmaisunvapauden.

"Jumalan sormi" tuo ennalta määrättyjä kohtaamisia

Sattumanvaraiset kohtaamiset voivat johtaa uusiin ystävyyksiin ja suhteisiin – osa näistä saattaa olla ystäviä toisesta ajasta ja paikasta, jotka palaavat elämääsi uudistamaan yhteytenne. Jotkut niistä jotka tulevat elämääsi, voivat palata toistuvasti tässä elämässä ja muissa auttamaan uusien visioiden ja mahdollisuuksien vakiinnuttamisessa. Tätä alleviivaa jod tai "jumalan sormi" –kuvio tämän pimennyksen aikana. Jodit työntävät meitä usein syvemmällä pidettyjä henkisiä tavoitteita kohti, ja tästä syystä ne voivat tuntua kohtalonomaisilta.

Tämä kuukauden jod osoittaa Jupiterin yhtymään Merkuriuksen kanssa, mikä indikoi optimismia, positiivista mielentilaa ja anteliaisuutta, ja laajentunut perspektiivi voi opastaa sinua tärkeän karmatehtävän täyttämiseen, joka laitetaan liikkeeseen tämän pimennyksen paikkeilla.

Tämän viikon kuunpimennysenergiat ovat rakentuneet viime viikkoina ja niiden vaikutus tuntuu tulevien viikkojen ja jopa kuukausien ajan. Tämän kuukauden pimennys asettaa näyttämön syyskuun pimennyssarjalle ja päiväntasaukselle sekä useiden aiempien pimennyskohtien uudelleenaktivoinnille, mikä tuo tullessaan intensiivisen ja transformatiivisen jakson.

Kanavoinut DL Zeta (www.celestialvision.org)

19.8.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net