28.09.2015

Kuunpimennys - olemme se valonleimahdus, jota olemme odottaneet

Kuunpimennys tuo tulleessaan kohonneen tietoisuusaallon.

Riippuen siitä, mihin vaihtoehtoiseen medialähteeseen olet törmännyt muutamien viime kuukausien aikana – lisääntyen muutaman viime päivän ajan – niissä maailman oletettiin loppuvan muutama päivä sitten (taas) tai ylösnousisimme planeettana täysin uudelle tietoisuustasolle huomenna kuunpimennyksen aikana, minkä jälkeen uusi Maa "virallisesti" alkaa. Vau, "virallisesti"! Vau, huomenna!

Olen ensimmäisenä rakkaudella puhumassa vanhasta kunnon kohonneesta, jopa ratkaisevasta hetkestä tällä progressiivisella ja jatkuvalla kehitysmatkalla, jolla me kaikki olemme. Ei ole epäilystäkään, että jokainen astrologinen asetelma ja auringonpurkaus lisää voimaa niihin tietoisuusaaltoihin, joita virtaa tälle planeetalle tällä hetkellä – aaltoihin joiden voima lisääntyy ennustettavassa tulevaisuudessa.

Päähänpinttymäni ovat kuitenkin olleet nämä "tämä on SE päivämäärä" –ennustukset, jotka kertovat joko virallisen maailmanlopun tai virallisen maailmanalun. Ne aiheuttavat väärää pelkoa ja väärää toivoa ja sitten kun nuo päivämäärät ovat ohi, monet ihmiset tuntevat masennusta tai oikeutusta "minähän sanoin". Miten erinomainen strategia saada luopumaan tunteesta, että jokin joskus muuttuu. Miten erinomainen taktiikka saada ihmiset tuntemaan, että kaikki tämä energiapuhe on pelkkää paskaa.

Kirjoitin edeltävällä vuosikymmenellä paljon vuoden 2012 lopusta tapahtumana, joka oli yhden syklin loppu ja toisen alku. Ei maailmanloppu eikä myöskään uusi maailma yhdessä yössä. Käännekohta. Risteys. Meille tilaisuus kokoontua kollektiivisesti eetterissä, kun nukuimme yöllä ja päätimme, mihin suuntaan menemme. Meidän oli päätettävä tämä kollektiivisesti voidaksemme ihmiskuntana jatkaa elämistä tällä planeetalla ja meidän oli kaikkien päätettävä tämä henkilökohtaisesti yksilöinä tällä planeetalla.

Netissä oli paljon hössötystä tuosta päivämäärästä ja jotkut tuntevat, että sitä se vain oli – tehtyä hössötystä. Kuitenkin puhuttaessa Maya-vanhimmille – kuten meillä on ollut hyvin arvostettuja tilaisuuksia tehdä – heidän tietonsa tähän aikajaksoon liittyen on paljon kauempaa kuin internet tai tietokoneiden, television, elokuvien ja kirjojen luominen eikä tässä heillä ei ole koskaan ollut kyse hössötyksestä eikä todellisuudessa edes tuosta päivämäärästä. He keskittyvät suurempaan kuvaan, suureen tarinaan joka oli ja uuteen tarinaan, jossa olemme nyt ja johon kasvamme.

Siinä on ehdottomasti ero, kun lapsesi on alle 18-vuotias ja täyttää 18 vuotta. Lapsi yhtenä hetkenä ja aikuinen seuraavana. Mutta lapsi ei mene 18-vuotispäivänsä aattona nukkumaan näyttäen ja kuulostaen yhdenlaiselta ja sitten kun hän herää syntymäpäivänään, sanot: "Vau!!! Hyvänen aika sinua!" Hän näyttää edelleen samanlaiselta, mutta tiedät sydämessäsi jonkin muuttuneen ja se on muuttunut jo jonkin aikaa – ja muutos jatkuu joka päivä lisää, kun hän siirtyy itsenäiseen aikuiselämäänsä.

Toisaalta tarvitsemme päivämääriä. Tarvitsemme tärkeitä hössötystapahtumia merkiksi yhden luvun loppumisesta ja kunnioittamaan uuden alkua. Mutta silloin kun nuo päivämäärät eivät tuo, mitä ne selvästi lupasivat, tai anna odottamaamme, mitä teemme?? Jos lukee joitain vaihtoehtomedia-artikkeleita, ilmeistesti jatketaan vain maaliviivan siirtämistä. Tässä tavallaan sanontaan: "No, kovin paljon ei tapahtunut Johnin ensimmäisenä 18-vuotispäivänä. Ehkä hän ei oikeasti täyttänytkään 18 vuotta? Hmm, kenties päivä oli väärä? Mitä jos juhlisimme sitä ensi keväänä ja tuo dramaattinen muutos tapahtuu silloin!"

Väärä pelko on erinomainen häiriötekijä, joka pitää ihmiset huolissaan siitä, mitä kamalia asioita saattaa olla varastossa.

Väärä toivo siitä, että tapahtuu välitön tai yhden yön pelastus, on erinomainen häiriötekijä, joka varmistaa, että pidämme oman voimamme etäällä ja pysymme vähän passiivisena emmekä tee kovin paljon esittääksemme aktiivista roolia terveemmän, onnellisemman, tietoisemman ja harmonisemman maailman fyysisessä ja konkreettisessa luomisessa.

Osa tästä väärästä pelosta ja väärästä toivosta toimitetaan tahattomasti. Kuitenkin paljon siitä generoivat tarkoituksella suoraan ne, jotka pyrkivät pitämään ihmiset kahleissa, ja epäsuoraan se vaikuttaa ajatuksiimme, tunteisiimme ja käyttäytymiseemme monin tavoin, jotta pidämme periaatteessa itse itsemme kahleissa.

Kun tämä evoluutiomatkamme hullu osuus saavuttaa uuden värähtelykorkeuden joka päivä ja laukaisee taas uuden tiheyden, vastustuksen ja valtakamppailun lisäirtipäästämisen, on erittäin tärkeää tietää, miten yhdistyä tuohon hiljaiseen paikkaan sisällään ja tutustua siihen, miltä seuraava tuntuu itsestä:

- tämä on totta minulle

- tämä ei ole totta minulle

- tämän tekeminen tuntuu hyvältä minusta ja

- tämän tekeminen ei tunnu hyvältä minusta.

Harjoittele pikkuasioilla, jotka ovat helppoja – eli tiedät, että "rakastan lastani enemmän kuin mitään" on totta sinulle. Okei, tutustu siis tuosta tunteesta käsin, miltä "tämä tuntuu todelta minulle" tuntuu kehossasi. Miltä lihaksesi tuntuvat? Mitä tapahtuu sydämenlyönnillesi? Miten hengityksesi muuttuu? Entä kasvojesi ilme? Silmiesi säihke?

Jos jonkin tekemisen ajatteleminen tuntuu solmulta vatsassasi, joko tuo tekeminen ei ole oikea sinulle tai ajatuksesi siitä ei ole oikea sinulle. Koeta muuttaa ajatuksesi positiivisemmaksi. Jos solmu hellittää, hienoa, ajatus vain perustui pelkoon. Jos solmu ei kuitenkaan hellitä, kehosi sanoo: "Mieli, lakkaa yrittämästä pakottaa minua – tämä toiminta ei ole meitä varten!"

Yllä oleva harjoitus on tässä mukana, koska näinä aikoina netissä lentelee paljon kamaa sekä valtavirta- että vaihtoehtomedioissa. Vaikka pysyisit kaukana minkäänlaisten uutisten tai artikkelien lukemisesta, joskus emme voi välttyä siltä – asioita ilmestyy uutissyötöllemme tai katsoessamme joitain muita sivuja.

Tämä tuntuu todelta minulle nyt: Ihmiskunta muuttuu ja heräämistä tapahtuu useammille ihmisille ja nopeammin joka päivä. Muutosta ja transformaatiota tapahtuu, kun useammat ja useammat meistä kokevat jatkuvia "värähtelypäivityksiä" ja sydämen avautumisia, mikä käynnistää kaikenlaisia asioita – terveempien valintojen tekeminen siitä, mitä syö, missä asuu, millaisia suhteita haluaa ympärilleen ja mikä tuntuu kutsuvan työnä ja tarkoituksena, kasvava tietoisuus monista maailmanlaajuisten järjestelmiemme piirteistä, jotka ovat toimineet ihmisiä ja planeettaa vastaan erittäin pitkään, uudenlaisen todellisuuden vaatiminen joka elämänalueella ja ryhtyminen luomaan sitä, tekemään sitä, elämään sitä ja ruumiillistamaan sen. Kyse ei ole pelastajan tai ns. "tapahtuman" odottamisesta – kyse on uuden todellisuuden elämisestä juuri nyt mahdollisimman paljon kaikilla tavoilla, joilla voi ja joihin tuntee henkilökohtaisesti vetoa. Kun elät ja ruumiillistat oman palapelinpalasi, se inspiroi ihmisiä ympärillä elämään oman palansa.

Tämä kuulostaa liian vähittäiseltä ja tylsältä ja jep, se on ollut sitä, MUTTA kun suurempi määrä herää ja energiat kiihtyvät, prosessi nopeutuu. Siis aiemmin yksi ihminen vaikutti kymmeneen, jotka vaikuttivat sataan. Nykyään 100000 vaikuttaa miljoonaan, jotka vaikuttavat 10 miljoonaan. Kvanttihyppyjä. Kriittinen massa. Olemme niitä valonleimahduksia taivaalta, joita olemme odottaneet. Ja jos yksi suuri, ymmärryksemme ylittävä valotapahtuma odottaa meitä, niin jihuu, tuokaa se esiin, mutta sitä odotellessa päivämäärillä spekulointi ohjaa energiamme pois siitä tosiasiasta, että MASSIIVINEN valomäärä on täällä nyt – enemmän kuin viime viikolla ja lisää tulee huomenna ja ylihuomenna ja sitä seuraavana päivänä jne. Ja sinä – kyllä sinä – olet täällä TEKEMÄSSÄ jotain tuolla valolla, pääasiassa OLEMASSA, kuka oikeasti olet.

Tietoisuus kulkee käsi kädessä tiedostamisen kanssa eikä kaikki, mitä näemme, vaikuta positiiviselta. Näemme vuosituhansia vanhan korruption ja petoksen tulevan maton alta esiin. Näemme vanhan todellisuuden egon taistelevan kuolintuskissaan yrittäen pitää hallintansa – sisällämme ja näin tietysti myös maailman näyttämöllä, koska kaikki järjestelmät (politiikka, pankkitoiminta, liiketoiminta, media jne.) muodostuvat perimmiltään ihmisistä, joilla kaikilla syöksyy valo lävitse ja joilla samanaikaisesti on vähemmän tai enemmän vanhan energian taistelua vallan ja kontrollin säilyttämiseksi. Tämä yököttävyys ei ole merkki, ettei tietoisuus lisäänny tällä planeetalla. Se on itse asiassa yksi suurimmista merkeistä, että lisääntyy, koska kaikki mitä on ollut, paljastuu nyt kaikkien nähtäväksi. Läpinäkyvyyttä. Aitoutta. Piti siitä tai ei, oli siihen valmis tai ei, niin hyvät, pahat ja rumat tehdään näkyviksi. Kohtaamme sen kaiken.

Se mikä tuntuu todelta ja hyvältä minulle tällä hetkellä, voi olla erilaista, mikä tuntuu todelta ja hyvältä sinulle. Älä anna tämän tai minkään lukemasi harhauttaa sinua oman sielusi kompassisuunnasta. Kaikella mitä luemme – siis luemme erottelukykyä käyttäen keskittyneestä ja hiljaisesta paikasta sisällämme – on mahdollisuus tuoda meidät lähemmäs omaa totuuttamme. Se voi sisältää oivallusjyväsiä, jotka saavat tuntemaan: "Joo, resonoin tuon kanssa." Tai se voi sisältää juttuja, jotka saavat tuntemaan: "Voi, en todellakaan resonoi tuon kanssa", mikä auttaa meitä vahvistamaan omaa sisäistä tietämystämme, mikä se onkin.

Siis kenties tämä kuunpimennys tuo sinulle upeita oivalluksia, parantavia ja positiivisia muutoksia. Kenties se päästää irti enemmän sitä, kuka et ole, ja päästää enemmän sisään sitä, kuka olet. Mutta kuten Zen-sanonta kuuluu: "Ennen valaistumista, hakkaa puita ja kanna vettä. Valaistumisen jälkeen, hakkaa puita ja kanna vettä." Kun kuunpimennyksen jälkeinen päivä tulee ja kun heräät ja maailma pyörii edelleen kaiken kauneutensa ja kuitenkin myös suuren tuskan ja rumuuden kera, laita tähtisoturisaappaat jalkaasi ja mene töihin. Kylvä siemeniä. Levitä rakkautta. Kieltäydy uskomasta, että olemme korjauskelvottomia tai että se Muutos johon osallistuaksesi tulit tänne, ei koskaan ilmenny uskomallasi tavalla. Se tulee ilmentymään ja ilmentyy nyt. Esitä oma roolisi. Se aika on nyt.

Miltä teistä kaikista tuntuu?

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)

27.9.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net