20.03.2016

Kun yhteydet ovat enemmän kuin yhteyksiä

Yhteydet joita meillä on ihmisten ja tilanteiden kanssa, ovat eri tasoilla – ne eivät ole niin yksinkertaisia, kuin luulemme niiden olevan. Ja otamme ne itsestäänselvyytenä, kunnes alamme erota niistä, tai toisinpäin.

Sitten tunnemme jonkin muun nykivän. Sitä sanotaan "kiintymykseksi", joista ei ole kovin helppoa päästää irti ilman odottamattomia kyyneliä tai katumusta tai menetyksen tunnetta. Ja on toinen yhteystaso, joka sitoo meitä vielä syvemmin, nimeltään "kietoutuminen". Niistä on vielä vaikeampi päästää irti, vaikka kuinka paljon haluaisimme. Voimme vapautua kaikista noista yhteyksistä, mutta ensin meidän täytyy tietää, mitä käsittelemme, ja kunnioittaa sitä tasoa, mikä osa ne ovat tunne- ja energiakentässämme. Sitten tiedämme, miten paljon suremme ja kadumme niiden menetystä, miten syvälle omaan uskomusjärjestelmäämme ne ulottuvat ja miten meidän täytyy valmistella lopullista eroamista ja päätökseensaamista.

On video, jossa selitetään tätä yksityiskohtaisesti. Se on osa "Raise Your Love Vibes" –esittelysarjaa. Käy katsomassa video tästä linkistä.

Yksinkertaisista yhteyksistä on helppoa päästä irti, koska emme ole kovin paljon sitoutuneet niihin. Haluammeko parsakaalia vai herneitä päivälliseksi? Se riippuu siitä, miltä meistä tuntuu tuona päivänä. Jos pidämme kummastakin, meillä on niitä eri päivinä, muttemme kaipaa herneitä, jos syömme parsakaalia. Tämä on yksinkertainen esimerkki ja selittää yhteyksiä hyvin, joten miksi on hyvin vaikeaa päästää irti joistain yhteyksistämme? Koska ne eivät ole yhteyksiä, ne ovat kiintymystasolla.

Kiintymys edustaa yhteystasoa, joka ulottuu energiakenttäämme, joten kun kiintymys menetetään tai siitä irtipäästetään, sitä kaivataan ja vaatii vähän työtä sulkea tuo kuilu, minkä kiintymyksemme menettäminen aiheuttaa. Luotamme niihin, ne tyydyttävät jonkin elämäntarpeen ja niiden menettäminen jättää aukon, joka täytyy täyttää. Kiinnymme elämänkumppaniin, lapsiin, kotiin, autoon ja työpaikkaan – kaikki nämä tyydyttävät merkittäviä elämäntarpeita ja niiden menettäminen tuntuu joskus syvällä. Joitain kiintymyksiä ei voi koskaan täysin korvata, kun taas toiset vaativat aikaa ja parantumista. Jos olemme kovasti kiinni kiintymyksissämme, tunnemme niiden menettämisen syvällä tasolla, mutta sitten siirrymme kietoutumistasolle, kolmannelle yhteystasolle.

Kietoutuminen edustaa hyvin syvää yhteystasoa, jolloin elämämme punoutuu yhteen jonkun toisen elämän kanssa ja meidän täytyy purkaa ne langat, jotka sitovat meidät yhteen, osana irtipäästämisprosessiamme. Kietoutuminen tapahtuu, kun sallimme itsemme tulla niin isoksi osaksi jonkun toisen elämää tai jotain tilannetta, että meidän täytyy korvata kaikki, mitä se edustaa, kun siirrymme pois yhteydestämme. Näihin irtipäästämisiin sisältyy kyyneliä, surua, katumusta, joskus syyllisyyttä ja usein itsekritiikkiä siitä, että olemme sallineet itsemme tehdä tämän. Ne ovat monimutkaisimpia ja mutkikkaimpia ja niissä on tavallisesti jonkin tason karmakiertoa ja sielusopimusoppitunteja, jotka liittyvät moniin elämiin. Mutta niistä voidaan päästä irti, kuten kaikista yhteyksistä, osana transformaatiotamme.

Kun teet siirtymääsi 3D:stä 5D:hen, kiinnitä erityishuomiota yhteyksiisi. Ovatko ne vain yhteyksiä vai kiintymyksiä? Oletko kiintynyt johonkuhun vai kietoutunut hänen kanssaan? Eron tietäminen auttaa sinua kunnioittamaan hänen rooliaan parantumisessasi, oppimisessasi, kasvussasi ja transformaatiossasi, joten kun päästät irti, anna sille sitä aikaa, energiaa ja huomiota, jota se tarvitsee vapautuakseen sujuvasti, helposti ja tullen päätökseen.

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

Maaliskuu 2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net