25.03.2018

Kulje sielusi virran mukana

Merkurius alkaa perääntyä tänään. Olen seonnut laskuissani siitä, miten monta tapaamisaikaa on tarvinnut muuttaa tällä viikolla, on kyse sitten työstä, ystävistä tai koulun tapahtumista! Kalenterini on täynnä asioita, jotka on yliviivattu ja siirretty toisille päiville. (Kyllä, käytän edelleen paperikalenteria. Rakastan kynää ja paperia!)

Täytyy kuitenkin sanoa, että vaikka Merkurius tunnetaan siitä, että se panee mm. suunnitelmat, viestinnän ja elektroniikan vähän sekaisin, tämä koko vuosi on ollut yhtä "mene vain virran mukana" -aikaa. On kuin kaksi todellisuutta: se jonka suunnittelet ja kirjoitat kalenteriisi ja sitten oikea sielusuunnitelma, joka ylittää kaikki muut suunnitelmat ja sanoo: "Tätä sinä oikeasti teet tällä viikolla. Et tapaa tuota henkilöä tänään, vaan tämän henkilön. Unohda tuon projektin aikaraja ja työstä sen sijaan tätä projektia."

Sielullamme on aina ollut ohjakset, mutta tänä vuonna se tuntuu käyttävän niitä suoremmin ja jatkuvammin. Mitä enemmän antaudumme tähän luonnolliseen virtaan ja päästämme irti siitä, mitä luulemme pitävän tapahtua, ja annamme sen tapahtua, mikä eniten haluaa ja minkä eniten tarvitsee, sitä helpommaksi huomaamme sen käsittelemisen, mitä tiellemme tulee – tai ei tule, kuten tilanne voi olla.

En puhu passiivisesta lähestymistavasta elämään, vaan olemisesta aktiivinen ja hereillä oleva osallistuja sielusi voimakkaassa virrassa, kun on ilmiselvää, että sinua viedään tähän suuntaan, ei tuohon suuntaan. Kun suunnitelmat muuttuvat odottamatta, vedä henkeä, ennen kuin menet tolaltasi.

Ovatko suunnitelmasi tai tapaamisesi muuttuneet tavallista enemmän tällä viikolla … tai tänä vuonna?

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)

22.3.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Tietoisuussodan viime päivät Pelko on vain illuusio »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net