11.06.2015

Kristallit puhuvat

Muutamina viime viikkoina valotaajuutta on virrannut lisää taivaalta planeetan joka kolkkaan. Tätä valoa on virrannut myös biomagneettiseen vaippaamme (aurakenttä), kehoomme ja mieleemme.

Vähän aikaa vaikutti siltä, että kaksi maailmaa (ykseyden/rakkauden maailma ja pelon/puutteen maailma, mikä on toiminut kaksinaisuudessa) oli menossa täysin eri suuntaan ja niiden väliin muodostui suuri kuilu.

Tämä aiheutti eräänlaista ahdistusta ja surua monissa herkissä ja empaattisissa ihmisissä, jotka tunsivat ikään kuin jättäneensä taakse monia ihmisiä, paikkoja ja asioita, joista he olivat alkaneet välittää ja joiden kanssa he olivat muodostaneet yhteyden ja siteen.

Muutama kuukausi sitten monet meistä kävivät läpi myös syväpuhdistus- ja suremisjakson päästäessään irti monista ihmisistä, paikoista ja kokemuksista, jotka päättävät edelleen toimia pelon ja puutteen maailmassa.

No, äskettäinen valolisäys mikä on virrannut planeetalle, oli suora vastaus monien tiennäyttäjien rukouksiin, ettei tarvitse jättää taakse niitä ihmisiä ja asioita, jotka eivät ole vielä päättäneet herätä suurimmalle Itselleen.

Meillä empaattisilla on tavallaan kaipaus pysyä yhteydessä ihmisiin ja asioihin, jotka eivät ole vielä täysin heränneet suurimmalle Itselleen, koska ytimessä meillä on sitkeä usko, että he lopulta heräävät.

Kyse on siitä, että osa meistä ei vain luovuta kenenkään tai minkään osalta, vaikka maailma tuon ihmisen ympärillä näyttää tehneen sen.

Jumalainen tahtomme on loihtinut kuilun kapenemisen, jotta kukaan ja mikään ei jää taakse.

Tiedän, että ensin tämä kuulostaa vaikealta tehtävältä. Kuitenkin se valomäärä mitä virtaa tällä hetkellä, on selkeä vahvistus siitä, että niin tapahtuu.

Minkä tahansa ryhmän joka kerääntyy yhteisöksi, on helppoa pitää itseään valaistuneempana kuin muut ryhmät. Mutta olemme nähneet tuon mallin jokaisen yrityksen epäonnistuvan, koska se perustuu tuomitsemiseen.

Mitä jos mikään ihminen, paikka tai asia ei ole parempi tai huonompi kuin toinen? Mitä jos pystymme ottamaan avosylin vastaan näennäiset eroavuutemme ja hyväksymään, että olemme kaikki tällä matkalla yhdessä?

Millaisen todellisuuden luulisit meidän ilmentävän?

Rationaalinen mieli menee tavallisesti sellaisiin ajatuksiin kuin "Tuollainen maailma on toiveajattelua". Se on mielen tapa luoda suojamuuri itselleen tuloksena entisistä kokemuksista, jotka mielen mielestä ovat ehkä aiheuttaneet pettymystä.

Toisaalta Henki meissä jokaisessa tietää ilman epäilyksen häivääkään, että maailma missä kaikki syleilevät näennäisiä eroavuuksiamme ja hyväksyvät toisensa täysin, on mahdollinen tässä olemassaoloulottuvuudessa.

Itse asiassa tästä syystä jokainen meistä päätti tulla tänne tänä aikana, koska jollain syvällä tasolla tiesimme, että voisimme saada sen tapahtumaan. Ja … me saamme!

Haluaisin antaa sinulle päivittäisen rukouksen/aikomuksen, mikä on auttanut minua valtavasti päästämään irti siitä tuomitsemisesta, mitä mieli joskus haluaa luoda suojakseen:

"Rakas Henki, pyydän nähdä oman ja toisten tarinoiden yli totuuteen siitä, keitä minä ja he oikeasti olemme. Pyydän nähdä, kuulla ja tuntea itseni ja toiset Kaiken olevaisen yhden jumalaisen Hengen silmien, korvien ja sydämen kautta. Valitsen tämän olevan helppoa ja armollista mielelleni, keholleni ja tunteilleni. Syvän kiitollisena sanon: ja niin se on!"

Kokeile tämän rukouksen/aikomuksen tai jonkin samanlaisen lisäämistä aamuharjoitukseesi seuraavat 28 päivää ja huomaa muutokset, joita alkaa ilmestyä.

Saatat tuntea olevasi rakastavampi, suvaitsevaisempi ja myötätuntoisempi. Saatat myös huomata monien ovien avautuvan täysin, jotka näyttivät ennen suljetuilta sinulle.

Odotan innolla kuulevani teiltä kokemuksistanne!

Tällaiset yksinkertaiset rukoukset ja affirmaatiot auttavat kuilun kaventamisessa ykseys/rakkausmaailman ja pelko/puutemaailman välillä, jotta jäljellä on vain rakkausmaailma. Näin voimakkaita olemme.

Kristallit puhuvat

Useimpien tietoisella henkisellä polulla olevien tavoin, minulla on aina ollut viehtymystä kristalleihin ja kiviin. Käytän niitä usein parantamisessa ja henkilökohtaisissa meditoinneissani. Muistan, että niiden kauneus ja energia vangitsivat minut lapsena.

Lisää valoa virratessa planeetallemme, se vaikuttaa jokaiseen elävään ja hengittävään asiaan planeetalla, aivan kuten meihin. Tähän sisältyvät ystävämme eläinkunnassa, kasvikunnassa ja kyllä, mineraalikunnassa!

Monet kollegat, asiakkaat ja ystävät joiden kanssa olen työskennellyt, ovat huomanneet, että heidän kristallinsa värähtelevät ennenkuulumattomilla tavoilla. Monet heistä eivät ole pystyneet aiemmin tuntemaan kristallien ja kivien hienoenergioita ja nyt he tuntevat ne epäilemättä. Niinpä yhtenä aamuna päätin tuoda kristallini esiin ja meditoida niiden kanssa ja katsoa, tuntuivatko ne erilaisilta kuin ennen.

Hämmästyksekseni huomasin suuren eron. Intuitiivisena energiatyöntekijänä olen jo melko herkkä kristalleille ja kiville, mutta niissä on tapahtunut ehdottomasti laajentava muutos. Täsmällisimmin voin kuvata sitä sanomalla, että uutta elämää on hengitetty kristalleihin ja kiviin. Se on hyvin hämmästyttävää!

Olen huomannut, että käyttäessäni niitä meditoinnissa ja parannussessioissa, ne antavat vielä suurempia ja huomattavampia tuloksia.

Olen viime aikoina työskennellyt tektiittien kanssa, kuten seleniitti ja moldaviitti, sekä akvamariinin, Lemurian siemenkristallien, sitriinin ja fenakiitin kanssa. Kuulisin mielelläni teiltä, minkä kristallien kanssa resonoitte tällä hetkellä eniten.

Tarkistaaksesi, muuttuvatko kristallisi, laita yksi kristalli kerrallaan vasempaan käteen (vastaanottava käsi) ja anna sen levätä mukavasti sylissäsi, kun istut silmät suljettuna. Vedä muutaman kerran syvään henkeä ja pane merkille, tunnetko värähtelyn tai energian siirtyvän kädestä tiettyyn kehosi osaan.

Pyydä mielessäsi tästä rentoutuneesta tilasta kristallia jakamaan se viisaus, viesti tai parannus, mikä sillä on annettavana sinulle. Saatat yllättyä saamastasi opastuksesta ja tuesta!

Eikö ole hämmästyttävää, miten kaikki planeetallamme – jopa kivet – on elävää?!

Nyt enemmän kuin koskaan kaikki luonnossa ympärillämme pystyy tukemaan ja opastamaan meitä takaisin jumalaisimpaan itseemme.

Jos et ole yhdistynyt kristalleihin, kiviin ja luontoon yleensä vähään aikaan, nyt on erinomainen aika tehdä niin. On hämmästyttävää, miten elämä antaa meille mahtavia työkaluja auttamaan kehomme, mielemme ja Henkemme herättämisessä.

Kesäkuu on hyvin kiireinen, joten lupa itsellemme määrätä oma tahtimme ja ottaa päivä kerrallaan palvelee meitä valtavasti.

Sen varmistaminen, että olemme hyvin nesteytetty ja saamme paljon lepoa auttaa myös meitä integroimaan nopeasti ajankohtaiset valoaallot, joita virtaa maailmaamme.

Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun,

Emmanuel

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)

Kesäkuu 2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net