05.04.2018

Kovaa rakkautta

Maaliskuun shoud tuntuu olleen ikuisuus sitten. Taisi olla pitkä kuukausi, viisi viikkoa shoudien välillä. Mutta siitä ajasta huolimatta, joka on kuukausittaisten kokoontumistemme välissä, Adamuksen suorat sanat viime shoudissa energiasta ja yltäkylläisyydestä tuntuvat edelleen, niin kuin hän sanoisi ne nyt eikä viikkoja sitten:

Adamus: Siellä minne olemme menossa, ei ole sijaa yltäkylläisyyden puuteongelmillenne. Jos teillä on yltäkylläisyyden puuteongelma, jos ruikutatte ja voivottelette edelleen rahasta ja siitä, mitä teillä ei ole, ja ihmettelette, milloin kultaharkkoja putoaa taivaasta, pääskää siitä yli nyt. Se on siinä. Valmis.

Tunsin Adamuksen kiihkeyden, kun hän katsoi suoraan kameraan ja sanoi nuo sanat. Hän ei laskenut leikkiä tai kääntänyt vain huomiota toisaalle. Hän oli hyvin vakavissaan. Tiesin siinä paikassa, että saisimme sähköposteja sekä kiivasta keskustelua Facebookissa. Harmikseni hän ei lopettanut siihen:

Adamus: Sille (köyhyystietoisuus) ei ole sijaa siellä, minne menemme, koska siellä minne menemme, on kyse energiasuhteenne uudelleensuuntaamisesta ja muuttamisesta. Mutta jos ette ole edelleenkään arvokas, jos olette edelleen uhri, jos haluatte edelleen olla köyhä … sille ei ole sijaa.

Okei, ajattelin. Tajuamme jo pontin, Adamus. Ei sijaa tasapanottomuuksille siellä, minne menemme. Voisimmeko nyt siirtyä eteenpäin? Ehkä kerrot tarinan mestarista ja Törpöstä? Kenties joku kiva merabh olisi hyvä nyt? Mutta hän ei ollut vielä valmis:

Adamus: Jos olette edelleen koko tässä köyhyysjutussa … tämä (Crimson Circle) ei ole teidän paikkanne.

Riittää jo, iso enkeli! Puhut ystävilleni ja henkiselle perheelleni. Tiedäthän niille, joita palvelemme? Nousitko mestarisängystäsi väärällä jalalla tänään? Ovatko taivaalliset alusvaatteesi vähän liian kireät? Mutta mikään ei pysäyttäisi Adamusta tässä kohtaa. Hän jatkoi:

Adamus: Kehotan teitä: olkaa niin hyvä, olkaa niin hyvä, olkaa niin hyvä, olkaa niin hyvä ja lähtekää näiden toisten vuoksi. Jos tarraatte edelleen köyhyyteen, jos se on edelleen toimintatapanne, elämäntapanne, jos se on edelleen paita ja mekko, jonka puette joka aamu, tämä ei ole teidän paikkanne. Nämä ihmiset (shaumbrat) ovat todella kilttejä. He eivät käske teidän painua helvettiin täältä, mutta minä käsken. Se on "ei hevonpaskaa, ei enää". Olen kyllästynyt siihen. Se yksi asia joka todella vetää suurta osaa shaumbra-työstä alaspäin, ovat ne, jotka haluavat välttämättä olla köyhiä, koska he eivät ole energiainnovoijia.

Okei, hän sanoi sen. Toivoin, ettei hän sanoisi sitä, mutta hän sanoi sen. Jos haluat välttämättä olla edelleen köyhä, on aika lähteä. En uskaltanut vilkaista Lindaa, koska tiesin täsmälleen, millainen ilme hänellä olisi. Hän ei kätke tunteitaan kovin hyvin. Yritämme kovasti saada ihmiset tuntemaan olonsa tervetulleeksi, ja sitten Adamus pyytää heitä lähtemään. Mahtavaa. Me (CC:n henkilökunta) yritämme tehdä kaikesta hyvää, ja Adamus kanavointi-oksentaa sen päälle. Mahtavaa. Kerrassaan mahtavaa. Ai niin, mutta hän ei lopettanut siihen. Hän jatkoi:

Adamus: Muutamme dynamiikkoja voidaksemme sallia energian työskennellä hyväksenne. Käännämme sen ympäri. Sen sijaan, että olemme kaiken muun palvelijoita, käännämme sen minä-olen-tilaksi – "minä sallin, minä olen yltäkylläinen" – eikä ole tilaa, jos pelaatte köyhyyspeliä. Pääskää siitä nyt yli. Päästäkää siitä irti. Tehkää tuo valinta itsessänne ja katselkaa sitten, miten yltäkylläisyyttä virtaa elämäänne. Ja tiedän, että jotkut kiroilevat minulle nyt …

Se olin minä, Adamus. Sori keskeytys, rakkaat lukijat, mutta halusin teidän vain tietävän, että minulla oli muutama oma v-pommini tässä kohtaa. Mutta odottakaa, on lisää:

Adamus: Useimmat teistä ymmärtävät, miksi minun täytyy sanoa tämä. Se tuntuu ikävältä joistakin teistä, koska teillä on edelleen yltäkylläisyysongelmia ja sanotte, ettei se ole teidän vikanne. Se on teidän vikanne – siitä näkökulmasta, että nautitte siitä edelleen. Nautitte siitä edelleen. Pääskää siitä yli. Meidän täytyy mennä paikkoihin.

Oletko koskaan ollut hammaslääkärin tuolissa 30 kammottavaa minuuttia porattavana ja juuri kun luulet, että homma on melkein valmis, hammaslääkäri sanoo: "Koeta kestää, olemme melkein puolivälissä"? Toivoin, että Adamus olisi valmis, mutta hänen täytyi vielä porata lisää:

Adamus: Jos leikitte energialla sillä tasolla, jolle olemme menossa, ja haluatte välttämättä pitää kiinni köyhyysongelmista, tuo energia tulee takaisin palvelemaan köyhyyttänne enemmän, kuin olisitte koskaan voineet kuvitella, koska energisoitte köyhyyttä. Jos olette oikeasti valmis avautumaan ja saamaan ns. positiivista yltäkylläisyyttä, katsokaa, miten sitä tulee elämäänne ja miten se muuttaa asioita.

Lääkäri, anna minulla lisää puudutusainetta ja ilokaasua, kiitos.

Lopulta hän pääsi loppuun: "Energiamaailma odottaa. Oletteko valmis antamaan sen palvella teitä? Se on siinä."

Shoudin jälkeisinä viikkoina minulla on ollut tilaisuus pohtia Adamuksen sanoja. Tajuan ne. Hänen sanansa annettiin rakkaudessa, mutta se oli sellaista kovaa rakkautta, jota ei ole aluksi aina helppoa sulattaa. Kuluneena vuotena viesteissä on ollut huomattava ero – se on hyvin selvää keahakissa, mutta se virtaa myös shoudeihin ja työpajoihin. Olemme valmiita seuraavalle tasolle. On aika hyväksyä ja sallia paikkamme mestareina, vaikkemme usko olevamme aivan valmis. Tosiasia on, että Adamus ja Crimson Council tuntevat, että olemme valmiita.

Yksinkertaisesti sanottuna, muutamme sitä, miten pääsemme käsiksi energiaan ja käytämme sitä. Murtaudumme ulos elämien aikaisista kuvioista ja siitä vanhasta massatietoisuusmallista, että olemme energian palvelija emmekä ole luoja. Adamus kertoi nerokkaan tarinan tästä viimeisimmässä keahak-sessiossa. Mestari laittaa Raj'n seisomaan näyttämölle ja tanssimaan musiikin tahtiin (Gloria Gaynorin "I Am What I Am"). Raj yrittää tanssia, mutta epäonnistuu kurjasti. Mestari sanoo, että näin suurin osa ihmisistä kulkee elämän läpi – yrittäen tanssia massatietoisuuden "musiikin" tahtiin. Sitten mestari laittaa Raj'n liikuttamaan käsiään ja jalkojaan hyvin vähän. Kun Raj liikkuu, hän kuulee taivaallisten sointujen seuraavan liikkeitään. Mestari sanoo, että tämä on toimintatapamuutos. Kun päästämme irti vanhoista yltäkylläisyyskäsityksistä ja vapaudumme riippuvuudestamme köyhyyteen, sairauteen, epäonneen jne., musiikki (energia) tanssii meidän tahtiimme sen sijaan, että me tanssimme musiikin (energiamallien) tahtiin. Emme kuule tuota musiikkia (energia), ennen kuin alamme tehdä jotain, ja sitten se on siinä kuin ratsuväki tukemassa täysillä.

Olin täysin yllättynyt, että sosiaalisessa mediassa ei ollut paljon keskustelua Adamuksen röyhkeistä sanoista. Päättelin, että 1) kukaan ei kuunnellut shoudia tai 2) 99% shaumbroista ymmärtää täysin, mitä Adamus sanoo, ja he ovat valmiita päästämään irti vanhasta "palvelijaenergiasta" voidakseen antaa energian palvella itseään. Kenties Adamus on oikeassa sanoessaan, että olemme tosiaankin valmiita.

Saimme vain muutaman ei-niin-kivan sähköpostin, mutta emme läheskään niin monia, kuin odotin. Yksi nainen kirjoitti, että hän lähtisi Crimson Circlestä Adamuksen "inhottavien" sanojen jälkeen. Hän sanoi, että hän on köyhä ja Adamus pyysi kaikkia köyhiä ihmisiä lähtemään, koska vain rikkaat ihmiset voivat olla osa Crimson Circleä. Hän sanoi myös, että meidän pitäisi lukea Karl Marxia, Jeshua ei koskaan käännyttänyt ketään pois ja hänen päätöksensä lähteä oli sekä poliittinen että henkinen. Hän ehdotti, että meidän pitäisi mennä etsimään lisää rikkaita ihmisiä Euroopasta. Hän lisäsi (kokonaan isoilla kirjaimilla): "Minun sieluni ei välitä vittuakaan rikkaana olemisesta!!"

Kaikella kunnioituksella – ja ymmärrän todella, mitä hän yrittää sanoa – mutta tässä ei ole kyse rikkaana tai köyhänä olemisesta. Kyse on tästä: olemme nyt kokemassa kokonaan uuden tavan olla vuorovaikutuksessa energian kanssa. Energian vuoksi työskentelemisen sijasta olemme mestareita ja annamme energian palvella meitä. Kuitenkin – ja tämä on iso kuitenkin – jos edelleen roikut kiinni jossain tasapainottomuuksissa, energiat vain suurentavat niitä. Adamus sanoi sen selvästi "Mestarin elämää 6 – Ei enää!" -kurssissa. Päästä irti taisteluista ja aatteista ja tasapainottomuuksista, koska niille ei ole paikkaa seuraavassa askeleessamme. Noista asioista tulee itse asiassa uskomattoman tuskallisia siellä, minne olemme menossa.

Kysyin Adamukselta, tarkoittaako tämä, että shaumbrojen täytyy selvittää kaikki ongelmansa ennen siirtymistä eteenpäin. Hänen vastauksensa: "Ei. Heidän täytyy olla vain halukkaita päästämään niistä irti." Halukkuus päästää irti köyhyys-, uhritietoisuus-, sairaus-, itsearvostuksenpuute-, viha- jne. kuorikerroksista riittää. Nämä ongelmat häipyvät itsestään, ihmisen tarvitsematta tehdä työtä niiden eteen.

Adamus sanoo (ja ihmiset ärsyyntyvät hänen sanoessaan), että jos sinulla on jokin ongelma elämässäsi, sen täytyy edelleen palvella sinua – muuten sitä ei olisi. Raha. Terveys. Suhteet. Tylsyys. Mikä tahansa. Jokainen ongelma saa sinut olemaan uhri.

Nainen jonka mainitsin aiemmin, lopetti sähköpostinsa huomauttamalla, että meidän pitäisi opiskella Che Guevaraa, koska kapitalismi ei ole ainoa tie. Haloo, mitä?? Mikään tästä ei liittynyt mitenkään kapitalismiin, sosialismiin, feminismiin, alkuperäisväestön ahdinkoon, kirnupiimän rasvapitoisuuteen, Mikki Hiireen (oletettavasti kommunisti) tai Donald Trumpiin (ei kannata mennä siihen). Emme tulleet tänne tässä elämässä omaksumaan aatteita, rikastumaan, pitämään energiaa, käännyttämään muita tai rakentamaan tikapuita taivaaseen. Tulimme tänne pikatarkoituksena ruumiillistunut oivaltaminen. Tämä on fyysisen, mentaalisen ja valo-olemuksen tila, joka vaatii karistamaan vanhat tavat saada ja käyttää energiaa. Ei enää energian jahtaamista, vaan sen antamista tulla luoksesi. Jos olet siinä vain rikastuaksesi, se ei toimi, ja jos olet siinä pysyäksesi köyhänä, no, voi sinua raukkaa (suom. huom. sama sana kuin "köyhä").

Armon määritelmä? Kun antaa energian palvella itseään. Päästäänpä pois vanhasta tavasta tehdä asioita ja tullaan ensimmäiseksi energiamestarisukupolveksi.

Kirjoittanut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)

Huhtikuun 2018 Shaumbra-lehdestä

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net