27.12.2018

Korkeimman aikajanan ankkuroiminen

Tiimini pyysi minua jakamaan kanssanne, mitä minussa on tapahtunut, koska se saattaa valaista, mitä teissä on ehkä tapahtunut tai tulee tapahtumaan.

Istuin yhtenä iltana perheen oleskeluhuoneessa, kun aivan yhtäkkiä vasen silmä ja nenä alkoivat vuotaa runsaasti. Aivastin kovasti muutaman kerran, ja sitten koko keho alkoi täristä. Oli sisäistä värähtelyä, joka tuntui pyörimiseltä. Aloin mennä vähän paniikkiin sen pelkästä voimakkuudesta.

Mieheni katsoi minua ja kysyi: "Onko kaikki hyvin?" Katsoin häntä ja vastasin rehellisesti: "Kehoni on hyvin peloissaan tällä hetkellä. Se on kauhuissaan." Olin vähän yllättynyt vastauksestani, mutta tiesin välittömästi, että se piti paikkansa 100-prosenttisesti. Tunsin tuon pelon, kun kehollani ei ollut aavistustakaan, mitä tapahtui.

Aloin puhua keholleni, rauhoittelin sitä ja lupasin, että kaikki olisi ok. Olimme vain siirtymässä. Sitten minulle näytettiin kuva itsestäni kävelemässä kapealla tiellä, jonka kummallakin puolella oli kiviä. Merenaallot hakkasivat kumpaakin puolta ja uhkasivat peittää alleen tien.

Kysyin, mitä näin, ja kuulin, että nuo aallot edustivat aikajanoja, jotka törmäsivät ja hajosivat pääaikajanaani. En ymmärtänyt täysin sitä, mutta ymmärsin kuitenkin enemmän, miksi keho oli järkyttynyt.

Menin sänkyyn tuona iltana ja nukuin vain vähän – minulla oli hyvin monia muistoja pinnassa. Näin hetkiä, jolloin merkittäviä päätöksiä tehtiin ja miten ne vaikuttivat minuun. Yhdessä muistossa olin 17-vuotias ja puhuin erään pojan kanssa collegen edessä. Hän flirttaili ja tiesin, että hän yritti kerätä rohkeutta pyytääkseen minut ulos. Juuri silloin rakennuksesta tulee ulos poika, josta tulisi myöhemmin aviomieheni. Kävelin hänen luokseen ja siitä lähtien olin kiinnostunut vain hänestä. Tästä näkökulmasta katselin, kun aikajanoja putosi pois, ja se oli kuin kohtalonkello olisi soinut. Muisto oli niin selkeä, että muistin, mitä meillä oli päällämme.

Minut vietiin myös hetkeen 13-vuotiaana, jolloin yritin itsemurhaa, ja minulle näytettiin, että tiimini ja edesmennyt isoisäni puhuivat minulle, vaikka ihmisitseni oli tietämätön siitä. Minulle näytettiin, että sielutasolla minua autettiin ja tehtiin sopimuksia. Merkittävää kohtalonkelloa oli soitettu, mutta ihmistasolla tiesin vain, etten koskaan enää aktiivisesti yrittänyt tappaa itseäni, silloinkaan kun toivoin, etten eläisi.

Sain vähän nukuttua tuona yönä, kun minulla näytettiin muisto toisensa jälkeen. Sitten kun torkahdin, näin unta uusista muistoista. Tapahtui massiivinen integroituminen, monia todellisuuksia yhdistyi, ja minun täytyi joka hetkessä valita, mitä värähtelyä ylläpidin. Minun täytyi valita, mitä tunteita halusin pitää muodossani, kun pelkästään tarkkailin sitä kaikkea.

Seuraava päivä oli rankka. Kehoni oli hyvin stressaantunut. Nenäni ja silmäni vuotivat edelleen, kehoni värähteli ja minusta tuntui myös kuumeiselta. Pystyin kuitenkin pitämään mentaali- ja tunnetasapainoni, kunhan lepäsin. Jos yritin tehdä jotain, siitä tuli välittömästi ylikuormaa ja tunneromahdus uhkasi. Aina kun yhdistyin siihen, mitä tapahtui, näin itseni jälleen tuolla tiellä. Kävelin vakaasti eteenpäin. Jos menin siihen, mitä näin, ja projisoin valoa ulospäin kävelevästä kehostani, näin meren tyyntyvän ja polku tuntui tukevammalta. Ylläpidin tätä parhaani mukaan mahdollisimman kauan ja olin suurimman osan päivästä sängyssä.

Kun aloin tuona iltana kirjoittaa päiväkirjaa kaikesta, mitä koin, tunsin todella syvää yksinäisyyttä, koska minusta tuntui hyvin suojattomalta ja haavoittuvalta tuolla tiellä. Sitten kuulin hyvin selvästi: "Et ole yksin. Pyydä nähdä totuus kokemuksestasi, aivan kuten sinulle näytettiin totuus muistoistasi."

Katsoin uudestaan ja näin rakkaideni ja ystävieni kulkevan rinnallani, erityisesti puolisoni ja lasteni. Sitten näin ryhmittymän, jota kutsun Esi-isiksi. Kun yhdistyin heihin, he ympäröivät minut ja pitivät minua sylissään. He kuiskasivat minulle: "Et ole yksin. Jaamme taakkasi, jaamme roolisi. Sinut tehtiin tätä varten, kun meistä jokainen kaatoi sydämensä ja sielunsa sinuun ja siihen, missä olet nyt. Tiedä, että me olemme sinä ja sinä olet me." Nautiskelin heidän sylissään jonkin aikaa, ja fyysinen kehoni alkoi rauhoittua. Pyöriminen ja kauhu laantuivat.

Huomasin, että tie jolla kävelin, näytti nousevan enemmän merenpinnan yläpuolelle, eikä aalloilla ollut enää mahdollisuutta kaataa minua ja kiskaista mereen. Olin hämmästynyt nähdessäni, että satoja käveli nyt kanssani. Tunsin, että minua rakastettiin, tuettiin ja kannateltiin täysin.

Kerron tämän, koska minut en ole erityislaatuinen – meidät kaikki tehtiin tätä aikaa, paikkaa ja siirtymää varten. Esi-isäsi kaatoivat sydämensä ja sielunsa myös sinuun. Olet tuhansien vuosien oppimisen ja kasvun huipentuma. Vaikka tämä matka voi olla uskomattoman yksinäinen ihmisnäkökulmasta, käsitä, ettet ole koskaan yksin. Kuljemme joukkojen kanssa.

Olemme uskomattoman aikajanamuutoksen keskellä. Kaikki tekoaikajanat häviävät pois ja orgaaninen aikajana ankkuroituu. Tiedän, että se mitä koin äskettäin, on tätä dramaattista muutosta. Se mitä sinä koet, voi näyttää ja tuntua erilaiselta, mutta tiedä, ettet ole yksin. Meidät tehtiin tätä varten. Jos kehosi alkaa pelätä, puhu sille, anna sille rakkautta ja projisoi parhaasi mukaan valoa ulospäin, kun ankkuroidut korkeimmalle aikajanallesi. Tiedä, että lepo voi olla tällä hetkellä ainoa tapa päästä läpi. Tämä on tärkeämpää kuin mikään tehtävälista tai jouluodotus. Sinä olet tärkeämpi.

Lisää informaatiota aikajanamuutoksesta Sandra Walterin blogista. Minä resonoin syvästi hänen sanojensa kanssa ("Ydinmuutos Gaiassa ja orgaanisen aikajanan palauttaminen" 10.12.2018).

Jos tunnet kutsun, rakastaisin sitä, että liittyisit seuraani elämää muuttavaan kurssiin "Soul Illumination Mentoring Program", joka alkaa tammikuussa. Vapauta itsesi todella 2019! Klikkaa lisäinformaatiota tästä.

Lähetän teille kaikille paljon rakkautta, valtavia halauksia ja toivotan teille kaikille upeaa joulunaikaa.

Jenny

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)

22.12.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net