08.11.2018

Korkeampien energioiden tulemisen kiihtyminen

Olemme tehneet työtä, katselleet ja odottaneet hyvin pitkään ollaksemme vihdonkin tässä, missä koemme nyt täysin uusia energioita ja koodeja tulevan ja kumoavan kaikkea, mikä on edellisestä evoluutiosyklistä. Olen odottanut tulevani hulluksi onnesta saavutettuamme tämän kohdan lopultakin, kaiken tähän pääsemiseen liittyneen pimeyden ja julmuuden jälkeen, mutta taidan olla liian puhki tällä hetkellä antaakseni tälle ansaittuja fanfaareja.

Ole sinä piittaamatta tämänhetkisestä monotonisesta tilastani tähän kosmiseen, henkiseen ja energeettiseen virstanpylvääseen liittyen, jonka olemme saavuttaneet, ja juhli kaikin tavoin, millä haluat. Tällä hetkellä minusta tuntuu kuin muinaisjumalalta, joka on uupunut suuresta työstä – muinaisista taisteluista, kaaoksesta ja loputtomasta transformaatiosta jota minun on täytynyt käydä läpi päästäkseni tähän pisteeseen ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessissa henkilökohtaisesti ja kollektiiviseksi. Kesäkuusta 2018 saakka on ollut megaintensiivistä ja järkyttävän positiivista ja progressiivista, ja lisää on tietysti tulossa.

Keskiviikkona 24.10.2018 oli täysikuu, joka oli osa kiinteää suurneliötä, mistä minua juuri informoitiin. Mitä kaikkea onkin tapahtunut tällä viikolla, intensiivisesti täysikuun päivästä saakka, se on ollut syvällistä ja aiheuttanut lisää fyysisen kehon energiamuutoksia joka päivä. Keskiviikkoaamuna olin suunnitellut meneväni ruokakauppaan, mutta valmistauduttuani siihen minuun iskettiin yhtäkkiä energioita ja tiesin, etten menisi minnekään tuona päivä, paitsi nukkumaan melkein välittömästi! Tunsin tuon tutun työnnön mennä nukkumaan nopeasti (noin klo 10) ja pois fyysisestä kehostani, koska lisää evoluutiopäivityksiä oli tulossa taas. Niinpä laitoin mukavat ja nuhjuiset vaatteeni taas päälle ja sammuin joutuisasti tuona aamuna ponnistelematta yhtään.

Tämä äkilliset myöhäisaamun lähde-ulos-kehosta -pakkotorkut olivat mukavin, hoivaavin, kohottavin ja hiljaisin korkean taajuuden tila, jonka olen koskaan tuntenut torkkuessani päiväsaikaan. Se oli autuasta hiljaisuudessaan, lisääntyneessä eristäytyneisyydessään, rauhassaan ja levollisessa sielusyvyisessä mukavuudessaan. Se oli energeettisesti herkullista, eikä se olisi voinut olla enemmän vastakohta sille, mitä tavallisesti tunnen, näen, kuulen ja koen noina uniaikoina, jolloin minut työnnetään yhtäkkiä ulos fyysisestä kehostani myöhäisaamun tunteina.

Monta vuotta tässä on ollut kyse äkillisestä sysäämisestä pois kehosta energeettisesti, pääasiassa aamuisin muttei aina, koska lisäruumiillistuminen oli alkamassa. Olen oppinut kovan kautta olemaan taistelematta tätä prosessia vastaan silloin, kun olen tehnyt suunnitelmia muista asioista, kuten kaupassa käynti, keittiön lattian moppaaminen, lehtien puhaltaminen pihaltani jne. Jumalainen ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessi viis veisaa pienistä maallisista suunnitelmistani ja askareistani. Kun on aika ruumiillistaa jotain, kuten lisää uutta DNA:ta tai lisää kristalli/Kristus-taajuutta korkeaan sydämeen, minut viedään sekunneissa pitkälleen sen tekemiseksi. Se on tarinan loppu, mitättömien ihmissuunnitelmien loppu. Lisää ruumiillistumista vai auton peseminen? Arvaa, mikä voittaa joka kerta, ja eikö se ole hyvä juttu?

Täysikuun keskiviikkona 24.10. tunsin yhtäkkiä tämän taas tulevan ja menin nojatuoliini sammumaan ja ruumiillistumaan vähän lisää. Monta vuotta tämä on tullut aina vain intensiivisemmäksi, äänekkäämmäksi ja melkein väkivaltaiseksi toisinaan, kun olen selväjärkisessä unessa ja todistan valokehoni ja fyysisen kehoni hivuttautuvan energeettisesti lähemmäs ja lähemmäs täyttä harmoniaa ja yhdistymistä. Mitä lähemmäs harmoniaa tämä prosessi on tuonut minua, sitä äänekkäämmäksi ja intensiivisemmäksi kehon sisäiset värähtelyt ja joskus väkivaltainen tärinä ovat tulleet silloin, kun olin poissa kehosta ja pystyin kokemaan ja havaitsemaan sen tuosta näkökulmasta.           Alemman itsemme perspektiivistä tämä pitkähkö harmonisoitumisprosessi on näyttänyt, tuntunut ja kuulostanut siltä, kuin olisimme raivoavan tornadon keskellä. Korkeamman itsen perspektiivistä se on enemmänkin, kuin kahden radikaalisti erilaisen energiataajuuden asettamista tarpeeksi lähekkäin, jotta ne lopulta harmonisoituvat ja yhdistyvät täysin fyysisessä kehossa.

Koettuani tätä pitkähköä ruumiillistumisprosessia monta vuotta, täydellisen vastakohdan kokeminen keskiviikkona, leijuen vain hiljaiseen ja rauhalliseen hiljaisuuteen, kertoi minulle, että olin saavuttanut jonkin erittäin tärkeän uuden tason. Ja jos minä koen tätä nyt, se merkitsee, että jotkut muutkin kokevat sitä, ja lisää seuraa pian.

Kun heräsin näistä ihanista pakkotorkuista keskiviikkona, istuin vain hymy huulilla ajatellen, miten upeaa se oli ja miten se vain potkaisi persuuksille ruokakauppaan menemistä! Paistatellessani tässä rauhallisessa tilassa, huomasin näkeväni vaaleita pastellinvärisiä laikkuja valkoisessa katossa. En ajatellut sitä paljonkaan ensin, mutta kun minuutteja kului, oivalsin näiden laikkujen näkemisen katossa ja muualla olevan uusi sivuvaikutus ja vinkki siitä, miten muutumme taas. Niissä ei ollut sateenkaarenvärejä, mutta sen myötä, mitä marraskuussa 2018 on tulossa, odotan, että monet muut asiat, mukaan luettuna jokainen meistä, muuttuu kovasti ja tulee lisääntyvässä määrin sateenkaarenväriseksi.

Torstaina 25.10. oli muiden ihmisten huolimatonta ja typerää tunarointia, mikä testasi, annanko heidän vaikuttaa tunteisiini vai en. Puhun toisessa artikkelissa vähän lisää niiden tiedostamattomien ihmisten kokemisesta enemmän ja enemmän, jotka eivät selviydy hyvin valoenergioista ja valokoodeista, joita tulee ja joita me ruumiillistamme, koska tämä ansaitsee oman tilansa ja huomionsa.

Perjantaiaamuna 26.10. riensin ruokakauppaan, koska oli tarvetta, ja päästyäni kotiin ja laittaessani tavaroita kaappiin, minua iskettiin taas yhtäkkiä energioilla ja pääsin tuoliini juuri ajoissa nukahtaakseni ja lähteäkseni kehosta. Tunsin, että tämä oli tulossa, ja olin kiitollinen, että sain ruokaostokset tehtyä, ennen kuin tämän viikon jatkuva ruumiillistumishomma alkoi taas. Minut poistettiin nopeasti fyysisestä kehostani ja oli unessa puolitoista tuntia selväjärkisessä tilassa ja katselin ja tunsin, kun sydämeni jyskytti niin kovaa, että hampaani tuntuivat kalisevan ja jokainen sydämenlyönti liikutti kehoani hieman. Olen kokenut tämän monta kertaa ylösnousemusvuosien saatossa, koska se on tavallinen sivuvaikutus fyysisen sydämemme ja korkean energiasydämemme kehittymisessä ja laajentumisessa ruumiillistamaan suurempia ja korkeampia valotaajuuksia ja/tai kristalli/Kristus-taajuuksia. Mutta kuten kaikki muu, tämänkin voimakkuus on lisääntynyt siihen pisteeseen, että jos ei tietäisiä, mitä tapahtui tässä voimakkaassa sydämen jyskyttämisessä, kun on täysin levossa, luulisi mahdollisesti saavansa sydänkohtauksen. Sydänkohtausta ei tule, vaan kokee taas kerran sydämensä ja korkean sydämensä laajentumista ja kohoamista.

Kuulostaa hyvin jännittävältä ja kiehtovalta, ja se on sitä, kunnes herää viimeisimmästä kosmisesta ja henkisestä ruumiillistumiskäsittelystä ja löytää fyysisen kehonsa äärimmäisen uupuneena, heikkona, arkana sisältä ja ulkoa ja päivien itsehoidon, levon ja toipumisen tarpeessa tuollaisten energialaajentumisten jälkeen. Ja tätä on ollut keskiviikosta saakka, ja lisää on tulossa, kuten tavallista.

* Pluto on ylittänyt äskettäin ekliptikan, minkä vuoksi postasin uudestaan astrologisen artikkelini huhtikuulta 2018, jossa mainitaan siitä. Olin unohtanut sen kokonaan, kuten myös monet teistä.

* Marraskuu 2018 on puolivälivaalien aikaa täällä romahtavassa USA:ssa. Älä pelkää muutoksia.

* Enemmän tietämättömiä ihmisiä tulee huomattavan tasapainottomaksi näistä korkeamman taajuuden energioista, joita monet meistä nyt ruumiillistavat.

* Lisääntynyt määrä säämuutoksia ja maamuutoksia samoista syistä.

Marraskuun 11-energiat ovat aina olleet tärkeitä energiakynnyksen ylityskohtia jatkuvassa ylösnousemusprosessissa. Kuitenkin ottaen huomioon, miten voimistunut 2018 (2+0+1+8=11) on ollut, marraskuun energiat eivät taatusti tuota pettymystä.

Kesäkuusta 2018 saakka olen havainnut, että joukko massiivisia, koskaan-ennen-kokemattomia energia-aaltoja tulee enkeleiltä ja enkelimaailmasta ja ne saapuvat perille marraskuussa 2018. Tuo kesäkuun tiedostaminen sai minut piristymään ja miettimään, mitä ihmettä oli tulossa enkeleiltä tämän vuoden marraskuussa?! Minulla on ollut vuorovaikutusta muutamien enkelivalo-olentojen kanssa näiden ylösnousemusvuosien aikana, mutta tämä on erilaista ja valtavasti intensiivisempää henkilökohtaisesti ja kollektiivisesti, sekä tietoisuutta, elämää ja todellisuutta muuttavaa jokaiselle meistä ja myös kaikille muille.

Melkein välittömästi tämän kesäkuun enkelioivalluksen jälkeen, alkoi tyypillisen tuskallinen mutta tarpeellinen energeettinen valmistelutyö tätä tulevaa tapahtumaa varten. Monien teidän lukijoiden tapaan, olen käynyt jatkuvasti läpi kerros kerroksen jälkeen sisäistä laajentumista ja nopeaa evoluutiota päässä, aivoissa, aivoumpirauhasissa – käpylisäke, aivolisäke ja hypotalamus – kallossa, selkärangassa, silmissä, sydämessä ja muualla, ja se on sattunut kovasti toisinaan. Elokuun viimeisen viikon ja suuren osan syyskuuta luulin, että pääni räjähtäisi näistä valolaajentumisista, joita siellä tapahtuu.

Olen kokenut aiemminkin tällaisia intensiivisiä "hyökkäyksiä", mutta tämän 11-mestarivuoden energiat ovat olleet ehdottomasti seuraavaa tasoa. [Edellinen artikkelini puhui jostain niistä.] Valokruunun käyttäminen vaatii paljon henkilökohtaista valmistelutyötä. Oletko viime aikoina nähnyt selvänäköisesti ja/tai unta koristellusta kruunusta tai kolmoiskruunusta? Minä olen, ja se (yksittäinen kruunu) oli eniten kirkkailla, valkoisilla timanteilla ja helmillä koristeltu luomus, jonka olen koskaan nähnyt. Ei mikään ihme, että päähämme on sattunut kovasti tänä vuonna! Nyt on aika laittaa päähän uusi valokruunumme ja luoda tietoisesti sen mukaisesti.

Tämän toinen piirre joka on kiehtonut minua, on ollut se, miten henkilökohtaisen perspektiivini ja kokemukseni mukaan kehon sisäiset värähtelyt ovat vakaasti kehittyneet vuosien saatossa. Kaikki nämä asiat ovat tietysti yhteydessä, mutta kuten tavallista, on usein osia, aspekteja ja tiettyjä energeettisiä ruumiillistumistapahtumia, jotka pidetään useista syistä piilossa meiltä/minulta. Usein tämän vuosien ja vuosikymmenten mittaisen ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessin loppuhuipentuma pidetään tarkoituksella piilossa meiltä, jottemme heilu tai keskity peläten ja huolestuen siihen, mitä on tulossa, sen sijaan, että elämme ja ruumiillistamme tässä hetkessä, jotta pystymme ruumiillistamaan jokaisen kerroksen kosmisella evoluutiotiellä.

Melkoinen määrä fyysistä tuskaa ja painetta päässä, sydämessä ja/tai tietyissä muissa keho-osissa tepsii minulla tähän. Nämä pääkivut ja paineet 2018 – kaiken sen muun lisäksi, mitä tapahtuu maailmassa ja henkilökohtaisessa elämässämme – ovat pitäneet minut fokusoituneena lähes pelkästään siihen, mitä minun on täytynyt käsitellä. Muutamaan tuskantäyteiseen kuukauteen en ollut edes ajatellut tai muistanut enkelienergia-aaltoja, joita tulisi marraskuussa, koska olen ollut sielua myöten siinä, mitä tapahtuu valmisteluna siihen. Suurin osa teistä tätä lukevista on myös ollut. Uusia enkelienergioita ja koodeja tulee marraskuussa, hienoa, mutta sitä ennen minun on täytynyt käydä läpi se, mitä tapahtuu päässä, sydämessä, kehossa, korkeassa sydämessä ja Itsessä. Yksi evoluutioenergiaporras kerrallaan, vaikka hypimmekin niitä ylöspäin nopeammin kuin koskaan.

Kun kehon sisäiset värähtelyt alkoivat minussa noin 2001, ne jatkuivat monta vuotta hitaasti mutta vakaasti sähkön kaltaisina värähtelyinä fyysisessä kehossani. Olen kiinnittänyt alusta saakka tarkkaa huomiota tähän ylösnousemusprosessin sivuvaikutukseen sekä hereillä että kehon ulkopuolella ollessani, ja värähtelyt ovat vakaasti laajentuneet kehossani, viimeksi päässä, ja tulleet jatkuvaksi ja nopeammaksi koko kehon sisäiseksi värähtelyksi. Tämän värähtelyn nopeus, koko ja voimakkuus on lisääntynyt valtavasti vuosien saatossa, muuttuen alun lievästä sisäisestä värähtelystä intensiiviseksi, äärimmäiseksi ja melkein väkivaltaiseksi sisäiseksi tärinäksi vuoteen 2017 mennessä. Tämä kehittyi vuoden 2017 loppupuolella sisäisiksi valovälähdyksiksi, mikä on voimistunut vuoden 2018 aikana. [Olen kirjoittanut tästä toisessa artikkelissa hiljattain, jos kiinnostaa.]

Olen tuntenut, kuullut ja katsellut tämän sisäisen värähtelyn laajentuvan ja nopeutuvan vuodesta 2001 saakka niin paljon, että äskettäin se muuttui sisäisiksi valoiksi, jotka jatkuvasti välkkyvät, liikkuvat ja sykkivät minun/meidän ruumiillistuvassa kehossamme ja Itsessämme. Toisin sanottuna, valokehomme ja fyysinen kehomme ovat lopultakin harmonisoituneet, synkronoituneet, värähtelyltään yhdistyneet ja kovasti laajentuneet vuoden 2018 aikana. Tämä ilmentyy niin, että näemme itsemme kirjaimellisesti fyysisenä valo-olentona, joka ruumiillistaa jatkuvasti korkeamman, korkeamman ja korkeamman taajuuden valoenergioita ja uusia koodeja. Marraskuun enkelienergia-aallot jotka kohta alkavat ja joita ruumiillistaa siihen kykenevät, ovat yksi erittäin suuri ja tärkeä kerros tätä jatkuvaa ylösnousemusprosessia ja siihen liittyviä ulkoisia muutoksia, joita ne automaattisesti laukaisevat.

Uninäky 1990-luvun puolivälistä

1990-luvun puolivälissä näin unen, jonka tiesin silloin olevan hyvin merkityksellinen, mutta en täysin ymmärtänyt, mitä kaikkea se paljasti minulle tuolloin. Tässä unessa näin ällistyttävän kauniin ja tietoisen energiajutun tulevan ylhäältä ja hitaasti ja lempeästi taittuvan edestakaisin kuin lämmin toffee. Se liikkui ja virtasi kuin paksu nestemäinen valo ja taittui tavalla, joka tuntui yhtä merkitykselliseltä kuin sen yleinen ulkomuoto. Se hohti pastellisateenkaarenvärejä – vaaleaa pinkkiä, vaaleaa sinistä, mintunvihreää, laventelia ja vaaleankeltaista nestemäistä valoa. Se tuntui hyvin rakastavalta ja feminiiniseltä, mutta oli kaksinaisuuden alemman maskuliini-feminiinitaajuuden yläpuolella. Se oli hitaasti liikkuva, lempeä, nestemäinen valoenergia-aalto, joka oli tietoinen ja hyvin kaunis kaikin tavoin.

Tässä vanhassa unessa se pääasiassa muodosti vain ensimmäisen tietoisen yhteyden kanssani, paljastamalla itsensä tällä tavalla ja antamalla minulle runsaasti aikaa katsella ja tuntea se. Monta vuotta myöhemmin fyysisen tason ylösnousemusprosessissani aloin ymmärtää, että se oli energia-aspekti enkelimaailmasta. Monissa unissa ja ulottuvuuskokemuksissa joita sinulla ja minulla on ollut nykyelämämme aikana, on ollut kyse universaalista ylösnousemusprosessista. Kun työskentelee lineaarisessa aika-avaruudessa ja samanaikaisesti sen ulkopuolella, siitä tulee toisinaan vähän kummallista ja mystisen upeaa! Sellainen on tämä evoluutiojuttu, joka on käsillä.

Suurempi ruumiillistuminen saa aikaan suurempaa vanhan, negatiivisen maailman romahtamista

Olen yrittänyt monta kertaa välittää sitä vaikeaa ajatusta, että positiivisia evoluutiomuutoksia tapahtuu samanaikaisesti lisääntyvien vanhan, negatiivisen, patriarkaalisen maailman "lopunajan" tapahtumien kanssa. Tätä on vaikea käsittää, kunnes muistaa, että alemmat ja korkeammat taajuudet eivät voi olla rinnakkain samassa paikassa. Silloin tässä vähän taajuus-, tietoisuus- ja todellisuuskummallisuudessa on täysin tolkkua.

Yksi osa kesäkuun oivalluksiani marraskuun 11-energioista liittyi tähän samanaikaiseen "parempi ja huonompi" -maailmojen eroamisjuttuun. Marraskuun 11-energiat ovat aina tuntuneet minusta henkiseltä energiakynnykseltä, jonka ylitämme tuona kuukautena. Marraskuun 2018 11-kynnys jonka ylitämme riippumatta siitä, missä maailmassa tai porrasaskelmalla kukin ihminen parhaillaan on, saa aikaan suurimman kollektiivimuutoksen kaikille ryhmille ja tasoille. Jos tämä hämmentää sinua, ajattele viime viikkoa tai kuukautta tai neljän tai viiden kuukauden taakse ja muista, mitä sinä ja kehosi olette käyneet läpi tällä paljon voimistuneella ja nopeutuneella korkeammalla tasolla.

On ollut tärkeä syy kaikille noille fyysisille pää- ja kehokivuille, paineille, Itsen syvemmälle työstämiselle ja suuremmalle kristalli/Kristus-taajuuden ruumiillistamiselle, plus uusille DNA-aktivoinneille: jotta kykenet ylittämään tämän marraskuun 2018 kynnyksen ja ruumiillistamaan nämä uudet enkelivalokoodit. Joulukuussa 2018 pitäisi nähdä joidenkin meidän ruumiillistajien menevän enemmän valoon, kuin olemme kyenneet aiemmin, sekä lisää valokruunuja ilmentyvän useammille meistä. Mutta ensin meidän täytyy elää ja ruumiillistaa marraskuussa saapuvat enkelikoodit.

* Kehon sisäiset värähtelyt ovat lisääntyneet ja laajentuneet sisäisiksi valovälähdyksiksi.

* Sisäiset valovälähdykset ovat eläviä aurinkoyhteyksiä meidän ja sen välillä, sen ja meidän välillä. Olemme yhdistyneet.

* Sisäiset valovälähdykset ovat laukaisseet uuden kristalli-sateenkaari-DNA:n aktivoitumisen ja ruumiillistumisen joissakin meissä tänä vuonna.

* Tämä aktivoituminen ja ruumiillistuminen on valmistellut jotkut meistä kykeneväksi ruumiillistamaan uusia enkelimaailmakoodeja marraskuussa 2018.

* Ruumiillistettuna nämä uudet enkelikoodit lisäävät valokruunun ruumiillistamista ja aktivoitumista joulukuussa 2018 ja vuonna 2019.

On ällistyttävää, miten paljon edistystä on tapahtunut vuoden 2018 aikana, ja kun katselee, mitä ruumiillistajat ovat saavuttaneet yksilöinä ja kollektiivisesti, on selvää, että kiihtynyt muutos on normi. Valmistaudu saamaan lisää marraskuussa ja joulukuussa 2018, kun sinä, minä ja me jatkamme kehittymistä ja ruumiillistumista enemmän ja enemmän. Ei pitäisi olla lainkaan yllätys, että myös vuodesta 2019 tulee poikkeuksellinen. Hyvin tehty, kaikki. Valmistautukaa nyt ruumiillistamaan marraskuun enkelienergiat.

Denise

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)

28.10.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net