02.08.2015

Kolmikko

Tässä on informatiivinen kanavointi Kryonilta siitä, etteivät aivot ole elin, joka luulet niiden olevan!

Voisiko olla niin, että ne voisivat olla enemmän, kuin luulet? Mistä intuitio oikeasti tulee? Miksi sydämen sykkiminen jatkuu elämän ajan täysin tahdissa, vaikka aivot kytketään irti? Liity seuraamme tähän ihmeelliseen paljastukseen.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Virginiassa 10.5.2015.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Tauko joka seuraa aina tervehdystä, annetaan kumppanini poistumiselle. Olette ehkä huomanneet, ettei tähän kanavointiin näytä tapahtuvan valmistautumista. Vanhemmassa energiassa tapahtuisi, kun ihmisen täytyy valmistaa mielensä niin, että rakennetta ja psyykeä tarvitsisi muuntaa. Jos hänen aivoihinsa tehtäisiin tietynlaisia mittauksia, nähtäisiin, että valmistautuminen tapahtuu. Nähtäisiin erilaisten alfa- ja beeta-aaltojen muuttuvan, mutta ei nyt. Syynä on, että jokin aikaa sitten hän antoi luvan yhteensulautumiseen, mikä tarkoittaisi jatkuvaa yhteyttä ja lähempänä kulkemista, mikä tekisi hänestä myötätuntoisemman ihmisen. Samalla ei olisi valmistautumista kanavointiin. Hänellä olisi toinen jalka 3D:ssä ja toinen sen ulkopuolella koko ajan. Niinpä sitten kun tulisi 100%:n aika, hän vain vetäytyisi. Mutta vetäytyminen on hänelle vaikein asia. Kaikki tämä liittyy ihmisaivoihin – mitä niihin liittyy, mitä tiedätte ja mitä ette tiedä, ja mikä teillä kehittyy, minkä voitte tietää nyt.

Tämän illan kanavointi on informatiivinen ja käsittelee asioita, joista emme ole puhuneet aiemmin tällä tavalla. Tuon esiin uuden ajatuksen, mutta se ei ole monimutkaista, koska kyse on vasta esittelystä. Se on kuitenkin kehittyvän ihmisyyskäsityksen esittelyä.

Uusi on usein kiistanalaista

Olette siirtymässä uuteen energiaan, joka muuttaa tietoisuusrakenteenne. Haluan selittää asioita, joita en ole koskaan ennen selittänyt, ja osa tästä on kiistanalaista. Minäpä kommentoin tätä. Uskotte tietyllä tavalla, koska olette oppineet tietyn tavan. Sitten kun olette havainneet jonkin [sitoneet uskomuksen siihen], se kuuluu teille. Sanomme siis, että teillä on ura, missä olette ajatelleet pitkään. Ei mikään ihme, että osa tästä voi osua teihin väärällä tavalla. Mutta nämä asiat voidaan kirjoittaa uusiksi, jos havaitsette ne uudestaan valinnasta.

Niinpä sanon teille tämän: älkää hyväksykö sitä, mitä seuraa, pelkästään siksi, että sanoin sen kanavoinnissa. Haluan teidän erottavan tämän omalla mielellänne ja mittaavan sen toimintakyvyn ja terveen järjen itsellänne. Tehkää siitä totta. Voisiko olla niin, että asiat ovat nyt erilailla kuin alkuperäisessä koulutuksessanne? Muuttuiko energia? Jos muuttui, onko mahdollista, että henkinen tiedostaminen on avannut lisää löydettäviä alueita? Jos osaatte ajatella "opitun laatikon" ulkopuolella, se ehkä alkaa todentaa joitain asioita, joita olette nähneet viime aikoina. Se mitä alun perin opitte, ei ole oikeastaan muuttunut. Siitä on tullut vain suurempi ja se näyttää erilaiselta.

Ihmismieli on monimutkainen

Ihmismieli on monimutkainen. Jos se pitäisi jakaa osiin ja tarkastella sitä erilaista ajattelua, jota ihmiset tekevät, siitä tulisi vielä monimutkaisempaa. Sitä on tutkittu vuosia, mutta 3D-tavalla, ja paras mihin olette kyenneet, on tarkastella ihmismieltä ytimekkäänä synapsitoimintana, joka sallii selviytymisen. Tieteenne mukaan aivot antavat teille kaiken. Ne antavat selviytymisen, ne antavat intuition ja henkisen terävyyden, ne antavat kaikki koordinoidut kehotoiminnot – kaiken. Voitaisiin sanoa, että ne ohjaavat elämänvenettä.

Lisäksi alkaessanne tutkia niitä enemmän, havaitsitte, että oikea ja vasen puolisko tekevät eri asioita ja ovat yhdistyneet eri tavalla naisilla ja miehillä. Kaikki tutkimuksenne ovat osoittaneet aivojen olevan kontrolloija. Ne ovat tietoisuuden ja kaikkien ihmisasioiden keskus.

Todellisten aivojen skenaario

Käsitys jonka tuomme teille tänä iltana, on, ettei ihmisessä ole yksiä aivoja, vaan kolmet. Voidaksenne nähdä tämän selvästi sinä lyhyenä aikana, jonka olemme yhdessä, annan teille parhaan vertauskuvan, johon pystyn, siitä mitä tapahtuu. Sillä perusteella, että te ette tiedä, mitä ette tiedä, olette tehneet parhaanne. Mitä muuta olisitte voineet tehdä? Teillä on katsottavana vain aivot! Siksi aivot ovat kaikki, mitä on. Tulkaa kanssani leikkimään tällä vertauskuvalla. Se on paras, mitä voin tehdä selittääkseni jotain hyvin erityislaatuista ja uutta.

Vertauskuvallinen matka

Olette huoneessa ja katsotte pöytää. Se on modernin ihmisen työpiste ja siinä on tietokone. Melkein kaikki jotka kuuntelevat ja ovat tässä huoneessa, tunnistavat tuon laitteen ja monet ovat käyttäneet sitä. Useimmat teistä tietävät, mitä se tekee. Muinaisihmisillä ei kuitenkaan olisi aavistustakaan. Niinpä tässä esimerkissä ja tätä vertauskuvaa varten teeskentelemme, että meillä on muinaisihminen vain 100 vuoden takaa ja hän tulee työpisteen luo ja hämmästyy näkemästään.

Tässä tarinassa ette voi kommunikoida hänen kanssaan, mutta voitte näyttää hänelle tietokoneen. Ilman selitystä, ilman apua ja kykenemättänne sanomaan mitään, hän näkee sen taian, mitä tietokone pystyy tekemään. Hän voi lukea näytöltä ja hän voi olla vuorovaikutuksessa, yrittäessään tajuta hiirtä ja laitteen toimintaa. Hän alkaa painella näppäimiä ja hän näkee asioita – uskomattomia asioita! Tämä laatikko tekee asioita, joita kukaan kotona ei usko! Tulevaisuus on ällistyttävä! Hän hämmästelee kaiken sen valtavuutta. Hän löytää Googlen, mutta hänellä ei ole aavistustakaan tuosta asiasta. Hän näkee maailman hyppysissään, kaikki on laatikossa. On huumaavaa ajatella tämän informaation ja toiminnan voimaa. Ei ole mitään, mitä se ei tiedä! Kaikki maailman kielet ovat laatikossa. Kaikki informaatio mitä hän koskaan haluasi tietää mistä tahansa, on laatikossa! Mistä tahansa! Sitten hän havaitsee, että hän voi kirjoittaa viestin kenelle tahansa, missä tahansa! Se on myös kommunikointilaite!

Tämä on uskomattoman hämmästyttävää ja lopulta hän lähtee pois kokemuksesta vankka havainto siitä, mitä hän on nähnyt omin silmin! Kun hän palaa aikakoneessaan, hän malttaa tuskin odottaa kertomista omalle sukupolvelleen 100 vuotta sitten siitä, mitä hän on nähnyt – teknologiasta ja laatikosta, joka tekee kaiken ja kommunikoi kaikkien kanssa. Ikään kuin kaikki maailman kirjastot olisivat pienessä laatikossa – kaikki kielet, kaikki mahdolliset tietosanakirjat ja kaikki kysymykset, joita olet koskaan halunnut esittää. Se tietää kaiken kautta historian tunnetuista henkilöistä, kaikki yksityiskohdat – kaikki on yhdessä laatikossa ja se on jokaisen ihmisen ulottuvilla. Tämä havainto ilman mitään selitystä on vankka ja looginen, mutta se on virheellinen.

Kätketty yhteys

Te tiedätte paremmin, eikö vain? Nimittäin tiedätte, että tuo "laatikko" on yhteydessä internetiin. Jos irrotatte tietokoneen netistä, se on vain tietokonelaite. Se laskee. Voi, pystytte ehkä kirjoittamaan kirjeen sillä tai pystytte ehkä tekemään taulukon sillä, mutta ette voi kysyä siltä mitään, koska se ei ole yhteydessä!

Tuo muinaisihminen ei ymmärtänyt eikä pystynyt alkuunkaan ajattelemaan World Wide Webiä. Hän ei nähnyt pikkuruista johtoa, joka oli kytkettynä tietokoneeseen ja joka antoi sille maagisen kyvyn tietää kaiken kaikesta. Vaikka hän olisi nähnytkin tuon johdon, se olisi ollut merkityksetön hänen havaintotavalleen. Hänen mielestään tuo laatikko teki sen kaiken. Hän oli nähnyt sen!

No niin, tuodaanpa teidät takaisin aivoihin. Kaikki mitä teillä on ollut tutkittavana kaikki nämä vuodet ihmisinä, ovat hämmästyttävät ja maagiset aivot, kuten te ajattelette. Ette tiedä aivojen yhteydestä moniulotteiseen internetiin, joka on kehossa. Miten voisitte tietää?

Ihmisaivot

Aivonne ovat suuri ja upea kemiallinen synapsitietokone. Minäpä määrittelen tätä lisää. Synapsi – niin kuin puhumme siitä – on sähkömagneettisignaalien aktiivinen prosessi, joka kulkee aivoissa hermomatriisikäytäviä pitkin [strukturoidut hermoradat ja –kimput]. Sitä tapahtuu monilta risteysalueilta [paikoista] toisiin salamavauhtia. Se antaa teille kyvyn kontrolloida selviytymistänne, kehoanne ja ajatuksianne 3D:ssä.

Laaja-alainen ajattelu – niin kuin te ymmärrätte sen – liittyy aivoihin. Olette katsoneet aivoihin ja sanoneet: "Tämä on luova alue. Se vastaa musiikista, taiteesta, runoudesta, kuvanveistosta ja älystä."

Ette ole koskaan nähnyt johtoa?

Aivoilla ei ole mitään tekemistä noiden asioiden luomisessa. Sen sijaan ne edesauttavat niitä! Ne edesauttavat niitä, mutta ne eivät vastaa niistä. Paljon samaan tapaan, kuin tuo laatikko vertauskuvan huoneessa on netin kontrolliasema, aivonne ovat kontrolliasema paljossa, paljossa enemmässä. Nämä asiat vain näyttävät tulevan laatikosta, joka on aivonne. Mutta ne eivät tule.

Paljon siitä, mitä pidätte luovana ja/tai henkisenä, mm. kanavointi, tulee käpylisäkeyhteydestä. Tämä sisältää intuitiivisen osanne, joka kasvaa henkisen kehityksenne myötä. Tämä on tietoisuutenne osa, joka on yhteydessä korkeampaan itseen, kuten kutsutte sitä. Voitte kutsua sitä, miten haluatte, mutta se on yhteys luovasta lähteestä aivoihin. Se on olemassa ja jotkut käyttävät sitä hyvin. Jotkut eivät. Se avautuu vain vapaasta valinnasta ja ne jotka luovat uskomattomia asioita, ovat yhteydessä "nettiin" – käpylisäkkeeseen. Kuitenkin näette sen tapahtuvan aivoissa.

Näkymätön johto jota ette voi nähdä, "päällyste" jota ette tunnista aivoissa, on yhteys ulkopuolelle, minkä monet teistä alkavat ymmärtää ja tuntea. Aivot edesauttavat näitä ominaisuuksia, mutta ne eivät luo niitä. Intuitio ei tule aivoista, mutta aivot edesauttavat sitä. Aivot aktivoivat sitten ns. ajatuksen. Saatatte nähdä sen termografiakuvissa kaikkien muiden asioiden rinnalla, joita luulette aivoissa kulkeviksi synapseiksi, mutta aivot vain prosessoivat sellaista, minkä ne saavat jostain muualta.

Jos irrotatte johdon netistä, aivot voivat vain pitää teidät hengittämässä ja antaa teille perusselviytymisajattelun. Voitte juosta pakoon Bengalin tiikeriä, jottei teitä syödä. Voitte kasvattaa ruokaa, hankkia lapsia ja oppia ajamaan autoa, mutta ne eivät kirjoita musiikkia ja luo veistoksia. Ne eivät luonnostaan ajattele Jumalaa! Ne eivät analysoi itseään. Mutta kun ne kytketään nettiin, ne tekevät tätä kaikkea.

Kolme osaa – enemmän ajateltavaa, kuin luulette

Ihmisaivoissa on kolme osaa, mutta tiedätte vain kaksi. Annamme teille kolmannen osan tänä iltana. Ihmisaivojen toinen osa, mitä synapsiosa (aivolaatikko) prosessoi, on käpylisäke. Tämä vastaa luovasta ajattelusta, intuitiosta ja älyllisestä tajunnasta. Intuitio alkaa kasvaa ihmisen kanssa ja se tulee luontaisestanne kehon sisällä. Siitä tulee fiksumpaa ja se välittää aivoihinne enemmän prosessoitavaa useammin ja suuremmalla voimalla, kun kehitytte. Se alkaa antaa teille myös akaasista informaatiota (entisten elämien muistoja). Voitaisiin sanoa, että käpylisäkenettinne tulee nopeammaksi ja aivonne prosessoivat sen. Tunnette, että teistä tulee intuitiivisesti tietoisempi asioista.

Silta ihmistietoisuuden ja fiksun kehon, luontaisen, välillä alkaa kypsyä ja kasvaa. Pääsette pois puhtaasta selviytymismoodista ja monet alkavat herätä suurempaan totuuteen. Tämä kaikki lisääntyy ihmisessä siihen pisteeseen, jolloin ihminen sanoo: "Aivot pärjäävät paremmin!" Eivät pärjää. Aivot pysyvät aivoina ja prosessoivat parempaa intuitiota käpylisäkkeestä. Aivot pysyvät loistavana selviytymiselimenä, mutta intuitio voimistuu ja voimistuu. Taas kerran, henkisestä internetistänne tulee nopeampi.

Tässä 3D-energiassa näette vain yhden elimen, jonka tunnette olevan vastuussa kaikesta, mitä teette, mutta niitä on itse asiassa kolme. Kehittyneellä ihmisellä on potentiaali luoda valoa [tietoisuusenergiaa]. Annoin teille vain jotain, mitä voimme tutkia myöhemmin – informaatiota, mikä on uutta. On havainto henkisyydestä valkoisena valona. Sitä on kaikkialla. Olette nähneet sitä kaikkialla. On tarina Mooseksesta ja palavasta pensaasta. Tämä oli liekki, joka ei polttanut, mutta jos voisitte oikeasti nähdä sen todellisuudessa, se olisi valkoinen valo. Hänelle se oli korkeampi tietoisuus, mitä hän oli koskaan ennen nähnyt – enkelienergia joka tuli hänen käpylisäkkeensä kautta ja heijastui hänelle.

Silloin kun teillä on kuoleman lähikokemus, menette valoon. Tämä on enemmän kuin vertauskuva. Alatte luoda jotain, mitä kutsumme "jumaluudeksi ja mestaruudeksi". Valkoinen valo joka teistä tulee, on korkeamman tietoisuuden "sinä". Mitä enemmän DNA-tehokkuutenne lisääntyy, sitä valkoisempaa valosta tulee. Tämä on vertauskuva, mutta kaiken mytologian taustalla on usein totuus ja tämä on yksi niistä. Rakkaat ystävät, teistä tulee enemmän enkeli, kun alatte ymmärtää kolmannen osan.

Kolmannet aivot

Olemme kertoneet teille aiemmin, että on mysteeri, johon liittyy ihmissydän. Rakkaat ystävät, ihmissydän on aivojen kolmas osa. Tiede ei ole koskaan ymmärtänyt, miksi sydämellä on niin valtava magneettikenttä. Se on itse asiassa suurempi kuin millään muulla elimellä, mukaan luettuna aivot kaikkine synapsitoimintoineen. Sydän jättää ne varjoonsa monin tavoin. Kuitenkin sydämen tutkiminen aineellisella tavalla antaa informaatiota, joka näyttää hyvin tavalliselta. Sydän pumppaa vain verta erityisrytmissä aivojen lähettämien signaalien mukaisesti. Kuitenkin on paljon enemmän.

Kun aloitimme, annoimme teille ohjeeksi yhdistää pisteet ja tässä on tilaisuutenne. Silloin kun selkäydin katkeaa onnettomuudessa, sydän jatkaa pumppaamista. Aivosignaalit jotka oletettavasti kontrolloivat ajoitusta ja rytmiä, ovat poikki. Signaaleja ei tule, kuitenkin sydän jatkaa pumppaamista. Eikä ainoastaan tämä, vaan myös ruuansulatus jatkuu, maksan toiminta jatkuu, haiman ja muiden toiminta jatkuu – jopa lisääntymiskyky jatkuu! Kaikki ilman aivoja.

Tietoisuudessa on kolmas tekijä, joka keskittyy ihmissydämeen. Olette tunnistaneet sydämen vertauskuvallisesti rakkauden symboliksi ja olette oikeassa. Nämä kolme ihmistietoisuuden osaa ylittävät paljon aivot elimenä. Kyse on selviytymistrilogiasta. Sitä edustaa myös energia "kolme" [numerologiassa], jota näette kaikkialla henkisessä historiassa. Kolme hevosta veti Elian ylösnousemusvaunuja, merkabaa. Se on monien kirkkojen Jumalatrilogia [isä, poika ja pyhä henki]. Kehossanne se on käpylisäke [luojaintuitio], aivot [selviytyminen] ja sydän [myötätunto].

Tämän planeetan mestareilla kaikki kolme toimi hyvin, mutta vanhemmassa energiassa teillä ei toiminut. Vanhemmassa energiassa olitte vain selviytymismoodissa. Kehitytte ja kehon luontaisesta tulee vahvempi. DNA:sta alkaa tulla tehokkaampi ja nämä osat alkavat lopultakin yhdistyä. Rakkaat ystävät, selviytyvän ihmisen erottaa mestarista intuitiivinen myötätunto. Myötätunto generoidaan sydämestä eikä se ole vertauskuva. Se on osa sydänaivoja.

Tässä trilogiassa tapahtuu asioita, jotka teidän pitäisi ymmärtää. Yhdistäkää pisteet ja alkakaa käyttää tiedettä löytääksenne ja tunnistaaksenne, että on asioita, jotka eivät ole vielä näkyviä millään asteikolla, jonka pystytte mittaamaan. Mutta pelkästään se, että olette sokeita tällä hetkellä, ei merkitse, ettei sitä tapahdu. Ette ole vielä vain löytäneet kaikkea, mutta kehittyminen moniulotteisessa fysiikassa auttaa. Kuunnelkaa: kun teille tulee uusia fysiikan keksintöjä, teidän pitää ottaa mukaan myös biologia! Älkää erottako näitä kahta tieteenalaa [kuten nyt tehdään]. Saatte paljon paremman käsityksen koko tästä totuudesta, sitten kun osaatte kvanttikartoittaa tunteet, ajattelun ja ihmiskäyttäytymisen. Se näyttäytyy välittömästi.

Aivot vastaavat kaikkien näiden kolmen osan edesauttamisesta [koordinoinnista], mutta tiedostakaa, että kaksi muuta osaa tekee suuren osan työstä. Intuitio ja myötätunto näyttävät aina tulevan suoraan aivoista, aivan kuten muinaisihmisen taika tuli laatikosta. Yhdistäkää itsenne suurempaan kuvaan, rakkaat ystävät. Ihmistietoisuuskolmikko on mestaruuden oivaltamisen alku.

Tässä on kaikki, minkä haluamme kertoa teille nyt. Siinä on jotain sulateltavaa logiikallenne ja henkisyydellenne, eikö vain? Ajatelkaa sitä ja kysykää omalta intuitioltanne: "Onko se totta? Voisiko olla niin, että ihmisaivot ovat vain jonkin suuremman edesauttaja?" Tämä informaatio alkaa selittää joitain mittauksia, joita ette ole kyenneet aiemmin selittämään konventionaalisilla biologisilla uskomuksilla. Se alkaa selittää, miksi ihmisen tehdessä tietynlaisia päätöksiä, aivot näyttävät yhtäkkiä kontrolloivan kehoa paremmin. Miksi kehon terveys voi yhtäkkiä muuttua, keho voi parantua, pyytää toisenlaista ruokaa ja olla biologisesti viisas? Mikä aiheuttaa spontaanin remission? Rakkaat ystävät, ellette olisi yhdistynyt, teillä ei olisi mitään tästä. Ajatelkaa: aivot eivät ole antaneet teille mitään tästä. Aivot ovat vain edesauttaneet yhteyttä tuohon pieneen johtoon – Luovaan lähteeseen, valkoiseen valoon.

Tänä iltana teille on annettu vertauskuvia ja asioita tutkittavaksi, mikä merkitsee myös muita asioita. Se on tapa, jolla aloitamme syvällisten asioiden opettamisen. Teemme sen uudestaan ja uudestaan, sitten käsittelemme jatkuvasti yksityiskohtaisemmin ja puhumme loputtomasti siitä – jotta tajuatte sen. Teidän on aika tietää suurempi kuva kolmikosta, luomistrilogiasta ihmisen sisällä.

Olen Kryon, rakastunut ihmiskuntaan ja hyvästä syystä.

Ja niin se on.

Kryon

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)

10.5.2015 Charlottesville, Virginia

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net